|
|
לפני 4 שבועות •
26 במרץ 2026
לפני 4 שבועות •
26 במרץ 2026
Luna Oscura(נשלטת){Loki the t} • 26 במרץ 2026
► פרלין כתב/ה: יש לי דוגמה להיט לגבר שיודע לארגן (אם כי לא בטוחה לגבי לכבס ) - כלובי! את גאון רצינית. |
|
|
|
|
לפני 4 שבועות •
26 במרץ 2026
לפני 4 שבועות •
26 במרץ 2026
4X4(נשלט) • 26 במרץ 2026
יש את הליין של סדום - אם אני לא טועה, הרוב נשלטות
|
|
|
|
|
לפני 4 שבועות •
26 במרץ 2026
לפני 4 שבועות •
26 במרץ 2026
מלישס(שולטת) • 26 במרץ 2026
רוב המסיבות המעורבות, בתכלס זה מיילדום.
למה?כי יש שם בעיקר מיילדום. לא בכל הליינים המעורבים כן? אבל בהרבה מהם כן. היה ליין מעורב שיצא לי להגיע ויצא הייתי השולטת היחידה באותו לילה. |
|
|
|
|
לפני 3 שבועות •
2 באפר׳ 2026
לפני 3 שבועות •
2 באפר׳ 2026
שוסי • 2 באפר׳ 2026
► Luna Oscura כתב/ה: ► שוסי כתב/ה: כי הפרופיל שלך הוא של נשלטת.
הם מין הסתם לא יחשפו את עצמם. אני תוהה אם את מבינה את רמת הזלזול במשפט שלך. זה אני נשלטת לא אומר שאני לא יודעת להפעיל את המוח (הלא כזה קטן שלי) ולהבין מי (לרוב לפחות) עומד מולי. ובואי אני אגלה לך משהו, פונים אלי משלל צדדי השוט, גם נשלטים שמשום מה חושבים שאני אשלוט עליהם. איו קשר בין היותך נשלטת לבין היכולות האינטלקטואליות / קוגניטיביות שלך. כאשר גבר מחפש לגמור, הוא יתאים את עצמו למה שהוא חושב שאת מחפשת. |
|
|
|
|
לפני 3 שבועות •
2 באפר׳ 2026
לפני 3 שבועות •
2 באפר׳ 2026
Luna Oscura(נשלטת){Loki the t} • 2 באפר׳ 2026
► שוסי כתב/ה: ► Luna Oscura כתב/ה: ► שוסי כתב/ה: כי הפרופיל שלך הוא של נשלטת.
הם מין הסתם לא יחשפו את עצמם. אני תוהה אם את מבינה את רמת הזלזול במשפט שלך. זה אני נשלטת לא אומר שאני לא יודעת להפעיל את המוח (הלא כזה קטן שלי) ולהבין מי (לרוב לפחות) עומד מולי. ובואי אני אגלה לך משהו, פונים אלי משלל צדדי השוט, גם נשלטים שמשום מה חושבים שאני אשלוט עליהם. איו קשר בין היותך נשלטת לבין היכולות האינטלקטואליות / קוגניטיביות שלך. כאשר גבר מחפש לגמור, הוא יתאים את עצמו למה שהוא חושב שאת מחפשת. אז זהו שלא |
|
|
|
|
לפני 3 שבועות •
2 באפר׳ 2026
לפני 3 שבועות •
2 באפר׳ 2026
שוסי • 2 באפר׳ 2026
מניסיוני, בוודאי שכן.
|
|
|
|
|
לפני 3 שבועות •
2 באפר׳ 2026
לפני 3 שבועות •
2 באפר׳ 2026
Luna Oscura(נשלטת){Loki the t} • 2 באפר׳ 2026
► שוסי כתב/ה: מניסיוני, בוודאי שכן. מניסיוני לא |
|
|
|
|
לפני 3 שבועות •
2 באפר׳ 2026
Re: למה?
לפני 3 שבועות •
2 באפר׳ 2026
CTAC DM(שולט) • 2 באפר׳ 2026
► המלכה קארינה כתב/ה: למה לדעתכם אין ערבי maledom ?
