| שחקן ספסל |
לפני יומיים •
19 בינו׳ 2026
לפני יומיים •
19 בינו׳ 2026
שחקן ספסל • 19 בינו׳ 2026
אל תהיה חרמן כשאתה שואל את השאלה והתשובה תבוא מאליה.
אף אחד לא מבטיח לך כלום בשום קשר, לכל אחד יש יתרונות וחסרונות. גם אם תמצא זוגיות בדסמית עדיין תרצה דברים אחרים בתוך זה שלא תקבל. זו מהותו של האדם, לרצות מה שאי אפשר, זה הדבר שמקדם אותנו הכי חזק ומפיל אותנו הכי מהר. אתה מתאר עבודת חיים. |
|
|
|
|
לפני יומיים •
19 בינו׳ 2026
לפני יומיים •
19 בינו׳ 2026
Luna Oscura(נשלטת){Loki the t} • 19 בינו׳ 2026
wolfer כתב/ה: shirazbar כתב/ה: לפי מה שקראתי בפרופיל אשתך יודעת ומאפשרת לך לחוות.
אתה שואל איך להתנהל מבלי שיפגע בנישואים? ראשית להחליט מהם הגבלות( עם זוגתך כמובן) ואז למצוא שולט/ת שמכבדים את הגבולות שלך כגבר נשוי. לציין זאת מראש. אם הבנתי את השאלה נכון.. הבנת נכון, אבל ישר כששומעים שאני נשוי, זה לרוב פוסל בעיניי, עדיף שיפסל קשר שלא מתאים לך מאשר להתחיל לערב שם שקרים שיפגעו בסוף בכל הצדדים (גם בך) אני פוליאמורית, יש לי שולט ראשי, זה תמיד נמצא על השולחן ומי שלא מתאים לו אז לא צריך (וזה כמובן לגיטימי) ורק בשביל לחסוך את עניין המגדר - גם בעלי הוא פולי (כמובן) והיו לו קשרים נוספים במהלך הזוגיות שלנו ולא היה קשר אחד שלא ידעו עלי או על זה שאני גם הנשלטת הראשית שלו. |
|
|
|
|
לפני יומיים •
19 בינו׳ 2026
לפני יומיים •
19 בינו׳ 2026
ArchAngel(שולטת) • 19 בינו׳ 2026
מבחינתי זה לא היה עובד, עבורי זה כמו להיכנס לקשר עם אישה כשאני סטרייטית- לא משנה כמה נהיה חברות טובות, ונתקשר, ואיזה איש מקצוע נערב, לא משנה כמה היא תנסה לבוא לקראתי, לא משנה שהיא אפילו תנסה להידמות לגבר עבורי- לא תהיה משיכה בנינו, וזה ירגיש מאולץ.
ולה ישבר הלב שאני לא עפה עליה כמו שמגיע לה, ולי ישבר הלב שאני צריכה להתפשר כדי לא לערער אותה. וכן, כמובן שאחרי שנשואים הרבה יותר מורכב לפרק את החבילה, ואף אחד לא ימהר להתגרש ולטלטל את הילדים שלו רק בגלל הפנטזיות המיניות שלו. לכן אני לא זורקת את זה כאיזה פתרון "פשוט תפרדו", זה לא עובד ככה. זה יומרני ממש לירות את זה באוויר, והתעלמות ממורכבויות עצומות. אני רק יכולה לשתף שבכל פעם שנסיתי לשכנע ונילי לזרום, וכמובן בעדינות, בהדרגה, עם לדבר לחלקים שידליקו אותו- זה תמיד היה חצי כוח, לעומת מי שבאמת נמשך לזה. ואני עוד מדברת מהצד השולט "שאמור להוביל". אם הייתי נשלטת שצריכה לשלוט בסיטואציה כדי שהשולט ישלוט בי, לא הייתי מצליחה להכיל את התסכול עוד מוקדם יותר. בגלל זה התחתנתי עם מישהו מכאן (וכן, ברור לי שזה לא קל בכלל בגלל ההיצע הנמוך- לקח לי "רק" 7 שנים למצוא), ומעולם