לילה טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב סינון

מלכודת ה"קינק דיספנסר" - תהייה והצעה לדיון

Black Lotus​(מתחלפת)​{זאלופון}
לפני שבוע • 19 בפבר׳ 2026
אבל האם זו לא הבעיה של הרבה סאבים, למשל? עם בת הזוג הונילית הם יכולים לציית לכל מה שהיא מבקשת, לעסות את רגליה, לנקות את הבית, לרדת לה שעות וכהנה וכהנה. בהתחלה זה אולי מספיק, אבל אחר כך הפנטזיות והתשוקות הספציפיות שלהם עולות - למשל הפטישים או הצורך בכאב, ואת זה בת הזוג לא יכולה או לא מעוניינת לממש.

אנחנו יודעים איך זה נגמר - בשיח על בגידות כן או לא, והאם זה מוצדק.

אני רואה בשיח הזה בדיקת התאמה - go/no-go בהתאם למה שעקרוני לך בטווח הארוך. מה לטעמך היתרון בלא לשוחח על פנטזיות ושאיפות מראש?
masoul
masoul • 19 בפבר׳ 2026
Black Lotus כתב/ה:
אני רואה בשיח הזה בדיקת התאמה - go/no-go בהתאם למה שעקרוני לך בטווח הארוך. מה לטעמך היתרון בלא לשוחח על פנטזיות ושאיפות מראש?

אני קצת עם חז"ל כאן, שאומרים סוף מעשה במחשבה תחילה.
או במילים שלנו, לפני שאתה עושה מעשה, תבדוק מה הסוף ומה יוצא מהמעשה שלך.
שזה אומר, כשאתה מייצר קשר עם משהי, שולטת נגיד, תבדוק לכל הפחות שיש התאמה בסיסית, התאמה כללית.

אבל.
אבל אבל אבל.

אני חושב שורה קצת שונה ולא רק בתפיסה שלה, אלא גם במעשים שלה שנובעים מהתפיסה שלה.
אני אשתף רק במה שהיא שיתפה גם בפורומים וגם בבלוג שלה.
וזה הקשר שלה עם השולט או מאסטר הזקן, קשר שהיא ניתקה לאחרונה כמו שכתבה בבלוג שלה.

אם היא תרצה להרחיב היא תרחיב לבד, אני חושב שזה מרתק ומדהים לקרוא אותה בנושא הזה.
בכל אופן, היא אכן נתנה את עצמה באופן מוחלט למישהו שאין לה מכנה משותף איתו מלבד הצורך שלו בשליטה ושימוש בנשלטת.
שום התאמה מעבר לכך, ולשאלות שהיא נשאלה על כך, היא ענתה, במילים שלי, זה השרות הנעלה ביותר, זה המצב הגבוהה ביותר
של להיות נשלטת. זה הכי נטו שאפשר. זה מזוקק. וזו התעלות עבורי. שוב, מהזיכרון שלי במילים שלי.

בתקווה שהיא תרחיב בנושא.
אני לא חושב או נוהג כמותה, אבל. זה מרתק לראות ולשמוע אותה שם. ומלמד ומשכיל.

אני חושב שאת הבעת הדעה שלה כאן בשרשור צריך לקחת בפרספקטיבה הזו.
ve-ra
ve-ra • 19 בפבר׳ 2026
תודה מאסול.
מישהי שרוצה למסור את השליטה למישהו, אינה עושה זאת בגלל ׳חבילת הטבות׳ של רשימת מכולת סטייל, פלוגר או שוט זנבות, בתחת או בפה, בפנים או בחוץ, על שתיים או על ארבע. היא מוסרת את השליטה לאדם- לא לשירותים שהוא מספק. אחרת זו ׳מערכת׳ של תן קח וממילא תסתיים ביום שנגמר התן ותם הקח.
בהתחלה אנחנו לא יודעים מי זה שלפנינו ומה יש לו להציע. זה אימג' בראש שלנו שאנחנו מייחסים לו תכונות. אני מניחה שיש את מי שיכול לומר מה שיהיה יהיה - נצא להרפתקאה ויש את מי שצריך לבדוק נקודות ממשק.

