שבת שלום אורח/ת
עכשיו בכלוב סינון

טיפים/עצות מניסיונכם

LowCarb LowCarb​(שולט)
לפני 9 שעות • 4 באפר׳ 2026
LowCarb​(שולט) • 4 באפר׳ 2026
[quote="olivia r"]
LowCarb כתב/ה:

אני רואה את התגובות שלך בפורום ושוב ושוב נתקלת בזה שאתה מניחה שהחוויה שלך היא החוויה האוניברסלית של גברים.

גם אני שמתי לב אליך.
בכל התגובות שלך אלי את תמיד דווקנית ווכחנית, והרושם שנשאר לי ממך אינו נעים.
אבל אני רוצה גם להחמיא לך: כל הכבוד שהצלחת לייצר אמירה כללית, גם אם היא רק על אדם אחד, עלי.
נדיר למצוא נשים שמסוגלות להכליל, בפרט בנות דורך, אצלן הרפלקס המגוחך להתמקד רק באישי ובחריג מגיע על חשבון יכולת זאת.
אז סחתיין.הצלחת.
אבל לצערי, המהות של דבריך היא כרגיל שגוייה.
אני לא מבסס את דברי על אנדקדוטה אישית. יש הרבה מאד מחקרים עליהם אני מבסס את דעתי.
הקשר המתועד ביותר הוא טראומה מינית ו PTSD המקושרת ל- risky sexual behaviours בהמשך החיים, כולל יותר שותפים, התחלה מוקדמת יותר, וקושי רב יותר בהצבת גבולות.
גם בהפרעה דו קוטבית, בעיקר בזמן מאניה, יש תיעוד ברור של hypersexuality ושל יותר נטייה להתנהגות מינית מסכנת.
גם בהפרעות אישיות יש קשר רלוונטי. Histrionic personality disorder מוגדרת בין השאר דרך emotionality מוגברת, attention seeking, ולעיתים אינטראקציה בין אישית שנחווית כסקסואלית או פרובוקטיבית.
את מוזמנת לבדוק לפי מיטב יכולתך אונליין או מחוץ לרשת.
כמו שקל לראות (אם מקדישים לזה טיפה מאמץ לפני שעושים מעצמנו צחוק בפומבי), דברי מבוססים היטב.
בנוגע לתגובה של שולטים לעובדות אלו, זה כבר עניין אישי, ואכן שיתפתי את מסקנותי והמלצתי עליהן. כל אדם בגיר (אם הוא לא דווקני וקנטרן) יכול לעשות את השיקולים שלו לאור העובדות ולאור המלצותי.

אוסיף כי התייחסותך לתשובה שלי לנושא זה כ"לחרוץ גורלות של אנשים" היא לא פחות ממגוחכת. כנ"ל השקפתך כי ה"אמירה מסוכנת".
אני ממליץ לך לוותר על הדרמה, הדווקנות והלעומתיות, ולנסות גישה בריאה יותר, ונעימה יותר לזולת.
אבל זאת רק המלצה שלי. היא מבוססת על החוויה האנקדוטלית שלי, ולא על מחקרים לשם שינוי.
מקווה שלא תראי בה מסוכנת.
Bluecollar Bluecollar​(שולטת)
לפני 8 שעות • 4 באפר׳ 2026
Bluecollar​(שולטת) • 4 באפר׳ 2026
[quote="LowCarb"]
olivia r כתב/ה:
LowCarb כתב/ה:

אני רואה את התגובות שלך בפורום ושוב ושוב נתקלת בזה שאתה מניחה שהחוויה שלך היא החוויה האוניברסלית של גברים.

גם אני שמתי לב אליך.
בכל התגובות שלך אלי את תמיד דווקנית ווכחנית, והרושם שנשאר לי ממך אינו נעים.
אבל אני רוצה גם להחמיא לך: כל הכבוד שהצלחת לייצר אמירה כללית, גם אם היא רק על אדם אחד, עלי.
נדיר למצוא נשים שמסוגלות להכליל, בפרט בנות דורך, אצלן הרפלקס המגוחך להתמקד רק באישי ובחריג מגיע על חשבון יכולת זאת.
אז סחתיין.הצלחת.
אבל לצערי, המהות של דבריך היא כרגיל שגוייה.
אני לא מבסס את דברי על אנדקדוטה אישית. יש הרבה מאד מחקרים עליהם אני מבסס את דעתי.
הקשר המתועד ביותר הוא טראומה מינית ו PTSD המקושרת ל- risky sexual behaviours בהמשך החיים, כולל יותר שותפים, התחלה מוקדמת יותר, וקושי רב יותר בהצבת גבולות.
גם בהפרעה דו קוטבית, בעיקר בזמן מאניה, יש תיעוד ברור של hypersexuality ושל יותר נטייה להתנהגות מינית מסכנת.
גם בהפרעות אישיות יש קשר רלוונטי. Histrionic personality disorder מוגדרת בין השאר דרך emotionality מוגברת, attention seeking, ולעיתים אינטראקציה בין אישית שנחווית כסקסואלית או פרובוקטיבית.
את מוזמנת לבדוק לפי מיטב יכולתך אונליין או מחוץ לרשת.
כמו שקל לראות (אם מקדישים לזה טיפה מאמץ לפני שעושים מעצמנו צחוק בפומבי), דברי מבוססים היטב.
בנוגע לתגובה של שולטים לעובדות אלו, זה כבר עניין אישי, ואכן שיתפתי את מסקנותי והמלצתי עליהן. כל אדם בגיר (אם הוא לא דווקני וקנטרן) יכול לעשות את השיקולים שלו לאור העובדות ולאור המלצותי.

