|
|
לפני 5 ימים •
6 בפבר׳ 2026
לפני 5 ימים •
6 בפבר׳ 2026
ve-ra • 6 בפבר׳ 2026
יואו אחלה דיון!
לא חשבתי על זה עד עכשיו אבל כמו פ׳ נראה לי שמתוך שליטה גם אלביש אותו בביריות ואאפר אותו תוך כדי אצבע בתחת אם זה מה שהוא רוצה |
|
|
|
|
לפני 5 ימים •
6 בפבר׳ 2026
לפני 5 ימים •
6 בפבר׳ 2026
Luna Oscura(נשלטת){Loki the t} • 6 בפבר׳ 2026
זה לא מוריד מהגבריות בכלל בעיניי.
|
|
|
|
|
לפני 5 ימים •
6 בפבר׳ 2026
לפני 5 ימים •
6 בפבר׳ 2026
Dead soul lilac(שולטת) • 6 בפבר׳ 2026
לא מוריד ולא חושבת שזה צריך להיות אישיו.
|
|
|
|
|
לפני 5 ימים •
6 בפבר׳ 2026
לפני 5 ימים •
6 בפבר׳ 2026
ברייה{לא!!!מחפשת} • 6 בפבר׳ 2026
חשבתי שהטענה שחדירה אנאלית פוגעת בגבריות נובעת מחוסר הכרות עם האנטומיה של גוף האדם ושייכת לתקופה בה האמינו שהאוננות מעודדת צמיחה של שיערות על כפות הידיים.
רק — נקודת ג’י (נקודת גרפנברג) נמצאת בגוף האישה. נקודת פי (הפרוסטטה) נמצאת אצל גברים. ליז טיילור (סיפור איימה אמריקאי): ״I am the first woman in the world to have prostate cancer״ |
|
|
|
|
לפני 4 ימים •
6 בפבר׳ 2026
לפני 4 ימים •
6 בפבר׳ 2026
Curious B • 6 בפבר׳ 2026
לא מפריע, לא מוריד, יכול גם לחרמן.
סטראפ און מבחינתי זה רמה מתקדמת כי זה דורש ממני לזיין וזה כבר משהו אחר. |
|
|
|
|
לפני 4 ימים •
6 בפבר׳ 2026
לפני 4 ימים •
6 בפבר׳ 2026
Bluecollar(שולטת) • 6 בפבר׳ 2026
הייתי בטוחה שאכנס לדיון והתשובות יהיו
"נו, באמת, זה הכי נון אישיו שיש, בואו נדבר על נושאים מרעישי עולם אחרים כמו פות שעיר" דילוגים לשקיעה אז אני אכתוב לא, זה שאישה מענגת אותך מינית עם אצבע בתחת לא הופך אותך לפחות גברי זה שאתה הומוסקסואל לא הופך אותך לפחות גברי זה שאתה נחדר לא הופך אותך לפחות גברי זה שאתה נותן לאישה להשפיל אותך לא הופך אותך לפחות גברי זה שאתה מקשיב לאישה לא הופך אותך לפחות גברי זה שאתה נשלט לא הופך אותך לפחות גברי זה שאתה לא "ארנק" לא הופך אותך לפחות גברי זה שאתה לא יודע לא הופך אותך לפחות גברי זה שאתה קאקהולד לא הופך אותך לפחות גברי זה שאתה לא כוחני לא הופך אותך לפחות גברי זה שאתה מופנם לא הופך אותך לפחות גברי זה שאתה רגיש לא הופך אותך לפחות גברי בנוגע לשאלה מתי ואיך להעלות את זה, כמו ברוס, בשלב שבו מגיעים למיניות ומתחילים לדבר עליה ולחלוק פנטזיות |
|
|
|
|
לפני 4 ימים •
7 בפבר׳ 2026
לפני 4 ימים •
7 בפבר׳ 2026
יולי Yuli(לא בעסק){טדי} • 7 בפבר׳ 2026
לי באופן אישי לא מוריד בכלל.
ואף מעלה - זה מדליק ומעורר הערכה כשפרטנר משתף אותי ולא מתבייש וחוגג את הסקס בינינו במקסימום הנאה. לגבי מה הרוב, בוא נחשוב ביחד: אם זה לא דבר שהרבה גברים נהנים ממנו, איך היא ידעה לעשות את זה מבלי שביקשת? היא כבר ידעה שהרבה גברים אוהבים. כי היא שוכבת עם גברים, ומדברת עם נשים ששוכבות עם גברים, ואולי גם רואה טלויזיה. זה נורמלי ונפוץ, ולכן הרבה נשים לא יירתעו מזה. ומי שכן נרתעת זה בדרך כלל פשוט מחוסר רצון לחטט בתחת כלשהו ולאו דווקא בגלל דיעות נחרצות על מהי גבריות. סיכוי טוב שהיא גם לא תרצה שאתה תיגע בשלה. קיצר עזוב אותך משטויות, עונג זה יותר חשוב מדיעות תיאורטיות של אנשים תיאורטיים שגם ככה הסקס איתם לא משהו. |
|
|
|
|
לפני 4 ימים •
7 בפבר׳ 2026
לפני 4 ימים •
7 בפבר׳ 2026
פישוטו • 7 בפבר׳ 2026
בצןרה פרדוקסלית לקבל בתחת לא עןשה אותך פחות גבר, אבל לשאול אם זה עושה אותך פחות גבר כן.
