| טבע פראי |
לפני שבועיים •
5 באפר׳ 2026
סקר "המושג זיון טוב"
לפני שבועיים •
5 באפר׳ 2026
טבע פראי • 5 באפר׳ 2026
אני בטווח שכול אחד ואחת שמעו את את המושג "רוצה זיוון טוב"
מזה באמת המושג הזה , מה באמת אומר. האם זה קשור לזמן ? האם זה קשור לסשן עצמך? האם חייב היה משהו בשביל זיוון טוב? האם זה קשור חיבור? האם זה קשור האורגזמה דופמין בגוף? לדעתי זיוון טוב. מקום של חיבור ומגע . מקום בלי הגבלה של רעש להיות חופשיים. כול השאר זה בונוס 🤪 שתפו מה אתם חושבים מזה זיון טוב בשבילכם ? |
|
|
|
|
לפני שבועיים •
5 באפר׳ 2026
לפני שבועיים •
5 באפר׳ 2026
owlflylight • 5 באפר׳ 2026
לדעתי זיון טוב זה זיון שלא בא עם מטרות שהם לא שעשוע.
אני רוצה שישחקו איתי, אני רוצה גבר שהזין שלו יהיה המשחק שלי והפות שלי יהיה המשחק שלו. אני רוצה שהמבט בעיניים שלו כשיראה את הציצים שלי לא יהיה סתם חרמן, אלא יהיה נוצץ כמו ילד שהשיג את המשחק שהכי רצה להשיג. וכשייגע בי אני אתלהט כמו ילדה שהזמינו אותה לקפוץ בחבל, ואני אקפוץ עליו והוא עליי ונשתעשע יחד ברטיבות אחד של השני, ננסה שטויות חדשות, צעצועים, תנוחות, כדי ליהנות יחד, בלי מטרה נעלה, בלי להיות גדולים אחד על השני, סתם ליהנות. ואז נתחיל לריב על מי ישיג שליטה על הזיון של היום, מי יקשור את מי ומי ינשוך את מי, עד שנשיג שליטה, וכשנשיג, השני ייכנע וייעשה כל שמצווה עליו, ויהנה עד הגג. היה לי גבר כזה ושלחתי אותו. מאז לא היה לי זיון טוב. נערך לאחרונה על-ידי * בתאריך ראשון אפר' 05, 2026 5:30 pm, סך-הכל נערך פעם אחת |
|
|
|
|
לפני שבועיים •
5 באפר׳ 2026
לפני שבועיים •
5 באפר׳ 2026
Sirene(נשלטת) • 5 באפר׳ 2026
בשבילי זה בעיקר פיזי
מגע חזק, עמוק, עם אורגזמות (אחת או כמה) שממש סוחטות את הגוף, שמרגישים את הדופק באוזניים. אז אם תלשתי בטעות כפתור של ציפית, אם שריריי השוקיים או הירכיים שלי צורבים יומיים אחר כך, אם השיניים שלי פצעו את השפה התחתונה, כנראה שזה היה זיון טוב ✨ |
|
|
|
|
לפני שבועיים •
5 באפר׳ 2026
לפני שבועיים •
5 באפר׳ 2026
Sunna סאנה(שולטת) • 5 באפר׳ 2026
► Sirene כתב/ה: בשבילי זה בעיקר פיזי
מגע חזק, עמוק, עם אורגזמות (אחת או כמה) שממש סוחטות את הגוף, שמרגישים את הדופק באוזניים. אז אם תלשתי בטעות כפתור של ציפית, אם שריריי השוקיים או הירכיים שלי צורבים יומיים אחר כך, אם השיניים שלי פצעו את השפה התחתונה, כנראה שזה היה זיון טוב ✨ בייסקלי זה, כן. אני חושבת שיש הבדל בין פרטנר טוב למין לבין זיון טוב. לפרטנר טוב אתן תיאורים כמו "מתקשר-ת טוב ושואל-ת" וכו', לעומת זיון טוב, שאתאר די ככה. שניהם רצויים ואפילו חייב יחד. |
|
|
|
|
לפני שבועיים •
5 באפר׳ 2026
לפני שבועיים •
5 באפר׳ 2026
נסיכה עם כפית זהב(מזוכיסטית) • 5 באפר׳ 2026
אם אני לא יכולה ללכת ישר או לשבת שבוע אחכ זה זיון ממש ממש ממש טוב.
|
|
|
|
|
לפני שבועיים •
5 באפר׳ 2026
לפני שבועיים •
5 באפר׳ 2026
Master Bruce{©} • 5 באפר׳ 2026
זיון טוב הוא זיון שעושה לי ולפרטנרית טוב.
כל דבר אחר תלוי בזמן, מקום, פרטנרית, וכן הלאה. |
|
|
|
|
לפני שבועיים •
5 באפר׳ 2026
לפני שבועיים •
5 באפר׳ 2026
Adonai Elah Elahin(לא בעסק) • 5 באפר׳ 2026
כפי שאמרו חז"ל "אין זיון טוב, יש זיון שטוב לו".
|
|
|
|
|
לפני שבועיים •
5 באפר׳ 2026
לפני שבועיים •
5 באפר׳ 2026
Adonai Elah Elahin(לא בעסק) • 5 באפר׳ 2026
► Adonai Elah Elahin כתב/ה: כפי שאמרו חז"ל "אין זיון טוב, יש זיון שטוב לו". אגב, הזיון הכי טוב שהיה לי היה בלי סקס. |
|
|
|
|
לפני שבועיים •
5 באפר׳ 2026
Re: סקר "המושג זיון טוב"
לפני שבועיים •
5 באפר׳ 2026
Fuck You • 5 באפר׳ 2026
[quote="טבע פראי"]אני בטווח שכול אחד ואחת שמעו את את המושג "רוצה זיוון טוב"
מזה באמת המושג הזה , מה באמת אומר. האם זה קשור לזמן ? האם זה קשור לסשן עצמך? האם חייב היה משהו בשביל זיוון טוב? האם זה קשור חיבור? האם זה קשור האורגזמה דופמין בגוף? לדעתי זיוון טוב. מקום של חיבור ומגע . מקום בלי הגבלה של רעש להיות חופשיים. כול השאר זה בונוס 🤪 שתפו מה אתם חושבים מזה זיון טוב בשבילכם ?[/quot זיון טוב בעיניי זה קודם כל התאמה מינית, התאמה בצריכים ורצינות של שני הצדדים. זמן -לא פחות חשוב, אף אחת לא תרצה להזדיין עם מישהו שמסוגל להחזיק רק כמה דק. זיון טוב זה גם לשמוע, להבין וליישם את הרצונות של הצד השני. בשורה התחתונה, זיון טוב זה נדיר |
|
|
|
|
לפני שבועיים •
5 באפר׳ 2026
לפני שבועיים •
5 באפר׳ 2026
זוג פלוס(שולטת) • 5 באפר׳ 2026
זיון טוב, אבל באמת... זה כשבאמצע הסקס את עוצרת ומתחילה לחשוב לעצמך: ''יאללה..לעזאזל עם זה, הריון זה לא כזה סיפור גדול''
|
|
|