|
|
לפני שבוע •
3 בפבר׳ 2026
לפני שבוע •
3 בפבר׳ 2026
בשביל שלך(נשלט) • 3 בפבר׳ 2026
היי לכולם לא חשבתי שיהיו כל כך הרבה תגובות.
אסביר את עצמי קודם כל אני לא הולך למלכות בתשלום ולא משלם עבור זונות. שנית אני אדם נשוי ונאמן לאישתי. שלישית פשוט העלתי נושא שלדעתי לא הבנתם אותו, לא התכוונתי לשדל ללכת לזנות. התכוונתי שיש פנטזיה לעבדים שאוהבים שהשולטת כאילו מנצלת אותם והם צריכים להביא לה כסף (בסוף המפגש השטרות חוזרות לעבד כי זה רק חלק מהמשחק לפעמיים זה רק בדיבור מנטלי) ואמרתי שיש שולטות שלא יודעת איך לשלוט ( שוב לא שולטות בתשלום אמיתי) והמשחק שלהן מתמקד רק בקטע של אתה כאן אתה עובד בשבילי תביא את מה שהרווחת... (שוב לכל אלה שלא הבינו זה המשחק). וחוץ מי אתה עובדת בשבילי אין להן מושג בשליטה ( שוב.... לא שולטות בתשלום אמיתי) הוספתי שלדעתי רוב העבדים אוהבים להרגיש רכוש מוחלט ולא איזה פועל הבסשן (דעתי האישית כמובן) מעבר לזה מישהי כאן העירה על הפרופיל שלי אז רק שתדעי שהוא עתיק יומין וכבר לא מעודכן לחיי כיום אז זה לא רלוונטי מה כתבתי בו. אגב היא כתבה על "המבוגרות" בפרופיל שלי אז כן אני כן נשוי למבוגרת ממני ב 11 שנה וחי חיים מאושרים בלי קשר לבדסמ אישתי בכלל לא בעניין. |
|
|
|
|
לפני שבוע •
3 בפבר׳ 2026
לפני שבוע •
3 בפבר׳ 2026
Luna Oscura(נשלטת){Loki the t} • 3 בפבר׳ 2026
► שוסי כתב/ה: ► פרלין כתב/ה: ► שוסי כתב/ה: ► כלובי כתב/ה: אתה מתכוון לשרשור הזה, במחשבה שניה הוא היה צריך לרדת כולו.
אני חשבתי שהדיון הזה יתפתח לכיון אחר. כי יש כאן איזה שהוא פטרן בשנים האחרונות שמאפיין מתחזים והולך ככה ״אתה רוצה לדבר איתי יא זבל קודם שלח 700 שקלים״ והוא שונה ממקרים בצד השני של הסקלה של זוג שיש ביניהם מערכת שליטה ארוכה ולתוכה משלבים גם פינדום. יש כאן איזו שהיא סקאלה שחשבתי שעליה ידובר. יש כאן אנשים שנעקצים מזה. מהקלות שאפשר לבקש ולקבל כסף מגבר חרמן. חשבתי שבסופו של דבר השרשור הזה יעלה קצת את המודעות גם לתופעה הזו. בתמימותי קריטי שאני אהיה הרבה יותר שקוף. זה מה שאני לומד כאן. חחח אז הגברים הם הקורבן?! לגברים אסור להיות קורבנות? הם קורבנות של גברים אחרים. לא נשים. סירייסלי? אני מכירה הרבה יותר מידי מקרים שבהם גברים היו קורבנות של נשים, בשלל נושאים כולל מערכות יחסים מלאות בהתעללות רגשית ואפילו פיזית. שלא לדבר על זה שאני מכירה כמה גברים שנאנסו על ידי נשים (גם בגיל מבוגר ולא על ידי קרובת משפחה אלא בתוך מערכת יחסים) ומכירה לא מעט שעברו הטרדות על ידי נשים זה פאקינג קיים. |
|
|
|
|
לפני שבוע •
3 בפבר׳ 2026
לפני שבוע •
3 בפבר׳ 2026
שוסי • 3 בפבר׳ 2026
► פרלין כתב/ה: ► שוסי כתב/ה: ► פרלין כתב/ה: ► שוסי כתב/ה: ► כלובי כתב/ה: אתה מתכוון לשרשור הזה, במחשבה שניה הוא היה צריך לרדת כולו.
