ערב טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב סינון

עצלנות.

שוסי
לפני יום • 22 בפבר׳ 2026
שוסי • 22 בפבר׳ 2026
Arsene כתב/ה:
שוסי כתב/ה:
אני ממש ממש אוהבת את התגובה הזו. והיא ממלאת את ליבי השחור תקווה. נשמע שאתה פרטנר מצוין לסקס.
יש מצב שאני באמת מסוג הכריתי. אני גם מאוד אוהבת לאכול כריות עם חלב. בכל אינטראקציה מינית שהיתה לי, תמיד הייתי זו שנהינת מזה שעושים לה ועליה וכיף לשמוע שחוץ מבן הזוג שלי, יש עוד גברים שיש להם את הצד השני.

ככה אומרים, כן. ספרי לחברותייך!

אני חושב שאנחנו מאוד רגילים לציר שולט-נשלט כאן בכלוב, ואנחנו מתעלמים מהמון צירי התאמה מינית אחרים, וזה אחד מהם. אולי אני צריך להוסיף את זה בפרופיל, שאני צריך נסיכת כריות כזאת שתתן לי לעשות לה דברים.

כי הדיפולט שלנו זה שהצד השולט הוא לכאורה האקטיבי יותר. אבל זה לאו דווקא ככה במציאות.
תוסיף, תוסיף. זה לגמרי יעלה לך אתמספר הנסיכות שתראה להן את הישבן
שוסי
לפני יום • 22 בפבר׳ 2026
שוסי • 22 בפבר׳ 2026
[quote="זאלופון"]
שוסי כתב/ה:
זאלופון כתב/ה:
כן, לזיין זה מעייף. אבל לפחות גם מתגמל, בניגוד לכל שאר הפעילויות האירוביות הבלתי נסבלות.
להמצץ פאסיבית זה נחמד לזמן קצר. אחר כך, אלא אם אתה ממש במוד, זה מתחיל לשעמם. מעולם לא הבנתי מה עושים גברים שהנשים המוצצות שלהם לא מקבלות בהבנה משיכות בשיער או סטירות תוך כדי.

האם אורגזמה גברית יותר מענגת מאשר תחושת האופוריה של ריצה? אני ממש ממש סובלת תוך כדי ריצה כמובן. אבל התחושות של אחרי מענגות בצורה ששוקולד לעולם לא יכול להתקרב אליהן. עכשיו, נכון שאורגזמה זה גם כיף גדול. אבל היא הרבה יותר קצרה מאשר הפיצוצי אנדורפינים שהפעילות אירובית מאומצת מביאה איתה.
אבל אולי עבור גברים זה שונה?
אני חושבת שמעולם לא שמעתי גבר שאומר שלהתרווח על ספה בזמן שמוצצים לו משעמם אותו. אבל אולי זו בעצם הסטייה שלך!!! אתה לא אוהב מציצות פאסיביות! עזוב בדסמ. זה האישיו.
כמו כן, זה מעלה בלי מחשבות שאולי מלכתחילה לגברים יש יותר שרירים כדי שיהיו מסוגלים לזיין. כמו שלנשים יש יותר יכולת לסבול כאב כדי שיוכלו לסבול לידה.
כי בתכלס מה שהיה לי קשה בלזיין זה לא היה העניין של של הדופק המהיר כמו השרירי גב תחתון שקרסו לי תוך כדי.

תמיד נראה היה לי שהאורגזמה הגברית היא לאורגזמה הנשית כמו שקפצון הוא ליריית תותח. כלומר, היא נחמדה והכל, אבל איך אומרים? ההנאה העיקרית היא מהדרך. ואם הדרך מספיק אינטנסיבית, מקבלים גם את האנדורפינים של הספורט.
עכשיו אני ממש תוהה: האם עוד גברים משתעממים לפעמים מלהתרווח על הספה כשמוצצים להם או שזה רק אני שסוטה?[/quote
לדעתי השאלה שלך ראויה לפוסט משל עצמה. או שאולי זו פשוט סטייה בפני עצמה
mrmico
לפני יום • 22 בפבר׳ 2026
mrmico • 22 בפבר׳ 2026
בלי קשר לשליטה כזו או אחרת אני אישית יש לי פטיש קשה למין אוראלי וכן אני אוהב לראות את הצד השני נהנת ומתענגת ולראות שאני עושה לה טוב ורק לסחוף את זה עוד יותר עם שילובים כאלו או אחרים
שליטה זה טוב נחמד ויפה אבל יש גם את כל ההתחלה שמעוררת את השילוב הזה... והסקס עצמו החדירה שמגיעה בשלב מאוחר יותר זה בונוס לשניי הצדדים
bondman​(נשלט)​{FLR}
לפני יום • 22 בפבר׳ 2026
bondman​(נשלט)​{FLR} • 22 בפבר׳ 2026
לפעמים גם אני חושב שחלק מזה שאני
פסיבי נובע מעצלנות.
כך שאני חושב שעלית כאן על נקודה.
מה שמוזר שלרדת או למצוץ לא נראה לי פעולה אקטיבית, אולי כי אני נהנה מכל רגע.
שוסי
לפני יום • 22 בפבר׳ 2026
שוסי • 22 בפבר׳ 2026
bondman כתב/ה:
לפעמים גם אני חושב שחלק מזה שאני
פסיבי נובע מעצלנות.
כך שאני חושב שעלית כאן על נקודה.
מה שמוזר שלרדת או למצוץ לא נראה לי פעולה אקטיבית, אולי כי אני נהנה מכל רגע.

