|
|
לפני שבועיים •
4 בינו׳ 2026
לפני שבועיים •
4 בינו׳ 2026
Luna Oscura(נשלטת){Loki the t} • 4 בינו׳ 2026
חזק, פושר, כפית או שתי כפיות סוכר והמון המון המון קצף
איזו חוויה הבדס"מית זכורה לך לטובה אבל לא תחזור.י עליה? |
|
|
|
|
לפני שבועיים •
4 בינו׳ 2026
לפני שבועיים •
4 בינו׳ 2026
שיר של אש וקרח(מתחלף) • 4 בינו׳ 2026
כוס זכוכית שתי כפיות גדושות קפה שחור בלי סוכר, אוהב את המתוק שלי בצד או יותר נכון בין הרגליים שלי...
מה הדרך הכי לא צפויה שהכרתם פרטנר.ית |
|
|
|
|
לפני שבועיים •
4 בינו׳ 2026
לפני שבועיים •
4 בינו׳ 2026
Indigo(מתחלפת){oron} • 4 בינו׳ 2026
שיר של אש וקרח כתב/ה: כוס זכוכית שתי כפיות גדושות קפה שחור בלי סוכר, אוהב את המתוק שלי בצד או יותר נכון בין הרגליים שלי...
מה הדרך הכי לא צפויה שהכרתם פרטנר.ית הכרתי את בעלי פה. שליטה רק במיטה או גם בחוץ? |
|
|
|
|
לפני שבועיים •
4 בינו׳ 2026
לפני שבועיים •
4 בינו׳ 2026
Indigo(מתחלפת){oron} • 4 בינו׳ 2026
Luna Oscura כתב/ה: חזק, פושר, כפית או שתי כפיות סוכר והמון המון המון קצף
איזו חוויה הבדס"מית זכורה לך לטובה אבל לא תחזור.י עליה? ביימו לי חטיפה, שיכרו בכמות נכבדת של אלכוהול וניצול מיני, לא אונס. לא אחזור כל זה שוב זה גם היה בבוקר של יום לימודים וגמר לי את כל היום. מתי החיה בכם מתעוררת? |
|
|
|
|
לפני שבועיים •
4 בינו׳ 2026
לפני שבועיים •
4 בינו׳ 2026
Slave XX(נשלט) • 4 בינו׳ 2026
Indigo כתב/ה: Luna Oscura כתב/ה: חזק, פושר, כפית או שתי כפיות סוכר והמון המון המון קצף
איזו חוויה הבדס"מית זכורה לך לטובה אבל לא תחזור.י עליה? ביימו לי חטיפה, שיכרו בכמות נכבדת של אלכוהול וניצול מיני, לא אונס. לא אחזור כל זה שוב זה גם היה בבוקר של יום לימודים וגמר לי את כל היום. מתי החיה בכם מתעוררת? אשמח לחידוד של השאלה, חיה במובן המיני או מה יכול להוציא אותי מדעתי? |
|
|
|
|
לפני שבועיים •
4 בינו׳ 2026
לפני שבועיים •
4 בינו׳ 2026
Indigo כתב/ה: שיר של אש וקרח כתב/ה: כוס זכוכית שתי כפיות גדושות קפה שחור בלי סוכר, אוהב את המתוק שלי בצד או יותר נכון בין הרגליים שלי...
מה הדרך הכי לא צפויה שהכרתם פרטנר.ית הכרתי את בעלי פה. שליטה רק במיטה או גם בחוץ? גם בחוץ מה הצבע האהוב עליך? |
|
|
|
|
לפני שבועיים •
4 בינו׳ 2026
לפני שבועיים •
4 בינו׳ 2026
matan cam(נשלט) • 4 בינו׳ 2026
ירוק (עדיפות בעניים)
מה הטעות הראשונה שלך בBDSM? |
|
|
|
|
לפני שבועיים •
4 בינו׳ 2026
לפני שבועיים •
4 בינו׳ 2026
כשרק נכנסתי לזה בהתלהבות רבה ובלי לחשוב בכלל על ההשלכות פשוט הכרזתי בטיפשותי שאין לי גבולות, את הלקח למדתי מהר מאוד ולא חזרתי שוב על הטעות הזאת מאז.
האם יש פרקטיקה בדס"מית שאת/ה מתחבר/ת אליה ובעבר נחשבה לגבול אצלך ומהי אם כן? |
|
|
|
|
לפני שבועיים •
4 בינו׳ 2026
לפני שבועיים •
4 בינו׳ 2026
Master Bruce{©} • 4 בינו׳ 2026
לא. אם כבר אז להיפך (יש דברים שפעם הייתי מתחבר אליהם והיום הם גבול מבחינתי)
מה חלק הגוף הפיזי הראשון, שהוא לא חלק מהפנים, שאתם מסתכלים עליו בפרטנר/ית פוטנציאל/ית? |
|
|
|
|
לפני שבועיים •
5 בינו׳ 2026
לפני שבועיים •
5 בינו׳ 2026
Indigo(מתחלפת){oron} • 5 בינו׳ 2026
Master Bruce כתב/ה: לא. אם כבר אז להיפך (יש דברים שפעם הייתי מתחבר אליהם והיום הם גבול מבחינתי)
מה חלק הגוף הפיזי הראשון, שהוא לא חלק מהפנים, שאתם מסתכלים עליו בפרטנר/ית פוטנציאל/ית? ישבנים. על מה בחיים לא תוותרו בבדסמ? |
|
|