אחר צהריים טובים אורח/ת
עכשיו בכלוב סינון

איך מתחילים סשן?

Vampiress V Vampiress V​(אג׳נדר שולטת)חשבון מאומת
לפני חודש • 14 בפבר׳ 2026
Vampiress V​(אג׳נדר שולטת)חשבון מאומת • 14 בפבר׳ 2026
There's great answers here, and there's as many answers as kinksters.

I would like to introduce an extra level: who are you playing with (as in what's your relationship), and in which context.

For me, I usually only play in 2 specific situations:

1) someone I'm in a romantic, committed
relationship with, at my own place
2) with friends at small play parties

For case 1, we usually develop rituals over time. For example, getting dressed for play, and then I make them kneel so I can put on their collar. For me, that helps with the transition between every day couple life into the play headspace.
I'm also in the habit of setting the mood with appropriate light, music, candles, etc. And for me personally, beyond getting dressed up, preparing my "work station" and my tools.

For case 2 it's completely different. It's more of a vibes of the moment thing. So far I haven't done it more than a few times, but I usually have a negotiation talk beforehand, even if brief, for all to share relevant limits/boundaries, communicating personal goals, moods and headspaces for the day, and time limits + aftercare needs. Then we chill at the party and when the mood strikes, we move into play without much ceremony beyond picking a spot and setting up all tools.
מאלף פיות מאלף פיות​(שולט)חשבון מאומת
מאלף פיות​(שולט)חשבון מאומת
לפני חודש • 15 בפבר׳ 2026
מאלף פיות​(שולט)חשבון מאומת • 15 בפבר׳ 2026
סשן צריך להתחיל בשיחה של חיבור מחדש אחרי הזמן שעבר, אבל בצורה שבונה מההתחלה את פערי הכוחות
הדרך הכי טובה בעיני היא CMNF מדהים כמה הרגע הזה שבו היא מתפשטת, ומבינה שהיא ערומה כשאני לבוש יוצרת אימפקט
בטח כשזו דינמיקה שנשארת, לאורך שיחה, כוס יין יחד. כשהיא יכולה לעבור את שלב הבושה ההתחלתי, להרגיש את הפער ולהכנס אליו באופן טבעי
וכשהיא רגועה ונינוחה בתוך הדינמיקה, כל היתר יכול להצטרף
benjoni benjoni​(נשלט)
benjoni​(נשלט) • 15 בפבר׳ 2026
שיחת חולין קצרה
להתפשט
לכרוע על הברכיים ידיים מאחורי הגב
ומכאן והלאה שיבוא עליי הגיהנום
Black Lotus Black Lotus​(מתחלפת)​{זאלופון}
אני רוצה להוסיף על מה שכבר כתבתי שאפשר גם לייצר התניות שעוזרות להכנס למוד של סשן. הנה שתי דוגמאות שעובדות עבורי:

🪷 הבושם שאיתו אני מגיעה לסשנים או למסיבות, והריח שלו מקושר אצל מי שמולי לכך שהולך להיות פליי.

🪷 להליכה שלי על עקבים יש קצב מאד מובחן וקל לזיהוי. בהרבה מקרים שבהם הסשן התחיל בכך שאני הגעתי אל המקום, קול טפיפות העקבים שלי היה חלק מהכניסה לאווירה כי הוא יצר אצל מי שמולי את ההתרגשות והציפיה.
התן מרמת גן התן מרמת גן​(שולט)
התן מרמת גן​(שולט) • 15 בפבר׳ 2026
זה מאוד תלוי מי איתי ומה הסיטואציה.
הסשן האחרון שלי היה כזה "אוקיי אני הולך לשטוף ידיים, את מוכנה?" והיא כבר מיקמה את עצמה והתחלנו (מחטים וזה)..

אם זה ענייני אימפקט ו/או כוחניות בתיבול של CNC (אחרי תיאום ציפיות מדוייק) אז זה בדרך כלל למשוך לה בשיער ולמקם אותה ופשוט לעשות את זה , כן בשיא ההתלהבות והחייתיות (שוב, זה חייב להיות מתוקשר וברור לפני שזה האירוע כן? וזה לא ייקרה עם מישהי שאני בקושי מכיר).. להוריד לה בעצמי את הבגדים אם יש ולחשוף את המקומות שעליהם אני רוצה לעבוד. ופה אני דווקא רוכב על הלחץ ההתחלתי ורק מגביר אותו יותר ויותר.

