אחר צהריים טובים אורח/ת
עכשיו בכלוב סינון

יותר ניסיון או פחות ניסיון (לשני המינים)

פישוטו
לפני שבוע • 31 בינו׳ 2026
פישוטו • 31 בינו׳ 2026
כל עוד היא צוחקת מהבדיחות שלי ומראה נכונות לשבת לי על הפנים אנחנו בסדר גמור
Luna Oscura​(נשלטת)​{Loki the t}
teacher כתב/ה:
זה מנוסה “מנוסה”?
או שזה “מנוסה יותר ממני”?

מרשה לעצמי לענות על זה icon_smile.gif
האמת שזאת שאלה מצויינת
לקחתי לעצמי את הזמן לחשוב על איך זה משנה את התשובה שלי (אם בכלל)
וקלטתי שזה כן משנה כי לא באמת חשוב לי שהפרטנר יהיה מנוסה פחות או יותר ממני אבל כן חשוב לי שיהיה לו ניסיון כלשהו
זה לא ברמת הקריטי או הדיל ברייקר אבל זאת כן העדפה שלי כיום
ve-ra
ve-ra • 31 בינו׳ 2026
if by mid-50‘ you have not felt the urge to dominate, chances are it was never your thing to begin with
האיש ההוא
האיש ההוא • 31 בינו׳ 2026
אני לא חושב שיש טוב יותר, יש טוב אחר. מחד המקום שבו הניסיון מוביל לכך שמה שנלקח מתחבר מיידית לרצון להילקח, ומאידך היכולת לחוות ראשוניות, או התחלה.
אין מועדף ומה שמכריע זה החיבור.
ArchAngel​(שולטת)
ArchAngel​(שולטת) • 31 בינו׳ 2026
פעם כשהייתי צעירה יותר העדפתי חסרי ניסיון, התרגשתי מהראשוניות שלהם, מכמה שהם מתרגשים ממני באופן כמעט ומיידי פשוט כי לא חוו משהו דומה בעבר.
אני מודה שזה גם הוריד ממני חרדת ביצוע, כי הרי זה לא שהיה להם למה להשוות אותי.
עברו השנים, הביטחון שלי בעצמי התחזק, ולא הייתי זקוקה למישהו שמתלהב ממני רק כי זאת הפעם הראשונה שהוא נפגש עם שולטת. הרגשתי שיש לי כבר מה להציע שמייחד אותי בפני עצמי, גם אם אותו אחד כבר חווה נשים שולטות אחרות.

מה שבעיקר גרם לי להעדיף מנוסים, זה שראיתי שפעם אחר פעם מי שלא מנוסה לא מודע לעצמו ולא מסוגל להתמודד עם "היום שאחרי" או אפילו "הרגע שאחרי" כשהפנטזיה פוגשת את המציאות.
הוא נרגש מאוד, כמעט ושיכור מרוב התרגשות וזאת תחושה כמעט וממכרת לשולטת, תחושה שלעולם לא תגיע בכזו קלות מול מנוסה שיותר מקורקע למציאות.
אבל בדיוק בגלל זה הוא בטוח שזה יהיה בדיוק כמו בפורנו או בדימיון שלו, אבל זה אף פעם לא ככה.
והאכזבה כשמגיעה המציאות היא פשוט בלתי נמנעת.

חסרי הניסיון נוטים להיעלם בדיוק מהסיבה הזו.
הם גם לא קיבלו את עצמם, לא היה להם צורך להתחיל "להשלים עם עצמם" כשזו רק פנטזיה בראש. אז זאת הפעם הראשונה והם מאוד נבהלים מעצמם, ונעלמים.

