|
|
לפני 6 ימים •
15 בינו׳ 2026
לפני 6 ימים •
15 בינו׳ 2026
A Ravenclaw(נשלט) • 15 בינו׳ 2026
בעיני זה דווקא כלי לא רע לסינון
פשוט בכיוון ההפוך פישוטו כתב/ה: לא חןשב שזה יהיה יעיל או רלוונטי.
הבעיה היא לא שקשה להבין איך לפנות. יש לכן כבר לא מעט שיטות בכדי שמי שמתעניין מספיק ידע. לא חושב שהבעיה נעוצה בחוסר הקלות לזהות איך לפנות, אלא בהתעלמות מגבולות וסירובים של המשתמשים. הנגשה ברמת ה"ככה תדברו איתי" תמיד נראתה לי תמוהה בכל מקרה. לדעתי עדיף בהרבה לתת לצד השני להתנהג בטבעיות מקסימלית כדי לדעת אם הוא באמת קולע לטעם ולא מזייף דרך התנהגות מוכתבת |
|
|
|
|
לפני 6 ימים •
15 בינו׳ 2026
לפני 6 ימים •
15 בינו׳ 2026
Black Lotus(מתחלפת){זאלופון} • 15 בינו׳ 2026
ve-ra כתב/ה: יש ניק. ממתי פניה פשוט בניקו של אדם נהיתה מחוץ לתחום? למה צריך להמציא המצאות?
לא יודעת ממתי, אבל לא זוכרת כבר מתי היתה הפעם האחרונה שסאבים פנו אליי בניק. הטווח נע בין "מה קורה?" כאילו שמרנו יחד על מוצבים, לבין "מלכתי הנערצת" כאילו הBard המלכותי שמעולם לא שכרתי הגיע להתרפס בפניי. |
|
|
|
|
לפני 6 ימים •
15 בינו׳ 2026
לפני 6 ימים •
15 בינו׳ 2026
פישוטו כתב/ה: לא חןשב שזה יהיה יעיל או רלוונטי.
הבעיה היא לא שקשה להבין איך לפנות. יש לכן כבר לא מעט שיטות בכדי שמי שמתעניין מספיק ידע. לא חושב שהבעיה נעוצה בחוסר הקלות לזהות איך לפנות, אלא בהתעלמות מגבולות וסירובים של המשתמשים. הנגשה ברמת ה"ככה תדברו איתי" תמיד נראתה לי תמוהה בכל מקרה. לדעתי עדיף בהרבה לתת לצד השני להתנהג בטבעיות מקסימלית כדי לדעת אם הוא באמת קולע לטעם ולא מזייף דרך התנהגות מוכתבת גם לכתוב בפרופיל לא לא מחפשת זה לא יעיל נגד אנשים שלא רואים דבר מלבד עצמם. אנחנו מדברים על החתך שכן רוצה להכיר ורוצה להגדיל את הסיכוי לנהל את האינטרקציה הראשונית נכון. לי עושה קרינג' שמישהו שלא מכיר אותי משייך אותי אליו בכינויים כמו מלכתי או גבירתי באינטרקציות בינינו. לאחרת זה עשוי להרגיש כמו פנייה של כבוד ולרמז שמולה נמצא סאב מחונך. הניואנסים האלו לא תמיד יופיעו בפרופיל ואפילו לא בבלוג. וכמובן שזה שדה רשות ולא חובה. |
|
|
|
|
לפני 6 ימים •
15 בינו׳ 2026
לפני 6 ימים •
15 בינו׳ 2026
הברון בכפכפים{זהרורים} • 15 בינו׳ 2026
אנחנו גם ככה לא קוראים פרופילים ולא מכבדים גבולות, למה שנשים לב גם לפרט הקטן הזה?
