|
|
לפני שבוע •
14 בינו׳ 2026
לפני שבוע •
14 בינו׳ 2026
Indigo(מתחלפת){oron} • 14 בינו׳ 2026
Sirene כתב/ה: אני חוויתי (וחווה) את הגילוי בגיל הרבה יותר מבוגר ממך, ובתור נשואה. לכן מה שאכתוב זה סוג של מחשבת בדיעבד ואולי לא יעזור לחלוטין (כי אני גם חוויתי את זה בלי הצמא לזוגיות, ויחד עם בן זוג תומך). אבל אני חושבת שאם את תהיי מסוגלת לתרגם את מה שאת תופסת כחשש בראש שלך להתרגשות, את תצליחי להעז קצת יותר. זה, וגם למצוא קבוצת חברות שירצו לצאת איתך למקומות בילוי. אני מאמינה שברגע שמרפים מתחושת ה"יש לי משימה חשובה ואני חייבת להצליח!" לבאמת להקיף את עצמך בחדוות הגילוי ולמקם את עצמך ואת החוויה שלך במרכז, את תגלי אפילו דברים נוספים על עצמך. את גם לא חייבת לסמן וי על לצאת למקום מסויים או להתחיל עם מישהי דרך אפליקציה ישר על ההתחלה - פשוט תהיי מודעת לדברים שאת מרגישה, כלפי אילו נשים, ותחפרי לעצמך (למרות שממליצה לעשות את זה יחד עם חברה שמכירה אותך, ההלוך ושוב מעלה נקודות חשובות ומעניינות שלא תמיד היית חושבת עליהן לבד) מלא מלא מלא. זה הכי כיף שיש.
ואוסיף משהו שאני מקווה שיעזור לך להרפות מתחושת ה "לא מספיק טובה" - אנחנו רגילות להביט בעצמינו דרך נקודת מבט מאוד גברית. אני גיליתי שהמשיכה שלי לנשים ממש ממש שונה מהמשיכה שלי לגברים, גם מבחינת התנהגויות שמושכות אותי, גם מבחינת מראה, כל מיני ניואנסים. יש דברים ספציפיים שממש יורידו לי שגברים עושים וממש מושכים אותי כשנשים עושות, ולא פעם גיליתי שהם ההפך המוחלט ממה שאנחנו "מאומנות" לבצע כדיי להיראות נחשקות. אחת התגובות היפייפיות שקראתי פה מוסיפה שגם אני נשואה ועם בעלים תומך ומכיל בנושא, גם אני בגיל מעט יותר בוגר, אבל המשיכה הייתה שם מגיל צעיר. המבט הזה של אני לא מספיק טובה ליווה אותי המון המון שנים, הייתי שמנה מאוד, עם עור עודף בכמות לא סבירה, החברה לימדה אותי שאני "מכוערת" בעיניי האידיאל הגברי. אחרי שהתחלתי לטפל בדברים שהפריעו לי הייתי פנויה יותר לנשים. היום? אני מוכנה לטרוף את העולם בחסות אדוני. בעיניי חשוב לשחרר את המודל הגברי שיש לך בעיניים כי נשים הרבה יותר מקבלות, מכילות, יפות, מעניינות, מושכות, מיוחדות. הכל תלוי במה שאת רואה ורוצה! פה לשלוח חיבוק חם ומעודד! |
|
|
|
|
לפני שבוע •
14 בינו׳ 2026
לפני שבוע •
14 בינו׳ 2026
Just looks innocent{נשלטת} • 14 בינו׳ 2026
Indigo כתב/ה: Sirene כתב/ה: אני חוויתי (וחווה) את הגילוי בגיל הרבה יותר מבוגר ממך, ובתור נשואה. לכן מה שאכתוב זה סוג של מחשבת בדיעבד ואולי לא יעזור לחלוטין (כי אני גם חוויתי את זה בלי הצמא לזוגיות, ויחד עם בן זוג תומך). אבל אני חושבת שאם את תהיי מסוגלת לתרגם את מה שאת תופסת כחשש בראש שלך להתרגשות, את תצליחי להעז קצת יותר. זה, וגם למצוא קבוצת חברות שירצו לצאת איתך למקומות בילוי. אני מאמינה שברגע שמרפים מתחושת ה"יש לי משימה חשובה ואני חייבת להצליח!" לבאמת להקיף את עצמך בחדוות הגילוי ולמקם את עצמך ואת החוויה שלך במרכז, את תגלי אפילו דברים נוספים על עצמך. את גם לא חייבת לסמן וי על לצאת למקום מסויים או להתחיל עם מישהי דרך אפליקציה ישר על ההתחלה - פשוט תהיי מודעת לדברים שאת מרגישה, כלפי אילו נשים, ותחפרי לעצמך (למרות שממליצה לעשות את זה יחד עם חברה שמכירה אותך, ההלוך ושוב מעלה נקודות חשובות ומעניינות שלא תמיד היית חושבת עליהן לבד) מלא מלא מלא. זה הכי כיף שיש.