חח זה מעניין שאתה מפרש אקטיביות כמשהו לא מהנה.
לרדת ולמצוץ זה לחלוטין אקטיבי כי אתה עושה *לו* ( או לה) האם אתה יכול להנות מזה בפני עצמו? בלי שהיא משפילה תוך כדי או שאחרי זה תקבל פרס שיערב את הבולבול/ התחת שלך?
פרלין​(נשלטת)​{ש}
לפני יום • 22 בפבר׳ 2026
פרלין​(נשלטת)​{ש} • 22 בפבר׳ 2026
כמות הדברים הטובים שאני עושה מעצלנות היא אדירה!

טוב, היא שתיים:
הנקתי מעצלנות ואני חור מעולה ושימושי מעצלנות גרידא. כל כך כיף שעושים לך דברים ואת רק נדרשת להתמסר ולקבל על עצמך את כל מה שיושת.
שוסי
לפני יום • 22 בפבר׳ 2026
שוסי • 22 בפבר׳ 2026
פרלין כתב/ה:

טוב, היא שתיים:
הנקתי מעצלנות ואני חור מעולה ושימושי מעצלנות גרידא. כל כך כיף שעושים לך דברים ואת רק נדרשת להתמסר ולקבל על עצמך את כל מה שיושת.

אני די בטוחה שרוב מי שבחרה להניק עשתה זאת *למרות* שזו הבחירה הקשה יותר. אני לא הנקתי אז לא איכפת לי מהמלחמה שעוררת עכשיו. אני אהנה באופן מאוד פאסיבי לצפות במה שיכתבו לך על זה
פרלין​(נשלטת)​{ש}
לפני יום • 22 בפבר׳ 2026
פרלין​(נשלטת)​{ש} • 22 בפבר׳ 2026
שוסי כתב/ה:
פרלין כתב/ה:

טוב, היא שתיים:

אני די בטוחה שרוב מי שבחרה להניק עשתה זאת *למרות* שזו הבחירה הקשה יותר. אני לא הנקתי אז לא איכפת לי מהמלחמה שעוררת עכשיו. אני אהנה באופן מאוד פאסיבי לצפות במה שיכתבו לך על זה

ואני אהנה לצפות פאסיבית בפאסיביות שלך!

סתם, מי יגיב לי? אנחנו בכלוב, לא בפייסבוש.
סאנדיי
לפני יום • 22 בפבר׳ 2026
סאנדיי • 22 בפבר׳ 2026
שוסי כתב/ה:
פרלין כתב/ה:

טוב, היא שתיים:

לא לא לא
אני עם פרלין, להניק זו לחלוטין הבחירה העצלה.
כמו זיון גרון, אגב. זה כאילו נחשב יותר אבל בתכלס זה פשוט לקבל את הקרדיט של מוצצת בלי להתאמץ.
teacher​(שולט)חשבון מאומת
teacher​(שולט)חשבון מאומת
לפני יום • 22 בפבר׳ 2026
teacher​(שולט)חשבון מאומת • 22 בפבר׳ 2026
[quote="שוסי"]
זאלופון כתב/ה:
שוסי כתב/ה:
זאלופון כתב/ה:
כן, לזיין זה מעייף. אבל לפחות גם מתגמל, בניגוד לכל שאר הפעילויות האירוביות הבלתי נסבלות.
להמצץ פאסיבית זה נחמד לזמן קצר. אחר כך, אלא אם אתה ממש במוד, זה מתחיל לשעמם. מעולם לא הבנתי מה עושים גברים שהנשים המוצצות שלהם לא מקבלות בהבנה משיכות בשיער או סטירות תוך כדי.

האם אורגזמה גברית יותר מענגת מאשר תחושת האופוריה של ריצה? אני ממש ממש סובלת תוך כדי ריצה כמובן. אבל התחושות של אחרי מענגות בצורה ששוקולד לעולם לא יכול להתקרב אליהן. עכשיו, נכון שאורגזמה זה גם כיף גדול. אבל היא הרבה יותר קצרה מאשר הפיצוצי אנדורפינים שהפעילות אירובית מאומצת מביאה איתה.
אבל אולי עבור גברים זה שונה?
אני חושבת שמעולם לא שמעתי גבר שאומר שלהתרווח על ספה בזמן שמוצצים לו משעמם אותו. אבל אולי זו בעצם הסטייה שלך!!! אתה לא אוהב מציצות פאסיביות! עזוב בדסמ. זה האישיו.
כמו כן, זה מעלה בלי מחשבות שאולי מלכתחילה לגברים יש יותר שרירים כדי שיהיו מסוגלים לזיין. כמו שלנשים יש יותר יכולת לסבול כאב כדי שיוכלו לסבול לידה.
כי בתכלס מה שהיה לי קשה בלזיין זה לא היה העניין של של הדופק המהיר כמו השרירי גב תחתון שקרסו לי תוך כדי.

תמיד נראה היה לי שהאורגזמה הגברית היא לאורגזמה הנשית כמו שקפצון הוא ליריית תותח. כלומר, היא נחמדה והכל, אבל איך אומרים? ההנאה העיקרית היא מהדרך. ואם הדרך מספיק אינטנסיבית, מקבלים גם את האנדורפינים של הספורט.
עכשיו אני ממש תוהה: האם עוד גברים משתעממים לפעמים מלהתרווח על הספה כשמוצצים להם או שזה רק אני שסוטה?[/quote
לדעתי השאלה שלך ראויה לפוסט משל עצמה. או שאולי זו פשוט סטייה בפני עצמה

למצוץ זה כמו לספר סיפור בלי מילים. אם נתקעים על משפט אחד זה משעמם והמחשבות מתפזרות.
אבל סיפור טוב? זה מתכון לזיקוקים.