|
|
לפני 3 שבועות •
28 בדצמ׳ 2025
כל החדשות של ליין דקדנס, חנות פטישדיל, אלכסי ואלכסה ונילית
לפני 3 שבועות •
28 בדצמ׳ 2025
Alexey90210(מתחלף) • 28 בדצמ׳ 2025
אהלן חברים. קצת חדשות ועדכון על תוכניות חדשות, של פעילות של דקדנס, פטישדיל, ליבידו, אלכסה ואלכסי. הפוסט הוא גם לאנשים שבכלל לא מכירים אותי אז אני אספר לכם הכל מההתחלה וביסודיות. תגיבו אם היה מעניין בבקשה שיגיע לעוד אנשים.
נתחיל עם ליין מסיבות שלנו, שממש בקרוב חוגג 10. אבל לפני מסיבת יום הולדת 10, ב-30 לינואר זה קורה שוב במועדון גגרין, וזה הולך להיות קרנבל בדס"מ ברזילאי עם רקדנים מיוחדים וכמה הפתעות מיוחדות. עם צוות של עובדיה ובניו, עם צוות די ג'ים מדהימים שלנו, עם כל הפסיליטיס ואין סוף מקום למשחקים. והחשוב ביותר עם אנרגיה של דקדנס, ליין שלא דומה לשום מסיבת בדס"מ בעולם. כמו שאתם יודעים ב-2022 דקדנס הפך להיות ליין סגור למוזמנים בלבד. אז מי שהיה פעם אצלנו מקבל אישור אוטומטי. מי שהיה בליין סין אתיקס או ליין אינסומניה או ליין קרייב, יכול לשלוח לנו כרטיס ונאשר אותו גם. במידה ולא הייתם אף פעם אז צריך להביא ממליץ אישי שחותם עליכם ומאשר שאתם איכות אלף אלף. הכי זמין לדבר עם דקדנס זה דרך דף פייס או אינסטה: @DecaTLV מה קורה במידה ולא הייתם עדיין אצלנו ואין לכם ממליץ ? שאלה מצויינת וטוב מאוד ששאלתם. בשבוע של המסיבה ב-26 לינואר ב8 בערב תהיה הרצאה עם אלכסיי ברוסית. ב-27 לינואר ב8 תהיה הרצאה עם אלכסיי בעברית. זאת בעצם הרצאה על בדס"מ ופנטזיות למתחילים וגם לאנשים עם ניסיון שרוצים ללמוד משהו חדש. אז הנה אפשרות נוספת לקבל אישור כרטוס לדקדנס זה להגיע להרצאה שלי. הכרטיס נמצא בדף הבית של פטיש דיל. אם אתם מרגישים ש40 שקלים על הרצאה זה יותר מידי ואין לאלכסי מספיק דברים מעניינים לחדש לכם, אין שום בעיה. אתם יכולים להתקשר לפטיש דיל להתעדכן מתי המשמרת שלי ולהגיע בזמן הזה. זה עובד גם לצד השני אם הייתם בהרצאה שלי ונהניתם תגובתכם פה להבין לאחרים שיש להם למה לצפות. ואם כבר דיברנו על פטיש דיל, שמח לעדכן את מי שמכם פספס דיל שנה וחצי לא נסגרה. כן כן, היא פועלת 24 שעות שבע ימים בשבוע וגם זמינה בוולט. ואני נמצא שם לפחות שלוש פעמים בשבוע. בזמן פנוי אני עוסק בבירוקרטיה מעייפת ומשעממת. חחח. אבל צריך לעשות גם את זה. וכן חברים אהובים, אתם בטח תשמחו לשמוע שפטישדיל עוברת למקום חדש ב1 לאפריל.( פחות או יותר), אנחנו עוברים למקום חדש, הרבה יותר גדול מאוד וממש בסביבה. עד עכשיו בשתי חנויות שלנו זה היה נירה כמו ברלין, במקום החדש נהיה יותר דומים לאמסטרדם. כמובן תהיה חניה, כמובן נמשיך לעבוד 24/7 גם במקום החדש, וכמובן שתהיה מסיבת פתיחה חגיגית עם בורקסים אלכוהול וצחוקים. המקום החדש יהיה בבית כלל צמוד לחנות כלי כתיבה למי שמכיר. לשמחתי יש לנו כבר יותר מידי מגוון לחנות הנוכחית, אפילו שהיא גדולה מאוד. בחנות החדשה לא יהיה לנו בעיה של מקום. לפחות לא בשנתיים הקרובות אחרי זה מי יודע מה נרצה להוסיף. במקביל התחלנו לעבוד על אתר חדש ומערכת חדשה, וחוץ מטכנולוגיה זה יכלול פיצר חסר תקדים לכלל אירועים, פיצ'ר מטורף למערכת מנועים שלנו בדקדנס, פיצ'ר לאנשים שרוצים מתנה מחבריהם, וגם לראשונה יהיה לנו מועדון לקוחות עם צבירת