|
|
לפני שבוע •
11 בינו׳ 2026
לך תבנה לך פה מדינה (או/ו אתר)
לפני שבוע •
11 בינו׳ 2026
פשוט אורי • 11 בינו׳ 2026
מה כבר נאמר ולא נכתב
מה כבר נכתב ולא הוכרז חבלים הפכו לנחלת מלומדים אם לא שיבארי זה לא בדסמ אמיתי פעם היה מספיק חבל כביסה היום משווקים לך ערכת מתחילים ואוי ואבוי לך אם לא תרכוש ותשכיל דומיננטיות הייתה מוחלטת בעבר היום יש סניפים לכל דבר ועניין שליטה מלמטה, שליטה מהצד, ''אתה לא תגיד לי מה לעשות', אבל להשתין עלי אתה יכול'', שולט שלא יורד הוא לא גבר הגברים אם אין לך גוף מסוקס וזין אלוהי, לך לך לנשלטים. מאזוכיזם אמרתם/ן/ם? לך תבנה לך מדינה בה סבל הוא העיקר הפחד הוא התכלית ותמונות וציטוטים זה דרך ההולכה , ישר לקיבה ומשם לתחת להצלפה! סאדיזם נשאר לסוף. תם הטקס אין צורך להרחיב למדנו מספיק סבל. נישה קיצונית! לאילו ממכם שלא מקבלים הומור שחור, לכו לכם לארצות קרות למודות מלחמה שם הרגו את כל המצחיקים ועדיין מדשדשים למרות שניתן להגיע מהר מנקודה לנקודה גורל של עם כל הגדולה והחוכמה , בונים הכל עקום ואין תקומה... לך תבנה לך מדינה או כלוב או אתר לתפארת שכולם יהיו בו מרוצים והפגנות יהיו בבלוגים נמרצים מוזמנים נא, נשים , גברים ושאר המינים. לתת את העצה שלכם לאתר מבוסס, לא יותר. |
|
|
|
|
לפני שבוע •
11 בינו׳ 2026
לפני שבוע •
11 בינו׳ 2026
teacher(שולט) • 11 בינו׳ 2026
אנשים תמיד ניכסו לעצמם ול"שיטה" דברים שלא הם המציאו ואין להם שום שליטה עליהם.
כדי להדגים אם האבסורד עשיתי פעם סשן שיבארי פומבי עם חוט דנטלי. חלק מהזקנים פה אולי זוכרים את זה. ואת ההדרכות שהעברתי השתדלתי לעשות עם חבלי פוליפרופילן זולים וקלים לתחזוקה, שאיפשרו גם למתחילים גמורים מינימום של תקלות. גם כשלומדים ייאידו מתחילים מחרב עץ זולה ופשוטה. כשלמדתי מוזיקה המורה הראשון שלי אמר שכללים אמנותיים נועדו שישברו אותם. מצד שני, יכול להיות שכל כך קשה דווקא כי אין יותר מדי כללים ברורים ומוסכמים. וככל שהמסגרת אינה ברורה, כך קשה יותר להתנהל בחופשיות בתוכה. ומה שלא יהיה - אסור שפחד יהיה המוציבציה שלנו בחיים האלה. |
|
|
|
|
לפני שבוע •
11 בינו׳ 2026
לפני שבוע •
11 בינו׳ 2026
Master Bruce{©} • 11 בינו׳ 2026
אדוני, בסך הכל שאלתי אם לשים לך חומוס בפיתה
|
|