|
|
לפני שבוע •
22 בפבר׳ 2026
חשמל, קשירה והשתנה בכפייה
לפני שבוע •
22 בפבר׳ 2026
פרעוש לילה • 22 בפבר׳ 2026
היי!
יש לי 2 נשלטות שנהנות מקשירה ו forced orgasm בעזרת אמצעים אלקטרוניים 😁 אני אוהב סבל וכאב, ולכן נהנה גם לחשמל אותן כשהן קשורות. אני קונה מעלי אקספרס כל מני muscle stimulators ומחשמל אותן במקומות אסטרטגיים. עכשיו לעניין! יש לי פנטזיה לגרום לה להשתין. מרגיש כמו אובדן שליטה אולטימטיבי. תארו לכם שבמקום פומבי, היא פשוט תשתין בלי יכולת לעצור מזרם חשמל שמכווץ לה את השלפוכית? כמובן שזו רק פנטזיה.. אני והנשלטות שלי מצאנו שהכי קרוב זה השתנה בפקודה, ואפשר לאמן אותה כך שהיא תשתין גם כשתרגיש זרם חשמל. האם למישהו יצא לעשות משהו דומה? מה היו החוויות שלכם? תודה 😄 |
|
|
|
|
לפני שבוע •
22 בפבר׳ 2026
לפני שבוע •
22 בפבר׳ 2026
teacher(שולט) • 22 בפבר׳ 2026
לדעתי השלפוחית נמצאת עמוק מדי מכדי לגרות אותה עם אלקטרודות על העור.
אבל אני לא יודע הרבה בתחום. יותר קל פשוט לתת להן לשתות. לא? |
|
|
|
|
לפני שבוע •
22 בפבר׳ 2026
Re: חשמל, קשירה והשתנה בכפייה
לפני שבוע •
22 בפבר׳ 2026
BrutallDom • 22 בפבר׳ 2026
► פרעוש לילה כתב/ה: היי!
יש לי פנטזיה לגרום לה להשתין. מרגיש כמו אובדן שליטה אולטימטיבי. תארו לכם שבמקום פומבי, היא פשוט תשתין בלי יכולת לעצור האם למישהו יצא לעשות משהו דומה? מה היו החוויות שלכם? תודה 😄 כן זה אכן אובדן שליטה. וזה אכן משפיל מאד. והתוצאות נשארות עד שמנקים אותן. זה חזק. ויש כמה וכמה דרכים לעשות את זה. הנה דרך אחת לדוגמא (: כאן https://thecage.co.il/blog/userblog.php?blog_id=5621&postid=280689#anc |
|
|
|
|
לפני שבוע •
22 בפבר׳ 2026
Re: חשמל, קשירה והשתנה בכפייה
לפני שבוע •
22 בפבר׳ 2026
פרעוש לילה • 22 בפבר׳ 2026
► BrutallDom כתב/ה: ► פרעוש לילה כתב/ה: היי!
יש לי פנטזיה לגרום לה להשתין. מרגיש כמו אובדן שליטה אולטימטיבי. תארו לכם שבמקום פומבי, היא פשוט תשתין בלי יכולת לעצור האם למישהו יצא לעשות משהו דומה? מה היו החוויות שלכם? תודה 😄 כן זה אכן אובדן שליטה. וזה אכן משפיל מאד. והתוצאות נשארות עד שמנקים אותן. זה חזק. ויש כמה וכמה דרכים לעשות את זה. הנה דרך אחת לדוגמא (: כאן https://thecage.co.il/blog/userblog.php?blog_id=5621&postid=280689#anc וואו! איזה יפה זה 😍 אני מתרגש. תודה זה מקסים |
|
|
| ענןקטן(נשלט) |
לפני שבוע •
22 בפבר׳ 2026
לפני שבוע •
22 בפבר׳ 2026
ענןקטן(נשלט) • 22 בפבר׳ 2026
מכניסים קטטר שמגיע עד שלפוחית השתן ומתכונים בקצה שלו ברז חשמלי קטן עם שליטה מרחוק.
לא בטוח שקיים צעצוע שכזה, יתכן ותצטרך לאלתר ברז שכזה לקטטר (שאת זה קל למצוא, גם בדוד עלי) |
|
|
|
|
לפני שבוע •
22 בפבר׳ 2026
לפני שבוע •
22 בפבר׳ 2026
Menelaus • 22 בפבר׳ 2026
► ענןקטן כתב/ה: מכניסים קטטר שמגיע עד שלפוחית השתן ומתכונים בקצה שלו ברז חשמלי קטן עם שליטה מרחוק.
לא בטוח שקיים צעצוע שכזה, יתכן ותצטרך לאלתר ברז שכזה לקטטר (שאת זה קל למצוא, גם בדוד עלי) חתיכת פרויקט הנדסי בשביל מה? לגרום לה להשתין? לשתות 2 ליטר במכה יתן לך אפקט יותר משפיל בפחות וואג'ראס |
|
|
|
|
לפני שבוע •
22 בפבר׳ 2026
לפני שבוע •
22 בפבר׳ 2026
Too sweet{△} • 22 בפבר׳ 2026
► ענןקטן כתב/ה: מכניסים קטטר שמגיע עד שלפוחית השתן ומתכונים בקצה שלו ברז חשמלי קטן עם שליטה מרחוק.
לא בטוח שקיים צעצוע שכזה, יתכן ותצטרך לאלתר ברז שכזה לקטטר (שאת זה קל למצוא, גם בדוד עלי) כן בואו נזמין ברז לקטטר מעלי... בנוסף, לא נראה לי שהבנת איך קטטר עובד אבל תקפוץ לפנימית כלשהי ותגלה |
|
|
| theradar |
לפני שבוע •
22 בפבר׳ 2026
לפני שבוע •
22 בפבר׳ 2026
theradar • 22 בפבר׳ 2026
תחפש משתנים
|
|
|
| ענןקטן(נשלט) |
לפני שבוע •
23 בפבר׳ 2026
אני מדבר מניסיון, כך שבהחלט יש לי מושג...
לפני שבוע •
23 בפבר׳ 2026
ענןקטן(נשלט) • 23 בפבר׳ 2026
► Too sweet כתב/ה: ► ענןקטן כתב/ה: מכניסים קטטר שמגיע עד שלפוחית השתן ומתכונים בקצה שלו ברז חשמלי קטן עם שליטה מרחוק.
לא בטוח שקיים צעצוע שכזה, יתכן ותצטרך לאלתר ברז שכזה לקטטר (שאת זה קל למצוא, גם בדוד עלי) כן בואו נזמין ברז לקטטר מעלי... בנוסף, לא נראה לי שהבנת איך קטטר עובד אבל תקפוץ לפנימית כלשהי ותגלה |
|
|
|
|
לפני שבוע •
23 בפבר׳ 2026
לפני שבוע •
23 בפבר׳ 2026
Too sweet{△} • 23 בפבר׳ 2026
אם אתה מצנתר בא-שאטי ברז חשמלי מעלי אקספרס זה באמת פתרון מעולה.
קטטר מייתר את כל נושא ההשתנה בכפייה... ורק הסטריליות הנדרשת והקפדנית שלא לדבר על סכנת הזיהומים בשימוש ממושך... הרבה הרבה הרבה מים מניעת גישה לשירותים זה כבר ייקרה מעצמו בסוף |
|
|