נקודות על כל קניה בסגנון של סופר יהודה. אני יודע שזה קצת באיחור לעשות מועדון לקוחות אחרי 15 שנה, אבל מצד שני עדיף מאוחר מאשר אף פעם. כמו שאתם בטח יודעים מועדון לקוחות חייב להיות מושלם או שעדיף שלא יהיה אותו בכלל. שלנו יהיה מושלם. בהזדמנות זאת אני גם רוצה להגיד תודה רבה לכל החברים שמצאו זמן לדרג אותנו בגוגל, בזאפ, באיזי, בוולט ובכל מקום אחר. אתם עושים עבודה נהדרת והמתחרים שלי שונאים כמה שהעבודה שלכם והתמיכה שלכם היא נהדרת. אני מהצד שלי מפתיח לספק לכם צוות מקצועי שיודע לתת שירות, מוצרים נהדרים, מחירים הוגנים וכמובן אחריות על המוצרים. ונסיים במשהו מצחיק. אלכסה ונילית עובדת על סטנד אפ אנאלי במיוחד. ויש סיכוי גבוה שבקרוב יהיה ערב אומנותי של אלכסה שתיארח כמה מוזיקאים מצחיקים נוספים וכמה בדרנים שאוהבים לרקוד. הפרויקט מתוכנן לחודש מאי אחרי מעבר של פטישדיל. אין כרגע להיטים נוספים שצפויים לצאת, אבל האלכסה זאת יכולה להפתיע ולכתוב שיר בלילה, להקליט בבוקר, ובערב של אותו יום לצלם את הקליפ. חחח. אז אין לדעת אצלה. בקיצור חברים וחברות אהובים, מאחל לכם שנת 2026 נהדרת ! שתגשימו את כל החלומות שלכם. ושתהיו בריאים ומאושרים. |
|
|
|
|
לפני 3 שבועות •
28 בדצמ׳ 2025
לפני 3 שבועות •
28 בדצמ׳ 2025
טלי35(שולטת) • 28 בדצמ׳ 2025
נשמע מעולה!!!
|
|
|
|
|
לפני 3 שבועות •
28 בדצמ׳ 2025
לפני 3 שבועות •
28 בדצמ׳ 2025
Black Lotus(מתחלפת){זאלופון} • 28 בדצמ׳ 2025
אין כמוך, אלכסיי!
תמשיך לעשות דברים מופלאים 💋 |
|
|
| מדען גרעין |
לפני 3 שבועות •
28 בדצמ׳ 2025
לפני 3 שבועות •
28 בדצמ׳ 2025
מדען גרעין • 28 בדצמ׳ 2025
אין על אלכסיי, פטיש דיל ודקא.
פשוט אין. |
|
|
|
|
לפני 3 שבועות •
28 בדצמ׳ 2025
לפני 3 שבועות •
28 בדצמ׳ 2025
Adasha • 28 בדצמ׳ 2025
מהמם ובהצלחה
|
|
|
|
|
לפני 3 שבועות •
29 בדצמ׳ 2025
לפני 3 שבועות •
29 בדצמ׳ 2025
מלישס • 29 בדצמ׳ 2025
אין כמוך!! תודה על ההשקעה !תמשיך בעשייה הנהדרת שלך
|
|
|
|
|
לפני שבועיים •
5 בינו׳ 2026
אהובים ! תודה רבה לכם על פירגונים !
לפני שבועיים •
5 בינו׳ 2026
Alexey90210(מתחלף) • 5 בינו׳ 2026
מלישס כתב/ה: אין כמוך!! תודה על ההשקעה !תמשיך בעשייה הנהדרת שלך
טלי35 כתב/ה: נשמע מעולה!!!
Black Lotus כתב/ה: אין כמוך, אלכסיי!
תמשיך לעשות דברים מופלאים 💋 מדען גרעין כתב/ה: אין על אלכסיי, פטיש דיל ודקא.
פשוט אין. Adasha כתב/ה: מהמם ובהצלחה
חברים אהובים ! אין על הפירגונים שלם ! אתם גורמים לי להרגיש שמה שאני עושה זה חשוב ! אתם גורמים לי לרצות להמשיך ! תודה רבה רבה לכם ! |
|
|
|
|
לפני שבוע •
14 בינו׳ 2026
לפני שבוע •
14 בינו׳ 2026
פישוטו • 14 בינו׳ 2026
אלוף
|
|
|
|
|
לפני 6 ימים •
15 בינו׳ 2026
לפני 6 ימים •
15 בינו׳ 2026
חיוך מלנכולי(קינקי) • 15 בינו׳ 2026
סחטיין על העשיה והחזון
|
|
|
|
|
לפני יומיים •
19 בינו׳ 2026
לפני יומיים •
19 בינו׳ 2026
המלקה הצוחקת • 19 בינו׳ 2026
כפרע עליך אלכסיי וכפרע על אלכסה הכוסית!
על כל העשייה הקדושה, הברוכה, המרטיבה והמבורכת! על פטישדיל ועל דקדנס, על השירים, ההרצאות וההופעות וכל השפע והשמחה שאתה מרעיף על הקהילה הזאת 🩷 נתראה בדקדנס הקרוב הבא עלינו לטובה! ותכין את התחת... |
|
|