(או שיש ואני לא יודעת🤔?) לשולטות יש מגוון של פמדום אני רוצה שיהיו גם maledom ! אני אבוא רק לצפות בסשיינים 🔥🔥🔥 לפי דעתי את צודקת ואין. הדבר היחיד שהיה קרוב למיילדום היה אלקטרז,וזה רק בגלל שהיה ברובו בדסמים שעושים בדסם פומבי וכמובן רוב הדומים היו גברים. היום גם באירועים מעורבים, יש הרבה סקרנים והחלק הבדסמי לא ממש רלוונטי למסיבה בהשוואה לפמדומים. כמארגן שהוא גם בדסמי, יש מחשבה להקים מרחב כזה, למרות האתגרים הלא פשוטים של גג אחד והרבה אגו - ניתן לראות איך הדיון התנהל כאן בשרשור. וצריך לציין לטובה את המארגנות של הפמדומים, פעם זה היה פחות פופולרי ויותר נישתי, אבל ההתמדה וההפקה לא פסקה ויש תוצאות נפלאות לזה בדמות המגוון והעניין. |
|
|
|
|
לפני 3 שבועות •
3 באפר׳ 2026
לפני 3 שבועות •
3 באפר׳ 2026
Blonde • 3 באפר׳ 2026
לדעתי אין ערבי מיילדום כי קשה להביא נשים למקומות שהם בתכלס יהיו מלאים בגברים, גם ערבי פמדום פועלים שגברים קונים ונשים נכנסות חינם או מופחת, אז בערבי מיילדום זה יקרה הפוך? נשמע מצחיק ולא חושבת שיעבוד חח
הליינים העיקריים ומועדנים בעיקר כיום מנוהלים על ידי גברים (סין אתיקס,דאנגן, לוציפר) הם אומנם מכוונים לקהל הרחב אבל בהחלט יש יותר מיילדום במסיבות האלה מאשר פמדום, מכיוון שהן מרגישות יותר בנוח במסיבות של עצמן וזה לגיטימי אני כן אציין שחלק מהם עושים ערבי פמדום מוצלחים מאוד וזה עיניין של נושא ותזמון |
|
|
|
|
לפני שבועיים •
3 באפר׳ 2026
לפני שבועיים •
3 באפר׳ 2026
CTAC DM(שולט) • 3 באפר׳ 2026
► Blonde כתב/ה: לדעתי אין ערבי מיילדום כי קשה להביא נשים למקומות שהם בתכלס יהיו מלאים בגברים, גם ערבי פמדום פועלים שגברים קונים ונשים נכנסות חינם או מופחת, אז בערבי מיילדום זה יקרה הפוך? נשמע מצחיק ולא חושבת שיעבוד חח
הליינים העיקריים ומועדנים בעיקר כיום מנוהלים על ידי גברים (סין אתיקס,דאנגן, לוציפר) הם אומנם מכוונים לקהל הרחב אבל בהחלט יש יותר מיילדום במסיבות האלה מאשר פמדום, מכיוון שהן מרגישות יותר בנוח במסיבות של עצמן וזה לגיטימי אני כן אציין שחלק מהם עושים ערבי פמדום מוצלחים מאוד וזה עיניין של נושא ותזמון אני מסכים איתך לגבי הפער בין כמה קל להביא גברים מול כמה קשה להביא נשים למרחב בילוי. אבל לאירועי פמדום כמו גם למילדום מגיעים מסודרים לפני כן או מאוזנים לפני כן באיזון משחקי, בניגוד למסיבה רגילה,יש מגיעים לשחק בדסמית ומיניות וריקודים הם משניים. במילים אחרות לא צריך באמת למשוך נשים לבד, אנשים זרים לא באמת יעשו סשנים במקום, מצב צבירה כזה דורש בטחון והכירות מוקדמת לכל המשתתפים. דבר נוסף ריבוי גברים לא עושה מסיבה למילדום. גם בפמדום יש הרבה גברים. האווירה הבדסמית וכל מה שקשור לשליטה גברית לסוגיה יכולה לייצר מיילדום. לגבי העליות שציינת, בדינאמיקה טופ גברי- נשלטת, הנושא הכלכלי שונה אם נשווה לדינאמיקה של טופ נשי - נשלט. לא מצופה לנשלטת לשלם, למרות שזה יכול להתקיים ואין זה חייב להתקיים במסיבה. |
|
|