| נשלט מחפש קשר |
לפני 3 ימים •
13 במרץ 2026
לפני 3 ימים •
13 במרץ 2026
נשלט מחפש קשר • 13 במרץ 2026
לנשלט שמעוניין בזוגיות עם שולטת אז כמעט בלתי אפשרי למצוא מישהי כזו בעולם הונילי.
כשמכירים באופן טבעי ומעלים את הנושא - או שזה נשמע להן מוזר או שהן חושפות שבמיטה הן רוצות להיות נשלטות. זו כמובן הכללה, כי ברור שיש גם שולטות שמסתובבות בעולם הוונילי, אבל הן נדירות וקשה לזהות אותן. מצד שני, לאור דברי אתה יכול להבין שקל יותר למצוא בעולם הוונילי נשים שנמשכות להיות נשלטות, אבל אם אתה מחפש מישהי שהיא הארדקור בזה - זו אותה בעיה. מה דעתכם? |
|
|
|
|
לפני 3 ימים •
13 במרץ 2026
לפני 3 ימים •
13 במרץ 2026
Seduction • 13 במרץ 2026
דווקא נפגשתי פעם ראשונה אחרי מלא שנים באתר ונילי עים מישהי מענינת .. אבל לא היה מצ'ינג .
|
|
|
| evillovable |
לפני 3 ימים •
13 במרץ 2026
לפני 3 ימים •
13 במרץ 2026
evillovable • 13 במרץ 2026
► ArchAngel כתב/ה: תתאר את זה הפוך: אישה ונילית שרוצה בן זוג ונילי, כדאי לה לחפש בכלוב ולחשוב שהיא תצליח להפוך מישהו כאן לונילי בשבילה?
אתה לא חושב שהיא תבזבז לעצמה את הזמן ושזה יוביל לעוגמת נפש לכל הצדדים? לייצר קרבה רגשית בין אנשים לא משנה את המיניות שלהם, אהבה לא מעלימה מאיתנו את הצורך בבדס"מ או לא הופכת אותנו לשולטים/נשלטים אם זה הגבול שלנו. היא רק גורמת לאנשים להרגיש שיותר קשה להם לעזוב אותך, ושעכשיו הם צריכים להתפשר כדי לא לאבד את המקום הבטוח שנוצר. ולא שווה לקחת הימור על המקרים יוצאי הדופן האלו שבעצם בתוך תוכם כל הזמן הזה מסתתר איזה יצר מודחק שתצליח לעורר. לרוב אנשים מכירים עצמם יותר טוב ממה שאתה מניח לגביהם, ויש סיבה שהם מחפשים את בני הזוג שלהם רק במרחבים שמיועדים לקהל ספציפי. אז בעצם כל האנשים שבקטע מרוכזים כאן באתר הזה? בספק... |
|
|
| evillovable |
לפני 3 ימים •
13 במרץ 2026
לפני 3 ימים •
13 במרץ 2026
evillovable • 13 במרץ 2026
► Sunna סאנה כתב/ה: אני חושבת שלא כדאי להיות בתפיסת השחור-לבן של ״או בכלוב, או באפליקציות בהן אתה מציג את עצמך כונילי״.
יש אופציות כמו לכתוב באופנים שרומזים על כך (או, ואת זה אני מעריכה יותר, לכתוב זאת באופן גלוי אבל לא מפורט). כמו כן, תמיד קיימת האופציה לתקשר מההתחלה, בשאלה מה כל אחד-ת מחפשת. אני לא מתכוונת לשאול בשיחה ראשונה ״את שולטת? איך את אוהבת סקס?״, אבל לפתוח לדיון (לא סקסטינג, דיון) את זה שמיניות היא דבר מגוון, ושאתה לא ונילי, יכול לסייע לגשש לפעמים. אם כבר בהקשר של לכתוב באופן גלוי אבל לא לגמרי גלוי באמת, לכתוב כחלק מהצגה עצמית (לשזור את זה שם באופן לא דרמטי) שאינך ונילי, שם את זה על המפה בלי להגיד מה אתה וממה אתה נהנה, אבל כן מאפשר למי שמעבירה אותך לדעת משהו על זה לפני ומאפשר החלטה מודעת ויותר ביטחון מהצד שלך. במקרה הכי גרוע, אתה ועוד סאביות תצטרכו להגיד ״זה לא את, זה זה שאנחנו באותו צד״ (קרה לי בעבר כשדיברתי עם נשים והבנו בשיחה שנייה או ראשונה למשל ששתינו דומיות שקיווינו שהשנייה סאבית עקב הרמיזה, אבל יצא מצחיק ונחמד, לא מלא חרדה להעלות נושא בפני מישהי שמלכתחילה לא עוסקת בו). לא מסכימה עם העניין של לעלות את זה בשיח על ההתחלה. אם מישהו יעלה מולי דברים כאלו על התחלה זה יוריד לי ממנו. זה לכוון את השיחה למקום שבעיניי היא לא צריכה להגיע על ההתחלה, בייחוד לא עם מישהו שמעניין אותי להכיר באמת. |
|
|
|
|
לפני 3 ימים •
13 במרץ 2026
לפני 3 ימים •
13 במרץ 2026
ArchAngel(שולטת) • 13 במרץ 2026
► evillovable כתב/ה: ► ArchAngel כתב/ה: תתאר את זה הפוך: אישה ונילית שרוצה בן זוג ונילי, כדאי לה לחפש בכלוב ולחשוב שהיא תצליח להפוך מישהו כאן לונילי בשבילה?
