בוקר טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב סינון

פונה בעיקר לאלו שהם חדשים ו/או צעירים באופן יחסי

לורד זאב לורד זאב​(שולט)
לפני שעתיים • 17 במרץ 2026

פונה בעיקר לאלו שהם חדשים ו/או צעירים באופן יחסי

לורד זאב​(שולט) • 17 במרץ 2026
1. איך גיליתם/הכרתם את העולם הזה?
2. איך נכנסתם אליו? מה היו הצעדים הראשונים שעשיתם/הצעדים הגדולים שלכם?
A Ciel Ouvert A Ciel Ouvert
לפני שעה • 17 במרץ 2026
A Ciel Ouvert • 17 במרץ 2026
1. ידעתי שהוא קיים. זה תמיד היה אצלי במאחורה של הראש, עם הזמן נכנסתי יותר לקינק ואז גם אימצתי את הבדסמ לקרבי
2. הצעד הכי גדול הוא בעיקר להפסיק להדחיק את זה. הבנתי שאין איך לברוח מזה וגם אין יותר ממה לברוח. קודם זה היה לצאת מארון הבדסמ בפני חברה, אחרי זה היה ללכת למאנץ' ולשיעורי שיבארי ראשונים. לפגוש עוד אנשים שבעניין, לדבר איתם, לחלוק חוויות ולאט לאט לנסות להבין מה המקום שלי בזה. עוד לא מבין את המקום שלי לגמרי כמובן אבל זה תהליך
    התגובה האהובה בשרשור
לורד זאב לורד זאב​(שולט)
לפני שעה • 17 במרץ 2026
A Ciel Ouvert כתב/ה:
1. ידעתי שהוא קיים. זה תמיד היה אצלי במאחורה של הראש, עם הזמן נכנסתי יותר לקינק ואז גם אימצתי את הבדסמ לקרבי
2. הצעד הכי גדול הוא בעיקר להפסיק להדחיק את זה. הבנתי שאין איך לברוח מזה וגם אין יותר ממה לברוח. קודם זה היה לצאת מארון הבדסמ בפני חברה, אחרי זה היה ללכת למאנץ' ולשיעורי שיבארי ראשונים. לפגוש עוד אנשים שבעניין, לדבר איתם, לחלוק חוויות ולאט לאט לנסות להבין מה המקום שלי בזה. עוד לא מבין את המקום שלי לגמרי כמובן אבל זה תהליך

חברה= בת זוג או חברה=סביבה?
מתי היה השינוי אצלך?
A Ciel Ouvert A Ciel Ouvert
לפני 59 דקות • 17 במרץ 2026
A Ciel Ouvert • 17 במרץ 2026
לורד זאב כתב/ה:

מתי היה השינוי אצלך?

חברה כמו חבר אבל בבחורה.
השינוי היה כשנפרדתי מהאקסית והתחלתי להבין מה אני מחפש בזוגיות הבאה שתבוא עליי לטובה
לורד זאב לורד זאב​(שולט)
לפני 45 דקות • 17 במרץ 2026
A Ciel Ouvert כתב/ה:
לורד זאב כתב/ה:

מתי היה השינוי אצלך?

חברה כמו חבר אבל בבחורה.
השינוי היה כשנפרדתי מהאקסית והתחלתי להבין מה אני מחפש בזוגיות הבאה שתבוא עליי לטובה

התכוונתי לפני כמה זמן? רציתי לראות האם רלוונטי בכלל שאבקש לפנות לפרטי לדבר על זה יותר לעומק
קרום קרום
לפני 26 דקות • 17 במרץ 2026
קרום • 17 במרץ 2026
1. בגיל 11 קראתי כתבה על מלכת סאדו במאקו (לינק נמצא בבלוג שלי בפוסט הראשון), והתרשמתי ביותר. שכחתי מקיום העולם הזה לאיזה שנתיים שלוש. איפשהו בגיל 14 נזכרתי וגיליתי מילות מפתח כגון bdsm ו- femdom. וגם גיליתי את הכלוב בערך באותה תקופה; מאז אני קורא כאן בלוגים לפעמים.

2. לא נכנסתי, עדיין מאונן ומפנטז בלבד. פתחתי כאן בלוג שזה כן צעד בלהגיד לעצמי שהצד הזה שלי קיים. וסיפרתי לאיזה חבר או שניים; קיבלו בהרמת גבה אך בהבנה חלקית. לא מתבייש בזה כמו שמבין שוואלה רוב האנשים לא כזה רוצים לשמוע.