בוקר טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב סינון

מאוד קשה לי לקבל את העובדה שאני ביסקסואלית

Just looks innocent​{נשלטת}
לפני שבוע • 13 בינו׳ 2026

מאוד קשה לי לקבל את העובדה שאני ביסקסואלית

Just looks innocent​{נשלטת} • 13 בינו׳ 2026
בגיל 21...
מתביישת ללכת להכיר, בין אם זה בליינים, פאבים , אפליקציות או קבוצות בפייסבוק או פרונטליות. מאותה סיבה גם בחרתי לכתוב כאן באנונימיות.
יעזור לי לשמוע סיפורים דומים על נשים שהרגישו אותו הדבר והתגברו על כך, ואיך.
מרגישה שאני בסוג של פלונטר,מצד אחד מרגישה בודדה במיוחד בחדר לבד כשהמיטה ריקה ומצד שני מרגישה לא מספיק טובה בשביל לצאת ולהכיר נשים..
peter69north
peter69north • 13 בינו׳ 2026
תהני , חיים פעם אחת.

את יכולה לנסות מתלבשת או טרנסצ'נדרית
יפה קצת משונה​{קרוסית}
נראה לכולן כך זה היה.
לצאת לראשונה מהבית כאישה הלחיץ אותי כאילו אני הולכת לשדוד בנק.
יצרתי קשר עם אחת ממארגונות הליינים וחפרתי לה מלא. אחרי זה הרגשתי די מחוייבת. הייתי בטוחה שאשתפן ברגע האחרון.
לפני הלכתי כגבר למאנצ', להכיר.
אבל הקבלה וההכלה שהרגשתי ברגע שנכנסתי לליין הייתה מעצימה.
היום אני לא מבינה למה הרגשתי כך, מרגישה שם בנוח יותר מבבית.
ואז אחרי הליינים הבדאסמים הכרתי מישי, לסבית גרידא, לא בדסמית כלל, גררה אותי למועדון לסביות שנקרא "בואי". באתי לבושה כמו למסיבת בדסמ, המקום היה ונילי לגמרי. בגיל הממוצע חצי מהגיל שלי, הרגשתי ממש לא במקומי. אבל שוב הייתה קבלה וחיבוק כזה, אחרי דקה הרגשתי שאני בין חברות.
את יכולה לקרוא קצת בבלוג שלי על הכניסה לעולם.
אז מבינה, ברגע הראשון זה מרגיש כמו קפיצה למים קרים. אבל מבטיחה שאחרי הצעד הראשון תגלי שהם כלל לא קרים.
תלמדי מטעיות שלי, בגיל 40 הבנתי שהייתי צריכה לעשות מה שנכון לי כבר לפני 20 שנה. וכך העברתי חלק גדול מחיי בצורה שגויה.
בהצלחה לך מקסימה.
אגב, לדעתי יש מאנצ' נשים ביום שישי. המארגנות הבנתי נשים ממש מקסימות.
הלן הדוב
הלן הדוב • 13 בינו׳ 2026
טיפ מדוב מזדקן - תעשי איתו מה שאת רוצה.
אם התעוררת בבוקר ואת צעירה ובריאה וכו וחושבת שאת לא טובה מספיק - תזכירה לעצמך שאנשים צעירים לרוב לא מבינים כלום למרות שהם חושבים שכן ותתעלמי מהמחשבות האלו.

ובנוסף - "טובה מספיק" זו שאלה של למי, ומתי.
לדוגמא - את מחפשת שולטות ולכן שולטים לא טובים מספיקים. ואין להם מה לעשות בנידון.

בהצלחה במסע.
Into​(נשלטת)
Into​(נשלטת) • 13 בינו׳ 2026
בחורה פותחת שרשור ב"הבנות על הבנות", מבקשת מפורשות תגובות מנשים, ועונים לה גברים.
למה אתם נדחפים לכל מקום? מה אתם קשורים? אף אחד מכם לא אישה ביסקסואלית איך אתם תורמים פה?

