|
|
לפני חודשיים •
4 בפבר׳ 2026
לפני חודשיים •
4 בפבר׳ 2026
Sirene(נשלטת) • 4 בפבר׳ 2026
אני לא יודעת איך קוראים לזה בעברית, צפצפות כאלו ליום ההולדת. באנגלית קוראים לזה Kazoo.
אז לתת לו להחזיק שניים בנחיריים ואז לצפות ביחד בסרטון יוטיוב של שעה של שחר חסון ✨ |
|
|
|
|
לפני חודשיים •
4 בפבר׳ 2026
לפני חודשיים •
4 בפבר׳ 2026
Slave XX(נשלט) • 4 בפבר׳ 2026
בעבר הרחוק הייתה לי שולטת קשוחה ואכזרית במיוחד, לפני שהקשר התחיל רשמית עשינו כמובן שיחת תיאום ציפיות שבמסגרתה היא סיפרה לי על נשלט שהיה לה לפניי שפעם אחת כשפנה אליה בהתכתבות התבלבל ובטעות רשם בצורה שגויה את סדר האותיות בשם שלה והעונש שהוא קיבל היה צום של 36 שעות, היא סיפרה לי את זה כדי להבהיר לי שהיא קפדנית וחסרת רחמים ושאין לה אלוהים ושאחשוב 20 פעם לפני שאני מוסר לה את מפתחות השליטה.
אני חושב שביחס לשאר הדוגמאות שנכתבו כאן עד עכשיו העונש הזה לא פרופורציונלי בלשון המעטה. |
|
|
|
|
לפני חודשיים •
4 בפבר׳ 2026
לפני חודשיים •
4 בפבר׳ 2026
המלכה קארינה(שולטת) • 4 בפבר׳ 2026
► סוס האש כתב/ה: יש הרבה עונשים קלים, אז אני אתן רעיון לאחד אכזרי מנטלי..
תמצאי את הדבר שהוא הכי פחות מתחבר אליו או אפילו שונא לעשות, נניח לבשל. תדרשי ממנו כעונש להכין לך ארוחת ערב, לא להזמין, ממש לעשות! תנחי אותו מה את אוהבת ושיערך עם כל הפרודוקטים מראש ושיכין ארוחת ערב לתפארת עם מנת פתיחה, עיקרית וקינוח. שהכל יהיה מוכן ממש לקראת בואך בשעה ויום שיקבעו מראש. כשתגיעה השעה תודיעי לו שאת לא מגיעה ושאת יוצאת לאכול עם חברה/פרטנר אחר ושזה היה העונש שלו, שיתיחס לזה כחזרה גנרלית, שיהיה לו בתיאבון, את הארוחה הוא צריך לאכול לבד על הריצפה ללא כלים ולצלם לך. להבא, כשיגיע לו פרס, הוא כבר ידע איך להפתיע אותך😉 מושלם ‼️‼️ עשיתי משהו דומה לזה 🙂🙂 |
|
|
|
|
לפני חודשיים •
4 בפבר׳ 2026
לפני חודשיים •
4 בפבר׳ 2026
► Slave XX כתב/ה: בעבר הרחוק הייתה לי שולטת קשוחה ואכזרית במיוחד, לפני שהקשר התחיל רשמית עשינו כמובן שיחת תיאום ציפיות שבמסגרתה היא סיפרה לי על נשלט שהיה לה לפניי שפעם אחת כשפנה אליה בהתכתבות התבלבל ובטעות רשם בצורה שגויה את סדר האותיות בשם שלה והעונש שהוא קיבל היה צום של 36 שעות, היא סיפרה לי את זה כדי להבהיר לי שהיא קפדנית וחסרת רחמים ושאין לה אלוהים ושאחשוב 20 פעם לפני שאני מוסר לה את מפתחות השליטה.
אני חושב שביחס לשאר הדוגמאות שנכתבו כאן עד עכשיו העונש הזה לא פרופורציונלי בלשון המעטה. לא. לא. לא. 🙂↔️ |
|
|
|
|
לפני חודשיים •
4 בפבר׳ 2026
לפני חודשיים •
4 בפבר׳ 2026
► bondman כתב/ה: עונש הכי קשה זה פרק זמן של התעלמות.
כמו הגלייה בידיאסמית. הכי בסיסי והכי קולע ...‼️ |
|
|
|
|
לפני חודשיים •
4 בפבר׳ 2026
נשמח לשיתוף במידת האפשר🙏
לפני חודשיים •
4 בפבר׳ 2026
סוס האש(מתחלף) • 4 בפבר׳ 2026
► המלכה קארינה כתב/ה: ► סוס האש כתב/ה: יש הרבה עונשים קלים, אז אני אתן רעיון לאחד אכזרי מנטלי..
תמצאי את הדבר שהוא הכי פחות מתחבר אליו או אפילו שונא לעשות, נניח לבשל. תדרשי ממנו כעונש להכין לך ארוחת ערב, לא להזמין, ממש לעשות! תנחי אותו מה את אוהבת ושיערך עם כל הפרודוקטים מראש ושיכין ארוחת ערב לתפארת עם מנת פתיחה, עיקרית וקינוח. שהכל יהיה מוכן ממש לקראת בואך בשעה ויום שיקבעו מראש. כשתגיעה השעה תודיעי לו שאת לא מגיעה ושאת יוצאת לאכול עם חברה/פרטנר אחר ושזה היה העונש שלו, שיתיחס לזה כחזרה גנרלית, שיהיה לו בתיאבון, את הארוחה הוא צריך לאכול לבד על הריצפה ללא כלים ולצלם לך. להבא, כשיגיע לו פרס, הוא כבר ידע איך להפתיע אותך😉 מושלם ‼️‼️ עשיתי משהו דומה לזה 🙂🙂 |
|
|
|
|
לפני חודשיים •
5 בפבר׳ 2026
לפני חודשיים •
5 בפבר׳ 2026
סווריןן • 5 בפבר׳ 2026
להעתיק לכתב יד את השנה הראשונה של שרשור 'משחק אסוציאציות'...
|
|
|
|
|
לפני חודשיים •
5 בפבר׳ 2026
לפני חודשיים •
5 בפבר׳ 2026
פישוטו • 5 בפבר׳ 2026
► סווריןן כתב/ה: להעתיק לכתב יד את השנה הראשונה של שרשור 'משחק אסוציאציות'... האסוציאציה הראשונה שעלתה לי היא מילת בטחון |
|
|
|
|
לפני חודשיים •
5 בפבר׳ 2026
לפני חודשיים •
5 בפבר׳ 2026
Slave XX(נשלט) • 5 בפבר׳ 2026
► סווריןן כתב/ה: להעתיק לכתב יד את השנה הראשונה של שרשור 'משחק אסוציאציות'... קשוח ויצירתי במיוחד ואכזרי במיוחד בשבילי רק המחשבה שאצטרך לכתוב דברים טובים על ההתנתקות עושה לי חררה בכל הגוף! |
|
|
|
|
לפני חודשיים •
5 בפבר׳ 2026
לפני חודשיים •
5 בפבר׳ 2026
כלבונת סקרנית(נשלטת){תומר ההוא} • 5 בפבר׳ 2026
► masoul כתב/ה: ► כלבונת סקרנית כתב/ה: פעם קיבלתי לספור כף גדושה של גרגירי מלח גס... עד היום זוכרת לכמה ספרתי 1143 תור, הבן של אודין, קיבל מאבא שלו פעם עונש לספור את כל האבנים באנגליה. רק אומר. כלומר הדאדי שלי רחמן, אתה אומר |
|
|