|
|
לפני שבועיים •
9 בינו׳ 2026
לפני שבועיים •
9 בינו׳ 2026
מלישס • 9 בינו׳ 2026
כן . ואז ישר לחסום..
דבילים יש בכל פלטפורמה..לצערי הם רק מתרבים. אבל היי!מזל שאפשר לחסום |
|
|
|
|
לפני שבועיים •
9 בינו׳ 2026
לפני שבועיים •
9 בינו׳ 2026
Black Lotus(מתחלפת){זאלופון} • 9 בינו׳ 2026
כמעט ולא לאורך כל השנים. אני מתייחסת לאנשים בכבוד ולא מניחה א-פריורית שמדובר במטרידנים ולכן ברוב המקרים מקבלת יחס מכבד.
אני גם לא מתרגשת ממי שמגיב באופן מטופש. אלו יחוו את עוקץ מקלדתי באופן שינסה להבהיר להם את טפשותם. אם זה לא יגרום להם להתנצל או ליישר קו, אודיע על סיום השיחה או אתעלם מהודעות נוספות שלהם. ברוב המכריע של המקרים אני מקבלת יחס ראוי גם כשאני מודיעה חד צדדית שהתקשורת בינינו הסתיימה ומאחלת להם יום טוב והצלחה בהמשך דרכם, ולכן אני גם לא חוסמת. |
|
|
|
|
לפני שבועיים •
9 בינו׳ 2026
לפני שבועיים •
9 בינו׳ 2026
טלי35(שולטת) • 9 בינו׳ 2026
לא.
מצטערת שאת חווה את זה. |
|
|
|
|
לפני שבועיים •
9 בינו׳ 2026
לפני שבועיים •
9 בינו׳ 2026
Yet again • 9 בינו׳ 2026
אני מקבל לא רק פה אלא גם באפליקציות להיכרויות
אני התחלתי לחסום ברגע שאני רואה שהשיחה ממשיכה לכיוון שאני לא מוכן שהיא תגלוש אליו והבחור לא מבין שלא זה לא... מי שלא מכבד את הגבולות שלך בשיחה הראשונה שלכם לא יכבד אותך ואת הגבולות שלך בהמשך הדרך. בבדס״ם זה עוד יותר חשוב כי אם אתם תהיו בסשן והוא לא ישים על מילת הביטחון שלך את עלולה להיפגע ולא יהיה אכפת לו. אז פשוט לחסום ולהמשיך הלאה. יש פה מספיק מאונני מקלדת וכאלה שמסתכלים על נשים בתור כלי למימוש פנטזיות ולא בתור בנות אנוש ששוות להן והיחס שמגיע להם זה אוויר ורעשי רקע. מבאס להיתקל בזה אבל מזל שאפשר לחסום |
|
|
|
|
לפני שבועיים •
9 בינו׳ 2026
לפני שבועיים •
9 בינו׳ 2026
Sirene(נשלטת) • 9 בינו׳ 2026
יכול להיות שכן, אבל זה ממש עבר לידי אז אני לא זוכרת. בעיקרון אני מתייחסת לתיבת הודעות שלי כאן כמו אל המייל ספאם שלי בוואלה. הם יכולים לקרוא לי באילו שמות גנאי שהם רוצים ויהיה לזה את אותו אימפקט כמו הנסיך הניגרי, הדו"חות הבלתי נדלים מכביש שש, והחבילות המסתוריות שאני מקבלת כל הזמן מדואר ישראל למרות שאני כבר עשור לא מתגוררת בארץ. לפעמים אני מקבלת הודעה אמיתית ורצויה, אבל אז זה דיי ברור לפי השם משתמש והכותרת 🥰
|
|
|