מי שמנוסה אפילו קצת מכיר את הפער בין המציאות לדמיון, הוא יודע מה קורה לו במפגש עם המציאות, והוא למד להתנהל מול זה. שום דבר לא נוחת עליו בהפתעה.
אם אחרי שהוא התנסה קצת ומודע לתהליך הוא עדיין בוחר בזה, סימן שהוא באמת רוצה בזה ומסוגל לזה.
נדיר שמנוסה נעלם לי "בהפתעה".
shirazbar​(שולטת)
shirazbar​(שולטת) • 31 בינו׳ 2026
נסיון בהחלט, אחרת לרוב מגיעים לרגע האמת והפער בין הפנטזיה למציאות מתגלה. למחרת נכנס לסרטים עם עצמו, מי אני, מה אני, איפה אני. מה זה אומר עליי.
זה קרה גם עם גברים שולטים שלכאורה יודעים איך ניראת שליטה. אז מעדיפה ניסיון בסיסי מישהו שבהשלמה עם מה שהוא אוהב.
בכל זאת, תמיד אשמח להיות מופתעת ..
Lady cbt​(שולטת)
Lady cbt​(שולטת) • 31 בינו׳ 2026
ניסיון.
לגמרי.
אני לא אוהבת חדשים וסקרנים כי אין לי סבלנות לחנך מישהו מאפס לתוך "עולם השליטה" כשכל מה שהוא ראה זה פורנו.
עם מישהו מנוסה הדברים בדר"כ זורמים יותר בקלות כי יש שפה משותפת - אז אין צורך שאחזור אחורה להתחלה כדי ליישר איתו קו, אלא נפגשים בנקודה הזו וממשיכים להתקדם יחד.

מעבר לזה, אם מדובר בלגרום לו להתרגש כי מעולם לא חווה דבר כזה - אני סומכת על עצמי שאהיה מספיק "חדשה" עבורו גם אם עבר המון דברים לפני שנפגשנו, וגם אם עבר עם אחרות בדיוק את אותם הדברים שיעבור איתי.
אני שונה מהן, מעצם היותי אני🤷🏻‍♀️
ואני יודעת מה אני שווה.
קרשנדו​(נשלטת)
קרשנדו​(נשלטת) • 31 בינו׳ 2026
שולט לא חייב להיות מנוסה כשולט במיטה מבחינתי. אבל הוא בהחלט חייב להיות מנוסה עם נשים, ע
בעל אינטיליגנציה רגשית מפותחת, לדעת למה נשים זקוקות בבסיסן ומה מניע אותן. להיות בוגר ולדעת לנטרל את ההפרעות שלהן. בסופו של דבר אני אוהבת במיוחד כשיודעים לנגן עליי ולשם אני שואפת.
Curious B
Curious B • 31 בינו׳ 2026
שרשור מעניין מאוד.
כוירג'ינית כמעט לגמרי בעולם הזה, אני תמיד תוהה איך זה נתפס. מצד אחד זה מעורר בי הרבה חוסר ביטחון כי ידע זה כוח וזה תמיד נכון, ואני מרגישה בעמדת נחיתות כשיש כל כך הרבה שאני עוד לא יודעת ולא חוויתי. מצד שני, נתקלתי בלא מעט שרק רוצים להיות ה"ראשונים" שלי כי הרי את החוויה הראשונית קשה מאוד לשחזר ואני יכולה להבין למה זה מפתה מאוד להיות מי שיקטוף את הפרי הזה. במיוחד אם תמימות וחוסר ניסיון עושים לך את זה.
אישית, אני מעדיפה מישהו מנוסה בין היתר כי אני צריכה שילמדו אותי. אבל תמיד הדליק אותי להרגיש שהפרטנר שלי יודע יותר ממני, גם באופן כללי בחיים, ועל אחת כמה וכמה בסקס - גם בלי קשר לעולם השליטה. כשאני מרגישה שאני זו ש"מביאה את הבשורה" במיטה זה קצת מוריד לי. נראה לי שתמיד אעדיף להיות עם מישהו שאני מרגישה שהוא יותר מנוסה וגם יותר סוטה ממני. אבל זה קצת גולש לתחומים אחרים שלאו דווקא קשורים רק לניסיון מעשי.
המלכה קארינה​(שולטת)
לפני שבוע • 1 בפבר׳ 2026
עם ניסיון, שלמות ומודעות.
אלו "ללא נסיון" - מניסיוני - הרוב עוד לא "סגורים" על עצמם, המון סקרנות, מלא פנטזיות ובושה עצמית.

מהו ניסיון? זו כבר שאלה לשרשור אחר ...

🌷🌷