אתה לא חושב שהיא תבזבז לעצמה את הזמן ושזה יוביל לעוגמת נפש לכל הצדדים? לייצר קרבה רגשית בין אנשים לא משנה את המיניות שלהם, אהבה לא מעלימה מאיתנו את הצורך בבדס"מ או לא הופכת אותנו לשולטים/נשלטים אם זה הגבול שלנו. היא רק גורמת לאנשים להרגיש שיותר קשה להם לעזוב אותך, ושעכשיו הם צריכים להתפשר כדי לא לאבד את המקום הבטוח שנוצר. ולא שווה לקחת הימור על המקרים יוצאי הדופן האלו שבעצם בתוך תוכם כל הזמן הזה מסתתר איזה יצר מודחק שתצליח לעורר. לרוב אנשים מכירים עצמם יותר טוב ממה שאתה מניח לגביהם, ויש סיבה שהם מחפשים את בני הזוג שלהם רק במרחבים שמיועדים לקהל ספציפי. אז בעצם כל האנשים שבקטע מרוכזים כאן באתר הזה? בספק... הם לא מרוכזים רק בכלוב, כמובן. זאת רק דוגמא אחת מתוך עשרות שאפשר לתת. יש מלא מרחבים בדס"מיים אונליין ובמציאות להיות בהם ולחפש בהם שפשוט מיותר ומסורבל לבחור דווקא להיות במרחב ונילי. אני כבר התחתנתי עם מישהו שהכרתי בכלוב, אבל כשהייתי רווקה וחיפשתי וויתרתי מאוד מהר על מרחבים ונילים, כי החוויה הייתה מתסכלת וגם לא בטוחה עבורי כאישה. לא באמת גליתי שם איזה "נשלטים בארון שרק חיכו לאישה הנכונה", נתקלתי בגברים ונילים, שחיים בעידן רווי מידע ויודעים מה זה בדס"מ, ובכל מקרה בחרו בטינדר ודומיו כי הם יודעים מה הם רוצים וזאת לא אישה שולטת. אלו החוויות שלי באפליקציות וניליות: 1. הגיבו אלי כאילו אני חולת נפש לא משנה כמה נסיתי לעלות את העניין בעדינות. 2. כעסו ונעלבו כאילו פגעתי להם בגבריות רק מעצם הכותרת של שולטת, מבלי שאמרתי שהם חייבים לי משהו. היה למשל מישהו שקילל אותי בטירוף כי הניח שאני חושבת שהוא הומו(?!) 3.בצורה בוגרת אמרו שזה לא מתאים להם אבל התפלאו למה שפשוט לא אכנס לכלוב או אלך לדאנג'ן במקום לבזבז לכולם את הזמן. באיזשהו שלב החלטתי שנמאס לי לפתוח סמול טוק שנכשל כשמגיעים לנקודה שבה "נחשפים הקלפים", אז החלטתי לחשוף אותם מראש בביו, וכדי לוודא שגברים באמת קראו אמרתי להם לעשות לי סופר לייק שיבלטו לי ואחליק אותם ימינה. ואיזו אוכלוסיה זה הביא לי? אנשים שהחליטו שאני שולטת בתשלום או זונה שמפרסמת את עצמה, וניסו לקנות אותי. או כל