| vivre ma vie(מתחלף) |
לפני חודשיים •
15 בנוב׳ 2025
לפני חודשיים •
15 בנוב׳ 2025
vivre ma vie(מתחלף) • 15 בנוב׳ 2025
אני ממליץ על ve-ra.
אינטליגנציה גבוהה. יכולת התבטאות מרשימה. צינית (רק למי שאוהב). סימן שאלה גדול. אולי יימצא פותר. |
|
|
|
|
לפני חודש •
6 בדצמ׳ 2025
לפני חודש •
6 בדצמ׳ 2025
happinesss • 6 בדצמ׳ 2025
אז ככה בן 22 מהצפון, ראש פתוח שרירי מבין עניין אינטיליגנט ואיש שיחה שמת על שיחות נפש 😅 אשמח להכיר פה מישהי אני בראש פתוח ומבחינתי גיל זה רק מספר
|
|
|
|
|
לפני חודש •
7 בדצמ׳ 2025
לפני חודש •
7 בדצמ׳ 2025
נחדר ומושפל(נשלט) • 7 בדצמ׳ 2025
אזרוק גם את חכתי למיים , עבד בוגר (53) , מנוסה , שף , שיודע את מקומו . ומה אני מחפש ? בגדול זוגיות בידיאסאמית , לא חובה מגורים משותפים,אבל להיות שייך , לתת את עצמי לזו שתדע לקחת וגם מה לעשות בזה . השוט בידיים שלך ואני כאן ממתין לך 🙏🏼👸🏻
|
|
|
|
|
לפני שבועיים •
4 בינו׳ 2026
לפני שבועיים •
4 בינו׳ 2026
Zimmesdale(נשלט) • 4 בינו׳ 2026
https://thecage.co.il/profile/181156
רוצה להמליץ על תומר, שפגשתי בכמה מפגשים של הקהילה. מדובר בבחור זהב - מצחיק, חנון, חכם, מעניין לדבר איתו ויש לו המון להציע. דברו איתו על מתמטיקה, פיזיקה, או משחקי קופסא ומבטיח שיהיה לכןם כיף. |
|
|
| korn g |
לפני שבועיים •
5 בינו׳ 2026
לפני שבועיים •
5 בינו׳ 2026
korn g • 5 בינו׳ 2026
היי יוזמה יפה אז אקח בשני ידיים
אני בן 25 מהמרכז עם בערך 7 שנים בתחום לא מעט נסיון בשני הצדדים כאן מוגדר כנשלט אבל אני יכול להגיד על עצמי שהכי נהנה ממשחקי כוחות שכמובן שתנצחי בסוף אבל נהנה לתת פייט מחפש להכיר בחורה עם ראש פתוח להכיר וליצור לעצמנו קשר מיוחד אם יש לך נסיון בשליטה מעולה אם לא נלמד יחד |
|
|
|
|
לפני שבועיים •
5 בינו׳ 2026
לפני שבועיים •
5 בינו׳ 2026
BubbleButt(נשלט) • 5 בינו׳ 2026
היי לכולם,
סוויצ' עם נטייה לסאב. אוהב חיבורים עם עומק, תקשורת פתוחה וגבולות ברורים. חנון שאוהב לקרוא, לפנטז וקצת אנימה. בין עבודה ללימודים אני במכון כושר. בגדול מחפש זוגיות לטווח ארוך עם מישהי שיש בנינו באמת חיבור אמיתי. אני לא תקוע בתפקיד אחד אוהב להחליף תפקידים, אבל נוטה לכיוון הנשלט בגדול. אני באמת רוב הזמן במכון כושר בזמן הפנוי שלי. מאד אוהב לקרוא כשמזדמן לי. |
|
|
|
|
לפני שבועיים •
6 בינו׳ 2026
לפני שבועיים •
6 בינו׳ 2026
LittolRainbow(נשלטת) • 6 בינו׳ 2026
ממליצה על עצמי כמו כולם פה 🤣
בת 27 מהמרכז, נשלטת שמחפשת זוגיות רצינית עם שולט/דאדי בעל ניסיון וראש פתוח. אם אתה מעל 1.76 רווק, יהודי, נראה טוב לדעתך, דבר איתי (בונוס למזוקנים) 🥰 |
|
|
| אביב נעורים |
לפני שבועיים •
6 בינו׳ 2026
לפני שבועיים •
6 בינו׳ 2026
אביב נעורים • 6 בינו׳ 2026
ממליץ על ביטוח לאומי ושיקום שכונות קרית שמונה.
|
|
|
|
|
לפני שבועיים •
6 בינו׳ 2026
לפני שבועיים •
6 בינו׳ 2026
Master Bruce{©} • 6 בינו׳ 2026
דיס המלצה על עצמי.
אני אולי עושה רושם משעשע, אבל אני סתם זקן ושמן, ובכלל במערכת יחסים. אל תתקרבו אלי. |
|
|