אחר צהריים טובים אורח/ת
עכשיו בכלוב סינון

פומביות

evillovable
לפני חודש • 17 בינו׳ 2026
evillovable • 17 בינו׳ 2026
ivy sweet כתב/ה:
אוהבים מאוד ועשינו כמעט כל דבר שניתן להעלות על הדעת… כמובן תוך השתדלות שיהיה בלילה או בפינה מרוחקת [ולפעמים באור יום מלא ברחוב] אבל זה אף פעם לא הרמטי ולעיתים יש קהל.. יכולה להעיד שבמאה אחוז מהפעמים הקהל היה נראה מאוד מרוצה

איך את יודעת שהקהל מרוצה?
חיוך יכול להגיע גם מחוסר נעימות...
ivy sweet​(נשלטת)
ivy sweet​(נשלטת) • 17 בינו׳ 2026
evillovable כתב/ה:
ivy sweet כתב/ה:
אוהבים מאוד ועשינו כמעט כל דבר שניתן להעלות על הדעת… כמובן תוך השתדלות שיהיה בלילה או בפינה מרוחקת [ולפעמים באור יום מלא ברחוב] אבל זה אף פעם לא הרמטי ולעיתים יש קהל.. יכולה להעיד שבמאה אחוז מהפעמים הקהל היה נראה מאוד מרוצה

צריך להיות שם כדי להבין.
בעיני אגב רוב האקטים לא שונים מאלה של זוג ונילי שמתחרמן כל הערב במסעדה או בר או ווטאבר
קרשנדו​(נשלטת)
קרשנדו​(נשלטת) • 17 בינו׳ 2026
האם לגיטימי להוריד אותי על הברכיים במסעדה עם אנשים? בלי קולר ורצועה. פשוט על הברכיים.
evillovable
evillovable • 17 בינו׳ 2026
ivy sweet כתב/ה:
evillovable כתב/ה:
ivy sweet כתב/ה:

צריך להיות שם כדי להבין.
בעיני אגב רוב האקטים לא שונים מאלה של זוג ונילי שמתחרמן כל הערב במסעדה או בר או ווטאבר

תלוי באקטים... ללכת עם רצועה על ארבע זה כן שונה קצתicon_wink.gif
וגם סקס זה לא להתחרמן בבר או מסעדה...

ואני לא שואלת חלילה ממקום של שפיטה, אלא ממקום שרוצה להבין גם דעות שונות משליicon_smile.gif
masoul

Re: פומביות

masoul • 17 בינו׳ 2026
evillovable כתב/ה:
פומביות - ללכת עם קולר ורצועה ברחוב, ללכת על ארבע בגינה וכו.. גבול אדום בוהק אצלי, מבחינתי הכלל זה שהכל חייב להיות בהסכמה, אבל ברגע שבוחרים לעשות דבר כזה - בעצם לוקחים את ההסכמה מהסביבה.
מי שהלך לפארק לא מצפה לראות גבר מולך ברצועה, שמתעללים או משפילים אותו. פי כמה וכמה במקום שגם עלולים להיות בו ילדים.

אשמח לשמוע מכם, בייחוד מהפומביים מה דעתכם על העניין..

השאלה הזו כל כך הרבה יותר עמוקה ורחבה, והתשובה הכנה והאמיתית עליה כל כך נגזרת של השקפות אמונות ודרכי חיים.
תשובות אין לי, אבל בכל זאת ולמרות וזאת ולכן- אנסה לפתוח ולהרחיב את השאלה.

ראשית, פומביות זה מדליק לאללה, פומביות זה מטריף, פומביות זה מגבר אדיר לכל תחושה, אם סטירה זה אקט חזק, סטירה פומבית זה אקט חזק פי מאה.
אם רד ותנשק לי את הרגליים זה חזק, רד ותנשק לי את הרגליים בפומבי חזק פי מאה, וכו'. כמעט לא משנה מה האקט, כשהוא פומבי הוא מסעיר וחזק פי מאה.
עד כאן הנאותיי הקטנות בחיים, ולא עבורם התכנסנו.

בשלב הבא, נוציא ילדים מהסיפור.
אני חושב שאפשר להגיד באופן גורף ובקונצנזוס שילדים מחוץ לתחום ולכן באופן גורף כל אקט מיני ליד ילדים הוא ביג נו נו.
לכן בכל הדוגמאות שאביא מראש- אין ילדים. ילדים זה לא הסיפור בדוגמאות למטה, רק מבוגרים.

מכאן, בואו נסתכל מי באמת אנחנו.

האם נשיקה צרפתית לוהטת זה בסדר בפומבי?
האם זה חלק מהפרסייה המקובלת והנורמטיבית שלנו?
האם אותו הדבר אפשר להגיד על נשיקה צרפתית לוהטת בין שני גברים?
או כיוון אחר,
האם אמא שמוציאה שד לעיני כל בגינה הציבורית ומניקה את התינוק שלה לאורך דקות ארוכות, זה מקובל עלינו כחלק מהפרהסיה שלנו?

