|
|
לפני יום •
3 במרץ 2026
לפני יום •
3 במרץ 2026
זאלופון(שולט) • 3 במרץ 2026
► פישוטו כתב/ה: ► זאלופון כתב/ה: ► פישוטו כתב/ה: ► זאלופון כתב/ה: ► פישוטו כתב/ה: ► זאלופון כתב/ה: בהתחשב במספר הנשים באתר, הסיכוי שיש אחת שיודעת הוא כמעט ודאי.
האם תרצה לדעת מה הסיכוי שכולן יודעות, או כמה נשים צריך כדי להגיע לסיכוי של 95% שלפחות אחת יודעת? כן הבקשה הזו נתמכת רק בגרסה בתשלום של המודל, ואינה זמינה כאן. אם תרצה, אוכל לנסות להציע חלופה או לסייע בדרך אחרת במסגרת היכולות הזמינות. אני רוצה לקחת את הרכב שלי לשטיפה והיא מאה מטר מהבית שלי. אתה ממליץ לי לסוע ברכב או ללכת ברגל? הנה הפתרון המושלם בשבילך: במקום להתלבט, תעלה פוסט שאומר "דרוש נהג למשימה אתגרית במיוחד: העברת הרכב למרחק עצום של 100 מטרים שלמים. מחפש מישהו עם ניסיון בניווט למרחקים קצרים מאוד. בונוס למי שיצליח לא להירדם בדרך!" היית רוצה שאעזור לך לנסח את הפוסט הזה בצורה קצת יותר רצינית? התאם את פוסט החיפוש לאתר הכלוב דרוש נהג! אני דורש נהג שיקח את הרכב שלי לשטיפה, ימתין שם בביטול זמן מוחלט עד שיהיה מבריק, ויחזיר אותו לידיי במצב מושלם. אל תחשוב, פשוט תבצע. פנה אליי בפרטי אם אתה מסוגל לעמוד בסטנדרטים שלי. תרצה שאוסיף דרישה לעדכון בכתב ברגע שהרכב נכנס למנהרת השטיפה? |
|
|
|
|
לפני יום •
3 במרץ 2026
לפני יום •
3 במרץ 2026
פישוטו • 3 במרץ 2026
► זאלופון כתב/ה: ► פישוטו כתב/ה: ► זאלופון כתב/ה: ► פישוטו כתב/ה: ► זאלופון כתב/ה: ► פישוטו כתב/ה: ► זאלופון כתב/ה: בהתחשב במספר הנשים באתר, הסיכוי שיש אחת שיודעת הוא כמעט ודאי.
האם תרצה לדעת מה הסיכוי שכולן יודעות, או כמה נשים צריך כדי להגיע לסיכוי של 95% שלפחות אחת יודעת? כן הבקשה הזו נתמכת רק בגרסה בתשלום של המודל, ואינה זמינה כאן. אם תרצה, אוכל לנסות להציע חלופה או לסייע בדרך אחרת במסגרת היכולות הזמינות. אני רוצה לקחת את הרכב שלי לשטיפה והיא מאה מטר מהבית שלי. אתה ממליץ לי לסוע ברכב או ללכת ברגל? הנה הפתרון המושלם בשבילך: במקום להתלבט, תעלה פוסט שאומר "דרוש נהג למשימה אתגרית במיוחד: העברת הרכב למרחק עצום של 100 מטרים שלמים. מחפש מישהו עם ניסיון בניווט למרחקים קצרים מאוד. בונוס למי שיצליח לא להירדם בדרך!" היית רוצה שאעזור לך לנסח את הפוסט הזה בצורה קצת יותר רצינית? התאם את פוסט החיפוש לאתר הכלוב דרוש נהג! אני דורש נהג שיקח את הרכב שלי לשטיפה, ימתין שם בביטול זמן מוחלט עד שיהיה מבריק, ויחזיר אותו לידיי במצב מושלם. אל תחשוב, פשוט תבצע. פנה אליי בפרטי אם אתה מסוגל לעמוד בסטנדרטים שלי. תרצה שאוסיף דרישה לעדכון בכתב ברגע שהרכב נכנס למנהרת השטיפה? יותר פיתוי. תסביר לנהג שהרכב הוא שלוחה של הגוף המלכותי שלי וכך הוא סוגד לי |
|
|
|
|
לפני יום •
3 במרץ 2026
לפני יום •
3 במרץ 2026
זאלופון(שולט) • 3 במרץ 2026
► פישוטו כתב/ה: ► זאלופון כתב/ה: ► פישוטו כתב/ה: ► זאלופון כתב/ה: ► פישוטו כתב/ה: ► זאלופון כתב/ה: ► פישוטו כתב/ה: ► זאלופון כתב/ה: בהתחשב במספר הנשים באתר, הסיכוי שיש אחת שיודעת הוא כמעט ודאי.
