לילה טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב סינון

גועל עצמי.

painbabe
לפני שבועיים • 15 בפבר׳ 2026
painbabe • 15 בפבר׳ 2026
Tutti Frutti כתב/ה:
האמת פעם הייתי מעיפה תטלפון אחרי שגמרתי, כאילו ממש נגעלת מהסרטון שממשיך ברקע
היום אני נכנסת לקרוא את התגובות

זה ממש חשוב לי לשמוע ממי שבצד השני.
תודה רבה על התגובה שלך
MorTea
לפני שבועיים • 15 בפבר׳ 2026
MorTea • 15 בפבר׳ 2026
painbabe כתב/ה:
bondman כתב/ה:
זה טבעי.
כי המאזן ההורמונלי משתנה לחלוטין במוח.

זה לא נכון בכלל.
אני בטוחה שמי שסתם מפנטזת על סקס מחבק ומכיל עם נרקיסים מסביב ממש לא נגעלת מעצמה אחרי.

קודם כל נתחיל מזה שהאקט עצמו המתרחש במציאות, אינו פנטזיה וככזה, גם אינו נקי (פיזית- אינו יכול להיות) וזה משהו שגורם להרבה אנשים לדחייה ולתחושת גועל עצמי. ונמשיך מזה שמדובר באקט שכולל בד"כ אדם נוסף שיכול להיות קשור/תלוש מהמציאות, ואז יכולות לעלות שאלות של רגע אז מה זה אומר על עצמי אם זה מה שעלה לי לראש? ואם זה מישהו שמתקשר לאסוציאציה פחות נעימה (טראומה/אקס/מישהו שרק פגשת) אז על אחת כמה וכמה.
ולבסוף, קורה לנו הרבה פעמים שאנחנו "נסחפים" לתוך הפנטזיה ועושים דברים שבחיים לא דמיינו שאנו יכולים לעשות, וזה כמובן יכול לעורר תהיות על עצמנו ולגרום לתחושת דחק וחרדה עצמית.

בסוף צריך לדעת לעשות את ההפרדה בין הפנטזיה למציאות ולהבין שזה כלל לא משקף אותך, את מי שאת, וזה שאנחנו מפנטזים רבות על משהו, כלל לא אומר שזה משהו שאנחנו בהכרח רוצים לחוות במציאות. ולשם כך רובנו התכנסנו פה. לבדוק מה מתוך הפנטזיות שלנו אנו רוצים גם לממש במציאות (או לפחות לנסות לפני שנשלול).
Googiecurious
לפני שבועיים • 16 בפבר׳ 2026
Googiecurious • 16 בפבר׳ 2026
לא גועל… אבל לפעמים שמפליגה עם הפנטזיות, יש רגע כזה של אחרי שאני מתחילה לשאול את עצמי אם זה אומר שאני באמת רוצה לחוות את זה. רגע wtf וקצת מופתעת מאיפה זה בא (טוב נן, חוכמה גדולה! כל יום קוראת בלוגים עם זימה 😂).

בהרבה מהמקרים אני מבינה כמה שזה לא משהו שהייתי רוצה לחוות במציאות (למרות שמחרמן לפנטז על זה).
anyzeany
לפני שבועיים • 17 בפבר׳ 2026

Re: גועל עצמי.

anyzeany • 17 בפבר׳ 2026
painbabe כתב/ה:
גם לכם/ן קורה שאתם נגעלים/ות מעצמכם/ן אחרי שאתם/ן גומרים/ות בגלל מה שראיתם/ן קראתם/ן או פינטזתם/ן עליו שגרם לכם/ן לגמור?

זה קורה לא מעט. הייתי מוסיף שאישית, יש לפעמים גירוי מהצפה של טראומות שחוויתי.
MyLexicon
לפני שבוע • 18 בפבר׳ 2026
MyLexicon • 18 בפבר׳ 2026
זה קורה לי עם אוכל
בייחוד כשאני אוכל את שאריות הפיצה של הילדים.
FlowerKitty

😂

FlowerKitty • 18 בפבר׳ 2026
MyLexicon כתב/ה:
זה קורה לי עם אוכל
בייחוד כשאני אוכל את שאריות הפיצה של הילדים.
painbabe
painbabe • 18 בפבר׳ 2026
אפשר בבקשה לא לרדד את השיח?
אין לי בעיה עם קצת אוף טופיק, אבל זה פשוט אוף לגמרי.
LittolRainbow​(נשלטת)
LittolRainbow​(נשלטת) • 18 בפבר׳ 2026
קרה לי בעיקר כשהייתי ילדה וחשבתי שמה שאני עושה זה דבר אסור.

היום זה לא קורה.. אולי רק טיפה כשאני מאוננת על דברים שהם ממש fucked up (רק דברים שאני יודעת שמבוימים ולא אמיתיים)