לא התייחסתי לכלוב כאתר "למצוא בו חוויות עד שאמצא משהו רציני בחוץ". תנסו לחשוב שבן הזוג שאתם רוצים שישלוט בכם היה רוצה שתשלטו בו כשזה מעניין אתכם כקליפת השום, או להפך היה רוצה לשלוט בכם כשזה מרתיע אתכם- אתם יודעים שבמקרה הכי טוב ואחרי הרבה עבודה קשה, תעשו את זה כפשרה לשלום בית, כדי לרצות, אבל לא כי יש לכם אש בעיניים לעניין. אבל לא תחפשו להזין את יחסי השליטה, לתרום להם ולהרחיב אותם כמו שקורה כשזה באמת מחרמן. פשוט תחכו שהצד השני יעשה את שלו. כשאין עניין אישי, זה מוריד מהמוטיבציה להמשיך בזה לאורך זמן. זה למה קראתי לא מעט בבלוגים של נשלטים שאשתם הונילית, "למרות שהם מפנקים אותה", לא מתמידה בתפקיד "המלכה". העצה היחידה שאני יכולה לתת לצעירים הרווקים פה זה לא לחשוב שבדס"מ זה עוד גחמה, איזה ריגוש וזהו, שחיי מין לא משנים והם רק סביב גמרת או לא גמרת. חיי מין הם האינטימיות של הזוג, התקשורת ביניהם, משיכה וקבלה הדדית של החשקים זה של זו משפיעים על החיים ביחד הרבה מעבר למיטה. עוד לא נתקלתי בצעיר אחד שהתחתן עם מישהו ונילי למרות שידע מראש שהוא בדס"מי, ולמרות שהוא האמין שזה "ירפא אותו" או "שהאהבה תנצח", זה באמת עבד. הפנטזיות לא נעלמו לשום מקום, ולמרות שנשבע "שלו זה לא יקרה" הוא המשיך לפנטז ואפילו לממש בסתר. רק עכשיו בליווי רגשות אשמה וחרדה מגילוי. זה קשה ומתסכל מאוד לחיות בזוגיות שבה בן הזוג נגעל ממשהו שמדליק אותך, או שהוא אדיש אליו. זאת חווית דחייה שמשפיעה הרבה מעבר למיטה. זה יוצר חיים כפולים ומעיקים, גם אם לא בוגדים בפועל, הראש בכל מקרה נודד למקומות אחרים שאי אפשר לשתף עם הקרוב לך מכל. ולמי שכבר נשוי, תנסו לדבר על הדברים האלו כי זה עדיף מלהסתיר. זה חתיכת נטל להסתיר. לפעמים יש מקרים שבהם הצד השני חולק את אותו הצורך רק התבייש לעלות אותו (רק שזה נדיר יותר). אבל אישית לא הייתי מגיעה בגישה של "אני אגרום לבן הזוג שלי להשתנות" בגלל שאני או מטפל זוגי "נגיד לו" איזה משפט שישנה לו את ההעדפות המיניות. זה לא יקרה, וכל ציפייה בעניין יכולה להיגמר בתסכול עמוק. הייתי עובדת על להשלים עם המצב, ולראות איך לא מוותרים על הסיפוק בכל זאת- אולי לפתוח את הקשר עם הגבלות, אולי רק אונליין, מה שאתם תבחרו בגבולות שלכם. |
|
|
|
|
לפני יומיים •
19 בינו׳ 2026
לפני יומיים •
19 בינו׳ 2026
wolfer(נשלט) • 19 בינו׳ 2026
ArchAngel כתב/ה: מבחינתי זה לא היה עובד, עבורי זה כמו להיכנס לקשר עם אישה כשאני סטרייטית- לא משנה כמה נהיה חברות טובות, ונתקשר, ואיזה איש מקצוע נערב, לא משנה כמה היא תנסה לבוא לקראתי, לא משנה שהיא אפילו תנסה להידמות לגבר עבורי- לא תהיה משיכה בנינו, וזה ירגיש מאולץ.
