|
|
לפני חודש •
4 באפר׳ 2026
לפני חודש •
4 באפר׳ 2026
פלג-מתלמדת • 4 באפר׳ 2026
אני חושבת שזה פער שמספר סיפור עדין על אנשים לא בהכרח שלילי אבל מאוד אנושי.
לדעתי זה יכול להעיד על זה ש: אנשים נמשכים אבל לא תמיד מעיזים להגיב, לפעמים זה אישי מידי ואז זה גם חושף אותם. התוכן נוגע אבל לא קל לעיכול סקרנות. נכנסים ממקום של סקרנות, לא בהכרח חיבור.הם עוברים דרך בלי להשאיר סימן הפער לא אומר שהטקסט לא טוב לדעתי לפעמים זה גם יכול להיות הפוך. |
|
|
|
|
לפני 3 ימים •
7 במאי 2026
לפני 3 ימים •
7 במאי 2026
Live With Passion • 7 במאי 2026
הנושא הזה נגע לליבי ולכן החלטתי לעשות מעשה
קודם כל עברתי ועשיתי לייק לכל אחת מהתגובות בשרשור ואז הגדלתי ועשיתי לייק לכל אחד שהגיב בשרשור בתוך הבלוג שלו – לפוסט האחרון אתם ודאי שואלים למה? למה שמישהו יעשה דבר כזה? ובכן מרגע שהשאלה נשאלה אין ברירה, היא חייבת להיענות ... האמת האמת היא שרציתי להכות את הסטטיסטיקה ומי שאי פעם הכה סטטיסטיקה יודע שזו הנאה גדולה כיף בל יתואר להכות סטטיסטיקה מוציא את כל הדחפים החבויים החוצה וגורם לך להרגיש חזק וכל יכול וגם יש תקווה שאולי בעזרת אותו לייק יזדמן לי לשבור את הסטטיסטיקה באחד הבלוגים כי מי שאי פעם שבר סטטיסטיקה יודע שיש מעט מאוד דברים שמתקרבים להנאה המדוברת בקיצור מומלץ להביא מכות ולשבור לסטטיסטיקה את הצורה |
|
|
|
|
לפני 3 ימים •
7 במאי 2026
לפני 3 ימים •
7 במאי 2026
William Arthur{SilentDevo} • 7 במאי 2026
5%-10% זה הסטטיסטיקה הכלל-אינטרנטית לengagement ברמה בריאה++. אז 7% זו בעצם דרך לומר שאת כותבת בלוג שקוראיו מתחברים לתוכנו.
|
|
|
|
|
לפני יומיים •
7 במאי 2026
לפני יומיים •
7 במאי 2026
הסייבר הטוב בחייך(מתחלף) • 7 במאי 2026
יש לי בערך יחס של אחוז עד שני אחוז.
זה מאוד קשור לתוכן (תמונה/מלל/סיפור) ולדעתי גם לדמות שיצרנו לעצמינו, בנוסף אם אישה תרשום שהיא מאוננת (בפוסט, לא בכלל) אז יעלה מספר הלייקים. אישית לא הצלחתי על עצמי לפצח את עניין הלייקים וכמה שמבאס שאין לייקים - זה עוזר לי ללמוד לשים זין |
|
|
|
|
לפני יומיים •
7 במאי 2026
לפני יומיים •
7 במאי 2026
הסייבר הטוב בחייך(מתחלף) • 7 במאי 2026
לגבי למה לא לשים לייק: לפעמים לא מתחברים לתוכן, לפעמים לא רוצים להיראות ככאלה שעשו לייקים, לפעמים אתה אוהב את הפוסט אבל לא מספיק, לפעמים רצים על מלא פוסטים ולא עוצרים לעשות לייק והיתה לי אפילו פעם שקראתי פוסט מההתחלה לסוף ככה שהלייק נמצא למטה ואני עולה למעלה.
קיצר, מגוון סיבות, אף אחת לא מספיק טובה |
|
|