|
|
לפני שבוע •
12 בינו׳ 2026
לפני שבוע •
12 בינו׳ 2026
cuckold אוהב שלך(נשלט) • 12 בינו׳ 2026
זו בהחלט פנטזיה ואפשרי אצל הרבה זוגות ושל גבר(גם כשולט לשיטתך ידידי) שנהנה לראות את המיניות של בת זוגו משוחררת ומתפרצת..
אך נראה לי שפותח השרשור התכוון לשאול לגביי זוגיות בין נשלטת לבין בן זוג קאקולד שאוהב אותה עד כדי כך שהנאתה והעונג שלה הופכים לאושר שלו ובעיקר מבחינתה להנות משני העולמות.. האם זה שכיח?.. |
|
|
| תומר ההוא(שולט){כלבונת סקר} |
לפני שבוע •
12 בינו׳ 2026
לפני שבוע •
12 בינו׳ 2026
תומר ההוא(שולט){כלבונת סקר} • 12 בינו׳ 2026
cuckold אוהב שלך כתב/ה: זו בהחלט פנטזיה ואפשרי אצל הרבה זוגות ושל גבר(גם כשולט לשיטתך ידידי) שנהנה לראות את המיניות של בת זוגו משוחררת ומתפרצת..
אך נראה לי שפותח השרשור התכוון לשאול לגביי זוגיות בין נשלטת לבין בן זוג קאקולד שאוהב אותה עד כדי כך שהנאתה והעונג שלה הופכים לאושר שלו ובעיקר מבחינתה להנות משני העולמות.. האם זה שכיח?.. זה שכיח רק בסרטי פורנו. לפעמים נשים נשלטות מבינות עם הזמן/גיל כמה שהין נשלטות ולאיזה גבר הן באמת נמשכות, ואם הן נשואות לגבר נשלט הן יפסיקו להמשך אליו מינית ולעיתים קרובות גם יבגדו בו עם גבר דומיננטי. |
|
|
|
|
לפני שבוע •
12 בינו׳ 2026
לפני שבוע •
12 בינו׳ 2026
ed • 12 בינו׳ 2026
StreetCat כתב/ה: מרתיע את מי?
אם פנית לנשים שלא בקטע - הגיוני שזה לא ימשוך אותן, הן גם לא צריכות לספק סיבה. כמו שלא תפנה לונילית ותשאל אותה "אבל למה לא מדליק אותך בדסמ, זה פשוט עוד אופציות עבורך במיטה" לא, זה פשוט לא מושך אותה. יש מי שכן בקטע. וכמו כל קינק - עדיף להתמקד במי שכן מעוניינת ורוצה בכך ולא בכל אישה אקראית פה באתר. הדברים שלך ברורים ומדויקים, ואני מקבל אותם. אני מבין שלא כל אישה כאן ובכלל מחוברת לדינמיקה הזו, ושאין צורך בהסברים או הצדקות. האחריות היא שלי לזהות למי נכון לפנות, ובעיקר לדעת מתי לא |
|
|
| אאושרר גדולל |
לפני 5 ימים •
16 בינו׳ 2026
בדיוק
לפני 5 ימים •
16 בינו׳ 2026
אאושרר גדולל • 16 בינו׳ 2026
אנה לי כתב/ה: ענו לך נורא יפה..
אני אגיב בפשטות : כי לא בא להיות כלי בפנטזיה של אפס חלש אופי שלא מסוגל לזיין אותי כמו בנאדם |
|
|
|
|
לפני 4 ימים •
17 בינו׳ 2026
אז אחרי שהרבה קטלו את התשובה של אנה
לפני 4 ימים •
17 בינו׳ 2026
איה74 • 17 בינו׳ 2026
אנה לי כתב/ה: ענו לך נורא יפה..
