|
|
לפני 3 ימים •
18 בינו׳ 2026
לפני 3 ימים •
18 בינו׳ 2026
meliodas • 18 בינו׳ 2026
אין דבר כזה..
הכל כמובן בהקשר של זמן ומקום בחיים.. אבל בעד ריאליזם בגדול.. |
|
|
|
|
לפני 3 ימים •
18 בינו׳ 2026
Re: שאלה לגברים בלי קשר לנטייה לתפקיד מסויים
לפני 3 ימים •
18 בינו׳ 2026
Drizztpool(שולט){קושקה שלי} • 18 בינו׳ 2026
Anna love כתב/ה: מה הדבר שלא הייתם רוצים שהאישה שלכם תדע על גברים, אבל שהבת שלכם כן?
אני מוכרח להודות שבהתחלה לא הבנתי את השאלה, וחשבתי שהיא מטופשת, ועל כך אני מתנצל. אחרי שקראתי את התגובות נראה לי שאני מבין את השאלה אחרת. מצד שני, זה עדיין לא משנה את התשובה שלי לשאלה: אין שום דבר שאני רוצה שאשה אחת בחיי תדע שאני לא רוצה שאחרת תדע, על גברים אחרים או עלי. לא משנה אם זאת בת זוג, פליי פארטנרית, או צאצאית - בעיניי ידע הוא כוח, וכל דבר שהיא יודעת הופך אותה ליותר. יותר טובה, יותר מוצלחת, יותר חזקה. ואני רוצה את כל אלו עבור הבת או הבן שלי כמו שאני רוצה את כל אלו עבור אחת שאני מכיר. אני משתדל להקיף את עצמי באנשים הטובים ביותר שאני מסוגל למצוא, בלי להיכנס לבעיות הפסיכולוגיות שלי 🤪 |
|
|
|
|
לפני 3 ימים •
18 בינו׳ 2026
לפני 3 ימים •
18 בינו׳ 2026
bondman(נשלט){FLR} • 18 בינו׳ 2026
שלא כדאי להתפשר על בן זוג ברמתי.
|
|
|
|
|
לפני 3 ימים •
18 בינו׳ 2026
לפני 3 ימים •
18 בינו׳ 2026
Leaker(נשלט) • 18 בינו׳ 2026
הוא מפנטז על נשים אחרות, למרות שהוא אוהב אותך
|
|
|
|
|
לפני 3 ימים •
18 בינו׳ 2026
לפני 3 ימים •
18 בינו׳ 2026
Cajon • 18 בינו׳ 2026
הייתי רוצה שבת זוגי תדע רק היגדים סינטטיים אפריוריים
בעוד שביתי תדע בנוסף גם היגדים אפוסטריוריים. סתם סתם . אבל מה באמת: איך באים ילדים לעולם- הייתי מעדיף שביתי תדע זאת ובת זוגי לא. זאת כיוון שאם בת זוגי לא תדע איך ילדים באים לעולם אז היא כל פעם תופתע מחדש, בעוד שאת ביתי זה יוביל לזהירות ושימוש באמצעי מניעה. וברצינות- זו שאלה לא רלוונטית למציאות כי לאף אחד אין בעלות על ידע, במיוחד לא כללי. |
|
|
|
|
לפני 3 ימים •
19 בינו׳ 2026
לפני 3 ימים •
19 בינו׳ 2026
הלן הדוב • 19 בינו׳ 2026
Anna love כתב/ה: מה הדבר שלא הייתם רוצים שהאישה שלכם תדע על גברים, אבל שהבת שלכם כן?
בעיקרון? שום דבר. אני לא מסתיר מזוגתי כלום. אבל... לו הייתה לי בת? הייתי רוצה שתדע שאנשים כמוני יכולים להיות מסוכנים וצריך להיזהר מהם. לא כי הם רעים. אלא כי הפוטנציאל שם. אז כבדהו וחשדהו. |
|
|
|
|
לפני 3 ימים •
19 בינו׳ 2026
לפני 3 ימים •
19 בינו׳ 2026
Anna love(לא בעסק) • 19 בינו׳ 2026
Cajon כתב/ה: הייתי רוצה שבת זוגי תדע רק היגדים סינטטיים אפריוריים
בעוד שביתי תדע בנוסף גם היגדים אפוסטריוריים. סתם סתם . אבל מה באמת: איך באים ילדים לעולם- הייתי מעדיף שביתי תדע זאת ובת זוגי לא. זאת כיוון שאם בת זוגי לא תדע איך ילדים באים לעולם אז היא כל פעם תופתע מחדש, בעוד שאת ביתי זה יוביל לזהירות ושימוש באמצעי מניעה. וברצינות- זו שאלה לא רלוונטית למציאות כי לאף אחד אין בעלות על ידע, במיוחד לא כללי. ובכל זאת? |
|
|
|
|
לפני יומיים •
19 בינו׳ 2026
לפני יומיים •
19 בינו׳ 2026
Cajon • 19 בינו׳ 2026
לא מתעסק איתך
שלא תכישי מקסימום מוכן לדון איתך על זה בדייט quote="Anna love"] Cajon כתב/ה: הייתי רוצה שבת זוגי תדע רק היגדים סינטטיים אפריוריים
בעוד שביתי תדע בנוסף גם היגדים אפוסטריוריים. סתם סתם . אבל מה באמת: איך באים ילדים לעולם- הייתי מעדיף שביתי תדע זאת ובת זוגי לא. זאת כיוון שאם בת זוגי לא תדע איך ילדים באים לעולם אז היא כל פעם תופתע מחדש, בעוד שאת ביתי זה יוביל לזהירות ושימוש באמצעי מניעה. וברצינות- זו שאלה לא רלוונטית למציאות כי לאף אחד אין בעלות על ידע, במיוחד לא כללי. ובכל זאת?[/quote] |
|
|
|
|
לפני יומיים •
19 בינו׳ 2026
לפני יומיים •
19 בינו׳ 2026
itchyqouteg(שולט) • 19 בינו׳ 2026
למה שאני ארצה שהבת שלי תדע משהו שאמא שלה לא? כאילו אני מצפה שאם אני אבחר להזריע מישהי יהיה לנו ערכים דומים, אז אני מנחש שאני ארצה לנקנות אותם לה |
|
|
|
|
לפני יומיים •
19 בינו׳ 2026
לפני יומיים •
19 בינו׳ 2026
TinyBoy • 19 בינו׳ 2026
שלא כל מה שגבר מוציא מהפה זו אמת לאמיתה ושגברים עושים גם מניפולציות כדי להשכיב אישה
|
|
|