מה עם התמזמזות לוהטת ללא ערום?
בחורה שיושבת על בחור בגינה ציבורית ובאופן ברור הידיים שלו לשות מה שלשות נוגעות איפה שנוגעות ומלטפות מה שמלטפות, שזה בערך הכל.
האם זה נורמטיבי? האם אנחנו טולרנטיים לזה בפרהסיה שלנו?

ואותו דבר לגבי שני גברים, האם גם שם זה מקובל עלינו?

אני יכול להמשיך להביא עוד דוגמאות וורסיות לדוגמאות הללו.

את אלו שיגידו שרוב או כל הדוגמאות האלו לא מקובלות עליהם בציבוריות פומביות ופרהסיה אני יכול להבין. לא להסכים אבל להבין.
אבין גם אם הדוגמאות הבדסמיות באותה מידה לא רצויות עליהם בפרהסיה.

אלו שהדוגמאות שהבאתי מקובלות עליהם, אבל דוגמאות מקבילות בדסמיות פחות מקובלות עליהם, אני שואל למה.
למה הבעה מינית או יצרית ונילית כן מקובל עליכם, והבעה מינית יצרית בדסמית לא מקובל עליכם.

בכל מקרה, השאלה העמוקה יותר היא עד כמה ועד איפה אנחנו מסכימים להבעה מינית יצרית בפומביות שלנו, ולמה, למה הגבול עובר דווקא במקום זה ולא במקום אחר.
השאלה הבדסמית היא רק שאלה נגזרת לשאלה ששאלתי למעלה.

באשר לי...
אני טולרנטי לגבי הפרהסיה שלי.
אני מבין שהמרחב הציבורי שייך לכל מי שנמצא בו באותו הרגע, גם המעשן הכבד שיורק על הרצפה כמה מטר ממני,
גם זו שצורחת בטלפון שכל השכונה שומעת, גם זה שמפצח גרעינים בקולי קולות ומזהם, וגם וגם וגם.
אני לא אוהב את כל אלו, אבל מכיר בכך שהמרחב הציבורי גם שלהם לעשות בו גם דברים שאני סולד מהם.
שלהם לא פחות משלי אגב.

כאמור, ולסיכום,
השאלה היא לא על בדסמ במרחב הציבורי ובפומבי.
השאלה היא על מיניות ויצריות במרחב הציבורי והפומבי, ובדסמ רק כחלק מכך.

שבוע טוב.
קרשנדו​(נשלטת)
קרשנדו​(נשלטת) • 17 בינו׳ 2026
אני סבבה עם שיעשו זאת בפומבי רק אם הם זוג צעיר, יפה ונכון. אם הם ההפך, זה לא מקובל בעיניי. למה כולם צריכים לראות את השמן הזה עם המכוערת ההיא?
הלן הדוב
הלן הדוב • 17 בינו׳ 2026
פומביות במידה ובמקום הנכון.
חוק יהרג ובל יעבור זה לא ליד ילדים או בסביבה שבה ילדים מסתובבים.
Into​(נשלטת)
Into​(נשלטת) • 17 בינו׳ 2026
לבצע אקט מיני בסביבת קהל שלא נתן לכך הסכמה מלאה ומדעת זו עבירה פלילית ואני בשמחה הייתי מזמינה משטרה אם הייתי עדה למשהו כזה.

להשוויץ בזה שעשיתם זאת רק מראה שאתם מטרידים מינית וגאים בזה? בעלי הפרעת אישיות נרקיסיסטית? מטריד בכל מקרה.

העובדה שזה בכלל צריך להיות דיון ולא משהו מובן מאליו, מאוד מטריד ומעציב. אבל לפחות אפשר לדעת ממי להתרחק icon_smile.gif
Bluecollar​(שולטת)

Re: פומביות

Bluecollar​(שולטת) • 17 בינו׳ 2026
masoul כתב/ה:
evillovable כתב/ה:
פומביות - ללכת עם קולר ורצועה ברחוב, ללכת על ארבע בגינה וכו.. גבול אדום בוהק אצלי, מבחינתי הכלל זה שהכל חייב להיות בהסכמה, אבל ברגע שבוחרים לעשות דבר כזה - בעצם לוקחים את ההסכמה מהסביבה.
מי שהלך לפארק לא מצפה לראות גבר מולך ברצועה, שמתעללים או משפילים אותו. פי כמה וכמה במקום שגם עלולים להיות בו ילדים.

אשמח לשמוע מכם, בייחוד מהפומביים מה דעתכם על העניין..

השאלה הזו כל כך הרבה יותר עמוקה ורחבה, והתשובה הכנה והאמיתית עליה כל כך נגזרת של השקפות אמונות ודרכי חיים.
תשובות אין לי, אבל בכל זאת ולמרות וזאת ולכן- אנסה לפתוח ולהרחיב את השאלה.

ראשית, פומביות זה מדליק לאללה, פומביות זה מטריף, פומביות זה מגבר אדיר לכל תחושה, אם סטירה זה אקט חזק, סטירה פומבית זה אקט חזק פי מאה.
אם רד ותנשק לי את הרגליים זה חזק, רד ותנשק לי את הרגליים בפומבי חזק פי מאה, וכו'. כמעט לא משנה מה האקט, כשהוא פומבי הוא מסעיר וחזק פי מאה.
עד כאן הנאותיי הקטנות בחיים, ולא עבורם התכנסנו.