ושוב, בדיקת נקודות ממשק לא מחייבת קח תן. היא רק אומרת שיש מכנה משותף - מה שיתגלה או לא גם בגישה שלך בדרך אחרת, אורגנית.

גם במקרה של "עשה בי כרצונך" אם מה שהיה קורה במערכת מבחינת הביצוע לא עושה לך את זה בכלל, זה יחזיק תקופה מתוך רעיון השימוש, אבל לא לאורך זמן.
ve-ra
ve-ra • 19 בפבר׳ 2026
אני חושבת שאנחנו מדברים על תפוחים ובננות.
את מדברת על אינטרקציה בדסמית כלשהי או מימוש פטיש
אני מדברת על קשר בין שני אנשים
לא, אני מדברת על קשר בדסמי. כפי שכתבתי בשרשור השני ככה למעשה אני מתחילה את הקשרים שלי, עם צ'קליסט.
ve-ra
ve-ra • 19 בפבר׳ 2026
אוקי - נסכים שאנחנו רואות את זה שונה icon_smile.gif
מזל שיש שרשור שני. אפשר גם רביעי וחמישי ואז נתבזר לכל הרוחות icon_smile.gif
Luna Oscura​(נשלטת)​{Loki the t}
ישנו הספקט נוסף שאני רוצה להתייחס אליו וזה ההודעות שנשלחות בפרטי ולא רק הכתיבה הציבורית.
בתור נשלטת (וגם לפי שיתופים של חברות על ניסוחי הודעות שונות שהן שולחות בכללי) כשאני פונה לשולט אז אני מתעניינת בו נקודתית
כלומר, הפנייה שלי תעשה לפי משהו בפרופיל שלו ו/או בבלוג שלו שמעניין אותי (לרוב, יש גם מקרים של "אני רוצה להתחיל איתך ואני מובכת" אבל זה נדיר יותר) ולא בהכרח בהקשר בדס"מי (למשל, זה יכול להיות הקשר גיקי)
אם זה כן בהקשר בדס"מי אז לרוב זה יהיה כי יש משהו בגישה שלו שעניין אותי ואני הייתי רוצה לבדוק התאמה
.
* מה שאני הולכת לכתוב כאן הוא ניסיון לפי נשלטת ולא שולטת אז אני באמת מנחשת כאן
אני הרבה פעמים מקבלת הודעות מנשלטים וההודעות זה (לרוב) זריקת רשימת פטישים מסויימת ושאלה של האם הם יכולים לעשות את זה עבורי או אפילו התחננות של לעשות את זה עבורי
לרוב, זאת תהיה הודעה ראשונה שמגיעה מאותו נשלט
זה גורם לי לפעמים להתכווץ כי קודם כל אני בכלל נשלטת ולא שולטת אבל אפילו יותר חשוב מזה אני מרגישה כמו איזו בובה לסיפוק (ולא במובן החיובי שאני אוהבת) שבכלל לא רלוונטית
זה לא אני אלא זו דמות שנבנתה בראש שהקשר היחידי שיש לה אלי זה שהיא אישה.
ואולי גם זה משהו שמשפיע בתופעה הזו
masoul
masoul • 19 בפבר׳ 2026
ve-ra כתב/ה:
מזל שיש שרשור שני. אפשר גם רביעי וחמישי ואז נתבזר לכל הרוחות icon_smile.gif

זה ורה יקרה, קצת לירות לנו ברגל.

אני מעדיף אלף שרשורים בנושאים בדסמים, שאני לא מסכים עם אף אמירה בהם, ולא מסכים עם אף אחד מהכותבים,
על פני שרשור אחד של מה תבשל לשבת, משחקי שאלה תשובה, או משחק או נושא אחר שלחלוטין לא קשור לאתר ולנושאים באתר.

אפשר לגמרי, ולא רק אפשר, גם רצוי וכדאי ונכון וטוב, שרשור רבעי חמישי עשרי ומאה, בנושאים שלשמם התכנסנו. אפשר כדאי נכון רצוי וטוב.
ve-ra
ve-ra • 19 בפבר׳ 2026
Depth over volume, though I might be old-fashioned