|
|
לפני 4 שבועות •
15 בינו׳ 2026
לפני 4 שבועות •
15 בינו׳ 2026
ve-ra • 15 בינו׳ 2026
ושוב, אני מיח״צנת את הכלי החשוב שנקרא חסימה לקבלת הודעות חדשות. באמת אחת היציאות הטובות של כלובי. זה כלי נהדר. מי שראוי לפנות אלייך, ימצא את דרכו.
|
|
|
| evillovable |
לפני 4 שבועות •
15 בינו׳ 2026
לפני 4 שבועות •
15 בינו׳ 2026
evillovable • 15 בינו׳ 2026
זה כתוב לי בצורה הכי ברורה שיש בפרופיל, וזה עדיין לא עוזר.. בספק ששדה חדש נוסף יעזור😄
|
|
|
|
|
לפני 4 שבועות •
15 בינו׳ 2026
לפני 4 שבועות •
15 בינו׳ 2026
Master Bruce{©} • 15 בינו׳ 2026
אני חושב שאם כבר יש מקום לכלי אחר לגמרי ופשוט הרבה יותר.
כמו שיש אפשרות לקבל הודעות רק מפרופילים שיש להם מנוי, או פרופילים שפניתם אליהם קודם, לעשות הגדרה שרק פרופילים שיודעים את הסיסמה שלכם יכולים לשלוח לכם הודעה ראשונה. את הסיסמה כותבים איפה שהוא בפרופיל. זהו, פתאום אנשים לא יכולים לפנות אליכם בלי לקרוא את הפרופיל קודם. פשוט וקל. |
|
|
|
|
לפני 3 שבועות •
16 בינו׳ 2026
לפני 3 שבועות •
16 בינו׳ 2026
bondman(נשלט){FLR} • 16 בינו׳ 2026
כל אחת ואחד מעוניין שיפנו אליו בצורה שונה.
מניסיון העבר שלי מהתקופה בה הייתי ניצוד. יש שולטות שרצו מההודעה הראשונה שאפנה להן מלכה, גבירה או הוד מעלתה. אחרת היו כועסות. יש שולטות שרצו שאפנה אליהן בכינוי בכלוב. ואם הייתי פונה אחרת בהודעה הראשונה היו כועסות. כל אחת עולם ומלואו. בסוף מצאתי פיתרון ממש מדהים. פשוט לשאול. |
|
|
|
|
לפני 3 שבועות •
16 בינו׳ 2026
לפני 3 שבועות •
16 בינו׳ 2026
Bent • 16 בינו׳ 2026
בלינדקאין יש אופציה בפניה למשרות לשים דגל לפניה שליחת הפרופיל,
"האם יש לך 10 שנים ניסיון בניקוי בריטים באלכוהול, ושלוש שנים ניסיון בצחצוח קוד כסף כדי שיבריק", יעילות הכפתור , נמוכה יחסית אצל גברים , מעט טובה יותר אצל נשים. "למה שלחת בכל זאת"? נשאלו א.נשים, התשובות הנפוצות, כי יש לי סקילס חשובים יותר, כי אני מרגיש שאני מתאים ... בקיצור תגובות שרואות רק את עצמם ולא את הצורך. האם זה לא מצלצל באותו הפעמון? |
|
|
|
|
לפני 3 שבועות •
16 בינו׳ 2026
לפני 3 שבועות •
16 בינו׳ 2026
Black Lotus(מתחלפת){זאלופון} • 16 בינו׳ 2026
► Bent כתב/ה: בלינדקאין יש אופציה בפניה למשרות לשים דגל לפניה שליחת הפרופיל,
"האם יש לך 10 שנים ניסיון בניקוי בריטים באלכוהול, ושלוש שנים ניסיון בצחצוח קוד כסף כדי שיבריק", יעילות הכפתור , נמוכה יחסית אצל גברים , מעט טובה יותר אצל נשים. "למה שלחת בכל זאת"? נשאלו א.נשים, התשובות הנפוצות, כי יש לי סקילס חשובים יותר, כי אני מרגיש שאני מתאים ... בקיצור תגובות שרואות רק את עצמם ולא את הצורך. האם זה לא מצלצל באותו הפעמון? בקיצור, אתם חסרי תקנה בכל פלטפורמה 🤦🏻♀️ |
|
|
|
|
לפני 3 שבועות •
16 בינו׳ 2026
לפני 3 שבועות •
16 בינו׳ 2026
StreetCat(שולטת) • 16 בינו׳ 2026
► Black Lotus כתב/ה: ► Bent כתב/ה: בלינדקאין יש אופציה בפניה למשרות לשים דגל לפניה שליחת הפרופיל,
