|
|
לפני 5 ימים •
6 בפבר׳ 2026
לפני 5 ימים •
6 בפבר׳ 2026
bondman(נשלט){FLR} • 6 בפבר׳ 2026
כי זה כייף ומאפשר לי לבטא את הסלאט שאני לאור.
מאפשר לי לאבד שליטה על עצמי. למה את/ה שולט/ת. |
|
|
|
|
לפני 5 ימים •
6 בפבר׳ 2026
לפני 5 ימים •
6 בפבר׳ 2026
Slave XX(נשלט) • 6 בפבר׳ 2026
אני לא שולט ומעולם לא הייתי, אני 100% בוטום וכך אשאר לעולמי עד!
האם חווית בעבר השפלה שפגעה בך מאוד ואחר כך שיחזרת בראש את הסיטואציה בהקשר של בדס"מ? |
|
|
|
|
לפני 5 ימים •
6 בפבר׳ 2026
לפני 5 ימים •
6 בפבר׳ 2026
lotus in oz(נשלטת){CharlieI} • 6 בפבר׳ 2026
לא, כי מעט ההשפלות שאכן קיימות בעברי משוחזרות רק לעיתים נדירות מאד וגם אז רק כפנטזיות סדיסטיות לא בדסמיות כלפי הפוגע.ת .
איך תראו אהבה ללא מילים בקשר שליטה ? |
|
|
|
|
לפני 5 ימים •
6 בפבר׳ 2026
לפני 5 ימים •
6 בפבר׳ 2026
נשלט ת מחפש ת • 6 בפבר׳ 2026
מבט וכניעה
מה הסרט האחרון הטוב שראית? |
|
|
|
|
לפני 5 ימים •
6 בפבר׳ 2026
לפני 5 ימים •
6 בפבר׳ 2026
Bluecollar(שולטת) • 6 בפבר׳ 2026
הסרט הכי טוב בעולם "ככה את אוהבת"
מה "מסיכה" אתה מסתובב (הלוואי יענו תשובה כנה ולא הומוריסטית) |
|
|
|
|
לפני 4 ימים •
7 בפבר׳ 2026
לפני 4 ימים •
7 בפבר׳ 2026
Bent • 7 בפבר׳ 2026
מסיכה קרי הארונות בהם אני נמצא?
חובב בדס"מ יותר אמנות אירוטית פולי דו מיני כולם יחדיו מספיק ארונות ושלדים לכמה אנשים לדעתי. כיוון שאלה מעניין, נמשיך, למי שאיננו בן/בת זוג פוטנציאלי למשחקים בדס"מים, ואיננו הכרחי דוגמאות מטפל או רופא, סיפרתם על הבדס"מ , איך ולמה? |
|
|
|
|
לפני 4 ימים •
7 בפבר׳ 2026
לפני 4 ימים •
7 בפבר׳ 2026
Bluecollar(שולטת) • 7 בפבר׳ 2026
► Bent כתב/ה: מסיכה קרי הארונות בהם אני נמצא?
חובב בדס"מ יותר אמנות אירוטית פולי דו מיני כולם יחדיו מספיק ארונות ושלדים לכמה אנשים לדעתי. כיוון שאלה מעניין, נמשיך, למי שאיננו בן/בת זוג פוטנציאלי למשחקים בדס"מים, ואיננו הכרחי דוגמאות מטפל או רופא, סיפרתם על הבדס"מ , איך ולמה? סיפרתי לחברות טובות שלי בשיחות שונות בהזדמנויות שונות. סיפרתי לאחי הגדול ואישתו בשיחה בארוחת ערב בלי דרמה. וגם זוגתו של אחי יודעת. אני באה מעולם יחסית ליברלי. אז רוב האנשים קיבלו את זה. לא סיפרתי לחברות שמבחינתן סקס זה רק במיסיונרית. החשש הגדול שלי שבגללו אני בארון הוא העבודה שאין מצב שאוכל להמשיך בה אם ידעו איזה שלוש עצות היית נותנת למי שיוצא עם האקס שלך (או האקסית) |
|
|
|
|
לפני 4 ימים •
7 בפבר׳ 2026
לפני 4 ימים •
7 בפבר׳ 2026
bondman(נשלט){FLR} • 7 בפבר׳ 2026
► Bluecollar כתב/ה: ► Bent כתב/ה: מסיכה קרי הארונות בהם אני נמצא?
חובב בדס"מ יותר אמנות אירוטית פולי דו מיני כולם יחדיו מספיק ארונות ושלדים לכמה אנשים לדעתי. כיוון שאלה מעניין, נמשיך, למי שאיננו בן/בת זוג פוטנציאלי למשחקים בדס"מים, ואיננו הכרחי דוגמאות מטפל או רופא, סיפרתם על הבדס"מ , איך ולמה? סיפרתי לחברות טובות שלי בשיחות שונות בהזדמנויות שונות. סיפרתי לאחי הגדול ואישתו בשיחה בארוחת ערב בלי דרמה. וגם זוגתו של אחי יודעת. אני באה מעולם יחסית ליברלי. אז רוב האנשים קיבלו את זה. לא סיפרתי לחברות שמבחינתן סקס זה רק במיסיונרית. החשש הגדול שלי שבגללו אני בארון הוא העבודה שאין מצב שאוכל להמשיך בה אם ידעו איזה שלוש עצות היית נותנת למי שיוצא עם האקס שלך (או האקסית) מעולם לא הפסקתי לאהוב את האקסים/ות שלי אז העצות יהיו: להיות הוגנים, לאהוב ולכבד. הופעת רוק בעמידה או בישיבה ? |
|
|
|
|
לפני יום •
10 בפבר׳ 2026
לפני יום •
10 בפבר׳ 2026
bakibak(מתחלף) • 10 בפבר׳ 2026
רק בעמידה
בן אנד גריס או סלט פירות ? |
|