אני חשבתי שהדיון הזה יתפתח לכיון אחר. כי יש כאן איזה שהוא פטרן בשנים האחרונות שמאפיין מתחזים והולך ככה ״אתה רוצה לדבר איתי יא זבל קודם שלח 700 שקלים״ והוא שונה ממקרים בצד השני של הסקלה של זוג שיש ביניהם מערכת שליטה ארוכה ולתוכה משלבים גם פינדום. יש כאן איזו שהיא סקאלה שחשבתי שעליה ידובר. יש כאן אנשים שנעקצים מזה. מהקלות שאפשר לבקש ולקבל כסף מגבר חרמן. חשבתי שבסופו של דבר השרשור הזה יעלה קצת את המודעות גם לתופעה הזו. בתמימותי קריטי שאני אהיה הרבה יותר שקוף. זה מה שאני לומד כאן. חחח אז הגברים הם הקורבן?! לגברים אסור להיות קורבנות? הם קורבנות של גברים אחרים. לא נשים. למה? נשים לא מסוגלות לאלימות? לסחטנות? זו עובדה סטטיסטית. רוב הקורבנות הגברים, קורבנו ע"י גברים אחרים. |
|
|
|
|
לפני שבוע •
3 בפבר׳ 2026
לפני שבוע •
3 בפבר׳ 2026
שוסי • 3 בפבר׳ 2026
► Luna Oscura כתב/ה: ► שוסי כתב/ה: ► פרלין כתב/ה: ► שוסי כתב/ה: ► כלובי כתב/ה: אתה מתכוון לשרשור הזה, במחשבה שניה הוא היה צריך לרדת כולו.
אני חשבתי שהדיון הזה יתפתח לכיון אחר. כי יש כאן איזה שהוא פטרן בשנים האחרונות שמאפיין מתחזים והולך ככה ״אתה רוצה לדבר איתי יא זבל קודם שלח 700 שקלים״ והוא שונה ממקרים בצד השני של הסקלה של זוג שיש ביניהם מערכת שליטה ארוכה ולתוכה משלבים גם פינדום. יש כאן איזו שהיא סקאלה שחשבתי שעליה ידובר. יש כאן אנשים שנעקצים מזה. מהקלות שאפשר לבקש ולקבל כסף מגבר חרמן. חשבתי שבסופו של דבר השרשור הזה יעלה קצת את המודעות גם לתופעה הזו. בתמימותי קריטי שאני אהיה הרבה יותר שקוף. זה מה שאני לומד כאן. חחח אז הגברים הם הקורבן?! לגברים אסור להיות קורבנות? הם קורבנות של גברים אחרים. לא נשים. סירייסלי? אני מכירה הרבה יותר מידי מקרים שבהם גברים היו קורבנות של נשים, בשלל נושאים כולל מערכות יחסים מלאות בהתעללות רגשית ואפילו פיזית. שלא לדבר על זה שאני מכירה כמה גברים שנאנסו על ידי נשים (גם בגיל מבוגר ולא על ידי קרובת משפחה אלא בתוך מערכת יחסים) ומכירה לא מעט שעברו הטרדות על ידי נשים זה פאקינג קיים. נו, ואני לא מכירה כאלו בכלל. אבל מכירה המון של ההפך. את מבינה שלא ככה עובדת סטטיסטיקה? |
|
|
|
|
לפני שבוע •
3 בפבר׳ 2026
לפני שבוע •
3 בפבר׳ 2026
Luna Oscura(נשלטת){Loki the t} • 3 בפבר׳ 2026
► שוסי כתב/ה: ► פרלין כתב/ה: ► שוסי כתב/ה: ► פרלין כתב/ה: ► שוסי כתב/ה: ► כלובי כתב/ה: אתה מתכוון לשרשור הזה, במחשבה שניה הוא היה צריך לרדת כולו.
