|
|
לפני 3 ימים •
8 בפבר׳ 2026
מחפש רעיונות לסיפור חדש
לפני 3 ימים •
8 בפבר׳ 2026
matan cam(נשלט) • 8 בפבר׳ 2026
מזומנים לתת לי קצה חוט ..
ולזכות בתהילת עולם חח |
|
|
|
|
לפני 3 ימים •
8 בפבר׳ 2026
לפני 3 ימים •
8 בפבר׳ 2026
Bluecollar(שולטת) • 8 בפבר׳ 2026
סצינה של רייס פליי בין יהודיה שמלאנית לבין דרוזי ימני חייל
|
|
|
|
|
לפני 3 ימים •
8 בפבר׳ 2026
לפני 3 ימים •
8 בפבר׳ 2026
זאלופון(שולט) • 8 בפבר׳ 2026
ילד מגלה שהוא שייך לעולם נסתר של קסם ונקלע למאבק אפי בין טוב לרע, תוך שהוא לומד לשלוט בכוחותיו, בונה קשרים ומתמודד עם סכנות הולכות וגוברות ועם עברו הטראגי.
|
|
|
|
|
לפני 3 ימים •
8 בפבר׳ 2026
לפני 3 ימים •
8 בפבר׳ 2026
שלגי • 8 בפבר׳ 2026
► זאלופון כתב/ה: ילד מגלה שהוא שייך לעולם נסתר של קסם ונקלע למאבק אפי בין טוב לרע, תוך שהוא לומד לשלוט בכוחותיו, בונה קשרים ומתמודד עם סכנות הולכות וגוברות ועם עברו הטראגי.
מממממ אתה סתם מעתיקן |
|
|
|
|
לפני 3 ימים •
8 בפבר׳ 2026
לפני 3 ימים •
8 בפבר׳ 2026
זאלופון(שולט) • 8 בפבר׳ 2026
► שלגי כתב/ה: ► זאלופון כתב/ה: ילד מגלה שהוא שייך לעולם נסתר של קסם ונקלע למאבק אפי בין טוב לרע, תוך שהוא לומד לשלוט בכוחותיו, בונה קשרים ומתמודד עם סכנות הולכות וגוברות ועם עברו הטראגי.
מממממ אתה סתם מעתיקן כן, אני יודע שזה נשמע קצת כמו העלילה של "אנה קארנינה", אבל עשיתי שינויים. |
|
|
|
|
לפני 3 ימים •
8 בפבר׳ 2026
לפני 3 ימים •
8 בפבר׳ 2026
שלגי • 8 בפבר׳ 2026
► זאלופון כתב/ה: ► שלגי כתב/ה: ► זאלופון כתב/ה: ילד מגלה שהוא שייך לעולם נסתר של קסם ונקלע למאבק אפי בין טוב לרע, תוך שהוא לומד לשלוט בכוחותיו, בונה קשרים ומתמודד עם סכנות הולכות וגוברות ועם עברו הטראגי.
מממממ אתה סתם מעתיקן כן, אני יודע שזה נשמע קצת כמו העלילה של "אנה קארנינה", אבל עשיתי שינויים. יותר כמו החטא ועונשו |
|
|
|
|
לפני 3 ימים •
8 בפבר׳ 2026
לפני 3 ימים •
8 בפבר׳ 2026
פרלין(נשלטת){ש} • 8 בפבר׳ 2026
אין לי רעיון, אבל אני מתה על הסיפורים שלך!
|
|
|
|
|
לפני יומיים •
9 בפבר׳ 2026
לפני יומיים •
9 בפבר׳ 2026
matan cam(נשלט) • 9 בפבר׳ 2026
► פרלין כתב/ה: אין לי רעיון, אבל אני מתה על הסיפורים שלך!
תודה! כיף לשמוע |
|
|
|
|
לפני יומיים •
9 בפבר׳ 2026
לפני יומיים •
9 בפבר׳ 2026
teacher(שולט) • 9 בפבר׳ 2026
קבל רעיון:
אדם רגיל מוצא כרטיס אשראי מוזר על הרצפה. הוא מנסה את כל חברות האשראי בטלפון, זה לא שייך לאף אחת. השם לא מוכר, שום פרט לא עוזר למצוא את הבעלים של הכרטיס. עכשיו, הבחור הזה קשה יום, אין כסף, אין עבודה, אבל בחור ישר. יום אחד הוא מנסה לקנות משהו וכל הכרטיסים שלו מבוטלים, אין לו מזומן והוא מתפתה לנסות את הכרטיס. להפתעתו, התשלום עובר. הוא מחליט להשתמש בכרטיס רק במקרים שהוא ממש עם הגב לקיר, ועד שהכרטיס ייחסם. לאט לאט הוא מעז יותר ויותר, קונה דברים גדולים יותר ופחות דחופים, עד שהכרטיס ייחסם. אבל הכרטיס לא נחסם. עד שיום אחד הוא כבר כל כך יהיר ובטוח בעצמו שהוא קונה חליפה, אוטו - והכרטיס עובר. הוא קונה בית - והכרטיס עובר. קונה יאכטה, מטוס פרטי, מסיבות ענק, הכרטיס עובר - אתה מבין כבר לאן זה הולך. בצד השני של המדינה יושב רואה חשבון מפוחד שמתקשר לבוס שלו ומספר לו שיש איזו "זליגה קטנה" מהכרטיס. הוא שואל אם לבטל, והבוס של המאפיה אומר לו, "לא, מה פתאום, ככה אנחנו יודעים בדיוק איפה הוא" ושולח את המחסלת הכי אכזרית שלו להביא אליו את הבחור עם הביצים לקנות מטוס מנהלים בכסף לא שלו... ההמשך שלך ... |
|
|
|
|
לפני יומיים •
9 בפבר׳ 2026
לפני יומיים •
9 בפבר׳ 2026
כמהת-יער • 9 בפבר׳ 2026
אני חשבתי על סשן עם השטן.
|
|