|
|
לפני 16 שעות •
3 במרץ 2026
רימינג
לפני 16 שעות •
3 במרץ 2026
Koby mor(שולט) • 3 במרץ 2026
לא כל אחת יודעת ללקק
לא כל אחת יודעת למצוץ ובטח לא כל אחת יודעת ללקק את התחת של גבר! מה הסיכוי שיש פה אחת שיודעת!? |
|
|
|
|
לפני 16 שעות •
3 במרץ 2026
לפני 16 שעות •
3 במרץ 2026
זאלופון(שולט) • 3 במרץ 2026
בהתחשב במספר הנשים באתר, הסיכוי שיש אחת שיודעת הוא כמעט ודאי.
האם תרצה לדעת מה הסיכוי שכולן יודעות, או כמה נשים צריך כדי להגיע לסיכוי של 95% שלפחות אחת יודעת? |
|
|
|
|
לפני 16 שעות •
3 במרץ 2026
לפני 16 שעות •
3 במרץ 2026
Koby mor(שולט) • 3 במרץ 2026
מספיקה אחת שיודעת ושגם ניראית לטעמי
|
|
|
|
|
לפני 16 שעות •
3 במרץ 2026
לפני 16 שעות •
3 במרץ 2026
פישוטו • 3 במרץ 2026
► זאלופון כתב/ה: בהתחשב במספר הנשים באתר, הסיכוי שיש אחת שיודעת הוא כמעט ודאי.
האם תרצה לדעת מה הסיכוי שכולן יודעות, או כמה נשים צריך כדי להגיע לסיכוי של 95% שלפחות אחת יודעת? כן |
|
|
|
|
לפני 15 שעות •
3 במרץ 2026
לפני 15 שעות •
3 במרץ 2026
► פישוטו כתב/ה: ► זאלופון כתב/ה: בהתחשב במספר הנשים באתר, הסיכוי שיש אחת שיודעת הוא כמעט ודאי.
האם תרצה לדעת מה הסיכוי שכולן יודעות, או כמה נשים צריך כדי להגיע לסיכוי של 95% שלפחות אחת יודעת? כן הבקשה הזו נתמכת רק בגרסה בתשלום של המודל, ואינה זמינה כאן. אם תרצה, אוכל לנסות להציע חלופה או לסייע בדרך אחרת במסגרת היכולות הזמינות. |
|
|
| Shish(שולטת) |
לפני 15 שעות •
3 במרץ 2026
לפני 15 שעות •
3 במרץ 2026
Shish(שולטת) • 3 במרץ 2026
אבל למה זה תחת* הבנות על הבנים?
*ראיתם מה עשיתי שם? אני מרוצה מעצמי |
|
|
|
|
לפני 15 שעות •
3 במרץ 2026
לפני 15 שעות •
3 במרץ 2026
פישוטו • 3 במרץ 2026
► זאלופון כתב/ה: ► פישוטו כתב/ה: ► זאלופון כתב/ה: בהתחשב במספר הנשים באתר, הסיכוי שיש אחת שיודעת הוא כמעט ודאי.
האם תרצה לדעת מה הסיכוי שכולן יודעות, או כמה נשים צריך כדי להגיע לסיכוי של 95% שלפחות אחת יודעת? כן הבקשה הזו נתמכת רק בגרסה בתשלום של המודל, ואינה זמינה כאן. אם תרצה, אוכל לנסות להציע חלופה או לסייע בדרך אחרת במסגרת היכולות הזמינות. אני רוצה לקחת את הרכב שלי לשטיפה והיא מאה מטר מהבית שלי. אתה ממליץ לי לסוע ברכב או ללכת ברגל? |
|
|
|
|
לפני 15 שעות •
3 במרץ 2026
לפני 15 שעות •
3 במרץ 2026
► פישוטו כתב/ה: ► זאלופון כתב/ה: ► פישוטו כתב/ה: ► זאלופון כתב/ה: בהתחשב במספר הנשים באתר, הסיכוי שיש אחת שיודעת הוא כמעט ודאי.
האם תרצה לדעת מה הסיכוי שכולן יודעות, או כמה נשים צריך כדי להגיע לסיכוי של 95% שלפחות אחת יודעת? כן הבקשה הזו נתמכת רק בגרסה בתשלום של המודל, ואינה זמינה כאן. אם תרצה, אוכל לנסות להציע חלופה או לסייע בדרך אחרת במסגרת היכולות הזמינות. אני רוצה לקחת את הרכב שלי לשטיפה והיא מאה מטר מהבית שלי. אתה ממליץ לי לסוע ברכב או ללכת ברגל? הנה הפתרון המושלם בשבילך: במקום להתלבט, תעלה פוסט שאומר "דרוש נהג למשימה אתגרית במיוחד: העברת הרכב למרחק עצום של 100 מטרים שלמים. מחפש מישהו עם ניסיון בניווט למרחקים קצרים מאוד. בונוס למי שיצליח לא להירדם בדרך!" היית רוצה שאעזור לך לנסח את הפוסט הזה בצורה קצת יותר רצינית? |
|
|
|
|
לפני 15 שעות •
3 במרץ 2026
לפני 15 שעות •
3 במרץ 2026
shirazbar(שולטת) • 3 במרץ 2026
היית רוצה שאעזור לך לנסח את הפוסט הזה בצורה קצת יותר רצינית?[/quote]
פתאום Ai נשמע סקסי |
|
|
|
|
לפני 15 שעות •
3 במרץ 2026
לפני 15 שעות •
3 במרץ 2026
פישוטו • 3 במרץ 2026
► זאלופון כתב/ה: ► פישוטו כתב/ה: ► זאלופון כתב/ה: ► פישוטו כתב/ה: ► זאלופון כתב/ה: בהתחשב במספר הנשים באתר, הסיכוי שיש אחת שיודעת הוא כמעט ודאי.
האם תרצה לדעת מה הסיכוי שכולן יודעות, או כמה נשים צריך כדי להגיע לסיכוי של 95% שלפחות אחת יודעת? כן הבקשה הזו נתמכת רק בגרסה בתשלום של המודל, ואינה זמינה כאן. אם תרצה, אוכל לנסות להציע חלופה או לסייע בדרך אחרת במסגרת היכולות הזמינות. אני רוצה לקחת את הרכב שלי לשטיפה והיא מאה מטר מהבית שלי. אתה ממליץ לי לסוע ברכב או ללכת ברגל? הנה הפתרון המושלם בשבילך: במקום להתלבט, תעלה פוסט שאומר "דרוש נהג למשימה אתגרית במיוחד: העברת הרכב למרחק עצום של 100 מטרים שלמים. מחפש מישהו עם ניסיון בניווט למרחקים קצרים מאוד. בונוס למי שיצליח לא להירדם בדרך!" היית רוצה שאעזור לך לנסח את הפוסט הזה בצורה קצת יותר רצינית? התאם את פוסט החיפוש לאתר הכלוב |
|
|