אני חשבתי שהדיון הזה יתפתח לכיון אחר. כי יש כאן איזה שהוא פטרן בשנים האחרונות שמאפיין מתחזים והולך ככה ״אתה רוצה לדבר איתי יא זבל קודם שלח 700 שקלים״ והוא שונה ממקרים בצד השני של הסקלה של זוג שיש ביניהם מערכת שליטה ארוכה ולתוכה משלבים גם פינדום. יש כאן איזו שהיא סקאלה שחשבתי שעליה ידובר. יש כאן אנשים שנעקצים מזה. מהקלות שאפשר לבקש ולקבל כסף מגבר חרמן. חשבתי שבסופו של דבר השרשור הזה יעלה קצת את המודעות גם לתופעה הזו. בתמימותי קריטי שאני אהיה הרבה יותר שקוף. זה מה שאני לומד כאן. חחח אז הגברים הם הקורבן?! לגברים אסור להיות קורבנות? הם קורבנות של גברים אחרים. לא נשים. למה? נשים לא מסוגלות לאלימות? לסחטנות? זו עובדה סטטיסטית. רוב הקורבנות הגברים, קורבנו ע"י גברים אחרים. אז ניוז פלאש כי זה באמת נושא שקרוב ללבי והוא כבר מכעיס הסטטיסטיקה לא לוקחת בחשבון גברים שלא התלוננו וכל הגברים שאני מכירה באופן אישי שכן חוו וחלקם עדיין בתוך קשר מתעלל לא התלוננו על כך (מלבד גבר אחד) כמעט כל גבר שנאנס או הוטרד מינית שאני מכירה באופן אישי גם לא התלונן על כך מוסיפה: גם אני מכירה המון נשים שהותקפו ונאנסו והיו בתוך מערכות יחסים מתעללות (אגב, היוש בתור אחת שעברה את זה בעצמה) חלקן התלוננו וחלקן לא זה לא סותר שהסטטיסטיקה הולכת לפי תלונות. נערך לאחרונה על-ידי * בתאריך שלישי פבר' 03, 2026 10:39 pm, סך-הכל נערך 2 פעמים |
|
|
|
|
לפני שבוע •
3 בפבר׳ 2026
Re: מלקה,
לפני שבוע •
3 בפבר׳ 2026
StreetCat(שולטת) • 3 בפבר׳ 2026
► פרלין כתב/ה: ואללה לא. לא ברור הקשר בין השניים.
