|
|
לפני שבועיים •
5 בינו׳ 2026
לפני שבועיים •
5 בינו׳ 2026
CuckYoung • 5 בינו׳ 2026
אנה לי כתב/ה: ענו לך נורא יפה..
אני אגיב בפשטות : כי לא בא להיות כלי בפנטזיה של אפס חלש אופי שלא מסוגל לזיין אותי כמו בנאדם עצוב אם ככה רואים את זה... זה לא מעיד על שום יכולת שלי במיטה, להיפך אפילו. |
|
|
|
|
לפני שבועיים •
5 בינו׳ 2026
לפני שבועיים •
5 בינו׳ 2026
cuckold אוהב שלך(נשלט) • 5 בינו׳ 2026
זה שאדם אחד חושב כך לא מעיד על הכלל ולא אומר שככה רואים את זה,
ישנן המון אחרות שחושבות אחרת ומאוד נמשכות לזוגיות שכזו,אל תיקח את זה אישית.. כל אחת עם הסטיות והפנטזיות שלה.. אין כאן מקום לשיפוטיות (ובאתר הזה על אחת כמה וכמה וזה כל הקסם שפה) וכל אחד חופשי לחיות ולהמשך למה שהוא אוהב.. בהצלחה |
|
|
|
|
לפני שבועיים •
5 בינו׳ 2026
לפני שבועיים •
5 בינו׳ 2026
קרשנדו(נשלטת) • 5 בינו׳ 2026
מסכימה עם אנה לי.
לא מחפשת בבני זוג תכונות של נשלט סמרטוט מרצה. ועצה נוספת: אתה יכול להציע למליון נשים זרות. הסיכוי שאחת תסכים? אולי קיים. אבל הסיכוי שאחת שאתה חשוב לה תסכים? הרבה יותר גדול. תתחיל הפוך. וגם אם היא לא תסכים, רק הרווחת אם גם היא חשובה לך. |
|
|
|
|
לפני שבועיים •
5 בינו׳ 2026
לפני שבועיים •
5 בינו׳ 2026
שנאוצר(נשלט) • 5 בינו׳ 2026
קרשנדו כתב/ה: מסכימה עם אנה לי.
לא מחפשת בבני זוג תכונות של נשלט סמרטוט מרצה. ועצה נוספת: אתה יכול להציע למליון נשים זרות. הסיכוי שאחת תסכים? אולי קיים. אבל הסיכוי שאחת שאתה חשוב לה תסכים? הרבה יותר גדול. תתחיל הפוך. וגם אם היא לא תסכים, רק הרווחת אם גם היא חשובה לך. העצה הזו נכונה. בזוגיות ארוכה עם מחויבות ניתן לפתוח יחסים בשלב כזה או אחר. יהיו נשים שיהיו פתוחות לרעיון של קאקהולדינג לאחר זוגיות מבוססת. אם הפנטזיה הזו חשובה לך הסבירות שהיא תתממש מדי פעם בזוגיות רגילה שאתם כבר קרובים היא סבירה. הרבה יותר ריאלי מלמצוא מישהי שרוצה לחיות ככה כל הזמן. גם זה קיים, אבל פחות נפוץ |
|
|
|
|
לפני שבועיים •
5 בינו׳ 2026
לפני שבועיים •
5 בינו׳ 2026
shirazbar(שולטת) • 5 בינו׳ 2026
אני אגיב בפשטות : כי לא בא להיות כלי בפנטזיה של אפס חלש אופי שלא מסוגל לזיין אותי כמו בנאדם גיבשת דעה על משהו שלא חווית? להיות נשלט או קאק לא מעיד על חולשת אופי כלל. אפילו ההיפך. צריך הרבה חוזק מנטאלי לבחור להיות בסיטואציה כזאת מול גבר נוסף. ממש לא התחברתי לניסוח "אפס" בטוחה שלא היית כותבת כך על אשה נשלטת שנהנית שהגבר שלה מזיין מישהי מולה. רק אציין שהיה קאק שזיין יופי יופי והיה לו אחלה ז. ונשלט שזיין טוב למשך מספר שעות כי רציתי. פשוט זו לא העדפה הראשית שלהם. כמובן שיש כאלה שלא רוצים מיניות עם השולטת בכלל אלא רק ברקע. למען הדיוק רציתי לשתף בכל מקרה (במיוחד לצעירים חדשים כאן) אל תקחו אישית תגובות כאן. תסמכו על מה שאנשים שבאמת אכפת להם מכם אומרים |
|
|
|
|
לפני שבועיים •
5 בינו׳ 2026
לפני שבועיים •
5 בינו׳ 2026
שוסי • 5 בינו׳ 2026
אני אגיב בפשטות : כי לא בא להיות כלי בפנטזיה של אפס חלש אופי שלא מסוגל לזיין אותי כמו בנאדם Oh snap! |
|
|
| תומר ההוא(שולט){כלבונת סקר} |
לפני שבועיים •
5 בינו׳ 2026
לפני שבועיים •
5 בינו׳ 2026
תומר ההוא(שולט){כלבונת סקר} • 5 בינו׳ 2026
בנאדם שואל שאלה לגיטימית, היו כאן שענו בצורה אמנם ביקורטית אבל עדיין מכבדת ועם פרספקטיבות מעניינות.