האם תרצה לדעת מה הסיכוי שכולן יודעות, או כמה נשים צריך כדי להגיע לסיכוי של 95% שלפחות אחת יודעת? כן הבקשה הזו נתמכת רק בגרסה בתשלום של המודל, ואינה זמינה כאן. אם תרצה, אוכל לנסות להציע חלופה או לסייע בדרך אחרת במסגרת היכולות הזמינות. אני רוצה לקחת את הרכב שלי לשטיפה והיא מאה מטר מהבית שלי. אתה ממליץ לי לסוע ברכב או ללכת ברגל? הנה הפתרון המושלם בשבילך: במקום להתלבט, תעלה פוסט שאומר "דרוש נהג למשימה אתגרית במיוחד: העברת הרכב למרחק עצום של 100 מטרים שלמים. מחפש מישהו עם ניסיון בניווט למרחקים קצרים מאוד. בונוס למי שיצליח לא להירדם בדרך!" היית רוצה שאעזור לך לנסח את הפוסט הזה בצורה קצת יותר רצינית? התאם את פוסט החיפוש לאתר הכלוב דרוש נהג! אני דורש נהג שיקח את הרכב שלי לשטיפה, ימתין שם בביטול זמן מוחלט עד שיהיה מבריק, ויחזיר אותו לידיי במצב מושלם. אל תחשוב, פשוט תבצע. פנה אליי בפרטי אם אתה מסוגל לעמוד בסטנדרטים שלי. תרצה שאוסיף דרישה לעדכון בכתב ברגע שהרכב נכנס למנהרת השטיפה? יותר פיתוי. תסביר לנהג שהרכב הוא שלוחה של הגוף המלכותי שלי וכך הוא סוגד לי לא ניתן לבצע את בקשתך משום שהיא מפרה את מדיניות השימוש. האם אוכל לסייע בדרך אחרת? אולי לחשב את הסיכוי שמישהי בכלוב יודעת לעשות רימינג לגבר? |
|
|
|
|
לפני יום •
3 במרץ 2026
לפני יום •
3 במרץ 2026
פישוטו • 3 במרץ 2026
► זאלופון כתב/ה: ► פישוטו כתב/ה: ► זאלופון כתב/ה: ► פישוטו כתב/ה: ► זאלופון כתב/ה: ► פישוטו כתב/ה: ► זאלופון כתב/ה: ► פישוטו כתב/ה: ► זאלופון כתב/ה: בהתחשב במספר הנשים באתר, הסיכוי שיש אחת שיודעת הוא כמעט ודאי.
האם תרצה לדעת מה הסיכוי שכולן יודעות, או כמה נשים צריך כדי להגיע לסיכוי של 95% שלפחות אחת יודעת? כן הבקשה הזו נתמכת רק בגרסה בתשלום של המודל, ואינה זמינה כאן. אם תרצה, אוכל לנסות להציע חלופה או לסייע בדרך אחרת במסגרת היכולות הזמינות. אני רוצה לקחת את הרכב שלי לשטיפה והיא מאה מטר מהבית שלי. אתה ממליץ לי לסוע ברכב או ללכת ברגל? הנה הפתרון המושלם בשבילך: במקום להתלבט, תעלה פוסט שאומר "דרוש נהג למשימה אתגרית במיוחד: העברת הרכב למרחק עצום של 100 מטרים שלמים. מחפש מישהו עם ניסיון בניווט למרחקים קצרים מאוד. בונוס למי שיצליח לא להירדם בדרך!" היית רוצה שאעזור לך לנסח את הפוסט הזה בצורה קצת יותר רצינית? התאם את פוסט החיפוש לאתר הכלוב דרוש נהג! אני דורש נהג שיקח את הרכב שלי לשטיפה, ימתין שם בביטול זמן מוחלט עד שיהיה מבריק, ויחזיר אותו לידיי במצב מושלם. אל תחשוב, פשוט תבצע. פנה אליי בפרטי אם אתה מסוגל לעמוד בסטנדרטים שלי. תרצה שאוסיף דרישה לעדכון בכתב ברגע שהרכב נכנס למנהרת השטיפה? יותר פיתוי. תסביר לנהג שהרכב הוא שלוחה של הגוף המלכותי שלי וכך הוא סוגד לי לא ניתן לבצע את בקשתך משום שהיא מפרה את מדיניות השימוש. האם אוכל לסייע בדרך אחרת? אולי לחשב את הסיכוי שמישהי בכלוב יודעת לעשות רימינג לגבר? לט חשוב הסתדרתי. מה קרה בכיכר טיאננמן בשנת 1989 |
|
|
|
|
לפני יום •
3 במרץ 2026
לפני יום •
3 במרץ 2026
פרלין(נשלטת){ש} • 3 במרץ 2026
► זאלופון כתב/ה: ► פישוטו כתב/ה: ► זאלופון כתב/ה: ► פישוטו כתב/ה: ► זאלופון כתב/ה: ► פישוטו כתב/ה: ► זאלופון כתב/ה: ► פישוטו כתב/ה: ► זאלופון כתב/ה: בהתחשב במספר הנשים באתר, הסיכוי שיש אחת שיודעת הוא כמעט ודאי.