|
|
|
|
|
לפני 6 ימים •
15 בינו׳ 2026
לפני 6 ימים •
15 בינו׳ 2026
סאנדיי • 15 בינו׳ 2026
Black Lotus כתב/ה: גם לכתוב בפרופיל לא לא מחפשת זה לא יעיל נגד אנשים שלא רואים דבר מלבד עצמם. אנחנו מדברים על החתך שכן רוצה להכיר ורוצה להגדיל את הסיכוי לנהל את האינטרקציה הראשונית נכון. לי עושה קרינג' שמישהו שלא מכיר אותי משייך אותי אליו בכינויים כמו מלכתי או גבירתי באינטרקציות בינינו. לאחרת זה עשוי להרגיש כמו פנייה של כבוד ולרמז שמולה נמצא סאב מחונך. הניואנסים האלו לא תמיד יופיעו בפרופיל ואפילו לא בבלוג. וכמובן שזה שדה רשות ולא חובה. אם זה מספיק חשוב למישהי/ו כדי למלא את השדה המיוחד, אפשר באותה מידה פשוט לכתוב את זה בפרופיל. ואם מתייחסות לקריאה יסודית של הפרופיל כאיזו דרישת סף/מבחן כניסה אז אולי אפילו עדיף לא לתת קיצורי דרך בדמות שדה יעודי. ובלי קשר אני חושבת ש-Bard מלכותי זו פונקציה חשובה שכדאי מאוד להוסיף לפמדומים. |
|
|
|
|
לפני 6 ימים •
15 בינו׳ 2026
לפני 6 ימים •
15 בינו׳ 2026
פישוטו • 15 בינו׳ 2026
Black Lotus כתב/ה: גם לכתוב בפרופיל לא לא מחפשת זה לא יעיל נגד אנשים שלא רואים דבר מלבד עצמם. אנחנו מדברים על החתך שכן רוצה להכיר ורוצה להגדיל את הסיכוי לנהל את האינטרקציה הראשונית נכון. לי עושה קרינג' שמישהו שלא מכיר אותי משייך אותי אליו בכינויים כמו מלכתי או גבירתי באינטרקציות בינינו. לאחרת זה עשוי להרגיש כמו פנייה של כבוד ולרמז שמולה נמצא סאב מחונך. הניואנסים האלו לא תמיד יופיעו בפרופיל ואפילו לא בבלוג. וכמובן שזה שדה רשות ולא חובה. ברור שמי שלא קרא עד עכשיו לא יקרא גם את זה. אבל בקשר לחתך השני שדיברת עליו. יש מצב שזה יעזור לאנשים, אני לא בהכרח שולל את זה. זה גם לא יפריע לי אם יתווסף פיצר כזה. פשוט ברמה האישית אני די סולד מהכרויות מבוססות רובריקות, נתונים, נוסחים וטבלאות. ובלי קשר זו בעיה שאפשר לפתור בתקשורת מאוד בסיסית. נניח ופנו אלייך כמלכה, אבל תוכן ההודעה מצא חן בעינייך חוץ מזה. זה תיקון תקשורתי קל. גם להפך, אם מישהי רוצה את התואר, היא יכולה להגדיר כך בתחילת השיחה הפרטית. מה שקורה אחרי שהבקשות האלה הוצבו זה העניין. והאם הצד השני מכבד אותן. להוסיף עוד שדה למלא בפרופיל לא באמת יראה הבדל בכמות הפניות הלא רלוונטיות. |
|
|
|
|
לפני 6 ימים •
15 בינו׳ 2026
לפני 6 ימים •
15 בינו׳ 2026
teacher(שולט) • 15 בינו׳ 2026
הצעד הראשון הוא להבין שיש פה בעיה.
