סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב סינון

מה המרחק הכי גדול שנסעתם בשביל פגישה ראשונה?

StarFox StarFox​(נשלט)חשבון מאומת
StarFox​(נשלט)חשבון מאומת
לפני שבועיים • 19 במרץ 2026
StarFox​(נשלט)חשבון מאומת • 19 במרץ 2026
נתיבות
היה חסר משמעות
Shish​(שולטת)
לפני שבוע • 20 במרץ 2026

לגמרי. וביזנס לטיסות לילה, שכחתי לציין. וכאמור, אחד הנבלות.

Shish​(שולטת) • 20 במרץ 2026
Bluecollar כתב/ה:
Shish כתב/ה:
הוא הטיס אותי לארה"ב (אמנם מאירופה, שזה קצת יותר קרוב), אבל לא אליו, אלא אל חברים שלי, ובא לאסוף אותי מאצלם לדייט ראשון, ולמחרת לדייט שני ואז לקח את כולנו לארוחת ערב, ואז דייט שלישי וכו'. זה היה הכי ג'נטלמני שעשו בשבילי, ובו זמנית הוא גם היה אחד השקרנים והנבלות. שבועות ספורים אחרי שחזרתי לאירופה הוא שוב הטיס אותי לארה"ב לאותם חברים, לברית של הבן שלהם, והצטרף אליי שם. היה הזוי כשאני חושבת על זה. זה היה לפני יותר מ20 שנה והכרתי אותו דרך ג'יידייט.

וואו
המאלף השולט בעבד​(שולט)
לפני שבוע • 21 במרץ 2026
פגשתי נשלטים רבים בחו״ל, חלקם פעמים רבות בסוג של קשר עם פגישות בתדירות נמוכה. אני משלב את זה עם טיול וביקור בני משפחה שגרים בחו״ל. לפעמים אם יש נשלט מעניין במיוחד אני עשוי לתכנן טיול למדינה שהוא נמצא בה והפגישה איתו משתלבת בנסיעה. בעיני זה בילוי נעים והשילוב של הנאה מכמה סוגים תורמת לחוויה הכוללת שלי.
הברק שבעינייך הברק שבעינייך
לפני שבוע • 21 במרץ 2026

בפעם הבאה וויז

הברק שבעינייך • 21 במרץ 2026
StarFox כתב/ה:
נתיבות
היה חסר משמעות

אם כבר הדלק עד לשם לפחות תוסיף חמישה שקלים בקברות צדיקים...
להזיק זה לא יכול...
(;
התן מרמת גן התן מרמת גן​(שולט)
לפני שבוע • 21 במרץ 2026
התן מרמת גן​(שולט) • 21 במרץ 2026
אני גר ברמת גן. ונסעתי עד כרכום (ליד הכנרת). מאוד נהנינו שנינו. בפעם השניה היא באה למרכז ונפגשנו וזה היה הכי רחוק על המפה...
כשהייתי סטודנט בבאר שבע ללא רכב. היתה לי חברה שגרה בגילה בירושליים וזה הי ממש רחוק מבחינת זמן.
לפני שנה היתה לי חברה מזכרון יעקוב.

בכל אחד מהמקרים המרחק על המפה לא היה מה שגרם לפרידה. אבל אני עדיין מעדיף שהיא תגור פחות משעה נסיעה ממני. (נניח זכרון בצפון, קריית גת ואשקלון בדרום ואיזור אריאל במזרח).

עדיף לנסוע רחוק בשביל קשר שעובד טוב. וזה גם נחמד לצאת מהנוף הקבוע.
Googiecurious Googiecurious
לפני שבוע • 22 במרץ 2026
Googiecurious • 22 במרץ 2026
עד לטמפה, פלורידה… אחרי 7 חודשים של התכתבויות אינטנסיביות. האמת שהיה מדהים אצלו. אפילו התחלתי לברר על אופציות לתואר השני באזור. אבל אחרי עשרה ימים רומנטיים בטירוף, פרידה מהסרטים בשדה התעופה… הוא מהר מאוד נבהל ונסוג, ונשבר לי הלב קשות. מרגיש לי גלגול קודם ושזה לא הגיוני שאשכרה עשיתי את זה.

הייתי בת 25…. היום בגילי המתקדם, לדייט ראשון לא יותר מחצי שעה נסיעה ומכיוון שאני גרה בת״א, לרוב באים לאזורי.
Bluecollar Bluecollar​(שולטת)
לפני שבוע • 23 במרץ 2026
Bluecollar​(שולטת) • 23 במרץ 2026
אני שואלת את עצמי כמה זמן זה שרד וכמה זמן זה שרד בגילים מבוגרים יותר שיש עבודה במשרה מלאה. (שלא לדבר על ילדים). מרוב התשובות לא היה ממש בר קיימא
Nice Sub for you Nice Sub for you
לפני שבוע • 23 במרץ 2026
Nice Sub for you • 23 במרץ 2026
טסתי ללונדון אמנם לא רק בשביל דייט אבל בציפייה שאפגוש שם מישהי שהתכתבתי עמה חודשים קודם והיא בסוף הבריזה לי 🥲

אבל בלוקולר לא הבריזה לי כשנסעתי מהמרכז לבאר שבע לפגוש אותה 🫶🏻