לקנות מינוי לגמרי יכול להיות מחווה נחמדה ולא מסלול ישיר לזנות או זנאות. ואכן, לרוב זה לא. אני לא מבינה את המניפסט הזה, הוא סתם תוקפני לדעתי. מן הסתם, כלובי מתפרנס מהאתר ולא מפתיע שהאינטרס שלו יהיה מנויי זהב. זה או זה או פרסומות. האפשרות לקנות זה לזה מינויי זהב מעלה את האפשרות לרווח. מה ההצעה הקונקרטית שלך פה? או שזה רק בשביל להיכנס? כי בעוד שאני מעריכה את הרוח הלוחמנית והעשויה ללא חת שלך, נראה לי שהתקיפה הזאת לא הוגנת ולא מוצדקת. אני לתומי חשבתי שזה שאני אוהבת מתנות ופינוקים לא מסלול ישיר לזנות או שליטה בתשלום, אלא נטו אחת מהנאות החיים. (ולא אפרט פה מה אני מקבלת , א. זה לא עניינכם, ב. זה יהפוך את הכל לככ יותר מגוחך, כי עבורי זה לא הסכום זה המחווה והמחשבה והמעבר.) התגובות האחרונות של כלובי הבהירו לי אחרת. ולא תגובה אחת, אלא כמה. רק תקראו מה כתב. הוא רואה בי ואולי באחרות - שולטות בתשלום פונציטאליות שמתנהלות נגד מדיניות האתר. אירוני קצת בהתחשב בעבודה שאני מהשולטות הבודדות שכותבות פה אקטיבית נגד ניצול של נשלטים ואיך להימנע מכך. ואם באמת לא רואים פה את הקשר הישיר בין "מי יזכה לעשות לי מנוי" ואת ההתרפסות המגוכחת בנושא משני הצדדים לבין הקשר הישיר לשליטה בתשלום שמתבססת כיום על אותה הגישה בדיוק. אז לא מפתיע אותי שרואים בפוסטים שלי כמסלול ישיר לשליטה בתשלום. כן, מלקה התבטאה בקיצוניות ובהגזמה זה לא אומר שאין אמת בדבריה. כי על כל גבר מסוג נשלט או שולט שמקבל פה מנוי - הרוב הגורף זה נשים שמקבלות את זה בהפתעה או לפי דרישה. ולא מתביישות לכתוב "מי הנשלט שיעשה לי מנוי הפעם בשביל תמונות שלי" גם נשלטות כותבות את זה. נשלטות. משויכות. (לא שהשיוך משנה, רק ממחיש את הניצול לצורך ניצול מנוי) וזה לגטימי, ומותר. ומוצדק. זה כשר פה באתר. אז כן, יש פה צביעות מסוימת כשמסירים תוכן לנשים שמדברות על הנושא בצורה אחרת וחיובית, או על נושאים מעט קשורים ולא כדי לרמוז לאנשים, ומשאירים את האפשרות הזו פתוחה ופרוצה. נערך לאחרונה על-ידי * בתאריך שלישי פבר' 03, 2026 10:35 pm, סך-הכל נערך פעם אחת |
|
|
|
|
לפני שבוע •
3 בפבר׳ 2026
לפני שבוע •
3 בפבר׳ 2026
פרלין(נשלטת){ש} • 3 בפבר׳ 2026
► StreetCat כתב/ה: ► פרלין כתב/ה: ואללה לא. לא ברור הקשר בין השניים.
לקנות מינוי לגמרי יכול להיות מחווה נחמדה ולא מסלול ישיר לזנות או זנאות. ואכן, לרוב זה לא. אני לא מבינה את המניפסט הזה, הוא סתם תוקפני לדעתי. מן הסתם, כלובי מתפרנס מהאתר ולא מפתיע שהאינטרס שלו יהיה מנויי זהב. זה או זה או פרסומות. האפשרות לקנות זה לזה מינויי זהב מעלה את האפשרות לרווח. מה ההצעה הקונקרטית שלך פה? או שזה רק בשביל להיכנס? כי בעוד שאני מעריכה את הרוח הלוחמנית והעשויה ללא חת שלך, נראה לי שהתקיפה הזאת לא הוגנת ולא מוצדקת. אני