|
|
לפני 4 ימים •
25 בינו׳ 2026
לפני 4 ימים •
25 בינו׳ 2026
Master Bruce{©} • 25 בינו׳ 2026
שוסי כתב/ה: אתה לא יכול לבדוק בצ'ט GPT איך מאייתים כרס?
יארררר קפטיין הוק! |
|
|
|
|
לפני 4 ימים •
25 בינו׳ 2026
לפני 4 ימים •
25 בינו׳ 2026
Painoire • 25 בינו׳ 2026
אשמח שנחזור וננהל דיון מתורבת על למה הומואים וטראנסים לא יכולים להשתלב בקהילת הבדסמ בארץ למרות שהקהילה של הלהטב חזקה בארץ מאוד ויכלה להרים פה המון.
תודה🙏 |
|
|
|
|
לפני 4 ימים •
25 בינו׳ 2026
לפני 4 ימים •
25 בינו׳ 2026
פרלין(נשלטת){ש} • 25 בינו׳ 2026
Painoire כתב/ה: אשמח שנחזור וננהל דיון מתורבת על למה הומואים וטראנסים לא יכולים להשתלב בקהילת הבדסמ בארץ למרות שהקהילה של הלהטב חזקה בארץ מאוד ויכלה להרים פה המון.
תודה🙏 אולי ברייה שעשויה מחומרים אחרים יכולה לנהל איתך דיון, אבל אני אופתע כמה עוד אנשים יוכלו/ירצו. די שרפת את עצמך הבוקר עם הגילנות הדוחה שלך. אולי נדבר על זה? לפני שתמשיך עם ההתייפייפות המזויפת שלך? כי זה גם סוג של גזענות, אתה יודע. וזה שהגיבו לך בהומור זה כי אנחנו הקשישים אנשים די מתונים. רק שזה לא מבטל את זה שאתה בן אדם לא טוב שבא להשתלח ולהיתמם שוב ושוב ושוב. אני מקווה מכל הלב שאף אחד לא יכנס איתך לדיון כרגע. |
|
|
|
|
לפני 4 ימים •
25 בינו׳ 2026
לפני 4 ימים •
25 בינו׳ 2026
Painoire • 25 בינו׳ 2026
פרלין כתב/ה: Painoire כתב/ה: אשמח שנחזור וננהל דיון מתורבת על למה הומואים וטראנסים לא יכולים להשתלב בקהילת הבדסמ בארץ למרות שהקהילה של הלהטב חזקה בארץ מאוד ויכלה להרים פה המון.
תודה🙏 אולי ברייה שעשויה מחומרים אחרים יכולה לנהל איתך דיון, אבל אני אופתע כמה עוד אנשים יוכלו/ירצו. די שרפת את עצמך הבוקר עם הגילנות הדוחה שלך. אולי נדבר על זה? לפני שתמשיך עם ההתייפייפות המזויפת שלך? כי זה גם סוג של גזענות, אתה יודע. וזה שהגיבו לך בהומור זה כי אנחנו הקשישים אנשים די מתונים. רק שזה לא מבטל את זה שאתה בן אדם לא טוב שבא להשתלח ולהיתמם שוב ושוב ושוב. אני מקווה מכל הלב שאף אחד לא יכנס איתך לדיון כרגע. זה בסדר, לא לכולם מתאים לנהל באמת דיון ולא לרדת לפסים אישיים ואני מבין. מעתה והלאה אני אשמח לנהל דיון אם כל אחד שמעוניין. תודה לכולם🙏 |
|
|
|
|
לפני 4 ימים •
25 בינו׳ 2026
לפני 4 ימים •
25 בינו׳ 2026
Blonde • 25 בינו׳ 2026
Painoire כתב/ה: אשמח שנחזור וננהל דיון מתורבת על למה הומואים וטראנסים לא יכולים להשתלב בקהילת הבדסמ בארץ למרות שהקהילה של הלהטב חזקה בארץ מאוד ויכלה להרים פה המון.
