אחר צהריים טובים אורח/ת
עכשיו בכלוב סינון

אל תקרא לי מלכה / כלבה / סמרטוט: הצעה לשדה חדש בפרופיל

Black Lotus​(מתחלפת)​{זאלופון}
לפני 5 ימים • 16 בינו׳ 2026
-wintermute- כתב/ה:

נו באמת, לינקדאין. לינקדאין זה ביזנס.
אם מפרסמים משרה של מנכ"ל עם 50 שנות ניסיון בבנקאות והכשרון היחיד שלי זה לפלט דגים בשוק אני מגיש מועמדות וזין על מי שפרסם את המשרה.

מסקרן אותי למה? אתה באמת מאמין שמישהו יסתכל על קורות החיים שלך ולא יזרוק אותם לפח בלי למצמץ?
שרף אורנים
שרף אורנים • 16 בינו׳ 2026
זה חוסר נימוס בסיסי ואיסו מחשבה שבאתר העל אופן מיני לא צריך להתנהג בצורה אנושית... חלק לא מבוטל מהפניות שקיבתלתי לאורך השנים, היו כאילו אני חייב משהו למישהו כי כתבתי משהו כזה או אחר בבלוג שלי. אני לא חושב שפניה כזאת השיגה למישהו משהו... אח"כ אנשים מתלוננים שמלכות לא נותנות סיכוי...
-wintermute-
-wintermute- • 16 בינו׳ 2026
Black Lotus כתב/ה:
-wintermute- כתב/ה:

נו באמת, לינקדאין. לינקדאין זה ביזנס.
אם מפרסמים משרה של מנכ"ל עם 50 שנות ניסיון בבנקאות והכשרון היחיד שלי זה לפלט דגים בשוק אני מגיש מועמדות וזין על מי שפרסם את המשרה.

מסקרן אותי למה? אתה באמת מאמין שמישהו יסתכל על קורות החיים שלך ולא יזרוק אותם לפח בלי למצמץ?

זו דוגמה מוקצנת כמובן, אבל לפעמים לעסק אין מושג מה הוא מחפש והמודעה נוסחה בלי הרבה מחשבה עליה, או שיש משרות אחרות רלונטיות שלא מצוינות, או שלא יגיע מועמד מתאים ויקחו את זה שclose enough. ולפעמים דוקא זה שפחות "מתאים" משתלב יותר טוב כי הוא מביא משהו אחר.
יצא לי להגיש קו"ח למודעה שלא עברתי את דרישות הסף שלה ויצא שאני מתאים ואפילו מועדף.
וגם כשחיפשתי עובדים לא זרקתי קו"ח לפח בגלל שלא עמדו באיזה תנאי טכני, מחפשים בן אדם לא רשימה.
ושום דבר טוב לא יצא לעולם מזה שאני מעודף נחמדות אנסה לחסוך 5 דקות קריאה למגייס.
bondman​(נשלט)​{FLR}
bondman​(נשלט)​{FLR} • 16 בינו׳ 2026
שרף אורנים כתב/ה:
זה חוסר נימוס בסיסי ואיסו מחשבה שבאתר העל אופן מיני לא צריך להתנהג בצורה אנושית... חלק לא מבוטל מהפניות שקיבתלתי לאורך השנים, היו כאילו אני חייב משהו למישהו כי כתבתי משהו כזה או אחר בבלוג שלי. אני לא חושב שפניה כזאת השיגה למישהו משהו... אח"כ אנשים מתלוננים שמלכות לא נותנות סיכוי...

זה טבעי ברגע שנוצר הרושם שאתה מגלה עניין בגברים.
ככה זה גם אצלי.

אבל בעצם,
אני לא יכול להגיד שפניה כזאת אף פעם לא השיגה משהו למישהו במקרה שלי. 😜