לילה טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב סינון

"בקשר לקשר" - שידוכים וחיוכים בשידור חי

טלי35 טלי35​(שולטת)
לפני שבוע • 7 באפר׳ 2026

"בקשר לקשר" - שידוכים וחיוכים בשידור חי

טלי35​(שולטת) • 7 באפר׳ 2026
אחרי שתי תוכניות ולפחות עוד אחת בקנה - ולאור בקשות הקהל - אני פותחת פה בפורום פוסט הסבר כי (כמה מפתיע icon_wink.gif ) - לא כולם קוראים את הבלוג שלי, אז שיהיה פה לידיעה ולרייטינג רב icon_smile.gif

במסגרת שידורי הניסיון של רדיו הכלוב אני עולה עם תוכנית שנקראת "בקשר לקשר" (שידוכים וחיוכים בלעז), ואני מזמינה אתכם להאזין וכמובן להשתתף.

*מה הקונפסט?*
נכון שהכלוב לא אתר הכרויות אבל רבים מאתנו מחפשים פה קשר מסוג כלשהו - ולכך נועדה התוכנית.

אני תמיד מתחילה וגומרת בשיר (כן כן, ,הבנתם מה עשיתי פה >אימוג'י זדוני<)
באמצע יש דיבורים על קשרים ואהבה ו - BDSM ו FLR וכל הג'אז הזה.
אבל בעיקר בעיקר אני מעלה א.נשים שמחפשים קשר מכל סוג שהוא.

*מה צריך לעשות?*
לשלוח לי אדומה שהכותרת שלה היא "בקשר לקשר" או כל דבר שיבהיר שזה קשור לתוכנית ובה קצת פרטים עליך: גיל, סטטוס, איזור כללי בארץ, מה מחפש.ת מאוד בכללי - ואז נתכתב קצת ונתאם.
בתוכנית עצמה יהיו לך 4-5 דקות בהם ניתן יהיה לספר קצת על עצמך, לענות על שאלות הכרות מגניבות לאללה שקשורות לחיים בכלל ול BDSM וקינק בפרט
ואז אם נרשמת התלהבות בקהל - אנחנו מעלים את מי מהמאזינים שרוצה להכיר לבליינדייט בלייב (: שבתקווה יתפתח לקשר שאת או אתה מחפשים לעצמכם.

חשוב להגיד שזו בסה"כ שיחה קצרה, שבעיניי ממש מגניבה ומרעננת (יעידו פה המשתתפים שלקחו חלק עד עכשיו וכמובן המאזינים)
ככה שגם אם לא קופצים מהקהל תוך כדי השידור עצמו - כי לא בטוחים, כי ביישנים, כי לא כל אחד מעיז לעלות בלייב ועוד ים סיבות - עדיין זה כיף לעלות ולדבר ומי יודע??
אולי זה יהיה כל כך מלהיב שבהמשך תשלח אליך הודעה בפרטי שמזמינה להכיר, ואולי יצא מזה איזה מאץ' כלובי - ואני אקבל שליש גן עדן או לפחות שליש בירה 💃🏻💃🏻💃🏻

*מה עוד חשוב לדעת?*
1. בעמוד הראשי של הכלוב מופיע שם התוכנית והשעה. כדי להצטרף לשידור צריך ללחוץ "האזיני" ואז "הצטרף לשידור"
*לא לדאוג* - הכפתור הזה מאפשר לך לשמוע ולא מעלה אותך לדבר. *רק* "בקש לדבר" שולח בקשה לדבר - וגם את הבקשה הזו אפשר לבטל אם נבהלת פתאום מעצמך.
אתם כמובן מוזמנים לגמרי לעלות גם ספונטני, אם יהיה זמן ולא יהיו כאלה שתיאמו מראש - זה לגמרי יכול לקרות.

2. נכון לעכשיו, כי עדיין הכל בגדר שידורי ניסיון, אני פותחת קצת לפני השידור חדר "רדיו טלי35" בצ'אט
זה מאפשר לי ולכם לתקשר בזמן השידור וזה ממש נחמד היכולת לשמוע גם אתכם ואת התשובות שלכם לשאלות שאני שואלת אבל (וזה אבל גדול) - אני מרוכזת בלדבר עם המאזינים אז לא מתחייבת להגיב.
*חשוב:* בחדר יש לשמור על כבוד הדדי ועל שיח הולם. אם יש משהו או מישהו שהוא תחת ואני שמה לב - אני פשוט בועטת החוצה. אין מחילה על להיות דוש או רעל.

יאללה, בואו נקשור קשרים icon_smile.gif
שלחו לי הודעה אדומה ובואו לחפש בשידור חי!
    התגובה האהובה בשרשור
סאבטקסטית סאבטקסטית
לפני שבוע • 7 באפר׳ 2026
סאבטקסטית • 7 באפר׳ 2026
טלי יא מהממת, את שדרנית מלידה והיה לי תענוג לדבר איתך! האנרגיות שלך מדביקות.
ואמן שהתוכנית תצבור תאוצה, לוא דווקא כדי למצוא אהבה אלא פשוט ליצור חיבורים אנושיים בתקווה גם לצאת לאוףליין.
TheImpro TheImpro
לפני שבוע • 7 באפר׳ 2026
TheImpro • 7 באפר׳ 2026
נשמע קונספט מגניב
alon shp alon shp​(נשלט)חשבון מאומת
alon shp​(נשלט)חשבון מאומת
לפני שבוע • 7 באפר׳ 2026
alon shp​(נשלט)חשבון מאומת • 7 באפר׳ 2026
מגישה את זה עם אינטליגנציה רגשית ברמה אחרת, ממש כיף להאזין 🏆
טלי35 טלי35​(שולטת)
לפני שבוע • 7 באפר׳ 2026
טלי35​(שולטת) • 7 באפר׳ 2026
נסיכת הלילה כתב/ה:
אם הייתי מחפשת להכיר אז רק ככה 🥰

כפרעליךךךך 🤩🤩🤩

אולי בכל תוכנית נעלה מישהו אחד/ אחת שלא רוצים להכיר - אבל יתנו עיצה/ טיפ למי שכן?

רוצה להיות ראשונה???
המשפטן​(נשלט)
לפני שבוע • 7 באפר׳ 2026
המשפטן​(נשלט) • 7 באפר׳ 2026
את שירתת בגלץ? כי זה מרגיש שהמיקרופון טבעי לך
הייתה לי הזכות להיות המרואיין הראשון בתוכנית ואני מודה שהיה מרגש מאוד
היה קליל וזורם ואמנם נפלתי מהשידור כמה פעמים אבל החוויה הייתה מעולה
אין עלייך❤️❤️❤️
אוני​(נשלט)​{vanvan duc}
לפני שבוע • 7 באפר׳ 2026
אוני​(נשלט)​{vanvan duc} • 7 באפר׳ 2026
את מעבירה את השידור בקלילות אך עם זאת בענייניות ובאופן מעניין.

נכנסת למשבצת של שדרית רדיו באופן טבעי ומשכנע.

אני מקווה שהשידור הבא יהיה הקרוב.

יש לך קול יפה שנעים להאזין לו.
TIZERIT TIZERIT
לפני שבוע • 7 באפר׳ 2026
TIZERIT • 7 באפר׳ 2026
וואו טלי היית מדהימה אני מחכה כבר לתוכנית הבאה!