תודה🙏 הם משתלבים, פשוט יש מועדונים שפחות מתמקדים בגייז יש להם מסיבות שלהם (סאונה) ויש גם מסיבות פטיש שכן מכניסים בכיף אותם, בסין אתיקס לדוגמא יש מלא כאלה גם והם נכנסים ביחד גם זוגות גייז |
|
|
|
|
לפני 4 ימים •
25 בינו׳ 2026
לפני 4 ימים •
25 בינו׳ 2026
Painoire • 25 בינו׳ 2026
Blonde כתב/ה: Painoire כתב/ה: אשמח שנחזור וננהל דיון מתורבת על למה הומואים וטראנסים לא יכולים להשתלב בקהילת הבדסמ בארץ למרות שהקהילה של הלהטב חזקה בארץ מאוד ויכלה להרים פה המון.
תודה🙏 הם משתלבים, פשוט יש מועדונים שפחות מתמקדים בגייז יש להם מסיבות שלהם (סאונה) ויש גם מסיבות פטיש שכן מכניסים בכיף אותם, בסין אתיקס לדוגמא יש מלא כאלה גם והם נכנסים ביחד גם זוגות גייז אז למה לא בדאנגן? ישלי חברים מהקהילה ולא כולם מודעים לזה שהם בכלל יכולים להכנס לדאנגן? ראיתי שפעם אחת היה ערב גברים שם שמכוון לקהילה אבל אני מניח שלא צלח כי לא היה מאז עוד. חושב שצריך להנגיש אתזה בפרסומות או לכתוב איזון משחקי או משהו בסגנון. |
|
|
|
|
לפני 4 ימים •
25 בינו׳ 2026
לפני 4 ימים •
25 בינו׳ 2026
Blonde • 25 בינו׳ 2026
Painoire כתב/ה: Blonde כתב/ה: Painoire כתב/ה: אשמח שנחזור וננהל דיון מתורבת על למה הומואים וטראנסים לא יכולים להשתלב בקהילת הבדסמ בארץ למרות שהקהילה של הלהטב חזקה בארץ מאוד ויכלה להרים פה המון.
תודה🙏 הם משתלבים, פשוט יש מועדונים שפחות מתמקדים בגייז יש להם מסיבות שלהם (סאונה) ויש גם מסיבות פטיש שכן מכניסים בכיף אותם, בסין אתיקס לדוגמא יש מלא כאלה גם והם נכנסים ביחד גם זוגות גייז אז למה לא בדאנגן? ישלי חברים מהקהילה ולא כולם מודעים לזה שהם בכלל יכולים להכנס לדאנגן? ראיתי שפעם אחת היה ערב גברים שם שמכוון לקהילה אבל אני מניח שלא צלח כי לא היה מאז עוד. חושב שצריך להנגיש אתזה בפרסומות או לכתוב איזון משחקי או משהו בסגנון. למה אתה תקוע על הדאנגן? יש מקומות אחרים, מלא כאלה שנכנסים גייז אתה צודק ולכן אני פחות ממליצה על המקום הזה בכללי אני לא הלכתי לדאנגן מאז 2019 בערך יש ליינים אחרים שיותר יש שם גייז ולסביות ועוד שאר חברי הקהילה |
|
|
|
|
לפני 4 ימים •
25 בינו׳ 2026
לפני 4 ימים •
25 בינו׳ 2026
Painoire • 25 בינו׳ 2026
Blonde כתב/ה: Painoire כתב/ה: Blonde כתב/ה: Painoire כתב/ה: אשמח שנחזור וננהל דיון מתורבת על למה הומואים וטראנסים לא יכולים להשתלב בקהילת הבדסמ בארץ למרות שהקהילה של הלהטב חזקה בארץ מאוד ויכלה להרים פה המון.