מיני ונילים מושפעי פורנו שרוצים לזיין אישה שיביימו אותה אוחזת בשוט, או הניחו שאישה קינקית זה שם קוד לשרלילה שלא צריך לכבד. הספיק לי מזה, וחזרתי לכלוב. ברור שגם פה לא הכל מושלם, אבל מי שמגיע לכאן כנשלט רוצה בזה, ויש לו פרופיל ובלוג שלם שבו הוא כותב על הרצונות שלו ואני יכולה לבדוק אם הם מתאימים לשלי. אף אחד בכלוב, בפטלייף או במאנצ' לא יסתכל עלי מוזר או יקפוץ למסקנות שאני מתעללת. גם שיח הגבולות שקיים בבדס"מ גורם לכך שהקהילה מסננת מתוכה קריפים (או שלפחות מנסה), בזמן שבעולם הונילי מניחים שאם יש למישהי קינק אז היא אוביקט מיני שמותר להטריד כי "מבקשת את זה". האם יש בעולם הונילי שגברים שכן יכולים לזרום? בטוח. אבל הם לא שווים לי את ההימור הזה, ולהתעסק בכל הגברים שלא פשוט לא בעניין כשיש במרחק לחיצה את הכלוב או במרחק נסיעה איזה מנאצ'. |
|
|
|
|
לפני 3 ימים •
13 במרץ 2026
לפני 3 ימים •
13 במרץ 2026
לורד זאב(שולט) • 13 במרץ 2026
► teacher כתב/ה: אל תתבאס מזה, אתה גם צעיר מאוד (שזה לא דבר רע) ועדיין לא משתמש בכל הכלים שעומדים פה לרשותך.
הפרופיל שלך ריק , והמודעה שפרסמת מאותתת מאוד חזק שאתה לא יודע מה אתה רוצה כל כך (שוב, לא דבר רע בהכרח). אולי זו נקודה טובה להתחיל בה: https://thecage.co.il/phpBB/viewtopic.php?t=46237 תודה אשמח לקצת הכוונה ומנטוריות |
|
|
|
|
לפני 3 ימים •
13 במרץ 2026
לפני 3 ימים •
13 במרץ 2026
teacher(שולט) • 13 במרץ 2026
הנה הכוונה -
1. לא להתבאס 2. להשתמש בכל הכלים שעומדים פה לרשותך. (להלן הכלים: פרופיל, מודעה, פורום) 3. הפרופיל (שלך ריק) 4. המודעה שפרסמת (מאותתת מאוד חזק שאתה לא יודע מה אתה רוצה כל כך (שוב, לא דבר רע בהכרח)). 5. פורומים - נקודה טובה להתחיל בה, תכתוב שם: https://thecage.co.il/phpBB/viewtopic.php?t=46237 ראיתי שהתחלת לכתוב בלוג |
|
|
|
|
לפני יומיים •
14 במרץ 2026
לפני יומיים •
14 במרץ 2026
Arsene • 14 במרץ 2026
► ArchAngel כתב/ה: ► evillovable כתב/ה: ► ArchAngel כתב/ה: תתאר את זה הפוך: אישה ונילית שרוצה בן זוג ונילי, כדאי לה לחפש בכלוב ולחשוב שהיא תצליח להפוך מישהו כאן לונילי בשבילה?