אוסיף כי התייחסותך לתשובה שלי לנושא זה כ"לחרוץ גורלות של אנשים" היא לא פחות ממגוחכת. כנ"ל השקפתך כי ה"אמירה מסוכנת".
אני ממליץ לך לוותר על הדרמה, הדווקנות והלעומתיות, ולנסות גישה בריאה יותר, ונעימה יותר לזולת.
אבל זאת רק המלצה שלי. היא מבוססת על החוויה האנקדוטלית שלי, ולא על מחקרים לשם שינוי.
מקווה שלא תראי בה מסוכנת.

מחקרים גם מראים שאין קשר מובהק בין בדסמ לבין הפרעות נפשיות . לא יותר מכל האוכלוסיה הכללית.
בכל מקרה, זה שאחד מהסימפטומים בהפרעות נפשיות הוא התנהגות מינית לא אומר שהתנהגות מינית בהכרח מעידה על בעיה נפשית.
וגם כאן אין קשר לבדסמ.
אתה מוזמן לקרוא מחקרים
LowCarb LowCarb​(שולט)
לפני 8 שעות • 4 באפר׳ 2026
LowCarb​(שולט) • 4 באפר׳ 2026
Bluecollar כתב/ה:
כלוסיה הכללית.
בכל מקרה, זה שאחד מהסימפטומים בהפרעות נפשיות הוא התנהגות מינית לא אומר שהתנהגות מינית בהכרח מעידה על בעיה נפשית.

נכון מאד.
אבל לא דיברתי על "התנהגות מינית", דיברתי על מיניות מוחצנת ופתיינית, קרי - attention seeking, פרובוקציות (מקל בתחת, וכאלה) ,התנהגות מינית מסכנת וטשטוש גבולות.
בכל מקרה, אני מקבל את ההרגשה שמחפשות אותי כאן על קוצו של יו"ד, וזה פחות מתאים לי.
אם נעשה רגע זום אאוט, הרבה יותר מעניין אותי למה המלצות של שולטים שמזהירות מפני דפוסים של שולטים אחרים לא זוכות לאותו שפיל של "לא כל מי שמתנהג ככה כוונתו רעה"?
איך שזה נראה מהצד שלי, מותר ללכלך ולהכליל על שולטים חופשי, אבל כשזה מגיע לנשלטות (כסאב-סט של נשים), פתאום מוציאות את הזכוכית המגדלת.
זה דיון מעניין יותר מהאם הככללה שלי מספיק מדוייקת. למה יש יחס שונה לגברים ולנשים, והאם לא הגיע הזמן להפסיק עם זה? שוויון, לא?
Too sweet Too sweet​{}
לפני 7 שעות • 4 באפר׳ 2026
Too sweet​{} • 4 באפר׳ 2026
הטיפים שלי - לבני אדם בכללי לא רק בדסמים -

אנשים שהם נורמטיבים ביום יום שלהם (צבא, עבודה, קשר טוב עם המשפחה, חוג חברתי, עצמאיים ולא נתמכים/החיים קורים להם, שכל ישר והגיון בריא...).

לשים לב אם יש אבחנות פסיכיאטריות רשמיות או זה מרגיש שמשהו שם לא מאה / רקע של התעללות/אונס - זה משנה ומשפיע מאוד גם על אינטראקציות בודדות וגם על העתיד אם רוצים אחד כזה משותף.

אנשים עם חוש הומור, בטח עצמי, בעלי חוש ביקורתי ויכולת להתנצל מכל הלב ובאמת כשצריך.