אני אגיב בפשטות : כי לא בא להיות כלי בפנטזיה של אפס חלש אופי שלא מסוגל לזיין אותי כמו בנאדם אני דווקא רוצה לחזק אותה. נשלטות זו לא ברירת מחדל כמו קורס הסבה לאקדמאים לבדיקת תוכנה (אחרי שהם לא הצליחו למצוא עבודה במקצוע המקורי אותו למדו). ואני דווקא בעד הרחבת אופקים, והיו לא מעט פרקטיקות מיניות שפעם חשבתי עליהן WTF ואז אנשים כתבו עליהן בכלוב ויכולתי להבין את הקטע ואפילו לנסות בעצמי. אני גם מאד מעריכה נשלטים ששלמים עם מי שהם ועם העדפות המיניות שלהם, כי אני יכולה להבין את הקונפליקט מול ההבניה החברתית (למי שזה מזיז לו). מה שאני מאד לא מעריכה, זה אדם שלא מצליח למצוא סיפוק להעדפות המיניות שלו, והדרך שלו לחפש את המימוש שלהן, היא לפנות לפרטנרית, ובמצח נחושה, לצפות /לבקש / לייצר מערכת יחסים שבהגדרה לא תענה על הצרכים שלה. אז הוא חלש אופי לא בגלל שהוא נשלט, אלא כי הוא לא מסוגל לייצר סיטואציה שתיהיה טובה לכולם ומעוניין לייצר אותה על חשבון מישהו אחר. |
|
|
|
|
לפני 4 ימים •
17 בינו׳ 2026
לפני 4 ימים •
17 בינו׳ 2026
cuckold אוהב שלך(נשלט) • 17 בינו׳ 2026
ישנן המון העדפות מיניות שאיני מתחבר אליהן,
אך מבין מקבל ומכבד את אלו שכן..זו לא הנקודה, כמובן שאם אדם כופה את ההנאה שלו על הפרטנרית שלו והיא לא מעוניינת/נהנית מכך אז זה בהחלט לא לגיטימי(ולמען האמת גם לא מהנה כשהפרטנרית לא נמשכת לכך כי זה חלק מאוד חשוב בזוגיות שכזאת..ההנאה מלראות את זוגתך מאושרת ומעונגת), מאידך ישנן לא מעט נשים שמאוד נמשכות לכך ומחפשות זוגיות שכזאת(וישנן המון כאן באתר..האמיני לי),זוגיות שמשרה עליהן ביטחון ואהבה גדולה לבן זוגן האוהב והמעריץ וההוספה של הבול לצורך העניין נעשית מתוך תיבלון מהנה לזוגיות האוהבת שלהן ותחושת סיפוק עבורן ללא שיפוטיות או בגידה ואיבוד הקשר.. אסכם ואחדד שכל עוד זה נעשה בהנאה בהסכמה וברצון של שני הצדדים ובמסגרת שהם קבעו לעצמם זו בחירתם האישית בלבד ויש לכבד זאת..בדיוק כפי שיש לכבד כל פטיש אחר של שלל החברים היקרים פה שבאתר.. הצלחה לכולם ואיש כטוב בעיניו יעשה😊 |
|
|
|
|
לפני 4 ימים •
17 בינו׳ 2026
לפני 4 ימים •
17 בינו׳ 2026
Bluecollar(שולטת) • 17 בינו׳ 2026
cuckold אוהב שלך כתב/ה: ישנן המון העדפות מיניות שאיני מתחבר אליהן,
אך מבין מקבל ומכבד את אלו שכן..זו לא הנקודה, כמובן שאם אדם כופה את ההנאה שלו על הפרטנרית שלו והיא לא מעוניינת/נהנית מכך אז זה בהחלט לא לגיטימי(ולמען האמת גם לא מהנה כשהפרטנרית לא נמשכת לכך כי זה חלק מאוד חשוב בזוגיות שכזאת..ההנאה מלראות את זוגתך מאושרת ומעונגת), מאידך ישנן לא מעט נשים שמאוד נמשכות לכך ומחפשות זוגיות שכזאת(וישנן המון כאן באתר..האמיני לי),זוגיות שמשרה עליהן ביטחון ואהבה גדולה לבן זוגן האוהב והמעריץ וההוספה של הבול לצורך העניין נעשית מתוך תיבלון מהנה לזוגיות האוהבת שלהן ותחושת סיפוק עבורן ללא שיפוטיות או בגידה ואיבוד הקשר.. אסכם ואחדד שכל עוד זה נעשה בהנאה בהסכמה וברצון של שני הצדדים ובמסגרת שהם קבעו לעצמם זו בחירתם האישית בלבד ויש לכבד זאת..בדיוק כפי שיש לכבד כל פטיש אחר של שלל החברים היקרים פה שבאתר.. הצלחה לכולם ואיש כטוב בעיניו יעשה😊 אני מבולבלת, הפוסט התחיל מ"למה זה מרתיע אתכן". "למה לא בעצם?" וכו'... אז יש או אין? |
|
|
|
|
לפני 4 ימים •
17 בינו׳ 2026
לפני 4 ימים •
17 בינו׳ 2026
איה74 • 17 בינו׳ 2026
אף אחד לא יוצא על קאקהולדיות כהעדפה או קאקהולדים כאנשים. (בטח שלא אני, שאחד מתחביביי הוא להוציא גברים מדעתם).
הסבלנות נגמרת שרוצים לממש העדפה מינית על חשבון העדפות מיניות של מישהו אחר בקטע של "זה לא ביג דיל". זה כן ביג דיל. ואם הבול עושה לה טוב, אז למה היא צריכה אותך? (נכתב בתשובה ליוזם הרעיון המקורי). |
|
|
|
|
לפני 4 ימים •
17 בינו׳ 2026
צודקת בהחלט לגבי זה..מחזק😊..זה לא סותר את שאמרתי
לפני 4 ימים •
17 בינו׳ 2026
cuckold אוהב שלך(נשלט) • 17 בינו׳ 2026
ז
איה74 כתב/ה: אף אחד לא יוצא על קאקהולדיות כהעדפה או קאקהולדים כאנשים. (בטח שלא אני, שאחד מתחביביי הוא להוציא גברים מדעתם).
הסבלנות נגמרת שרוצים לממש העדפה מינית על חשבון העדפות מיניות של מישהו אחר בקטע של "זה לא ביג דיל". זה כן ביג דיל. ואם הבול עושה לה טוב, אז למה היא צריכה אותך? (נכתב בתשובה ליוזם הרעיון המקורי). |
|
|