בוקר טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב סינון

Middle-care

bondman​(נשלט)​{FLR}
לפני 3 שבועות • 30 בדצמ׳ 2025
bondman​(נשלט)​{FLR} • 30 בדצמ׳ 2025
לדעתי כל שולט/ת עם אינטליגנציה רגשית בסיסית עושה את זה מבלי לקרוא לזה בשם.
זה אך טבעי.
טלי35​(שולטת)
טלי35​(שולטת) • 30 בדצמ׳ 2025
פישוטו כתב/ה:
טלי35 כתב/ה:
לא חשבתי שיש לזה שם או שזה מונח "מקצועי" - אבל זה לגמרי קורה ב BDSM שלי

גם כי אני בודקת מה קורה ומה המצב מול הנשלט - וגם כי אני צריכה את זה בשבילי.

הצורך הוא יותר "מצפון שקט" או שהרגעי חיבור האנושי והפחות היררכי האלה הם חלק ממשי מההנאה?

מהנה אותי. חלק מהסשן.
זו גם דאגה (לא יודעת אם מצפון שקט זה הביטוי המדוייק) אבל יותר עושה לי נעים.
כמו שאפטר קייר נעים לי.

אלו רגעים קסומים
הלן הדוב
הלן הדוב • 30 בדצמ׳ 2025
עוד שם שלא באמת יעזור לאף אחד. יופי.
בדיקות תוך כדי סשן עושים לפי הצורך.
אפטר קייר לא בא אחרי אדום כברירת מחדל אלא כשצריך. כשאומרים אדום הכל עוצר. כן. גם מגע.

אפטר קייר זה ליטאראלי טיפול של אחרי. אחרי הסשן. לתת לנשלטת לשתות תוך כדי זה לא איזה משהו מיוחד שמצריך שם. זה א-ב של שליטה.
ברייה​{לא!!!מחפשת}
ברייה​{לא!!!מחפשת} • 30 בדצמ׳ 2025
כשיש אינטימיות אמיתית, הקשבה עמוקה, ויכולת לקרוא שפת גוף גם כשהיא מתכווצת בשתיקה, זה קורה טבעי. אבל להגיד שזה קורה מעצמו רק כי יש אינטליגנציה רגשית, זה כמו להגיד שדי בגנים טובים כדי להיות הורה טוב. למרות שמערכת היחסים שלי אינה מושתתת על חוקי בדסמ אלא על אינטימיות, ואולי דווקא לכן, אני מאמינה בחשיבותם של החוקים. לא כי זה לא קורה באופן טבעי אצל חלק, אלא כדי שמי שזה לא בא לו אינטואיטיבית יבין שצריך לעשות את זה. בערך כמו כל החוקים. רוב האנשים לא יגנבו, אבל החוקים קיימים עבור אלה שזקוקים לתזכורת.

ולא פחות חשוב לזכור שהנשלטים (או הנשלטות) שלא גדלו על בסיס רגשי יציב, לפעמים לא יודעים שמדובר בצורך מובן. הם לא מבקשים. הם לא מקבלים. ולפעמים גם לא יודעים שמשהו חסר, רק שמשהו נשבר אחר כך. אז ברור שזה טבעי כשזה טבעי. אבל לקרוא לזה בשם, זה מה שמאפשר ללמד את מי שלא ידע.

האם איזשהו קייר עלול לשבור את הפאסון? לא בהכרח. גם אישור וקבלה יכולים להגיע מגבוה כמו הביטוי ״good boy״. ודי באישור כזה, או בלחיצה על הכתף, או בליטוף, כדי לעגן את הנשלט. לא רק לתת לו מרווח נשימה, אלא גם להזכיר לו שמה שנאמר לו ונעשה בו עכשיו לא מוחק את מי שהוא. קייר שבא מתוך ידיעה ולא מתוך ריצוי, מתוך כוח ולא מתוך היסוס, לא שובר פאסון, הוא בונה סמכות. הוא מזכיר, ״אני רואה אותך, ולא מתכוון להפסיק לראות״.