תודה🙏 הם משתלבים, פשוט יש מועדונים שפחות מתמקדים בגייז יש להם מסיבות שלהם (סאונה) ויש גם מסיבות פטיש שכן מכניסים בכיף אותם, בסין אתיקס לדוגמא יש מלא כאלה גם והם נכנסים ביחד גם זוגות גייז אז למה לא בדאנגן? ישלי חברים מהקהילה ולא כולם מודעים לזה שהם בכלל יכולים להכנס לדאנגן? ראיתי שפעם אחת היה ערב גברים שם שמכוון לקהילה אבל אני מניח שלא צלח כי לא היה מאז עוד. חושב שצריך להנגיש אתזה בפרסומות או לכתוב איזון משחקי או משהו בסגנון. למה אתה תקוע על הדאנגן? יש מקומות אחרים, מלא כאלה שנכנסים גייז אתה צודק ולכן אני פחות ממליצה על המקום הזה בכללי אני לא הלכתי לדאנגן מאז 2019 בערך יש ליינים אחרים שיותר יש שם גייז ולסביות ועוד שאר חברי הקהילה כי הם לא מכירים מקומות אחרים ואני מרגיש שאפילו שרובנו רוצים להתכחש לזה הדאנגן הוא אחד המקומות הראשיים שמייצגים את הקהילה ככה שמה שרע יקרה שם יצטייר על כולנו וגם מה שטוב, זה למה אני מאמין שהשינוי צריך להתחיל משם וככה יותר להטבים יכנסו לקהילה, כי הם פשוט לא מכירים תסין יותר מדי, מפה לאוזן אולי. |
|
|
|
|
לפני 4 ימים •
25 בינו׳ 2026
לפני 4 ימים •
25 בינו׳ 2026
Blonde • 25 בינו׳ 2026
Painoire כתב/ה: Blonde כתב/ה: Painoire כתב/ה: Blonde כתב/ה: Painoire כתב/ה: אשמח שנחזור וננהל דיון מתורבת על למה הומואים וטראנסים לא יכולים להשתלב בקהילת הבדסמ בארץ למרות שהקהילה של הלהטב חזקה בארץ מאוד ויכלה להרים פה המון.
תודה🙏 הם משתלבים, פשוט יש מועדונים שפחות מתמקדים בגייז יש להם מסיבות שלהם (סאונה) ויש גם מסיבות פטיש שכן מכניסים בכיף אותם, בסין אתיקס לדוגמא יש מלא כאלה גם והם נכנסים ביחד גם זוגות גייז אז למה לא בדאנגן? ישלי חברים מהקהילה ולא כולם מודעים לזה שהם בכלל יכולים להכנס לדאנגן? ראיתי שפעם אחת היה ערב גברים שם שמכוון לקהילה אבל אני מניח שלא צלח כי לא היה מאז עוד. חושב שצריך להנגיש אתזה בפרסומות או לכתוב איזון משחקי או משהו בסגנון. למה אתה תקוע על הדאנגן? יש מקומות אחרים, מלא כאלה שנכנסים גייז אתה צודק ולכן אני פחות ממליצה על המקום הזה בכללי אני לא הלכתי לדאנגן מאז 2019 בערך יש ליינים אחרים שיותר יש שם גייז ולסביות ועוד שאר חברי הקהילה כי הם לא מכירים מקומות אחרים ואני מרגיש שאפילו שרובנו רוצים להתכחש לזה הדאנגן הוא אחד המקומות הראשיים שמייצגים את הקהילה ככה שמה שרע יקרה שם יצטייר על כולנו וגם מה שטוב, זה למה אני מאמין שהשינוי צריך להתחיל משם וככה יותר להטבים יכנסו לקהילה, כי הם פשוט לא מכירים תסין יותר מדי, מפה לאוזן אולי. חבל כי זה אחד הליינים הכי חזקים כיום הקהילה סין אתיקס, זה גם מסיבות יותר גדולות (800-600 איש) יותר נגיש לקהילה וגם יותר מגוון מבחינת הגילאים, לפני 8 שנים שמיכאל הקים את הליין הוא עשה זאת כי הוא שונא את המוזיקה ואת המרחב שיש במקומות שאהחנו מכירים שלא נגיד את שמם, הוא רצה מקום שיקבל את כולם ויכיל את הכל וגם תהיה מוזיקה חזקה, השראה שלו היית גרמניה עם המוזיקה של טכנו הארדקור כמו בגרמניה, לכן גם יש שיתוף פעולה מדי פעם קיטקאט אם אתה מכיר, לכן אני כן ממליצה לזנוח את המועדונים היותר ותיקים שתקועים קצת ולנסות דברים שיותר מתאימים לקהל היותר ליברלי וצעיר סין לא תראה פרסום זה בגלל שזה אומנם סגור, אבל לא בגלל שזה סגור לקהל הרחב אלא זה פשוט מובנה לקהילה שלנו |
|
|
|
|
לפני 4 ימים •
25 בינו׳ 2026
לפני 4 ימים •
25 בינו׳ 2026
Painoire • 25 בינו׳ 2026
Blonde כתב/ה: Painoire כתב/ה: Blonde כתב/ה: Painoire כתב/ה: Blonde כתב/ה: Painoire כתב/ה: אשמח שנחזור וננהל דיון מתורבת על למה הומואים וטראנסים לא יכולים להשתלב בקהילת הבדסמ בארץ למרות שהקהילה של הלהטב חזקה בארץ מאוד ויכלה להרים פה המון.