לתומי חשבתי שזה שאני אוהבת מתנות ופינוקים לא מסלול ישיר לזנות או שליטה בתשלום, אלא נטו אחת מהנאות החיים. (ולא אפרט פה מה אני מקבלת , א. זה לא עניינכם, ב. זה יהפוך את הכל לככ יותר מגוחך, כי עבורי זה לא הסכום זה המחווה והמחשבה והמעבר.) התגובות האחרונות של כלובי הבהירו לי אחרת. ולא תגובה אחת, אלא כמה. רק תקראו מה כתב. הוא רואה בי ואולי באחרות - שולטות בתשלום פונציטאליות שמתנהלות נגד מדיניות האתר. אירוני קצת בהתחשב בעבודה שאני מהשולטות הבודדות שכותבות פה אקטיבית נגד ניצול של נשלטים ואיך להימנע מכך. ואם באמת לא רואים פה את הקשר הישיר בין "מי יזכה לעשות לי מנוי" ואת ההתרפסות המגוכחת בנושא משני הצדדים לבין הקשר הישיר לשליטה בתשלום שמתבססת כיום על אותה הגישה בדיוק. אז לא מפתיע אותי שרואים בפוסטים שלי כמסלול ישיר לשליטה בתשלום. כן, מחקה התבטאה בקיצוניות ובהגזמה זה לא אומר שאין אמת בדבריה. כי על כל גבר מסוג נשלט או שולט שמקבל פה מנוי - הרוב הגורף זה נשים שמקבלות את זה. ולא מתביישות לכתוב "מי הנשלט שיעשה לי מנוי הפעם בשביל תמונות שלי" גם נשלטות כותבות את זה. נשלטות. משויכות. (לא שהשיוך משנה, רק ממחיש את הניצול לצורך ניצול מנוי) וזה לגטימי, ומותר. ומוצדק. זה כשר פה באתר. אז כן, יש פה צביעות מסוימת כשמסירים תוכן לנשים שמדברות על הנושא בצורה אחרת וחיובית, או על נושאים מעט קשורים ולא כדי לרמוז לאנשים, ומשאירים את האפשרות הזו פתוחה ופרוצה. לא ראיתי שאי פעם הוסר פוסט שלך בנושא, או שאני טועה? עכשיו אני בכלל לא מבינה את התרעומת ולא נראה לי ששתיכן מדברות על אותו דבר. את מתבאסת שהרצון שלך לפינוקים וחיבובים רומז שאת במסלול הישיר למלכה בתשלום ומלקה מסבירה לכולנו שאם את קונה מינוי את בדרך הישירה לזנאות ואם את מקבלת אז את בדרך הישירה לזנות? תעשי לי סדר. |
|
|
|
|
לפני שבוע •
3 בפבר׳ 2026
לפני שבוע •
3 בפבר׳ 2026
StreetCat(שולטת) • 3 בפבר׳ 2026
► פרלין כתב/ה: ► StreetCat כתב/ה: ► פרלין כתב/ה: ואללה לא. לא ברור הקשר בין השניים.
לקנות מינוי לגמרי יכול להיות מחווה נחמדה ולא מסלול ישיר לזנות או זנאות. ואכן, לרוב זה לא. אני לא מבינה את המניפסט הזה, הוא סתם תוקפני לדעתי. מן הסתם, כלובי מתפרנס מהאתר ולא מפתיע שהאינטרס שלו יהיה מנויי זהב. זה או זה או פרסומות. האפשרות לקנות זה לזה מינויי זהב מעלה את האפשרות לרווח. מה ההצעה הקונקרטית שלך פה? או שזה רק בשביל להיכנס? כי בעוד שאני מעריכה את הרוח הלוחמנית והעשויה ללא חת שלך, נראה לי שהתקיפה הזאת לא הוגנת ולא מוצדקת. אני לתומי חשבתי שזה שאני אוהבת מתנות ופינוקים לא מסלול ישיר לזנות או שליטה בתשלום, אלא נטו אחת מהנאות החיים. (ולא אפרט פה מה אני מקבלת , א. זה לא עניינכם, ב. זה יהפוך את הכל לככ יותר מגוחך, כי עבורי זה לא