|
|
לפני חודש •
25 בנוב׳ 2025
לפני חודש •
25 בנוב׳ 2025
סווריןן • 25 בנוב׳ 2025
מי שכותב אימה צריך לפחד ממה שהוא כותב? מי שמחבר בדיחות, צריך לצחוק מהבדיחות של עצמו? מי ששר שיר עצוב שמרגש את שומעיו, צריך גם להרגיש עצב בעצמו? תהליך היצירה וההפעלה של נמענים אינו בדיוק וידוי. אתה מהדהד חווייה שמשהו ממנה אולי נמצא שם, אבל הכתיבה שעוברת לזולת בדרך כלל תלויה בלא מעט עריכה, ריחוק, כיווצים, שחזורים... לכן כתיבת שירים למגירה של מתבגרים לא פעם נכון שתשאר במגירה, כי היא אישית ותו לא. ועוד משהו, כותב פורנו שרק מתחרמן ממה שהוא כותב, מגביל את עצמו. טווח הכתיבה שלנו רחב מטווח החוויה שלנו.
בקיצור, להתחרמן ממה שכתבת אפשרי, כמובן, אבל זה לא תנאי הכרחי או מספיק לכתיבת פורנו טובה, וגם לא ברור שמצורך כזה היא אמורה להגיע. |
|
|
|
|
לפני חודש •
25 בנוב׳ 2025
לפני חודש •
25 בנוב׳ 2025
StreetCat(שולטת) • 25 בנוב׳ 2025
סווריןן כתב/ה: מי שכותב אימה צריך לפחד ממה שהוא כותב? מי שמחבר בדיחות, צריך לצחוק מהבדיחות של עצמו? מי ששר שיר עצוב שמרגש את שומעיו, צריך גם להרגיש עצב בעצמו? תהליך היצירה וההפעלה של נמענים אינו בדיוק וידוי. אתה מהדהד חווייה שמשהו ממנה אולי נמצא שם, אבל הכתיבה שעוברת לזולת בדרך כלל תלויה בלא מעט עריכה, ריחוק, כיווצים, שחזורים... לכן כתיבת שירים למגירה של מתבגרים לא פעם נכון שתשאר במגירה, כי היא אישית ותו לא. ועוד משהו, כותב פורנו שרק מתחרמן ממה שהוא כותב, מגביל את עצמו. טווח הכתיבה שלנו רחב מטווח החוויה שלנו.
בקיצור, להתחרמן ממה שכתבת אפשרי, כמובן, אבל זה לא תנאי הכרחי או מספיק לכתיבת פורנו טובה, וגם לא ברור שמצורך כזה היא אמורה להגיע. מי שעוסק בכתיבה מקצועית אכן יש לו את השיקולים האלו. אבל מההתרשמות שלי פה באתר, הרוב כותבים בעיקר לעצמם/לגולשים ולא בשביל לכתוב פורנו טוב... גם אין פה שאלה או מדד על איכות הכתיבה או איכות הפנטזיה. |
|
|
|
|
לפני חודש •
25 בנוב׳ 2025
לפני חודש •
25 בנוב׳ 2025
סאנדיי • 25 בנוב׳ 2025
StreetCat כתב/ה: סווריןן כתב/ה: מי שכותב אימה צריך לפחד ממה שהוא כותב? מי שמחבר בדיחות, צריך לצחוק מהבדיחות של עצמו? מי ששר שיר עצוב שמרגש את שומעיו, צריך גם להרגיש עצב בעצמו? תהליך היצירה וההפעלה של נמענים אינו בדיוק וידוי. אתה מהדהד חווייה שמשהו ממנה אולי נמצא שם, אבל הכתיבה שעוברת לזולת בדרך כלל תלויה בלא מעט עריכה, ריחוק, כיווצים, שחזורים... לכן כתיבת שירים למגירה של מתבגרים לא פעם נכון שתשאר במגירה, כי היא אישית ותו לא. ועוד משהו, כותב פורנו שרק מתחרמן ממה שהוא כותב, מגביל את עצמו. טווח הכתיבה שלנו רחב מטווח החוויה שלנו.
בקיצור, להתחרמן ממה שכתבת אפשרי, כמובן, אבל זה לא תנאי הכרחי או מספיק לכתיבת פורנו טובה, וגם לא ברור שמצורך כזה היא אמורה להגיע. מי שעוסק בכתיבה מקצועית אכן יש לו את השיקולים האלו. אבל מההתרשמות שלי פה באתר, הרוב כותבים בעיקר לעצמם/לגולשים ולא בשביל לכתוב פורנו טוב... גם אין פה שאלה או מדד על איכות הכתיבה או איכות הפנטזיה. זאת לא שאלה של מקצועיות, אלא של מוטיבציה. יש מי שכותבים לביטוי או חקירה עצמית, יש מי שכותבים בשביל הלייקים, יש מי שנהנים ממלאכת הכתיבה, וכמובן שיש מי שגם וגם וגם, במינונים שונים. יצא לי להתקל פה בכל הסוגים. |
|
|
|
|
לפני חודש •
26 בנוב׳ 2025
לפני חודש •
26 בנוב׳ 2025
Shela(נשלט) • 26 בנוב׳ 2025
ArchAngel כתב/ה: אני עושה בזה שימוש תוך כדי לאוננות שלי, והאינדיקציה שלי לכמה סיפור הולך לצאת טוב היא כמה פעמים עצרתי באמצע הכתיבה שלו כדי לאונן.