הרבה פעמים סשן יכול להתחיל דווקא בחיבוק חם ומרגיע עם מילים טובות ואז לקפוץ למים כמו באמור לעיל.

סשן שיבארי יתחיל לרוב בהוראות מדיוקות ובטון רגוע. עם מגע מנחם לרוב. והספייס נבנה בהדרגתיות (גם פה, תלוי עם מי ומה יש ביננו).

בקיצור, מה שהכי עובד לי זה להבין את הסיטואציה ואת מי שנמצאת מולי. ולעשות את מה שאני מבין כדי שלשנינו יהיה טוב. זה יכול לקחת 5 דקות כמו בתחילת התשובה שלי (באמת היה מהמם) וזה יכול לפעמים להתחיל אחרי כמה שבועות של הכרות ושיחות לפני שאנחנו קופצים למים (שזה גם מהמם כשלעצמו).
Antimatter Antimatter​(נשלט)
לפני חודש • 16 בפבר׳ 2026
Antimatter​(נשלט) • 16 בפבר׳ 2026
על אף שתמיד רכשתי כבוד והתנהגתי ביראת כבוד כלפי הדומיות שלי, טקס שלא משאיר שום מקום לספק שעכשיו אנחנו בעניין עצמו ועלינו בפרוטוקול עוזר לי ב conditioning פיזי, מחשבתי ורגשי.
Too sweet Too sweet​{}
לפני 3 שבועות • 26 בפבר׳ 2026

Re: איך מתחילים סשן?

Too sweet​{} • 26 בפבר׳ 2026
Luna Oscura כתב/ה:
מהניסיון שלי, יש סדר מסויים בסיום סשן (אפטרקייר) שכל זוג/צמד/חבורה בונים.ות לעצמם לא
אבל מה עושים דווקא בהתחלה עצמה בשביל להיכנס לאווירה הסדן?
איך מרגיעים את הלחץ ההדרגתי? איך לא נסחפים אחרי התרגשות מטורפת כבר בתחילת הסדן?
וגם אם קיים תכנון מדוייק לסשן, איך אתם.ן נכנסים.ות לתוכו בצורה שתהיה טובה לכם.ן?
האם יש טקס? האם יש מילה שמעבירה למצב סשן?
אשמח לקרוא מה עובד לכם.ן icon_smile.gif

הוא מחליט שעכשיו בא לו
שולף אותי ממה שזה לא יהיה
ומבצע בי את זממו
ככה פשוט
ככה בדיוק
גונב אותי לפתוח פה ולהשתין בתוכו בין הסעה לחוגים לסידור הסלון
קושר אותי לשולחן בסלון באמצע סדרה
מפרק אותי עם כף העץ של הבישולים באמצע המסדרון
ולפעמים אני פשוט מתחננת (לא מספיק בעיניו)
זו גם אופציה טובה icon_smile.gif
ינשIף ינשIף​(שולט)
ינשIף​(שולט) • 26 בפבר׳ 2026
סופרים עד 10. הסשן מתחיל ב 4
תאטרון החלומות תאטרון החלומות​(שולט)
רוך. אנושיות. חיבוק. נגיעות קטנות. מבט בעיניים. כמה שאלות שבונות את המשך הלילה. תיאום ציפיות. מילת ביטחון. סטירה.
אקשן.
LittolRainbow LittolRainbow​(נשלטת)
לפני 3 שבועות • 27 בפבר׳ 2026
LittolRainbow​(נשלטת) • 27 בפבר׳ 2026
בדרך כלל אם זה מגיע מהצד שלו הוא פשוט נותן הוראה להיות בתנוחה מסוימת ,

אם זה מצד שלי אני פשוט מתחצפת כמו הבראטית שאני וזה ישר מדליק אותו 😄

עם השולט האחרון שלי לפני סשן היה לנו טקס קבוע, הוא אומר לי לשבת על הברכיים בנאדו, מתכופף אליי ומסתכל לי בעיניים במשך דקה או שתיים. בלי לדבר במילים, רק קשר עין אינטנסיבי.
במהלך הדקה או שתיים האלו אני מרגישה את הסאב ספייס מגיע ואותי נמסה אל תוכו, ואת הצורך שלי להתמסר כל כולי אליו, לשולט שלי.
אחרי זה הוא עוזר לי לקום עם שתי ידיים והסשן מתחיל כשהמצב רוח והאווירה השתנו לגמרי.