| כסות חשופה |
לפני שבועיים •
5 בינו׳ 2026
לפני שבועיים •
5 בינו׳ 2026
כסות חשופה • 5 בינו׳ 2026
לוקח את זה באופן כללי יותר כי אני יותר במקום של הבנות על הבנים
אבל מנסיוני זה יכול להיות מאוד מרגש ומאפשר. תמיד זה תלוי בחיבור, מאוד תלוי ביכולת הבעה של רגש וגוף. מבחנתי דווקא זה מאפשר המון גמישות ומשחק, מקום שבו אפשר גם לפנטז וגם לחבר אל מציאות גם ללכת אל פנטזיות ודמויות שלא במציאות וגם לא יהיו מבחינת גיל, דמויות, מיקום, זמנים גם לעבור אל משהו יותר גרפי או קולי שזה כבר מול מציאות. אז מאוד תלוי במי יש שם בצד השני, בפתיחות, בכנות. |
|
|
|
|
לפני שבועיים •
5 בינו׳ 2026
לפני שבועיים •
5 בינו׳ 2026
shirazbar(שולטת) • 5 בינו׳ 2026
הכל טוב ויפה עד שמגיעים למיצוי של המילים ורוצים לעבור למעשים. כך נוצר תסכול.
תסכול לאורך זמן מחליש מההנאה -סוף- |
|
|
|
|
לפני שבועיים •
7 בינו׳ 2026
Re: שליטה וירטואלית
לפני שבועיים •
7 בינו׳ 2026
משיכה ותשוקה • 7 בינו׳ 2026
אחד מאלף כתב/ה: אנשים שהתנסו בשליטה וירטואלית
זה עבד לכם? נהנתם? אם כן מה ואיך זה עבד ואם לא מה היו הבעיות לדעתכם. נכתב בלשון זכר אך מופנה בלה בלה בלה... אנשים בשבילם אין דבר כזה, תחסכו מאיתנו בבקשה. תמיד קשור בחיבור עם הפרטנר בדיוק כמו שליטה מקרוב |
|
|
|
|
לפני שבועיים •
7 בינו׳ 2026
לפני שבועיים •
7 בינו׳ 2026
Jack-ג'ייק(שולט) • 7 בינו׳ 2026
הייתי שנה פלוס במערכת יחסים של שליטה וירטואלית , לצער/שמחתי נגמר כי הרגיש לי כמו עבודה במקום כיף, בינתיים עברתי לדברים יותר פיסיים וכפיים
|
|
|
|
|
לפני שבוע •
14 בינו׳ 2026
לפני שבוע •
14 בינו׳ 2026
פישוטו • 14 בינו׳ 2026
היתרון הגדול בשליטה וירטואלית הוא היכולת לפנטז בגדול.
יותר קל לצלול תוך ה"זוהמה" כשאתה מרגיש פיזית מוגן ובטוח בחדר שלך. זה משחרר צדדים יותר פרועים מחשבתית. וכשזה עובד זה גם מרגיש בדסמ. אבל ליצור ריגוש מתמשך לאורך זמן זה בלתי אפשרי מהרגע שמתחילים להסתשן במציאות |
|
|
| ענןקטן(נשלט) |
לפני 3 ימים •
18 בינו׳ 2026
לפני 3 ימים •
18 בינו׳ 2026
ענןקטן(נשלט) • 18 בינו׳ 2026
לפעמים כן, לרוב לא.
זה עבד כאשר מתקיימת תקשורת אמיתית בין שני הצדדים, יחד עם הבנה שלצד השני יש חיים ואילוצים. היו לי כמה מערכות כאלו, וכשזה עבד טוב זה היה כיף. הבעיה היא שברוב הפעמים זה זולג או לקשר מאוד חד צדדי, בו הצד השני (השולט) דורש דברים כל הזמן ולא מבין שגם אני, אם כל כמה שאני נהנה למלא הוראות, רוצה וצריך לקבל משהו מעבר רק להוראות. בנוסף, היו חי כמה פעמים שהצד השני סירב להבין שאם כל הרצון הטוב, אני לא יכול להיות זמין 24/7 לכל רצון שלו. ולפעמים יש לי אילוצים. |
|
|