תודה🙏 הם משתלבים, פשוט יש מועדונים שפחות מתמקדים בגייז יש להם מסיבות שלהם (סאונה) ויש גם מסיבות פטיש שכן מכניסים בכיף אותם, בסין אתיקס לדוגמא יש מלא כאלה גם והם נכנסים ביחד גם זוגות גייז אז למה לא בדאנגן? ישלי חברים מהקהילה ולא כולם מודעים לזה שהם בכלל יכולים להכנס לדאנגן? ראיתי שפעם אחת היה ערב גברים שם שמכוון לקהילה אבל אני מניח שלא צלח כי לא היה מאז עוד. חושב שצריך להנגיש אתזה בפרסומות או לכתוב איזון משחקי או משהו בסגנון. למה אתה תקוע על הדאנגן? יש מקומות אחרים, מלא כאלה שנכנסים גייז אתה צודק ולכן אני פחות ממליצה על המקום הזה בכללי אני לא הלכתי לדאנגן מאז 2019 בערך יש ליינים אחרים שיותר יש שם גייז ולסביות ועוד שאר חברי הקהילה כי הם לא מכירים מקומות אחרים ואני מרגיש שאפילו שרובנו רוצים להתכחש לזה הדאנגן הוא אחד המקומות הראשיים שמייצגים את הקהילה ככה שמה שרע יקרה שם יצטייר על כולנו וגם מה שטוב, זה למה אני מאמין שהשינוי צריך להתחיל משם וככה יותר להטבים יכנסו לקהילה, כי הם פשוט לא מכירים תסין יותר מדי, מפה לאוזן אולי. חבל כי זה אחד הליינים הכי חזקים כיום הקהילה סין אתיקס, זה גם מסיבות יותר גדולות (800-600 איש) יותר נגיש לקהילה וגם יותר מגוון מבחינת הגילאים, לפני 8 שנים שמיכאל הקים את הליין הוא עשה זאת כי הוא שונא את המוזיקה ואת המרחב שיש במקומות שאהחנו מכירים שלא נגיד את שמם, הוא רצה מקום שיקבל את כולם ויכיל את הכל וגם תהיה מוזיקה חזקה, השראה שלו היית גרמניה עם המוזיקה של טכנו הארדקור כמו בגרמניה, לכן גם יש שיתוף פעולה מדי פעם קיטקאט אם אתה מכיר, לכן אני כן ממליצה לזנוח את המועדונים היותר ותיקים שתקועים קצת ולנסות דברים שיותר מתאימים לקהל היותר ליברלי וצעיר סין לא תראה פרסום זה בגלל שזה אומנם סגור, אבל לא בגלל שזה סגור לקהל הרחב אלא זה פשוט מובנה לקהילה שלנו אני חושב שהיום המסלול של רוב הצעירים זה מהדאנגן, כי זה הכי מוכר, ויש את הרוב שלא ממשיכים כי הרמה לא גבוהה ויש את אלה שכן חוקרים ובסוף מגלים את הסין ועוד. הלוואי שהיו נכנסים להטבים גם באותה דרך ומגלים את שאר הליינים וככה אולי הקהילה הייתה עולה רמה. להנגיש כמה שיותר ושהדאנגן יהיה ההתחלה שלהם. |
|
|