כאלו שמעדיפים כלבים על חתולים. זה מדעי icon_smile.gif
Bluecollar Bluecollar​(שולטת)
לפני 5 שעות • 4 באפר׳ 2026
Bluecollar​(שולטת) • 4 באפר׳ 2026
LowCarb כתב/ה:
Bluecollar כתב/ה:
כלוסיה הכללית.

נכון מאד.
אבל לא דיברתי על "התנהגות מינית", דיברתי על מיניות מוחצנת ופתיינית, קרי - attention seeking, פרובוקציות (מקל בתחת, וכאלה) ,התנהגות מינית מסכנת וטשטוש גבולות.
בכל מקרה, אני מקבל את ההרגשה שמחפשות אותי כאן על קוצו של יו"ד, וזה פחות מתאים לי.
אם נעשה רגע זום אאוט, הרבה יותר מעניין אותי למה המלצות של שולטים שמזהירות מפני דפוסים של שולטים אחרים לא זוכות לאותו שפיל של "לא כל מי שמתנהג ככה כוונתו רעה"?
איך שזה נראה מהצד שלי, מותר ללכלך ולהכליל על שולטים חופשי, אבל כשזה מגיע לנשלטות (כסאב-סט של נשים), פתאום מוציאות את הזכוכית המגדלת.
זה דיון מעניין יותר מהאם הככללה שלי מספיק מדוייקת. למה יש יחס שונה לגברים ולנשים, והאם לא הגיע הזמן להפסיק עם זה? שוויון, לא?

התנהגות מינית לא בריאה היא בהחלט דגל אדום. לא משנה מגדר.
בעיות נפשיות לא מטופלות זה דגל אדום. לכל מגדר.
אני לא חושבת שזה שאלה של מגדר.
ואני לא חושבת שלא צריכים להיות לך קווים אדומים או שיש סיבה לבחור שלא להכנס למערכת יחסים עם מישהו שכרגע מתמודד עם קושי נפשי שאין לך את הכלים להתמודד אתו. לכל מגדר.

אני לא חושבת שפירסום תמונות עירום/חצי עירום מעיד על בעיה נפשית או שיש לי או לך כלים לאבחן.

בכל מקרה הטענה שלי היא לא נגד איך משהו ההתנהגות מסוימת מאותת לא על אדם שאתה לא רוצה להיות מעורב או או מאותת לך על מקום בעייתי.

אלא על ההקשרים שעשית בין בדסמ לבעיות נפשיות
או בין התנהגות מינית למחלת נפש
Fuck You Fuck You
לפני 4 שעות • 4 באפר׳ 2026
Fuck You • 4 באפר׳ 2026
חברים, בואו לא נהפוך את השיח לויכוח. המטרה של הפוסט היא לא ללמד דרך חיים או השקפת העולם מסוימת. לכולנו יש דעה, לכולנו יש כאן דרך חיים ודפוסי התנהגות מסוימים. בסופו של דבר אני העלתי את הנושא לפורום עקב שאלות בפרטי והנחתי כי שירשור כזה יכול מאוד להועיל לאנשים אשר נכנסו לכאן ואולי עדיין יש להם תחושה של ״חנות ממתקים״ לטוב ולרע. יש כאן הרבה ממה להיזהר, אני לא מעט בעצמי נתקלתי באנשים איך אומרים ״לא הכי בריאים נפשית״ ואין מה לעשות, לא כולנו נולדנו מיד עם ניסיון חיים. בסופו של דבר-המטרה היא הינה חיובית לגמרי, אני מכבדת כל דעה וכל אדם באשר הוא, תודה לכם על השיתופים ואשמח אם העצות כאן אכן כן יעזורו למישהי/ו להמשיך ולהיות כאן, להנות, לצבור ניסיון ולמצוא את מה שהם מחפשים כאן. אין כאן מקום לשיפוטיות או לחינוך. שכל אחד יתנהג וינהג בדרך שלו.🫶
נ.ב. אין לי שום כוונה לפגוע בדעתו של מישהו כאן ותודה ששיתפתם בניסיונכם וחווייתכם.
Black Lotus Black Lotus​(מתחלפת)​{זאלופון}
לפני שעה • 4 באפר׳ 2026

Re: טיפים/עצות מניסיונכם

Fuck You כתב/ה:

•ממה באמת צריך להיזהר?
•איך מזהים אנשים שלא מתאימים?
•איך מזהים אנשים אשר באמת יודעים לשמור על דינמיקה כאן ולא מנסים להיראות כאלה?
נראה לי זה יהיה פוסט שימושי לחדשים להבין קצת יותר איך בעולם הזה פועל/בנוי…

- תשמרו על הבריאות שלכם: ממי שלא מוכן להציג בדיקת מחלות מין בתוקף, לדבר על לגשת לבדיקה כזו, מתנגד לשימוש בקונדומים או להמנעות עד קבלת תוצאות הבדיקה, ו/או יש לו יבלות על איברי המין.
כנ"ל גם מי שמעוניין להשתמש עליכם באביזרים נחדרים שהיו בשימוש על אחרים, ובטח אם הוא מתכנן לעשות זאת בלי קונדום.
חלק מ-ssc זה בטיחות, וזה כולל גם בטיחות של הגוף מפני מחלות מין.