בשלב הבא, נוציא ילדים מהסיפור.
אני חושב שאפשר להגיד באופן גורף ובקונצנזוס שילדים מחוץ לתחום ולכן באופן גורף כל אקט מיני ליד ילדים הוא ביג נו נו.
לכן בכל הדוגמאות שאביא מראש- אין ילדים. ילדים זה לא הסיפור בדוגמאות למטה, רק מבוגרים.

מכאן, בואו נסתכל מי באמת אנחנו.

האם נשיקה צרפתית לוהטת זה בסדר בפומבי?
האם זה חלק מהפרסייה המקובלת והנורמטיבית שלנו?
האם אותו הדבר אפשר להגיד על נשיקה צרפתית לוהטת בין שני גברים?
או כיוון אחר,
האם אמא שמוציאה שד לעיני כל בגינה הציבורית ומניקה את התינוק שלה לאורך דקות ארוכות, זה מקובל עלינו כחלק מהפרהסיה שלנו?

מה עם התמזמזות לוהטת ללא ערום?
בחורה שיושבת על בחור בגינה ציבורית ובאופן ברור הידיים שלו לשות מה שלשות נוגעות איפה שנוגעות ומלטפות מה שמלטפות, שזה בערך הכל.
האם זה נורמטיבי? האם אנחנו טולרנטיים לזה בפרהסיה שלנו?

ואותו דבר לגבי שני גברים, האם גם שם זה מקובל עלינו?

אני יכול להמשיך להביא עוד דוגמאות וורסיות לדוגמאות הללו.

את אלו שיגידו שרוב או כל הדוגמאות האלו לא מקובלות עליהם בציבוריות פומביות ופרהסיה אני יכול להבין. לא להסכים אבל להבין.
אבין גם אם הדוגמאות הבדסמיות באותה מידה לא רצויות עליהם בפרהסיה.

אלו שהדוגמאות שהבאתי מקובלות עליהם, אבל דוגמאות מקבילות בדסמיות פחות מקובלות עליהם, אני שואל למה.
למה הבעה מינית או יצרית ונילית כן מקובל עליכם, והבעה מינית יצרית בדסמית לא מקובל עליכם.

בכל מקרה, השאלה העמוקה יותר היא עד כמה ועד איפה אנחנו מסכימים להבעה מינית יצרית בפומביות שלנו, ולמה, למה הגבול עובר דווקא במקום זה ולא במקום אחר.
השאלה הבדסמית היא רק שאלה נגזרת לשאלה ששאלתי למעלה.

באשר לי...
אני טולרנטי לגבי הפרהסיה שלי.
אני מבין שהמרחב הציבורי שייך לכל מי שנמצא בו באותו הרגע, גם המעשן הכבד שיורק על הרצפה כמה מטר ממני,
גם זו שצורחת בטלפון שכל השכונה שומעת, גם זה שמפצח גרעינים בקולי קולות ומזהם, וגם וגם וגם.
אני לא אוהב את כל אלו, אבל מכיר בכך שהמרחב הציבורי גם שלהם לעשות בו גם דברים שאני סולד מהם.
שלהם לא פחות משלי אגב.

כאמור, ולסיכום,
השאלה היא לא על בדסמ במרחב הציבורי ובפומבי.
השאלה היא על מיניות ויצריות במרחב הציבורי והפומבי, ובדסמ רק כחלק מכך.

שבוע טוב.

זה הכל עניין של מה מקובל בציבור ומה לא.
האם לאכול בפומבי זה בסדר?
האם לשתות מים?
לישון ברכבת או באוטובוס?
מה לגבי לעשות פיפי בציבור?
מה לגבי לחרבן בציבור?
עזבו את הלאונן....
הכל צרכים של הגוף. יש כאלו שעושים בפרטיות ויש כאלו שלא
StreetCat​(שולטת)חשבון מאומת
StreetCat​(שולטת)חשבון מאומת
StreetCat​(שולטת)חשבון מאומת • 17 בינו׳ 2026
Into כתב/ה:
לבצע אקט מיני בסביבת קהל שלא נתן לכך הסכמה מלאה ומדעת זו עבירה פלילית ואני בשמחה הייתי מזמינה משטרה אם הייתי עדה למשהו כזה.

להשוויץ בזה שעשיתם זאת רק מראה שאתם מטרידים מינית וגאים בזה? בעלי הפרעת אישיות נרקיסיסטית? מטריד בכל מקרה.

העובדה שזה בכלל צריך להיות דיון ולא משהו מובן מאליו, מאוד מטריד ומעציב. אבל לפחות אפשר לדעת ממי להתרחק icon_smile.gif

שלא לדבר על כך שחלק מהאקטים הבדסמים נראים מבחוץ כאלימות לכל דבר.

היה פה מישהו/מישהי שתמך בפמוביות באופן הזה ולא היה רשום לך כבר להתרחק מהם?
אינטו, אני מצפה ממך ליותר.