ולה ישבר הלב שאני לא עפה עליה כמו שמגיע לה, ולי ישבר הלב שאני צריכה להתפשר כדי לא לערער אותה. וכן, כמובן שאחרי שנשואים הרבה יותר מורכב לפרק את החבילה, ואף אחד לא ימהר להתגרש ולטלטל את הילדים שלו רק בגלל הפנטזיות המיניות שלו. לכן אני לא זורקת את זה כאיזה פתרון "פשוט תפרדו", זה לא עובד ככה. זה יומרני ממש לירות את זה באוויר, והתעלמות ממורכבויות עצומות. אני רק יכולה לשתף שבכל פעם שנסיתי לשכנע ונילי לזרום, וכמובן בעדינות, בהדרגה, עם לדבר לחלקים שידליקו אותו- זה תמיד היה חצי כוח, לעומת מי שבאמת נמשך לזה. ואני עוד מדברת מהצד השולט "שאמור להוביל". אם הייתי נשלטת שצריכה לשלוט בסיטואציה כדי שהשולט ישלוט בי, לא הייתי מצליחה להכיל את התסכול עוד מוקדם יותר. בגלל זה התחתנתי עם מישהו מכאן (וכן, ברור לי שזה לא קל בכלל בגלל ההיצע הנמוך- לקח לי "רק" 7 שנים למצוא), ומעולם לא התייחסתי לכלוב כאתר "למצוא בו חוויות עד שאמצא משהו רציני בחוץ". תנסו לחשוב שבן הזוג שאתם רוצים שישלוט בכם היה רוצה שתשלטו בו כשזה מעניין אתכם כקליפת השום, או להפך היה רוצה לשלוט בכם כשזה מרתיע אתכם- אתם יודעים שבמקרה הכי טוב ואחרי הרבה עבודה קשה, תעשו את זה כפשרה לשלום בית, כדי לרצות, אבל לא כי יש לכם אש בעיניים לעניין. אבל לא תחפשו להזין את יחסי השליטה, לתרום להם ולהרחיב אותם כמו שקורה כשזה באמת מחרמן. פשוט תחכו שהצד השני יעשה את שלו. כשאין עניין אישי, זה מוריד מהמוטיבציה להמשיך בזה לאורך זמן. זה למה קראתי לא מעט בבלוגים של נשלטים שאשתם הונילית, "למרות שהם מפנקים אותה", לא מתמידה בתפקיד "המלכה". העצה היחידה שאני יכולה לתת לצעירים הרווקים פה זה לא לחשוב שבדס"מ זה עוד גחמה, איזה ריגוש וזהו, שחיי מין לא משנים והם רק סביב גמרת או לא גמרת. חיי מין הם האינטימיות של הזוג, התקשורת ביניהם, משיכה וקבלה הדדית של החשקים זה של זו משפיעים על החיים ביחד הרבה מעבר למיטה. עוד לא נתקלתי בצעיר אחד שהתחתן עם מישהו ונילי למרות שידע מראש שהוא בדס"מי, ולמרות שהוא האמין שזה "ירפא אותו" או "שהאהבה תנצח", זה באמת עבד. הפנטזיות לא נעלמו לשום מקום, ולמרות שנשבע "שלו זה לא יקרה" הוא המשיך לפנטז ואפילו לממש בסתר. רק עכשיו בליווי רגשות אשמה וחרדה מגילוי. זה קשה ומתסכל מאוד לחיות בזוגיות שבה בן הזוג נגעל ממשהו שמדליק אותך, או שהוא אדיש אליו. זאת חווית דחייה שמשפיעה הרבה מעבר למיטה. זה יוצר חיים כפולים ומעיקים, גם אם לא בוגדים בפועל, הראש בכל מקרה נודד למקומות אחרים