ואוסיף משהו שאני מקווה שיעזור לך להרפות מתחושת ה "לא מספיק טובה" - אנחנו רגילות להביט בעצמינו דרך נקודת מבט מאוד גברית. אני גיליתי שהמשיכה שלי לנשים ממש ממש שונה מהמשיכה שלי לגברים, גם מבחינת התנהגויות שמושכות אותי, גם מבחינת מראה, כל מיני ניואנסים. יש דברים ספציפיים שממש יורידו לי שגברים עושים וממש מושכים אותי כשנשים עושות, ולא פעם גיליתי שהם ההפך המוחלט ממה שאנחנו "מאומנות" לבצע כדיי להיראות נחשקות. אחת התגובות היפייפיות שקראתי פה מוסיפה שגם אני נשואה ועם בעלים תומך ומכיל בנושא, גם אני בגיל מעט יותר בוגר, אבל המשיכה הייתה שם מגיל צעיר. המבט הזה של אני לא מספיק טובה ליווה אותי המון המון שנים, הייתי שמנה מאוד, עם עור עודף בכמות לא סבירה, החברה לימדה אותי שאני "מכוערת" בעיניי האידיאל הגברי. אחרי שהתחלתי לטפל בדברים שהפריעו לי הייתי פנויה יותר לנשים. היום? אני מוכנה לטרוף את העולם בחסות אדוני. בעיניי חשוב לשחרר את המודל הגברי שיש לך בעיניים כי נשים הרבה יותר מקבלות, מכילות, יפות, מעניינות, מושכות, מיוחדות. הכל תלוי במה שאת רואה ורוצה! פה לשלוח חיבוק חם ומעודד! מאוד מזדהה, אני אומנם לא סובלת או סבלתי מעודף משקל אך מאחוזי שומן גבוהים, למרות שבעיניי החברה נחשבתי לרזה , זה תמיד הוריד לי את הביטחון וחלק מהסיבה שאני מתקשה לחשוב שאהיה מושכת מול נשים, אני מתאמנת ויורדת באחוזי שומן ועובדת תקופה בלהגדיל מסת שריר כדי להרגיש יותר מושכת עבור עצמי ועד שלא אשיג את זה, אני מרגישה חוסר ביטחון מוחלט להיכנס לכל הסצנה של הקהילה. |
|
|
|
|
לפני שבוע •
14 בינו׳ 2026
לפני שבוע •
14 בינו׳ 2026
Indigo(מתחלפת){oron} • 14 בינו׳ 2026
Just looks innocent כתב/ה: Indigo כתב/ה: Sirene כתב/ה: אני חוויתי (וחווה) את הגילוי בגיל הרבה יותר מבוגר ממך, ובתור נשואה. לכן מה שאכתוב זה סוג של מחשבת בדיעבד ואולי לא יעזור לחלוטין (כי אני גם חוויתי את זה בלי הצמא לזוגיות, ויחד עם בן זוג תומך). אבל אני חושבת שאם את תהיי מסוגלת לתרגם את מה שאת תופסת כחשש בראש שלך להתרגשות, את תצליחי להעז קצת יותר. זה, וגם למצוא קבוצת חברות שירצו לצאת איתך למקומות בילוי. אני מאמינה שברגע שמרפים מתחושת ה"יש לי משימה חשובה ואני חייבת להצליח!" לבאמת להקיף את עצמך בחדוות הגילוי ולמקם את עצמך ואת החוויה שלך במרכז, את תגלי אפילו דברים נוספים על עצמך. את גם לא חייבת לסמן וי על לצאת למקום מסויים או להתחיל עם מישהי דרך אפליקציה ישר על ההתחלה - פשוט תהיי מודעת לדברים שאת מרגישה, כלפי אילו נשים, ותחפרי לעצמך (למרות שממליצה לעשות את זה יחד עם חברה שמכירה אותך, ההלוך ושוב מעלה נקודות חשובות ומעניינות שלא תמיד היית חושבת עליהן לבד) מלא מלא מלא. זה הכי כיף שיש.
