סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב סינון

שאלות מענות ותהיות

שקט לנשמה
לפני חודש • 27 בדצמ׳ 2025

שאלות מענות ותהיות

שקט לנשמה • 27 בדצמ׳ 2025
אז אני די חדש פה, ובהתאם לכך הניסיון והחוויות שלי בעולם השליטה
פרסמתי פה פוסט לפני זמן מה ובוא סיפרתי על הרצונות שלי, וקיבלתי פידבק מהרבה אנשים עם ניסיון על הניסוח שלי
והאמת שאני ממש מודה על זה
אמרו לי שאני צריך להבין מי אני לפני שארצה שמישהו ייקח שליטה עליי, לפני שאהפוך לרכוש.
ואין לי מושג עדיין.
אין לי מושג מה הכיוון שלי, ומה הנפש שלי באמת רוצה או מחפשת. ולכן אני כותב פה עוד פעם.
אשמח לעצות, טיפים, או סתם אנשים פה שירצו לדבר ולהכיר icon_smile.gif האתר הזה ואתם מרתקים אותי ואשמח לראות את העולם מהעיניים שלכם ואולי להבין קצת יותר טוב איך להיות עבד ולהישלט באמת
אשמח להכיר אנשים עם ניסיון בשליטה ואילוף שיש להם כוח לחדשים מעצבנים כמוני חח,
מקווה שאמצא את האנשים הנכונים,
יום טוב ושקט ❤️
Blonde
לפני חודש • 28 בדצמ׳ 2025
Blonde • 28 בדצמ׳ 2025
קודם כל ברוך הבא

אני הייתי מתנסה עם בחורות וניליות אולי בסקס קינקי כדי לראות מה אתה אוהב, כלומר לנסות כל פעם משהו קצת, נגיד קשירות או חניקות או במקרה שלך פוט פטיש, וכל פעם לחקור, ולאט לאט למצוא בחורות המעוניינות בזה, אני לא יודעת מה הניסיון המיני שלך, ואני תמיד בעד לצבור ניסיון לפני שבאים למשהו מסוים כי לפעמים לאנשים במיוחד צעירים יש תפיסה של פורנו ולא בהכרח תואמת למציאות, לכן תנסה קודם להתנסות בדברים סוטים וקינקים לפני שאתה מחפש שליטה הארדקור וגם רכה לדעתי

שאני התחלתי הייתי בערך בגילך, אני הייתי בת 19-20 רק בצבא, הלכתי למועדון הדאנגן שם הכרתי אנשים ואז הכרתי שם את השולט הראשון שלי, זה בדרכ מה שאני ממליצה לאנשים כי זה כן מפגיש אותך עם הקהילה כמו כן גם מאנצים
    התגובה האהובה בשרשור