נשים ואנשים באופן כללי נמשכים לבטחון עצמי וקבלה עצמית. והכל תלוי בצורה שבה תגיד את זה לפרטנרית. אם אתה מחפש אישור על הדברים שאתה אוהב, זה לא סקסי ולא ממש "גברי". אם אתה מתחבא מעצמך וכל הזמן מתפשר בצורה רכרוכית - זה לא גברי. אם תבוא לפרטנרית בצורה מתנצלת וחלשה על זה שאתה אוהב אתזה היא באמת לא תחזיק ממך גבר. אם אתה אןהב אצבע בתחת ומתקשר אתזה בצורה קלילה, בטוחה ולא לוחצת - זה הכי גברי בעולם. אם מישהי קוראת לך גיי - תחייך ותגיד לה שהיא מפסידה. והפלא ופלא - יצאה לנו נוסחה לאחלן אכבר גבר. אחד כזה שלא מתפשר על עצמו, וגם יודע להתחשב בסביבה. |
|
|
|
|
לפני 4 ימים •
7 בפבר׳ 2026
לפני 4 ימים •
7 בפבר׳ 2026
Lady cbt(שולטת) • 7 בפבר׳ 2026
אני אישית חודרת ונמשכת בטירוף לגבר שנותן לי את הטוסיק שלו (ואת שאר הגוף שלו כמובן♥️), ובכלוב יש הרבה נשים כמוני, אז אני לא חושבת שזה יהיה מדגם מייצג כל כך לשאול כאן.
אבל! אני כל פעם מופתעת מכמות התגובות בקבוצות נשים וניליות שמדברות על טיפים לגרום לגבר לעוף, ומציעות את האצבעות בטוסיק זה אמנם לא מגיע לתגובות על סטרפאון כי הן חושבות שזה סוטה ודוחה ואיכס אבל האצבעות זה טיפ שחוזר על עצמו המון. מעבר לזה, גם פה בכלוב יש שולטים שהם אלפא גבר גבר ודורשים מהנשלטות שלהם לרדת להם עם אצבעות בטוסיק. ובתקשורת נכונה עם מישהי שאתה מרגיש בנוח איתה, אתה תמיד יכול להגיד שבא לך לנסות משהו חדש ביחד ולבקש את זה. ואם היא תעקם את האף, אולי חוקן ו/או כפפה תקל עליה את המחשבה על זה. אז אני לא חושבת שיש לך יותר מדי מה לדאוג מהאקט הזה נערך לאחרונה על-ידי * בתאריך שבת פבר' 07, 2026 9:26 am, סך-הכל נערך 2 פעמים |
|
|
|
|
לפני 4 ימים •
7 בפבר׳ 2026
לפני 4 ימים •
7 בפבר׳ 2026
Luna Oscura(נשלטת){Loki the t} • 7 בפבר׳ 2026
► Bluecollar כתב/ה: הייתי בטוחה שאכנס לדיון והתשובות יהיו
"נו, באמת, זה הכי נון אישיו שיש, בואו נדבר על נושאים מרעישי עולם אחרים כמו פות שעיר" דילוגים לשקיעה אז אני אכתוב לא, זה שאישה מענגת אותך מינית עם אצבע בתחת לא הופך אותך לפחות גברי זה שאתה הומוסקסואל לא הופך אותך לפחות גברי זה שאתה נחדר לא הופך אותך לפחות גברי זה שאתה נותן לאישה להשפיל אותך לא הופך אותך לפחות גברי זה שאתה מקשיב לאישה לא הופך אותך לפחות גברי זה שאתה נשלט לא הופך אותך לפחות גברי זה שאתה לא "ארנק" לא הופך אותך לפחות גברי זה שאתה לא יודע לא הופך אותך לפחות גברי זה שאתה קאקהולד לא הופך אותך לפחות גברי זה שאתה לא כוחני לא הופך אותך לפחות גברי זה שאתה מופנם לא הופך אותך לפחות גברי זה שאתה רגיש לא הופך אותך לפחות גברי בנוגע לשאלה מתי ואיך להעלות את זה, כמו ברוס, בשלב שבו מגיעים למיניות ומתחילים לדבר עליה ולחלוק פנטזיות סתם רציתי לומר שאני אוהבת אותך חתיכת תגובה מהממת |
|
|