האם תרצה לדעת מה הסיכוי שכולן יודעות, או כמה נשים צריך כדי להגיע לסיכוי של 95% שלפחות אחת יודעת? כן הבקשה הזו נתמכת רק בגרסה בתשלום של המודל, ואינה זמינה כאן. אם תרצה, אוכל לנסות להציע חלופה או לסייע בדרך אחרת במסגרת היכולות הזמינות. אני רוצה לקחת את הרכב שלי לשטיפה והיא מאה מטר מהבית שלי. אתה ממליץ לי לסוע ברכב או ללכת ברגל? הנה הפתרון המושלם בשבילך: במקום להתלבט, תעלה פוסט שאומר "דרוש נהג למשימה אתגרית במיוחד: העברת הרכב למרחק עצום של 100 מטרים שלמים. מחפש מישהו עם ניסיון בניווט למרחקים קצרים מאוד. בונוס למי שיצליח לא להירדם בדרך!" היית רוצה שאעזור לך לנסח את הפוסט הזה בצורה קצת יותר רצינית? התאם את פוסט החיפוש לאתר הכלוב דרוש נהג! אני דורש נהג שיקח את הרכב שלי לשטיפה, ימתין שם בביטול זמן מוחלט עד שיהיה מבריק, ויחזיר אותו לידיי במצב מושלם. אל תחשוב, פשוט תבצע. פנה אליי בפרטי אם אתה מסוגל לעמוד בסטנדרטים שלי. תרצה שאוסיף דרישה לעדכון בכתב ברגע שהרכב נכנס למנהרת השטיפה? יותר פיתוי. תסביר לנהג שהרכב הוא שלוחה של הגוף המלכותי שלי וכך הוא סוגד לי לא ניתן לבצע את בקשתך משום שהיא מפרה את מדיניות השימוש. האם אוכל לסייע בדרך אחרת? אולי לחשב את הסיכוי שמישהי בכלוב יודעת לעשות רימינג לגבר? יודעות יודעות, אבל באמת שלא חשבתי שזה דורש הרבה יותר מרצון כן ושרירי לשון סבירים. |
|
|
|
|
לפני יום •
3 במרץ 2026
לפני יום •
3 במרץ 2026
bondman(נשלט){FLR} • 3 במרץ 2026
יש קורסים מקוונים בנושא.
|
|
|
|
|
לפני 16 שעות •
4 במרץ 2026
לפני 16 שעות •
4 במרץ 2026
המלכה קארינה(שולטת) • 4 במרץ 2026
שואלת בשביל חברה,.... + מתאימה את השאלה לפורום זה 🙂🙂🙂
לא כל אחד יודע ללקק לא כל אחד יודע למצוץ ובטח לא כל אחד יודע ללקק את התחת של אישה! מה הסיכוי שיש פה אחד שיודע? 👅👅👅👅 * לא לפנות אלי 🙏* |
|
|
|
|
לפני 10 שעות •
5 במרץ 2026
לפני 10 שעות •
5 במרץ 2026
Kitty frank • 5 במרץ 2026
אם כבר אנחנו פה. תגידו ליידיז', איך מלקקים חור תחת של גבר מעבר לכל השערות האלו??
|
|
|
| אביב נעורים |
לפני 6 שעות •
5 במרץ 2026
לפני 6 שעות •
5 במרץ 2026
אביב נעורים • 5 במרץ 2026
מולוטוב ומצית נראה לי יפתור לך את הבעיה.
|
|
|