אני מסרב להאמין שיש פה איזו קונספירציה נשית להעליל עלילות דם על ההודעות האדומות. בתקופה האחרונה נראה לי שזה אפילו מחמיר. הרבה מאוד פוסטים בבלוגים עם צילומי מסך (שאני נגד, אבל זה סיפור אחר), וטקסטים מארץ הפח כדוגמאות. ברמה שאם לא הייתי רואה צילום מסך, לא הייתי מאמין שמישהו היה כזה אידיוט. (כן, אני מודע לסתירה הקלה פה) זה מעבר לפה ושם. זו ממש תופעה מכוערת שרק מתגברת. די ברור שזה מזיק לכולם. לנמענים ולמענים. |
|
|
|
|
לפני 6 ימים •
15 בינו׳ 2026
לפני 6 ימים •
15 בינו׳ 2026
פישוטו כתב/ה: Black Lotus כתב/ה: גם לכתוב בפרופיל לא לא מחפשת זה לא יעיל נגד אנשים שלא רואים דבר מלבד עצמם. אנחנו מדברים על החתך שכן רוצה להכיר ורוצה להגדיל את הסיכוי לנהל את האינטרקציה הראשונית נכון. לי עושה קרינג' שמישהו שלא מכיר אותי משייך אותי אליו בכינויים כמו מלכתי או גבירתי באינטרקציות בינינו. לאחרת זה עשוי להרגיש כמו פנייה של כבוד ולרמז שמולה נמצא סאב מחונך. הניואנסים האלו לא תמיד יופיעו בפרופיל ואפילו לא בבלוג. וכמובן שזה שדה רשות ולא חובה. ברור שמי שלא קרא עד עכשיו לא יקרא גם את זה. אבל בקשר לחתך השני שדיברת עליו. יש מצב שזה יעזור לאנשים, אני לא בהכרח שולל את זה. זה גם לא יפריע לי אם יתווסף פיצר כזה. פשוט ברמה האישית אני די סולד מהכרויות מבוססות רובריקות, נתונים, נוסחים וטבלאות. ובלי קשר זו בעיה שאפשר לפתור בתקשורת מאוד בסיסית. נניח ופנו אלייך כמלכה, אבל תוכן ההודעה מצא חן בעינייך חוץ מזה. זה תיקון תקשורתי קל. גם להפך, אם מישהי רוצה את התואר, היא יכולה להגדיר כך בתחילת השיחה הפרטית. מה שקורה אחרי שהבקשות האלה הוצבו זה העניין. והאם הצד השני מכבד אותן. להוסיף עוד שדה למלא בפרופיל לא באמת יראה הבדל בכמות הפניות הלא רלוונטיות. מנגד, אני שולחת טבלאות אקסל עם העדפות בדס"מיות למילוי למועמדים שלי כדי ללמוד אותם ואת מידת ההתאמה בינינו. כל אחד ומה שעובד לו וברור שהכל פתיר ואפשר לתקשר את זה. ועדיין נראה לי שלגיטימי בתור סאב לומר אם אני לא שלך - "אל תפני אליי כסמרטוט" ובתור נשלטת "אל תפנה אליי ככלבה" ובתור שולטת "אל תפנה אליי כמושא הפנטזיות שלך". כשזה נכתב מראש בפרופיל כשדה זה נראה פחות תלוש מאשר לנסות לשלב את זה בטקסט אודותיך או להשחיל את זה בהשקפות על עולם השליטה או בגבולות, ופחות מעכיר את השיחה מאשר לענות כך למישהו שפנה אליך לא בדרך שלא באה לך בטוב. |
|
|
|
|
לפני 6 ימים •
15 בינו׳ 2026
לפני 6 ימים •
15 בינו׳ 2026
teacher כתב/ה: הצעד הראשון הוא להבין שיש פה בעיה.
אני מסרב להאמין שיש פה איזו קונספירציה נשית להעליל עלילות דם על ההודעות האדומות. בתקופה האחרונה נראה לי שזה אפילו מחמיר. הרבה מאוד פוסטים בבלוגים עם צילומי מסך (שאני נגד, אבל זה סיפור אחר), וטקסטים מארץ הפח כדוגמאות. ברמה שאם לא הייתי רואה צילום מסך, לא הייתי מאמין שמישהו היה כזה אידיוט. (כן, אני מודע לסתירה הקלה פה) זה מעבר לפה ושם. זו ממש תופעה מכוערת שרק מתגברת. די ברור שזה מזיק לכולם. לנמענים ולמענים. אין קונספירציה והלוואי וזה לא היה אישיו. אבל למרבה הצער תיבת ההודעות שלנו נראית כמו קיא פרוידיאני של פנטזיות שלא ביקשנו להיות חלק ממנו. |
|
|
|
|
לפני 6 ימים •
15 בינו׳ 2026
לפני 6 ימים •
15 בינו׳ 2026
חיוך מלנכולי(קינקי) • 15 בינו׳ 2026
מי שרוצה לפנות באופן מכבד יודע אייך לעשות את זה 🤷🏼♂️
|
|