אתה לא חושב שהיא תבזבז לעצמה את הזמן ושזה יוביל לעוגמת נפש לכל הצדדים? לייצר קרבה רגשית בין אנשים לא משנה את המיניות שלהם, אהבה לא מעלימה מאיתנו את הצורך בבדס"מ או לא הופכת אותנו לשולטים/נשלטים אם זה הגבול שלנו. היא רק גורמת לאנשים להרגיש שיותר קשה להם לעזוב אותך, ושעכשיו הם צריכים להתפשר כדי לא לאבד את המקום הבטוח שנוצר. ולא שווה לקחת הימור על המקרים יוצאי הדופן האלו שבעצם בתוך תוכם כל הזמן הזה מסתתר איזה יצר מודחק שתצליח לעורר. לרוב אנשים מכירים עצמם יותר טוב ממה שאתה מניח לגביהם, ויש סיבה שהם מחפשים את בני הזוג שלהם רק במרחבים שמיועדים לקהל ספציפי. אז בעצם כל האנשים שבקטע מרוכזים כאן באתר הזה? בספק... הם לא מרוכזים רק בכלוב, כמובן. זאת רק דוגמא אחת מתוך עשרות שאפשר לתת. יש מלא מרחבים בדס"מיים אונליין ובמציאות להיות בהם ולחפש בהם שפשוט מיותר ומסורבל לבחור דווקא להיות במרחב ונילי. אני כבר התחתנתי עם מישהו שהכרתי בכלוב, אבל כשהייתי רווקה וחיפשתי וויתרתי מאוד מהר על מרחבים ונילים, כי החוויה הייתה מתסכלת וגם לא בטוחה עבורי כאישה. לא באמת גליתי שם איזה "נשלטים בארון שרק חיכו לאישה הנכונה", נתקלתי בגברים ונילים, שחיים בעידן רווי מידע ויודעים מה זה בדס"מ, ובכל מקרה בחרו בטינדר ודומיו כי הם יודעים מה הם רוצים וזאת לא אישה שולטת. אלו החוויות שלי באפליקציות וניליות: 1. הגיבו אלי כאילו אני חולת נפש לא משנה כמה נסיתי לעלות את העניין בעדינות. 2. כעסו ונעלבו כאילו פגעתי להם בגבריות רק מעצם הכותרת של שולטת, מבלי שאמרתי שהם חייבים לי משהו. היה למשל מישהו שקילל אותי בטירוף כי הניח שאני חושבת שהוא הומו(?!) 3.בצורה בוגרת אמרו שזה לא מתאים להם אבל התפלאו למה שפשוט לא אכנס לכלוב או אלך לדאנג'ן במקום לבזבז לכולם את הזמן. באיזשהו שלב החלטתי שנמאס לי לפתוח סמול טוק שנכשל כשמגיעים לנקודה שבה "נחשפים הקלפים", אז החלטתי לחשוף אותם מראש בביו, וכדי לוודא שגברים באמת קראו אמרתי להם לעשות לי סופר לייק שיבלטו לי ואחליק אותם ימינה. ואיזו אוכלוסיה זה הביא לי? אנשים שהחליטו שאני שולטת בתשלום או זונה שמפרסמת את עצמה, וניסו לקנות אותי. או כל מיני ונילים מושפעי פורנו שרוצים לזיין אישה שיביימו אותה אוחזת בשוט, או הניחו שאישה קינקית זה שם קוד לשרלילה שלא צריך לכבד. הספיק לי מזה, וחזרתי לכלוב. ברור שגם פה לא הכל מושלם, אבל מי שמגיע לכאן כנשלט רוצה בזה, ויש לו פרופיל ובלוג שלם שבו הוא כותב על הרצונות שלו ואני יכולה לבדוק אם הם מתאימים לשלי. אף אחד בכלוב, בפטלייף או במאנצ' לא יסתכל עלי מוזר או יקפוץ למסקנות שאני מתעללת. גם שיח הגבולות שקיים בבדס"מ גורם לכך שהקהילה מסננת מתוכה קריפים (או שלפחות מנסה), בזמן שבעולם הונילי מניחים שאם יש למישהי קינק אז היא אוביקט מיני שמותר להטריד כי "מבקשת את זה". האם יש בעולם הונילי שגברים שכן יכולים לזרום? בטוח. אבל הם לא שווים לי את ההימור הזה, ולהתעסק בכל הגברים שלא פשוט לא בעניין כשיש במרחק לחיצה את הכלוב או במרחק נסיעה איזה מנאצ'. כמו שאמרתי קודם, אני חושב שזאת טעות להניח שכל החוויות בעולם הוונילי שוות - זה לא נכון. זה משמעותית קל יותר להיות שולט או נשלטת מאשר להיות שולטת או נשלט, בגלל שהקינקים האלו מתקשרים הרבה יותר בטבעיות עם תפקידי מגדר מסורתיים והעדפות נפוצות-סטטיסטית, ולכן קל יותר להביע אותם. כשאני אומר למישהי שהקינק שלי הוא לקשור אותה למיטה ואז לרדת לה עד שהיא גומרת ולהמשיך לרדת לה עוד, זה לא כמו כשמישהו אומר למישהי שהקינק שלו הוא להיות בחיתול ולקרוא לה אמא. אלו פשוט דברים שונים מהותית שמתקבלים בצורה שונה לגמרי, וברור שהתגובות שונות לחלוטין. |
|
|