צהריים טובים אורח/ת
עכשיו בכלוב סינון

Mommy/little boy

רז78 רז78​{מלאך שחור}
לפני 4 ימים • 11 במרץ 2026

Mommy/little boy

רז78​{מלאך שחור} • 11 במרץ 2026
היי לכולם,
בימים אלה אני מתנסה בכתיבה ארוטית חדשה (ספר חדש שאני מתכנן לכתוב),
ובשלב הראשוני של העבודה אני מנסה להבין טוב יותר את הדינמיקה של ABDL / adult baby, בכיוון Mommy/little boy.
כדי לא לכתוב מתוך בורות או קלישאות. אני חדש לגמרי בנושא, אז אני מגיע עם הרבה כבוד ועם רצון ללמוד.

מעניין אותי להבין איך זה מרגיש מבפנים עבור אנשים שבאמת חיים את זה או נמשכים לזה:
מה המשמעות הרגשית של זה, מה המקום של אמון, גבולות, טיפול, משחק, פגיעות או שליטה, ואילו דברים אנשים מבחוץ כמעט תמיד מפספסים.

בכתיבה שלי אני לא מחפש ולא רוצה ללעוג, לזעזע או לייצר פנטזיה שטחית, אלא לבנות דמויות אמינות ואנושיות, ובשביל זה אצטרך אתכם.
אם למישהו כאן יש תובנות, חוויות כלליות, או אפילו רק עצות לגבי מה לא לכתוב בצורה שגויה, אשמח מאוד לשמוע.

עוד דבר שמסקרן אותי הוא איפה עובר אצלכם הגבול בין פנטזיה, משחק תפקידים, צורך רגשי, ודינמיקה שנכנסת גם לחיים עצמם.
האם מבחינת רוב האנשים זה משהו שנשאר בסשנים או ברגעים מסוימים, או שיש מי שחווים את זה גם כחלק מתמשך יותר מהזוגיות והיומיום?
וגם - אילו הנחות מבחוץ על "24/7 lifestyle" הן פשוט לא נכונות או פשטניות מדי?
סווריןן סווריןן
לפני 3 ימים • 11 במרץ 2026
סווריןן • 11 במרץ 2026
השנקל שלי: אל תתחיל מהקינק ותפתח משם את הדמות. תיצור דמות מורכבת ומעניינת, ותוביל אותה אל הקינק. תחשוב שאתה כותב רומן רגיל, לא ארוטי, ואז תן לארוטיקה להגיח. כך החיבור אל הדמות יהיה כללי, ללא קשר למכורים לקינק עצמו. ספרות ארוטית צריכה להצליח קודם כל כספרות. פורנו, למשל, לא - שם סתם מציגים תבניות מגרות וחוזרים עליהם שוב ושוב.
    התגובה האהובה בשרשור
Moon cat Moon cat​(נשלטת)
לפני 3 ימים • 12 במרץ 2026
Moon cat​(נשלטת) • 12 במרץ 2026
אם אתה קורא באנגלית תוכל למצוא מלא דוגמאות ב watped
Sunna סאנה Sunna סאנה​(שולטת)
Sunna סאנה​(שולטת) • 12 במרץ 2026
Moon cat כתב/ה:
אם אתה קורא באנגלית תוכל למצוא מלא דוגמאות ב watped

עמדתי להמליץ על פנפיקים אכן
יותר בAO3 וכו', אבל יכול להיות ששם יהיו פחות סיפורים מקוריים ולא מבוססים על יצירות מדיה קיימות.
רז78 רז78​{מלאך שחור}
רז78​{מלאך שחור} • 12 במרץ 2026
סווריןן כתב/ה:
השנקל שלי: אל תתחיל מהקינק ותפתח משם את הדמות. תיצור דמות מורכבת ומעניינת, ותוביל אותה אל הקינק. תחשוב שאתה כותב רומן רגיל, לא ארוטי, ואז תן לארוטיקה להגיח. כך החיבור אל הדמות יהיה כללי, ללא קשר למכורים לקינק עצמו. ספרות ארוטית צריכה להצליח קודם כל כספרות. פורנו, למשל, לא - שם סתם מציגים תבניות מגרות וחוזרים עליהם שוב ושוב.

קודם כל תודה על התגובה שלך, בפועל אני כותב בעיקר קומדיות רומנטיות (וכאן אני רוצה לשלב מתח ארוטי), כך שמצד אחד יש הרבה מקום להומור, למבוכה ולמחשבות משעשעות של הדמויות, ומצד שני יש גם התאהבות, רגש ואינטימיות. לכן מאוד התחברתי למה שכתבת, ונראה לי שזו תגובה עם הרבה יותר ערך מ"שנקל" .
ואין ספק שאני מסכים מאוד עם מה שכתבת לגבי הכתיבה עצמה - דמות צריכה לבוא לפני הקינק, וספר ארוטי חייב לעבוד קודם כל כספרות ממגנטת.
אבל אני לא בטוח שבסוג כזה של דינמיקה, שהיא יחסית רחוקה מאוד מהמיינסטרים, נכון גם במציאות לדחות את הנושא יותר מדי.
במקרה כזה לדעתי יש גם היגיון בזה שהנושא יעלה די מוקדם בהיכרות, לפחות ברמה מסוימת.
לא בהכרח לפרטי פרטים, אבל כן מספיק מוקדם כדי להבין אם יש בכלל התאמה, פתיחות או סקרנות, ולא לבנות קשר שלם על בסיס הנחה שגויה.

אז ספרותית נכון לא להתחיל מהקינק, אבל אם מסתכלים על המציאות האנושית, יכול להיות שדווקא בדינמיקות כאלה הוא כן מופיע בשלב מוקדם יותר מאשר בפנטזיות וניליות או העדפות "רכות" יותר.
זה לפחות משהו שאני מנסה להבין תוך כדי המחקר.
סווריןן סווריןן
סווריןן • 12 במרץ 2026
זה לגמרי יכול להופיע בהתחלה, או להיות מרומז בהתחלה . מה שנכון לחפש הוא מלאות, ולא תיחום של הדמויות לקינק (כי אז פשוט תכתוב פורנו וזהו). 'לוליטה' הוא דוגמה טובה, 'ונוס בפרווה' קצת פחות טובה... ככל שהקינק קיצוני יותר (יחסית לעולם הונילי), כך קל יותר ליצור הלם ומייד צמצום של הטקסט לספר על MDLB... ההחלטה הראשונית שלך, כך נראה לי, צריכה להיות אם זה קינק ששמור למיטה, או שאתה מנסה לטעון למבנה אישיותי שממנו משהו כזה צומח. הייתי מוותר על הכיוון השני, כי נופלים לפסיכולוגיזציה בפרוטה...
בהצלחה
בהחלט מאתגר
galigal galigal
לפני יום • 14 במרץ 2026
galigal • 14 במרץ 2026
מעבר לפנטזיה, שבה אני מוצא את עצמי נמשך לרובד המשפיל יותר שאפשר ליצור מהדינמיקה,
הפטיש נוגע אצלי גם בנקודות רגישות יותר כמו הרצון להיות קרוב לאדם מכיל ואוהב שיש לי בו מספיק אמון כדי לאפשר לעצמי להיות קטן לידו ולתת מקום לחלק יותר רך שבי
אני לא רואה את עצמי חי את זה 24/7, אבל בהחלט הייתי רוצה לחוות את זה עם מישהי שאוהבת ומבינה את הדינמיקה הזאת.