| חיר חור(נשלטת) |
לפני שבוע •
3 בפבר׳ 2026
חוכמת ההמונים - עזרה לחבר- צריכה רעיונות טובים לתעסוקה עבורו.*
לפני שבוע •
3 בפבר׳ 2026
חיר חור(נשלטת) • 3 בפבר׳ 2026
יש לי חבר טוב של הרבה שנים שנקלע לצרות צרורות ואני מנסה לעזור לו.
ומראש אומר, זו לא מודעת חיפוש עבודה, זה ניסיון לסיעור מוחות לחפש רעיונות איך לסייע ולעזור. אז ככה, איש כבן שישים לערך, שנקלע לחובות כבדים עקב כשלון של עסק, כתוצאה מכך הוצאה לפועל עיקלו לו בערך הכל, ובמיוחד, את המשכורת, כך שגם אם החבר היקר שלי עובד עד צאת הנשמה, נשאר לו סכום זעום שהוא לא יכול להתקיים ממנו. אני צריכה רעיונות עבורו, מה אפשר לעשות, במה אפשר להתעסק, במה אפשר לעבוד, שיכניס שכר שמספיק לקיום, ולא בצורת משכורת ( הוא יכול להוציא חשבוניות ) כי משכורת מיד מעקלים לו. כמו כן, הוא בקצה מבחינה כלכלית, או למעשה מעבר לקצה כבר, ולכן השכר חייב להיות מיידי ולא בעוד תקופה. אציין, הוא אדם אינטלגנטי מאד עם מגוון כשרונות במגוון תחומים, באמת מוכשר. יכולות רטוריות מעולות, יכולת יצירת קשרים ויחסי אנוש מעולים, ראש גדול, חושב יצירתי ומחוץ לקופסא, יזם בנשמתו. יכולת כתיבה והבעה מעולות, טוב במכירות, מסוג האנשים ששמים סחורה בידיים של אנשים. ניהל עסקים, ניהל עובדים, הדריך ולימד, וגם היה עצמאי ועבד לבד שנים רבות. בעל ערכים של פעם, רצינות אחריות דבקות במטרה יושרה ואמינות. באמת ערכים של פעם. בריא, בכושר טוב, מוכשר גם בידיים ולא רק בראש. מה עוד צריך לדעת? איך אפשר לעזור לו? איזו עבודה אפשר להציע לו שתתאים לו ותוכל לפרנס אותו בצורה סבירה ומבלי שיעקלו אותו ואת המשכורת שלו כך שישאר לו בקושי כסף לנסיעות? אשמח לחשיבה ולדעות, רעיונות הצעות וחשיבה. כל דבר שיוכל לעזור לו להתפרנס ולהשאיר את הראש מעל המים. תודה מראש. |
|
|
| thewanted |
לפני שבוע •
3 בפבר׳ 2026
לפני שבוע •
3 בפבר׳ 2026
thewanted • 3 בפבר׳ 2026
הייתי מציע לפנות להבטחת הכנסה. הוא יטצרך
להתייצב אמנם בלשכת התעסוקה אבל אם אני לא טועה לא ניתן לעקל הבטחת הכנסה |
|
|
|
|
לפני שבוע •
3 בפבר׳ 2026
לפני שבוע •
3 בפבר׳ 2026
ve-ra • 3 בפבר׳ 2026
לקחת את הטייטל ׳לא קשור׳ רחוק משהו
|
|
|
|
|
לפני שבוע •
3 בפבר׳ 2026
לפני שבוע •
3 בפבר׳ 2026
שוסי • 3 בפבר׳ 2026
ניקיון. מרוויחים היום גם 80 לשעה.
|
|
|
|
|
לפני שבוע •
3 בפבר׳ 2026
לפני שבוע •
3 בפבר׳ 2026
teacher(שולט) • 3 בפבר׳ 2026
מתחילים מההתחלה.
ההסדר שנקבע לו גומר אותו? צריך לפתוח ולקיים מו״מ לשיפור התנאים. יש עורכי דין שמומחים לזה, אולי אפשר אפילו להיעזר בסנגוריה הציבורית. בלי זה, כל עבודה שתכניס לו כסף, תשאיר אותו באותם התנאים. לגבי עבודה - הדברים הקלים הם תעסוקה מיידית לגיל השלישי כמו שומר בסופר/בי״ס אחר כך יש נהיגה במונית. לא מעט אנשים בגיל הזה עושים את זה, כי חסמי הכניסה הם מועטים וההכנסה מיידית. אמרת שיש לו ראש? הוא יזם? יודע לדבר? כל מחלקת גיוס לקוחות תיקח אותו לגיוסים טלפוניים. אם הוא חכם, הוא ילך למקום שהוא יכול להתקדם בו, כמו ייעוץ לסטודנטים לפני בחירת מסלול, בכל גוף לימודי, לא חייב אקדמי. לצורך העניין גם מכללות למוזיקה ומכוני לימוד לבניית ציפורניים עדיין צריכים מישהו שידבר עם המתעניינים ויציע. הכי חשוב זה הסטייט אוף מיינד. גיל שישים זה לא אסון. שיזום עסק חדש ויתניע, רק שישים לב שהוא צריך להניע בקטן ולגדול לאט ולא הפוך. אבל לפני הכל - לכו לסעיף 1 |
|
|
|
|
לפני שבוע •
3 בפבר׳ 2026
לפני שבוע •
3 בפבר׳ 2026
שוסי • 3 בפבר׳ 2026
היא כתבה שהוא צריך כסף מזומן. לא משכורת שיעקלו לו.
|
|
|