ואוסיף משהו שאני מקווה שיעזור לך להרפות מתחושת ה "לא מספיק טובה" - אנחנו רגילות להביט בעצמינו דרך נקודת מבט מאוד גברית. אני גיליתי שהמשיכה שלי לנשים ממש ממש שונה מהמשיכה שלי לגברים, גם מבחינת התנהגויות שמושכות אותי, גם מבחינת מראה, כל מיני ניואנסים. יש דברים ספציפיים שממש יורידו לי שגברים עושים וממש מושכים אותי כשנשים עושות, ולא פעם גיליתי שהם ההפך המוחלט ממה שאנחנו "מאומנות" לבצע כדיי להיראות נחשקות. אחת התגובות היפייפיות שקראתי פה מוסיפה שגם אני נשואה ועם בעלים תומך ומכיל בנושא, גם אני בגיל מעט יותר בוגר, אבל המשיכה הייתה שם מגיל צעיר. המבט הזה של אני לא מספיק טובה ליווה אותי המון המון שנים, הייתי שמנה מאוד, עם עור עודף בכמות לא סבירה, החברה לימדה אותי שאני "מכוערת" בעיניי האידיאל הגברי. אחרי שהתחלתי לטפל בדברים שהפריעו לי הייתי פנויה יותר לנשים. היום? אני מוכנה לטרוף את העולם בחסות אדוני. בעיניי חשוב לשחרר את המודל הגברי שיש לך בעיניים כי נשים הרבה יותר מקבלות, מכילות, יפות, מעניינות, מושכות, מיוחדות. הכל תלוי במה שאת רואה ורוצה! פה לשלוח חיבוק חם ומעודד! מאוד מזדהה, אני אומנם לא סובלת או סבלתי מעודף משקל אך מאחוזי שומן גבוהים, למרות שבעיניי החברה נחשבתי לרזה , זה תמיד הוריד לי את הביטחון וחלק מהסיבה שאני מתקשה לחשוב שאהיה מושכת מול נשים, אני מתאמנת ויורדת באחוזי שומן ועובדת תקופה בלהגדיל מסת שריר כדי להרגיש יותר מושכת עבור עצמי ועד שלא אשיג את זה, אני מרגישה חוסר ביטחון מוחלט להיכנס לכל הסצנה של הקהילה. מבינה אותך לגמריי עד שעברצי מתיחת בטן היקפית היה לי קשה להכנס לסצנה הנשית |
|
|
|
|
לפני שבוע •
14 בינו׳ 2026
לפני שבוע •
14 בינו׳ 2026
שוסי • 14 בינו׳ 2026
סתם לכתוב לך, שאני מקנאה בך עד כאב.
הלוואי והייתי נמשכת מינית לנשים. אני מסתדרת איתן הרבה יותר טוב. הצורך שלי בנשים הוא רגשי ולא מיני לצערי. |
|
|
|
|
לפני שבוע •
14 בינו׳ 2026
לפני שבוע •
14 בינו׳ 2026
Into(נשלטת) • 14 בינו׳ 2026
teacher כתב/ה: Sirene כתב/ה: אני חוויתי (וחווה) את הגילוי בגיל הרבה יותר מבוגר ממך, ובתור נשואה. לכן מה שאכתוב זה סוג של מחשבת בדיעבד ואולי לא יעזור לחלוטין (כי אני גם חוויתי את זה בלי הצמא לזוגיות, ויחד עם בן זוג תומך). אבל אני חושבת שאם את תהיי מסוגלת לתרגם את מה שאת תופסת כחשש בראש שלך להתרגשות, את תצליחי להעז קצת יותר. זה, וגם למצוא קבוצת חברות שירצו לצאת איתך למקומות בילוי. אני מאמינה שברגע שמרפים מתחושת ה"יש לי משימה חשובה ואני חייבת להצליח!" לבאמת להקיף את עצמך בחדוות הגילוי ולמקם את עצמך ואת החוויה שלך במרכז, את תגלי אפילו דברים נוספים על עצמך. את גם לא חייבת לסמן וי על לצאת למקום מסויים או להתחיל עם מישהי דרך אפליקציה ישר על ההתחלה - פשוט תהיי מודעת לדברים שאת מרגישה, כלפי אילו נשים, ותחפרי לעצמך (למרות שממליצה לעשות את זה יחד עם חברה שמכירה אותך, ההלוך ושוב מעלה נקודות חשובות ומעניינות שלא תמיד היית חושבת עליהן לבד) מלא מלא מלא. זה הכי כיף שיש.
ואוסיף משהו שאני מקווה שיעזור לך להרפות מתחושת ה "לא מספיק טובה" - אנחנו רגילות להביט בעצמינו דרך נקודת מבט מאוד גברית. אני גיליתי שהמשיכה שלי לנשים ממש ממש שונה מהמשיכה שלי לגברים, גם מבחינת התנהגויות שמושכות אותי, גם מבחינת מראה, כל מיני ניואנסים. יש דברים ספציפיים שממש יורידו לי שגברים עושים וממש מושכים אותי כשנשים עושות, ולא פעם גיליתי שהם ההפך המוחלט ממה שאנחנו "מאומנות" לבצע כדיי להיראות נחשקות. איזו תגובה מקסימה. במיוחד ה”לתרגם את החששות להתרגשות” שבעיני נראה כהבנה עמוקה ובוגרת של הנפש. ומה שהלן הדוב אמר לגבי לזכור שאנחנו לפעמים קצת בוסריים, ולשחרר. ואינטו כפרה, מה נכנס בך? אף אחד בכלוב לא נמנע מלכתוב בפורום רק כי כתוב “הבנות על הבנות” או “הבנים על הבנות”. למעשה, אם טיפה מנתחים לעומק, זו אולי יותר ההגדרה של הנושאים שניתן לכתוב עליהם מאשר משטור של למי מותר לכתוב ואיפה. ואת גם לא ביסקסואלית (משתמע די ברור ממה שכתבת), אז מה העניין? |
|
|