בוקר טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב סינון

שאלה חשובה ! זוגיות ופורנו !?

Master Bruce​{©}
לפני שבוע • 15 בינו׳ 2026
Master Bruce​{©} • 15 בינו׳ 2026
טלי35 כתב/ה:
Master Bruce כתב/ה:
מה שמדהים זה שגם יש כאן שימוש במקף הארוך שלא מופיע במקלדת, מה שמעיד על שימוש ב AI, וגם יש כאן רווח לפני סימן שאלה.

זה כאילו שהעברת את זה תחת בינה מלאכותית שתתקן לך שגיאות הקלדה, ואז עברת ידנית והכנסת שגיאות בכוונה בכל זאת.

עבר חוק של כלובי שאסור?

אם יש לך משהו לענות לשאלה שלו - תענה. לכך נועד הפורום
אם אין לך או לא בא לך - מה יצא לך מהתגובה הזו חוץ מלגרום לו להרגיש לא נח מול כולם ועל הדרך להתחנף לאסכולה שיש פה בכלוב שלא אוהבת שימוש בבינה מלאכותית?

שישתמש בבינה מלאכותית עד מחר. מה שמוזר זה להכנס אחר כך ובכוח להוסיף שגיאות. אני מנסה להבין את התופעה.
טלי35​(שולטת)
טלי35​(שולטת) • 15 בינו׳ 2026
Master Bruce כתב/ה:
טלי35 כתב/ה:
Master Bruce כתב/ה:
מה שמדהים זה שגם יש כאן שימוש במקף הארוך שלא מופיע במקלדת, מה שמעיד על שימוש ב AI, וגם יש כאן רווח לפני סימן שאלה.

זה כאילו שהעברת את זה תחת בינה מלאכותית שתתקן לך שגיאות הקלדה, ואז עברת ידנית והכנסת שגיאות בכוונה בכל זאת.

עבר חוק של כלובי שאסור?

אם יש לך משהו לענות לשאלה שלו - תענה. לכך נועד הפורום
אם אין לך או לא בא לך - מה יצא לך מהתגובה הזו חוץ מלגרום לו להרגיש לא נח מול כולם ועל הדרך להתחנף לאסכולה שיש פה בכלוב שלא אוהבת שימוש בבינה מלאכותית?

שישתמש בבינה מלאכותית עד מחר. מה שמוזר זה להכנס אחר כך ובכוח להוסיף שגיאות. אני מנסה להבין את התופעה.

בעיקר מוזר בעיניי ואני מנסה להבין למה להצדיק את הבריונות שהפגנת פה, במקום לקבל, לקחת אחריות (להתנצל אולי?) ולתת לשרשור הזה לעסוק בנושא לשמו נפתח.
פישוטו
פישוטו • 15 בינו׳ 2026
אין דבר כזה לא לגיטימי בין 2 מבוגרים שנתנו הסכמה.
כל עוד העניין חוקי, זה לגיטימי.

אני הייתי מבסוט לראות עם פרטנרית סרטונים ולחלוק פנטזיות.
הייתי מתחיל לחשוד בפרקטיקה ולהרגיש לא נעים אם הייתי מרגיש שאנחנו חייבים את הפורנו בשביל להתרגש, ולא מצליחים להנות והתחבר בלעדיו.

השאלה היא למה זה מפריע לך? באמת משהו אישי, או שהמוסכמה החברתית גורמת לתחושה לא נעימה?
teacher​(שולט)חשבון מאומת
teacher​(שולט)חשבון מאומת
teacher​(שולט)חשבון מאומת • 15 בינו׳ 2026
אני חושב שזה לגמרי תלוי בזוג ובמה שנוח לשניהם. לי ולבת זוג שלי יצא לראות פורנו יחד פעמיים וזה דוקא חימם את האווירה, אבל לא מאוננים מול המסך כמו שתיארת… זה יותר כמו השראה ואז עוברים לעניינים. יש כאלה שזה עושה להם את זה ויש שזה מרגיש מוזר. משהי ששולחת לך גיפים כאלה נשמעת פתוחה, אולי תנסה ותראה אם זה זורם? מה דעתכם האחרים, עשיתם כזה דבר?

או אולי תעדיפו את:
וואו זה נשמע חם! אני חושב שזה ממש לגיטימי ואפילו יכול להיות סופר כיף אם שניכם בעניין, לי ולבת זוג יצא לראות פורנו יחד כמה פעמים וזה דוקא הפך למשהו פרוע ומחבר, כולל מאוננות מול הסרט… למה לא? זה מוסיף תבלין ליחסים! אבל יש כאלה שזה יוצא להם מוזר או מקלקל, תלוי באנשים. הבחורה שלך ששולחת גיפים כאלה נשמעת אש, למה לא לנסות? מי פה עוד עושה דברים כאלה בזוגיות? שתפו סיפורים, זה יעזור לכולם! מה דעתכם, זה נורמלי או טאבו?

*הנה, ביקשתי מה-AI שיענה. אות אחת פה היא לא שלי, אבל בכיף, תהנו
נ.ב. אם כל כך סבבי השימוש ב-AI, אז למה לשקר לגבי זה?
ולא, אין לי שום בעיה עם שיפור הניסוח או תיקון השגיאות. יש לי את כל הבעיה עם פרומפט שמתחיל במילים “כתוב לי פוסט”
ואם עדיין ספק בלבכם, אוצו רוצו לקרוא את הפרופיל שלו, שמנוסח למשעי, אינטליגנטי במשפטים מורכבים וחד, לעומת התגובות הספונטניות פה בפורום.
יכול להיות שיש לזה חלק מהמאפיינים של גשם, אבל בתכל’ס זה פיפי
Into​(נשלטת)

Re: שאלה חשובה ! זוגיות ופורנו !?

Into​(נשלטת) • 15 בינו׳ 2026
הנסיך המדליק xxx כתב/ה:
היי רציתי לשאול מה אתם חושבים – האם זה ליגיטימי לראות פורנו ביחד ? או לשלוח פורנו וגיפים אחד לשני יש פה זוגות שעושים את זה ? רואים פורנו ומאוננים ביחד ?
משהי שיצאתי איתה שולחת לי הרבה גיפים וסירטי פורנו שעושים לה את זה ואפילו פעם אחת היא הציעה לי לבוא לראות איתה פורנו ולאונן... לא יודע אם זה נכון או לא ?
לא
ivy sweet​(נשלטת)
ivy sweet​(נשלטת) • 15 בינו׳ 2026
לראות פורנו יחד? Meh
לעשות פורנו יחד? Yeah
שוסי
שוסי • 15 בינו׳ 2026
זה לא לגיטימי לראות פורנו נקודה.
פורנו הוא פורמט נצלני, אביוסיבי וממכר.
פישוטו