- אם משהו מעורר בכם קרינג' אל תבליגו. תחושות הבטן שלכם חכמות ונועדו להזהיר אתכם מסכנות. תשאלו מה הכוונה כשמשהו שהצד השני אומר נשמע עקום ותקשיבו להסבר ולשפת הגוף.

- חפשו הלימה: תשאלו את עצמכם מה אתם שואפים לקבל מהדינמיקה, מה הצד השני מציע, והאם המציאות תומכת בזה. למשל, אם אתם מחפשים שולט להתמסר אליו טוטאלית ושיחליט עבורכם את כל ההחלטות בחיים, תוודאו שזו השאיפה של השולט שמולכם, ושהוא נמצא במקום בחיים ששווה לתת לו את המושכות, כי אולי לא תרצו לתת למישהו שלא יודע לנהל את החיים והכסף שלו לנהל את אלו שלכם.
Luna Oscura Luna Oscura​(נשלטת)​{Loki the t}
לפני שעה • 4 באפר׳ 2026

Black Lotus כתב/ה:
Fuck You כתב/ה:

•ממה באמת צריך להיזהר?

- תשמרו על הבריאות שלכם: ממי שלא מוכן להציג בדיקת מחלות מין בתוקף, לדבר על לגשת לבדיקה כזו, מתנגד לשימוש בקונדומים או להמנעות עד קבלת תוצאות הבדיקה, ו/או יש לו יבלות על איברי המין.
כנ"ל גם מי שמעוניין להשתמש עליכם באביזרים נחדרים שהיו בשימוש על אחרים, ובטח אם הוא מתכנן לעשות זאת בלי קונדום.

.

מוסיפה לחלק הזה:
תלמדו גם בעצמכם.ן על המחלות ואילו בדיקות צריך לעשות
זה ממש ממש ממש חשוב ויש מלא חומר רפואי עדכני ברשת
Fuck You Fuck You
לפני שעה • 4 באפר׳ 2026

Fuck You • 4 באפר׳ 2026
Black Lotus כתב/ה:
Fuck You כתב/ה:

•ממה באמת צריך להיזהר?

- אם משהו מעורר בכם קרינג' אל תבליגו. תחושות הבטן שלכם חכמות ונועדו להזהיר אתכם מסכנות. תשאלו מה הכוונה כשמשהו שהצד השני אומר נשמע עקום ותקשיבו להסבר ולשפת הגוף.

- חפשו הלימה: תשאלו את עצמכם מה אתם שואפים לקבל מהדינמיקה, מה הצד השני מציע, והאם המציאות תומכת בזה. למשל, אם אתם מחפשים שולט להתמסר אליו טוטאלית ושיחליט עבורכם את כל ההחלטות בחיים, תוודאו שזו השאיפה של השולט שמולכם, ושהוא נמצא במקום בחיים ששווה לתת לו את המושכות, כי אולי לא תרצו לתת למישהו שלא יודע לנהל את החיים והכסף שלו לנהל את אלו שלכם.

בדיקות דם למחלות מין- דבר סופר סופר חשוב, גם בלי קשר לבדסמ, רק שחבל שזה לא כזה ״נהוג״ ואנשים עדיין מתביישים לבקש תוצאות בדיקות בתוקף. סופר חשוב
Luna Oscura Luna Oscura​(נשלטת)​{Loki the t}
לפני שעה • 4 באפר׳ 2026

Fuck You כתב/ה:
Black Lotus כתב/ה:
Fuck You כתב/ה:

•ממה באמת צריך להיזהר?

בדיקות דם למחלות מין- דבר סופר סופר חשוב, גם בלי קשר לבדסמ, רק שחבל שזה לא כזה ״נהוג״ ואנשים עדיין מתביישים לבקש תוצאות בדיקות בתוקף. סופר חשוב

מעבר לבדיקות דם
יש גם בדיקת פאפ שממש חשוב לעשות (פפילומה זאת מחלת המין הכי מדבקת למיטב זכרוני, או לפחות בחמשת הראשונות)
ויש גם בדיקות תקופתיות נוספות שכדאי לעשות כל שלושה חודשים (למי שפעיל.ה מינית), פאפ כדאי לעשות פעם בשנה במקרה כזה (למרות ההמלצות הרפואיות האחרות)