|
|
לפני 3 ימים •
5 באפר׳ 2026
לפני 3 ימים •
5 באפר׳ 2026
Adonai Elah Elahin • 5 באפר׳ 2026
שופעות.
|
|
|
|
|
לפני 3 ימים •
5 באפר׳ 2026
לפני 3 ימים •
5 באפר׳ 2026
Adonai Elah Elahin • 5 באפר׳ 2026
► ve-ra כתב/ה: אם גברים היו פותחים את הפרסום הזה ומתארים נשים בצורה שבה חלקכן מתארות אותן, הייתם סוקלים אותם בטענות של החפצה וזלזול. גבוהות רזות חזה קטן בלונדיניות בהירות
אבל בעולם החשוך וצר האופקים של הכלוב, נשים פטורות מיחס ראוי לנשים זה מאכזב מאוד מבקרת המדינה ממש. למי אכפת מה המגדר שלו, מצידי שיהיה פלטה של סלטים. בן אדם נמשך למה שנמשך, וזה אך טבעי. חדשות מרעישות: בני אדם הם יצורים ויזואליים עם דחפים ביולוגיים, חלקם פחות וחלקם יותר. המשיכה לנתונים פיזיים היא פשוט חלק מהחומרה שלנו. בין אם נרצה להאשים בזה את הגנטיקה האבולוציונית, את הפסיכולוגיה, את התרבות, או פשוט את העובדה שיש לנו דופק, בסופו של יום, יש לנו העדפות פיזיות מושרשות ואין טעם להעמיד פנים אחרת. תגידי, כואב לך בעיניים כשמישהו יודע מה הוא רוצה? הבן אדם אמר מה עושה לו את זה, אז מה? זה לגיטימי. למי אכפת מהטעם של אחרים? גבוהות, קטנות, בלונדיניות, שיהיה להם בכיף. אישית אני דווקא מעדיפה שמשקפים את זה ישירות בלי לנסות להתייפייף. למה נראה לך שזה אמור להזיז לי שלמישהו יש העדפות חיצוניות מסוימות? זכותו לעוף על חזה קטן ורזות, בדיוק כפי שזכותי לנפנף על דברים אחרים. וואלה לא רלוונטי לי בכלל מה המין של הכותב, מצידי שיהיה ממין חציל על האש, זה אנושי להימשך גם למאפיינים חיצוניים. אם זה שורף למישהי, והיא רואה בזה משהו "לא ראוי" זה שלה, שתלך לעשות בדק בית עם עצמה במקום סצנה. והאירוניה היא שדווקא את, שמנסה לסתום פיות, קוראת להם עולם חשוך וצר. ומה לגבי מוח שלא מסוגל להכיל את העובדה שלא כולם חייבים ליישר איתו קו? שלכל אחד יש סטנדרט משלו? זה צר? ולהיות תקועה בעולם שבו חס וחלילה להודות ועוד מפורשות שנמשכים לפיגורה מסוימת מה זה? לא צר? לאנשים יש עיניים וגוף ולא רק זה, הם גם נמשכים לנתונים פיזיים שונים, שוקינג אני יודעת. |
|
|
|
|
לפני 3 ימים •
5 באפר׳ 2026
לפני 3 ימים •
5 באפר׳ 2026
ve-ra • 5 באפר׳ 2026
להיפך, אני בעד. ומחכה לראות את אותה פתיחות בפעם הבאה כשגברים ירשו לעצמם להתעסק כך עם ציצי-תחת. ההסטוריה בכלוב מלמדת שזה לא עובר חלק
|
|
|
|
|
לפני יומיים •
6 באפר׳ 2026
לפני יומיים •
6 באפר׳ 2026
Adonai Elah Elahin • 6 באפר׳ 2026
► Adonai Elah Elahin כתב/ה: שופעות. גם שמתי לב שאם אישה מחמיאה לי, לא סתם חנפנות או מילים ריקות, אלא משהו שמורגש שהוא אותנטי, אני אוטומטית נמשכת אליה מינית. כאילו הפות שלי מפתחת רצון משלה כשהיא שומעת אותה. אלא אם כן אלו דברים שהיא פשוט אומרת לכל אחת כדי להתחבב ואז זה מוריד לי. |
|
|
|
|
לפני יומיים •
6 באפר׳ 2026
לפני יומיים •
6 באפר׳ 2026
BetsyRo(מתחלפת){שלו} • 6 באפר׳ 2026
נשים בגילאים קרובים לשלי, גוף שונה לשלי באיזשהו משהו, ביסקסואליות, הומור, פתיחות לקינק והתנסויות...
ועוד |
|
|