אם לא הייתי צריכה לעצור מרוב שהתרגשתי, אני מניחה מי שיקרא לא יתרגש במיוחד וזה השיקול שלי אם להמשיך בכתיבה או לגנוז את הסיפור. וכמובן, יש גם שימוש אחר כך, כי כיף להיזכר בזה ובמה שהרגשתי תוך כדי, וזאת הייתה עבורי גם דרך להציף מול פרטנרים פוטנציאלים פנטזיות ולהכניס אותם "לראש שלי" במקום לדבר רק בכותרות. וכמובן שעוד לפני שהסיפור הבשיל והרעיון התקיים רק במחשבות, המידה שבה שהוא הדליק אותי הייתה אינדיקציה אם שווה לתרגם את המחשבות האלו למילים או רק לתת להן לחלוף בראשי. וואוו. אותו דבר בדיוק... ברמה של מילה במילה וכל תגובה או לייק על הסיפור מדליק אותי מחדש, כי יש שם מישהי שאולי בדמיון לוקחת את הצד השני בסיפור... |
|
|
|
|
לפני חודש •
27 בנוב׳ 2025
לפני חודש •
27 בנוב׳ 2025
סָטירה(קינקית) • 27 בנוב׳ 2025
להיפך, בדרך כלל נעצבת אל לבי. מוסר ההשכל הרי דוחק חזק ועמוק מכל אבחת אגן, ולבו המסוכסך של הקורא עולה לנגד עיני, פעור ומפוסק מכל פה משתוקק שאי פעם השאיר שובל רטוב במורד יריכיי.
למעשה, זה תהליך כה רציני ועגום שלאחריו רק אינטראקציה ביזארית, חייתית ואכזרית במיוחד מצליחה לרומם שוב את רוחי. אבל אז, כמובן, עולה גם ממנה איזה לקח חשוב, וחוזרת ושבה לנקר בי החובה הדידקטית. וחוזר חלילה. |
|
|
|
|
לפני חודש •
27 בנוב׳ 2025
לפני חודש •
27 בנוב׳ 2025
סווריןן • 27 בנוב׳ 2025
חזרת, מפלצת?
(ולמי שלא מכיר, רוצו לקרוא את הסיפורים בבלוג של סטירה...) |
|
|
|
|
לפני חודש •
27 בנוב׳ 2025
לפני חודש •
27 בנוב׳ 2025
matan cam(נשלט) • 27 בנוב׳ 2025
אני כותב ומקווה שמישהו אחר מאונן ונהנה
|
|
|
|
|
לפני שבוע •
8 בינו׳ 2026
לפני שבוע •
8 בינו׳ 2026
bina • 8 בינו׳ 2026
מכיר את התחושה הזאת לפני כמה חודשים נפרדתי ממישהי , מחפש מישהי לחיים גם , אולי נכיר ?! 🤔
|
|
|
|
|
לפני שבוע •
8 בינו׳ 2026
לפני שבוע •
8 בינו׳ 2026
StarFox(נשלט) • 8 בינו׳ 2026
המממ
אז אני כותב ומאייר קומיקס מיני עם די אקסטרים פטיש וכו'. מהצד שלי אני אגיד שמהפטישים האלה יש גם חלק בראש שלי ואני מרגיש איזשהי התרגשות כלשהי שאני חושב על הדמויות ועל "הדבר הבא" ועל איך העלילה תתקדם ותתפתח וגם איך הדמויות מפתחות יחד עם זה. אני תמיד חושב על זה כמו סיפור רגיל והעולם הוא בעצם בדסמי ומיני ככה שזה חלק ממה שדוחף את העלילה, תמיד בראש שלי איך המעשים והבחירות של הדמויות ישפיעו על האקט ולא רק איך אני הייתי רוצה לבצע אותו אם זה היה אני כי אחרת אני מאבד את הסיפור. וכן אני לפעמים מתחרמן מהמחשבות האלה ומהסיפורים האלה וקרה לי אולי פעם פעמיים שאוננתי על הקומיקס שלי הרי בסופו של דבר אני בונה ומייצר אותו בשביל שיאוננו עליו. אז אני לא מרגיש עד כדי כך מוזר אם אני עושה את זה. אישית אני מרגיש גם שדרך האוננות אני מצליח לחשוב על איך הסצנה תתקדם ואיך דברים חדשים נכנסים לסיפור ואז במה שנקרא post nut clarity אני מאזן דברים חחחח. אז התשובה היא כן כשזה בתהליכים, אבל יחסית מעט כשזה כבר גמור ובחוץ נ.ב. אני לפעמים מבקש פידבק מהקוראים שלי איפה להשתפר כדי שדברים יצאו טובים יותר כי אני אוהב להשתפר. אם היה אפשר לעשות סקר אחרי סשן/סקס בשביל לדעת איפה להשתפר, זה ממש יכול לעזור לי. |
|
|
|
|
לפני שבוע •
10 בינו׳ 2026
לפני שבוע •
10 בינו׳ 2026
matan cam(נשלט) • 10 בינו׳ 2026
אפשר לנצל את השרשור הזה
ולהגיד שאני מחפש רעיונות לסיפורים חדשים? |
|