|
|
לפני יום •
14 במרץ 2026
ברכות לכבוד אלפא שחוגג יום הולדת ב15.3
לפני יום •
14 במרץ 2026
קרשנדו(נשלטת) • 14 במרץ 2026
כל שנה אני מזכירה לעצמי שיש לך הכל ואני זאת רק תוספת לא חיונית בכלל. אין לי מה לתת לך, כי אין לך צורך בי, אתה לא תלוי בי אבל אתה עדיין מחליט לבחור בי. לימדת אותי להעריך את זה. אני לא יודעת אם תחליט להשאיר אותנו יחד, אבל הקול שלך תמיד יהיו בראשי. עבורי אתה הכל. עבורך אתה תמיד מחפש רק את המצויין ומה שנראה לך נכון, ואני מקווה שאהיה שלך עוד הרבה כי להיות איתך זה להיות ליד אלוהים.
החודשים האחרונים שלנו יחד היו מתנה עבורי, ומקווה שאוכל לגרום לך לעוד המון אושר, סיפוק, הנאה, והפיטמה שבקצפת. יום הולדת שמח, מלא משמעות, מלא אנשים קרובים ואהובים, שמשתדלים לעשות עבורך אושר. אני אוהבת אותך ואתה מודל לחיקוי ואל תצחק עליי אם אני קצת עושה הכל כמוך. מזמינה את מי שמכירה אותך וגם את מי שלא מכיר - להגיד מזל טוב. |
|
|
|
|
לפני יום •
14 במרץ 2026
לפני יום •
14 במרץ 2026
העבד המחונך שלך(נשלט) • 14 במרץ 2026
מזל טוב
|
|
|
|
|
לפני יום •
15 במרץ 2026
לפני יום •
15 במרץ 2026
אבי הנדימן נשלט(נשלט) • 15 במרץ 2026
בוקר טוב שיהיה לך המון מזל טוב להיות יום הולדת בריאות אושר וכבוד כל אשר תקחי תצליחי
|
|
|
|
|
לפני יום •
15 במרץ 2026
Re: ברכות לכבוד אלפא שחוגג יום הולדת ב15.3
לפני יום •
15 במרץ 2026
מישלי • 15 במרץ 2026
► קרשנדו כתב/ה: כל שנה אני מזכירה לעצמי שיש לך הכל ואני זאת רק תוספת לא חיונית בכלל. אין לי מה לתת לך, כי אין לך צורך בי, אתה לא תלוי בי אבל אתה עדיין מחליט לבחור בי. לימדת אותי להעריך את זה. אני לא יודעת אם תחליט להשאיר אותנו יחד, אבל הקול שלך תמיד יהיו בראשי. עבורי אתה הכל. עבורך אתה תמיד מחפש רק את המצויין ומה שנראה לך נכון, ואני מקווה שאהיה שלך עוד הרבה כי להיות איתך זה להיות ליד אלוהים.
החודשים האחרונים שלנו יחד היו מתנה עבורי, ומקווה שאוכל לגרום לך לעוד המון אושר, סיפוק, הנאה, והפיטמה שבקצפת. יום הולדת שמח, מלא משמעות, מלא אנשים קרובים ואהובים, שמשתדלים לעשות עבורך אושר. אני אוהבת אותך ואתה מודל לחיקוי ואל תצחק עליי אם אני קצת עושה הכל כמוך. מזמינה את מי שמכירה אותך וגם את מי שלא מכיר - להגיד מזל טוב. כתבת מדהים! ומזל טוב ענק לאיש והאגדה ♡ }{ וגם {} חיבוק גדול ואוהב(ת) |
|
|
|
|
לפני יום •
15 במרץ 2026
לפני יום •
15 במרץ 2026
Winnie • 15 במרץ 2026
יאאההה מרגש.... מזל טוב 🥰💖!!
לעוד מלא שנים של אושר! |
|