ולנושא הפוסט, רק יכולה להגיד שאני באותה הסירה כמוך בעניין הביישנות וחוסר הביטחון, מבינה לליבך ♡
הלן הדוב
הלן הדוב • 13 בינו׳ 2026
Into כתב/ה:
בחורה פותחת שרשור ב"הבנות על הבנות", מבקשת מפורשות תגובות מנשים, ועונים לה גברים.
למה אתם נדחפים לכל מקום? מה אתם קשורים? אף אחד מכם לא אישה ביסקסואלית איך אתם תורמים פה?

קודם כל - השרשור פומבי. שנית - לא מצויין בשום מקום שהפוסט פונה לנשים בלבד, רק שתשמח לשמוע מנשים ביסיות על חוויות. ושלישית - אני ג'נדר פלויד ונמשך בין היתר לשני המגדרים. כן. אני לא אישה ביסית. זה אומר שאין לי מה ליעץ? כאילו שהבעיה יחודית רק לקבוצה אחת.

וחוץ מזה? לא כתבתי שום דבר מזלזל או פוגעני. אז תודה על השיטור. אבל ברשותך אני אמשיך להיות אני. את יכולה לא לקבל את קיומי. זו לא הבעיה שלי. אני בחרתי לנסות לעזור.
Into​(נשלטת)
Into​(נשלטת) • 13 בינו׳ 2026
הלן הדוב כתב/ה:
Into כתב/ה:

קודם כל - השרשור פומבי. שנית - לא מצויין בשום מקום שהפוסט פונה לנשים בלבד, רק שתשמח לשמוע מנשים ביסיות על חוויות. ושלישית - אני ג'נדר פלויד ונמשך בין היתר לשני המגדרים. כן. אני לא אישה ביסית. זה אומר שאין לי מה ליעץ? כאילו שהבעיה יחודית רק לקבוצה אחת.

וחוץ מזה? לא כתבתי שום דבר מזלזל או פוגעני. אז תודה על השיטור. אבל ברשותך אני אמשיך להיות אני. את יכולה לא לקבל את קיומי. זו לא הבעיה שלי. אני בחרתי לנסות לעזור.

היא ליטרלי ביקשה לשמוע מנשים ביסקסואליות. אתה לא אישה ביסקסואלית. השרשור פומבי, תחת "הבנות על הבנות". אתה לא בת. מה הקטע להידחף? לא ביקשו את העצה שלך- למה בכוח לדחוף אותה, מה קרה להסכמה?
vivre ma vie​(מתחלף)
vivre ma vie​(מתחלף) • 13 בינו׳ 2026
Into כתב/ה:

ולנושא הפוסט, רק יכולה להגיד שאני באותה הסירה כמוך בעניין הביישנות וחוסר הביטחון, מבינה לליבך ♡

בדיוק, מה שאני חשבתי. 😂
Sirene​(נשלטת)
Sirene​(נשלטת) • 13 בינו׳ 2026
אני חוויתי (וחווה) את הגילוי בגיל הרבה יותר מבוגר ממך, ובתור נשואה. לכן מה שאכתוב זה סוג של מחשבת בדיעבד ואולי לא יעזור לחלוטין (כי אני גם חוויתי את זה בלי הצמא לזוגיות, ויחד עם בן זוג תומך). אבל אני חושבת שאם את תהיי מסוגלת לתרגם את מה שאת תופסת כחשש בראש שלך להתרגשות, את תצליחי להעז קצת יותר. זה, וגם למצוא קבוצת חברות שירצו לצאת איתך למקומות בילוי. אני מאמינה שברגע שמרפים מתחושת ה"יש לי משימה חשובה ואני חייבת להצליח!" לבאמת להקיף את עצמך בחדוות הגילוי ולמקם את עצמך ואת החוויה שלך במרכז, את תגלי אפילו דברים נוספים על עצמך. את גם לא חייבת לסמן וי על לצאת למקום מסויים או להתחיל עם מישהי דרך אפליקציה ישר על ההתחלה - פשוט תהיי מודעת לדברים שאת מרגישה, כלפי אילו נשים, ותחפרי לעצמך (למרות שממליצה לעשות את זה יחד עם חברה שמכירה אותך, ההלוך ושוב מעלה נקודות חשובות ומעניינות שלא תמיד היית חושבת עליהן לבד) מלא מלא מלא. זה הכי כיף שיש.