זה היה באמת בלתי אפשרי לשמור על הרמה של השיחה ולא להוריד אותה לג'ורה? יש מצב שהנשלטות הבוטות ישמרו את הפנינים שלהן לפגישה עם הפסיכיאטר? |
|
|
| evillovable |
לפני שבועיים •
6 בינו׳ 2026
לפני שבועיים •
6 בינו׳ 2026
evillovable • 6 בינו׳ 2026
shirazbar כתב/ה: אנה לי כתב/ה: ענו לך נורא יפה..
אני אגיב בפשטות : כי לא בא להיות כלי בפנטזיה של אפס חלש אופי שלא מסוגל לזיין אותי כמו בנאדם גיבשת דעה על משהו שלא חווית? להיות נשלט או קאק לא מעיד על חולשת אופי כלל. אפילו ההיפך. צריך הרבה חוזק מנטאלי לבחור להיות בסיטואציה כזאת מול גבר נוסף. ממש לא התחברתי לניסוח "אפס" בטוחה שלא היית כותבת כך על אשה נשלטת שנהנית שהגבר שלה מזיין מישהי מולה. רק אציין שהיה קאק שזיין יופי יופי והיה לו אחלה ז. ונשלט שזיין טוב למשך מספר שעות כי רציתי. פשוט זו לא העדפה הראשית שלהם. כמובן שיש כאלה שלא רוצים מיניות עם השולטת בכלל אלא רק ברקע. למען הדיוק רציתי לשתף בכל מקרה (במיוחד לצעירים חדשים כאן) אל תקחו אישית תגובות כאן. תסמכו על מה שאנשים שבאמת אכפת להם מכם אומרים מחזקת. ועצוב שדווקא נשלטת רושמת דבר כזה. ככה היא חושבת שהשולט שלה תופס אותה? לא ציפיתי כאן לכזו שיפוטיות. |
|
|
|
|
לפני שבועיים •
7 בינו׳ 2026
לפני שבועיים •
7 בינו׳ 2026
QueenGali(שולטת) • 7 בינו׳ 2026
תמימה שכמותי, לא ציפיתי להכנס לכלוב, אתר שאמור להיות מקום בטוח עבור כל הקהילה, ודווקא כאן לחטוף kink shaming מהזן הירוד והשפל ביותר.
לכל אותן נשלטות שיפוטיות אני מאחלת לכן שתזכו לאהבה, הערצה ותמיכה שגבר קאקולד יודע להעניק, נראה לי שקצת חסר לכן. |
|
|
| vivre ma vie(מתחלף) |
לפני שבועיים •
7 בינו׳ 2026
לפני שבועיים •
7 בינו׳ 2026
vivre ma vie(מתחלף) • 7 בינו׳ 2026
QueenGali כתב/ה: תמימה שכמותי, לא ציפיתי להכנס לכלוב, אתר שאמור להיות מקום בטוח עבור כל הקהילה, ודווקא כאן לחטוף kink shaming מהזן הירוד והשפל ביותר.
לכל אותן נשלטות שיפוטיות אני מאחלת לכן שתזכו לאהבה, הערצה ותמיכה שגבר קאקולד יודע להעניק, נראה לי שקצת חסר לכן. חשבתי שכל אחד ואחת יכולים להתבטא איך שבא להם. כולל נשלטות שיפוטיות. סתום שכמוני. |
|
|