הסכום זה המחווה והמחשבה והמעבר.) התגובות האחרונות של כלובי הבהירו לי אחרת. ולא תגובה אחת, אלא כמה. רק תקראו מה כתב. הוא רואה בי ואולי באחרות - שולטות בתשלום פונציטאליות שמתנהלות נגד מדיניות האתר. אירוני קצת בהתחשב בעבודה שאני מהשולטות הבודדות שכותבות פה אקטיבית נגד ניצול של נשלטים ואיך להימנע מכך. ואם באמת לא רואים פה את הקשר הישיר בין "מי יזכה לעשות לי מנוי" ואת ההתרפסות המגוכחת בנושא משני הצדדים לבין הקשר הישיר לשליטה בתשלום שמתבססת כיום על אותה הגישה בדיוק. אז לא מפתיע אותי שרואים בפוסטים שלי כמסלול ישיר לשליטה בתשלום. כן, מחקה התבטאה בקיצוניות ובהגזמה זה לא אומר שאין אמת בדבריה. כי על כל גבר מסוג נשלט או שולט שמקבל פה מנוי - הרוב הגורף זה נשים שמקבלות את זה. ולא מתביישות לכתוב "מי הנשלט שיעשה לי מנוי הפעם בשביל תמונות שלי" גם נשלטות כותבות את זה. נשלטות. משויכות. (לא שהשיוך משנה, רק ממחיש את הניצול לצורך ניצול מנוי) וזה לגטימי, ומותר. ומוצדק. זה כשר פה באתר. אז כן, יש פה צביעות מסוימת כשמסירים תוכן לנשים שמדברות על הנושא בצורה אחרת וחיובית, או על נושאים מעט קשורים ולא כדי לרמוז לאנשים, ומשאירים את האפשרות הזו פתוחה ופרוצה. לא ראיתי שאי פעם הוסר פוסט שלך בנושא, או שאני טועה? עכשיו אני בכלל לא מבינה את התרעומת ולא נראה לי ששתיכן מדברות על אותו דבר. את מתבאסת שהרצון שלך לפינוקים וחיבובים רומז שאת במסלול הישיר למלכה בתשלום ומלקה מסבירה לכולנו שאם את קונה מינוי את בדרך הישירה לזנאות ואם את מקבלת אז את בדרך הישירה לזנות? תעשי לי סדר. א. הוסר יותר מפוסט אחד שלי שמדבר על פינדום ועל שליטה בתשלום מהכיוון של דיון, ניצול ואיך נשלטים נפגעים מהנושא. הוסר גם פוסט ישיר שלי על ניצול ודעתי בנושא, אבל ההסרה שלו הייתה לי צפויה. ב. הוסרו תגובות שלי פה בשרשור כי כתבתי שזה נגד חוקי האתר ואם קיבלת הצעת או אתה רוצה להציע - תדווח לכלובי, וכנראה לא יצאתי כנגד זה בצורה מספיק בוטה. ג. תקראי את התגובות של כלובי, הוא כותב מפורשת שכל אלו המבקשות או אפילו רק אומרות שהן אוהבות מתנות ופינוקים - הן המסלול והדרך לאנרכיה של "שולטת פנויה באלנבי שאשלם לה לעשות בדיוק מה שאני דורש" , כל אלו הם רמזים וסימנים לשיטתו עבור שליטה בתשלום. ד. החיבור ביני לבין מלקה - שתינו טוענות שלהגיד "אסור פינדום, אסור שליטה בתשלום, אסור שום דבר שמערב כסף, אסור לך להגיד שאת אוהבת מתנות או סושי או ווטאבר כי זה נגד מדיניות האתר ושליטה בתשלום זה רע ומשוקץ, ונסיר כל שולטת שיש לה אונליפאנס, נמחק תגובות של נשים שלא יוצאות 100% נגד שרשורים דוחים של גברים, נמחק פוסטים שמרמזים או קצת מזכירים את הנושא הרע והנורא הזה " בזמן שיש פה אקטיבית את האפשרות לרכוש מנוי מתנה - זו צביעות. בזמן שיש פה פוסטים ברמה יומית כמעט של" מי עושה לי מנוי" וזה כשר לחלוטין. אבל אני, מסתבר, מפרה את מדיניות האתר או עלולה להוביל לכך חיש מהר בגלל תוכן הפוסטים שלי. (כפי שנכתב פה בתגובות) |