כאמור, אני לא כותבת מתוך ניסיון, אלא מתוך תצפית. מתוך ההבנה שלפעמים גם כשהכל מרגיש טבעי, כמו שזה קורה אצלנו, אפשר לטבעי הזה לקרוא בשם, כדי להנגיש אותו עבור מי ש(עדיין) לא שם.
Slave XX​(נשלט)חשבון מאומת
Slave XX​(נשלט)חשבון מאומת
Slave XX​(נשלט)חשבון מאומת • 30 בדצמ׳ 2025
אף פעם לא חשבתי על זה לעומק.
זה נחמד מאוד, אני לא מרגיש צורך לבקש את זה, אין לי בעיה שזה לא יהיה חלק מהסשן בניגוד לאפקטר קר שמאוד נחוץ לי בעיקר אחרי סשן עם השפלות מילוליות.
איפה זה יכול להרוס יותר מלהועיל?
הזכרת החפצה בשאלות שהופנו לצד השולט, אז לי דווקא כנשלט שהפטיש הכי חזק שלו זה החפצה מאוד חשוב אלמנט ההתעלמות, ברגע שהשולטת תפנה אליי תוך כדי שהיא משתמשת בי כחפץ גם אם זה רק כדי לוודא שהכל בסדר זה בהחלט יהרוס לי לגמרי את החוויה.
teacher​(שולט)חשבון מאומת
teacher​(שולט)חשבון מאומת
teacher​(שולט)חשבון מאומת • 30 בדצמ׳ 2025
ברייה כתב/ה:
כשיש אינטימיות אמיתית, הקשבה עמוקה, ויכולת לקרוא שפת גוף גם כשהיא מתכווצת בשתיקה, זה קורה טבעי. אבל להגיד שזה קורה מעצמו רק כי יש אינטליגנציה רגשית, זה כמו להגיד שדי בגנים טובים כדי להיות הורה טוב. למרות שמערכת היחסים שלי אינה מושתתת על חוקי בדסמ אלא על אינטימיות, ואולי דווקא לכן, אני מאמינה בחשיבותם של החוקים. לא כי זה לא קורה באופן טבעי אצל חלק, אלא כדי שמי שזה לא בא לו אינטואיטיבית יבין שצריך לעשות את זה. בערך כמו כל החוקים. רוב האנשים לא יגנבו, אבל החוקים קיימים עבור אלה שזקוקים לתזכורת.

ולא פחות חשוב לזכור שהנשלטים (או הנשלטות) שלא גדלו על בסיס רגשי יציב, לפעמים לא יודעים שמדובר בצורך מובן. הם לא מבקשים. הם לא מקבלים. ולפעמים גם לא יודעים שמשהו חסר, רק שמשהו נשבר אחר כך. אז ברור שזה טבעי כשזה טבעי. אבל לקרוא לזה בשם, זה מה שמאפשר ללמד את מי שלא ידע.

האם איזשהו קייר עלול לשבור את הפאסון? לא בהכרח. גם אישור וקבלה יכולים להגיע מגבוה כמו הביטוי ״good boy״. ודי באישור כזה, או בלחיצה על הכתף, או בליטוף, כדי לעגן את הנשלט. לא רק לתת לו מרווח נשימה, אלא גם להזכיר לו שמה שנאמר לו ונעשה בו עכשיו לא מוחק את מי שהוא. קייר שבא מתוך ידיעה ולא מתוך ריצוי, מתוך כוח ולא מתוך היסוס, לא שובר פאסון, הוא בונה סמכות. הוא מזכיר, ״אני רואה אותך, ולא מתכוון להפסיק לראות״.

כאמור, אני לא כותבת מתוך ניסיון, אלא מתוך תצפית. מתוך ההבנה שלפעמים גם כשהכל מרגיש טבעי, כמו שזה קורה אצלנו, אפשר לטבעי הזה לקרוא בשם, כדי להנגיש אותו עבור מי ש(עדיין) לא שם.

תצפית יפה מאוד.
ve-ra
ve-ra • 30 בדצמ׳ 2025
קייר הוא הדדי. בתחילה באמצע ובסוף. כל דבר אחר הוא משחק מטופש