"האם יש לך 10 שנים ניסיון בניקוי בריטים באלכוהול, ושלוש שנים ניסיון בצחצוח קוד כסף כדי שיבריק", יעילות הכפתור , נמוכה יחסית אצל גברים , מעט טובה יותר אצל נשים. "למה שלחת בכל זאת"? נשאלו א.נשים, התשובות הנפוצות, כי יש לי סקילס חשובים יותר, כי אני מרגיש שאני מתאים ... בקיצור תגובות שרואות רק את עצמם ולא את הצורך. האם זה לא מצלצל באותו הפעמון? בקיצור, אתם חסרי תקנה בכל פלטפורמה 🤦🏻♀️ תעברי צד לנשים 😉 |
|
|
|
|
לפני 3 שבועות •
16 בינו׳ 2026
לפני 3 שבועות •
16 בינו׳ 2026
Black Lotus(מתחלפת){זאלופון} • 16 בינו׳ 2026
► StreetCat כתב/ה: ► Black Lotus כתב/ה: ► Bent כתב/ה: בלינדקאין יש אופציה בפניה למשרות לשים דגל לפניה שליחת הפרופיל,
"האם יש לך 10 שנים ניסיון בניקוי בריטים באלכוהול, ושלוש שנים ניסיון בצחצוח קוד כסף כדי שיבריק", יעילות הכפתור , נמוכה יחסית אצל גברים , מעט טובה יותר אצל נשים. "למה שלחת בכל זאת"? נשאלו א.נשים, התשובות הנפוצות, כי יש לי סקילס חשובים יותר, כי אני מרגיש שאני מתאים ... בקיצור תגובות שרואות רק את עצמם ולא את הצורך. האם זה לא מצלצל באותו הפעמון? בקיצור, אתם חסרי תקנה בכל פלטפורמה 🤦🏻♀️ תעברי צד לנשים 😉 אני גם שם. ידי בכל 🤭 |
|
|
|
|
לפני 3 שבועות •
16 בינו׳ 2026
Re: אל תקרא לי מלכה / כלבה / סמרטוט: הצעה לשדה חדש בפרופיל
לפני 3 שבועות •
16 בינו׳ 2026
KINKI OZZY(קינקי) • 16 בינו׳ 2026
► Black Lotus כתב/ה: בפוסט האחרון בבלוג שלי אחד הנושאים שעלו בתגובות הוא אופן הפנייה בהודעות הראשונות או בצ'אט:
שולטות דיברו על נשלטים שמתייחסים בחוסר כבוד, או כאלה שיש מכתירים אותך למלכתם. סאבים סיפרו על דומיות שמתייחסות אליהם כמו אפסים ולא משוחחות איתם בגובה העיניים. סאביות סיפרו על דומים שקוראים לך כלבה או זונה אפילו בלי לומר לך שלום קודם כל. והתשובה של אנטי גרמה לי לתהות - אולי נחוץ בפרופיל שדה שמגדיר עבור כל משתמש כיצד הוא מעוניין שיפנו אליו בהודעות ראשונות? זה יכול להיות שדה בחירה (פניה בגובה העיניים, פניה מעמדית מכבדת עם דיסטנס, פנייה מעמדית משייכת, פניית מעמדית משפילה וכו') או שדה פתוח. מה דעתכם? אצלי בפרופיל כתוב באופן ברור למשל שהמילה כלבלב לא תיאמר בפני, קודם כל לכבד את מי שמולך אחר כך שליטה נכנסת לתמונה |
|
|
|
|
לפני 3 שבועות •
16 בינו׳ 2026
לפני 3 שבועות •
16 בינו׳ 2026
ווינטרבלו • 16 בינו׳ 2026
► Bent כתב/ה: בלינדקאין יש אופציה בפניה למשרות לשים דגל לפניה שליחת הפרופיל,
"האם יש לך 10 שנים ניסיון בניקוי בריטים באלכוהול, ושלוש שנים ניסיון בצחצוח קוד כסף כדי שיבריק", יעילות הכפתור , נמוכה יחסית אצל גברים , מעט טובה יותר אצל נשים. "למה שלחת בכל זאת"? נשאלו א.נשים, התשובות הנפוצות, כי יש לי סקילס חשובים יותר, כי אני מרגיש שאני מתאים ... בקיצור תגובות שרואות רק את עצמם ולא את הצורך. האם זה לא מצלצל באותו הפעמון? נו באמת, לינקדאין. לינקדאין זה ביזנס. אם מפרסמים משרה של מנכ"ל עם 50 שנות ניסיון בבנקאות והכשרון היחיד שלי זה לפלט דגים בשוק אני מגיש מועמדות וזין על מי שפרסם את המשרה. |
|
|