|
|
|
|
לפני שבוע •
3 בפבר׳ 2026
לפני שבוע •
3 בפבר׳ 2026
כלובי • 3 בפבר׳ 2026
יש פה שני נושאים האם הפיצ׳ר עצמו לגיטימי
והאם השידול לרכישת מינוי לגיטימי הכלי סופר לגיטימי אין קשר בינו לבין שליטה בתשלום. וצריך להדגיש כאן בכל מקרה מדובר כאן במחוה מאוד מצומצמת יש גבול עד כמה פעמים אפשר להנות מההטבה הזו. מדובר ב-55 ש״ח לחודש. זו מחווה קטנה וסמלית והיא לא מצטברת. בנאדם לא יכול להנות מיותר ממינוי אחד במקביל. השאלה המורכבת יותר לדעתי היא לא בפיצ׳ר אלא בפרסום שלו כבקשה למחווה - זו בדיוק דוגמה לקושי שציינתי - איפה לשים את הגבול? האם לגיטימי - ״תעשה לי קודם כל מינוי ורק אז תפנה״ או ב״תעשה לי מינוי תקבל תמונות פרטיות״ או ב״תעשה לי מינוי ואפרסם תמונות לכולם בבלוג שלי0000״ או אולי ב״אם היה לי מינוי הייתם רואים פה תמונה של תחת״ או אולי ב״תמונת סוף מינוי״ מרומז אז כן - במקרים שמישהו מבקש שיקנו לו מינוי בפרופיל שלו בתמורה למשהו - זה נחשב הצעה לשליטה בתשלום, אפשר לדווח וזה יטופל. אבל האם לפרסם תמונות בתמורה למינוי זה שליטה בתשלום? כמו במקומות אחרים גם כאן מורכב לאכוף את זה בגלל שזה הפך לחלק עמוק בתרבות הבלוגים כאן. ״תמונת סוף מינוי״ לגיטימי לפרסם כזה פוסט או לא? בגלל שזו מחווה מוגבלת ובגלל וכשהתמורה היא לא מערכת יחסים אלא בדרך כלל כדי שניתן יהיה להמשיך לפרסם תמונות בבלוג - זה נראה לי משחק לגיטימי. כשזה נעשה כתנאי או כדרישה ממערכת יחסים - זה לא לגיטימי. מותר לקנות מתנות אחד לשני באתר. אסור שזה יהיה תנאי למערכת יחסים שמתחילה באתר. אגב - כדי למנוע שימוש לרעה לא ניתן לרכוש מינוי לחשבון חדש בגלל מתחזים רבים שניצלו אנשים לטובת העניין (לא רלוונטי כרגע מה המגדר של הקורבן) וכמו כל מגבלה אחרת גם המגבלה הזו מעוררת תרעומת לפעמים ואכן האתר היה יכול להכניס יותר ללא המגבלה הזו. יש גם אזהרה לרכוש מינוי רק לאדם שמכירים בעמוד הרכישה. בנוסף, אם זה היה אתר לשליטה בתשלום לא היה צריך ללקט מנויים חודשיים ממשתמשים אלא לתווך ולקחת חלק מהעסקאות לשליטה בתשלום. וברור ששם נמצא הכסף הגדול באמת. אז קל לראות מדוע המניע החומרי הוא לא זה שמכתיב את המדיניות באתר. אפשר היה רק למכור טאג ״שולט/ת בתשלום״ או ״נשלט/ת מציע תשלום״ (או כל קומבינציה אחרת של הצעת מתן או קבלת תשלום) ואנשים ירבים יסכימו לשלם עליו כסף רב. נערך לאחרונה על-ידי * בתאריך רביעי פבר' 04, 2026 1:21 am, סך-הכל נערך פעם אחת |
|
|
|
|
לפני שבוע •
3 בפבר׳ 2026
לפני שבוע •
3 בפבר׳ 2026
פישוטו • 3 בפבר׳ 2026
האם יש הגבלה על כמה מנויים אדם יכול לקנות במתנה בחודש?
|
|
|