ואוסיף משהו שאני מקווה שיעזור לך להרפות מתחושת ה "לא מספיק טובה" - אנחנו רגילות להביט בעצמינו דרך נקודת מבט מאוד גברית. אני גיליתי שהמשיכה שלי לנשים ממש ממש שונה מהמשיכה שלי לגברים, גם מבחינת התנהגויות שמושכות אותי, גם מבחינת מראה, כל מיני ניואנסים. יש דברים ספציפיים שממש יורידו לי שגברים עושים וממש מושכים אותי כשנשים עושות, ולא פעם גיליתי שהם ההפך המוחלט ממה שאנחנו "מאומנות" לבצע כדיי להיראות נחשקות.
    התגובה האהובה בשרשור
teacher​(שולט)חשבון מאומת
teacher​(שולט)חשבון מאומת
teacher​(שולט)חשבון מאומת • 13 בינו׳ 2026
Sirene כתב/ה:
אני חוויתי (וחווה) את הגילוי בגיל הרבה יותר מבוגר ממך, ובתור נשואה. לכן מה שאכתוב זה סוג של מחשבת בדיעבד ואולי לא יעזור לחלוטין (כי אני גם חוויתי את זה בלי הצמא לזוגיות, ויחד עם בן זוג תומך). אבל אני חושבת שאם את תהיי מסוגלת לתרגם את מה שאת תופסת כחשש בראש שלך להתרגשות, את תצליחי להעז קצת יותר. זה, וגם למצוא קבוצת חברות שירצו לצאת איתך למקומות בילוי. אני מאמינה שברגע שמרפים מתחושת ה"יש לי משימה חשובה ואני חייבת להצליח!" לבאמת להקיף את עצמך בחדוות הגילוי ולמקם את עצמך ואת החוויה שלך במרכז, את תגלי אפילו דברים נוספים על עצמך. את גם לא חייבת לסמן וי על לצאת למקום מסויים או להתחיל עם מישהי דרך אפליקציה ישר על ההתחלה - פשוט תהיי מודעת לדברים שאת מרגישה, כלפי אילו נשים, ותחפרי לעצמך (למרות שממליצה לעשות את זה יחד עם חברה שמכירה אותך, ההלוך ושוב מעלה נקודות חשובות ומעניינות שלא תמיד היית חושבת עליהן לבד) מלא מלא מלא. זה הכי כיף שיש.

ואוסיף משהו שאני מקווה שיעזור לך להרפות מתחושת ה "לא מספיק טובה" - אנחנו רגילות להביט בעצמינו דרך נקודת מבט מאוד גברית. אני גיליתי שהמשיכה שלי לנשים ממש ממש שונה מהמשיכה שלי לגברים, גם מבחינת התנהגויות שמושכות אותי, גם מבחינת מראה, כל מיני ניואנסים. יש דברים ספציפיים שממש יורידו לי שגברים עושים וממש מושכים אותי כשנשים עושות, ולא פעם גיליתי שהם ההפך המוחלט ממה שאנחנו "מאומנות" לבצע כדיי להיראות נחשקות.

איזו תגובה מקסימה. במיוחד ה”לתרגם את החששות להתרגשות” שבעיני נראה כהבנה עמוקה ובוגרת של הנפש.
ומה שהלן הדוב אמר לגבי לזכור שאנחנו לפעמים קצת בוסריים, ולשחרר.

ואינטו כפרה, מה נכנס בך? אף אחד בכלוב לא נמנע מלכתוב בפורום רק כי כתוב “הבנות על הבנות” או “הבנים על הבנות”.
למעשה, אם טיפה מנתחים לעומק, זו אולי יותר ההגדרה של הנושאים שניתן לכתוב עליהם מאשר משטור של למי מותר לכתוב ואיפה.
ואת גם לא ביסקסואלית (משתמע די ברור ממה שכתבת), אז מה העניין?