שאי אפשר לשתף עם הקרוב לך מכל. ולמי שכבר נשוי, תנסו לדבר על הדברים האלו כי זה עדיף מלהסתיר. זה חתיכת נטל להסתיר. לפעמים יש מקרים שבהם הצד השני חולק את אותו הצורך רק התבייש לעלות אותו (רק שזה נדיר יותר). אבל אישית לא הייתי מגיעה בגישה של "אני אגרום לבן הזוג שלי להשתנות" בגלל שאני או מטפל זוגי "נגיד לו" איזה משפט שישנה לו את ההעדפות המיניות. זה לא יקרה, וכל ציפייה בעניין יכולה להיגמר בתסכול עמוק. הייתי עובדת על להשלים עם המצב, ולראות איך לא מוותרים על הסיפוק בכל זאת- אולי לפתוח את הקשר עם הגבלות, אולי רק אונליין, מה שאתם תבחרו בגבולות שלכם. מסכים ממש עם כל מה שכתבת, וזה באמת מה שעשינו, היא מאפשרת שאהיה בקשרים אונליין. אם זה בהכרח מספיק? ברור שלא, אבל אומר תודה על מה שיש ומנסה בתוך זה |
|
|
|
|
לפני יומיים •
19 בינו׳ 2026
לפני יומיים •
19 בינו׳ 2026
פישוטו • 19 בינו׳ 2026
wolfer כתב/ה: מסכים ממש עם כל מה שכתבת, וזה באמת מה שעשינו, היא מאפשרת שאהיה בקשרים אונליין. אם זה בהכרח מספיק? ברור שלא, אבל אומר תודה על מה שיש ומנסה בתוך זה הייתי מתחיל מלעדכן את הפרופיל לפי זה שאתה מחפש רק אונליין. זה אמנם יצמצם לך עוד קצת את האופציות. אבל לתחושתי בשוק האונליין בלבד יש יותר סיכוי לנשוי. |
|
|
|
|
לפני יומיים •
19 בינו׳ 2026
לפני יומיים •
19 בינו׳ 2026
StarFox(נשלט) • 19 בינו׳ 2026
wolfer כתב/ה: רק בגלל זה?
אני מכיר לפחות מישהי אחת שהתגרשה *רק בגלל זה* . אבל קח בחשבון שיש הרבה דברים שנגררים מ*זה* שבסופו של דבר מביאים לסיום הקשר. |
|
|
|
|
לפני יומיים •
19 בינו׳ 2026
לפני יומיים •
19 בינו׳ 2026
פישוטו כתב/ה: wolfer כתב/ה: מסכים ממש עם כל מה שכתבת, וזה באמת מה שעשינו, היא מאפשרת שאהיה בקשרים אונליין. אם זה בהכרח מספיק? ברור שלא, אבל אומר תודה על מה שיש ומנסה בתוך זה הייתי מתחיל מלעדכן את הפרופיל לפי זה שאתה מחפש רק אונליין. זה אמנם יצמצם לך עוד קצת את האופציות. אבל לתחושתי בשוק האונליין בלבד יש יותר סיכוי לנשוי. אין לי בעיה גם להיפגש להיכרות..לא חייב סשן..בכל מקרה, אשתי יודעת שאני פה, ובפוסט היכרות שלי רשמתי שאני מחפש קודם כל היכרות מרחוק |
|
|
|
|
לפני יומיים •
19 בינו׳ 2026
לפני יומיים •
19 בינו׳ 2026
StarFox כתב/ה: wolfer כתב/ה: רק בגלל זה?
אני מכיר לפחות מישהי אחת שהתגרשה *רק בגלל זה* . אבל קח בחשבון שיש הרבה דברים שנגררים מ*זה* שבסופו של דבר מביאים לסיום הקשר. ממש אין לי כוונה להתגרש...היא מעל הכל |
|
|