|
|
לפני 3 שבועות •
9 באפר׳ 2026
ואני חושבת שזה מייצג קצת את מהי ישראל
לפני 3 שבועות •
9 באפר׳ 2026
כחש(נשלטת) • 9 באפר׳ 2026
► Snitch כתב/ה: "שלא תדע עוד צה"ל", זאב טנא
"ירושלים של ברזל, ושל עופרת ושל שחור", מאיר אריאל וכמובן, השיר שכחשונת כתבה - "חרבו דארבו על הכושילידודה שלהם". במובן מסוים זה קצת מייצג את כל הקטע שלי עם מלחמות. זה חרא וחשוב לזכור שהמחירים באמת כבדים, אבל אם כבר חייבים להילחם (כי העולם לא מורכב מפיות וחדי קרן), אז לפחות להיכנס להם ברבאק העובדה שאחרי שקראתי את התגובה שלך שרתי לעצמי את ״ירושלים של זהב״ במרפסת והשכן החליט להצטרף בשירה, לשנייה. |
|
|
|
|
לפני 3 שבועות •
9 באפר׳ 2026
לפני 3 שבועות •
9 באפר׳ 2026
Antimatter(נשלט) • 9 באפר׳ 2026
► Black Lotus כתב/ה: ליל חניה / אלתרמן
עַל אַהֲבָה הוּא מְדַבֵּר (בָּהּ הוּא פּוֹתֵחַ) וְעַל חוֹבָה וּקְרָב וָעֹל. הַכֹּל בַּכֹּל. אֵין הוּא אוֹמֵר אֶת זֹאת בְּכָל דַּקֻּיּוֹתֶיהָ שֶׁל הַשִּׁירָה. אֲבָל אוֹמֵר בְּקוֹל גָּדוֹל בְּלִי מֹרֶךְ לֵב וּבְלִי חֲשָׁשׁ מִפְּנֵי הַזּוֹל. לֵיל חֲנָיָה, לֵיל זֶמֶר, לֵיל שְׁחָקִים רָקוּעַ, לֵיל רֹב מְלָאכוֹת חוֹפְזוֹת, לֵיל אֵד מִן הַדְּוָדִים, לֵיל שֶׁמּוֹסֵךְ אֶת כִּשּׁוּפָהּ שֶׁל רְעוּת רוּחַ בְּבִנְיָנָהּ שֶׁל מַמְלָכָה, לֵיל נְדוּדִים נִצָּב פָּרוּשׂ עַל הַיָּחִיד וְהַגְּדוּדִים. שיר מצמרר, שני קולות-על נערך לאחרונה על-ידי * בתאריך חמישי אפר' 09, 2026 6:36 pm, סך-הכל נערך פעם אחת |
|
|
|
|
לפני 3 שבועות •
9 באפר׳ 2026
לפני 3 שבועות •
9 באפר׳ 2026
Luna Oscura(נשלטת){Loki the t} • 9 באפר׳ 2026
נדוש למדי, אבל זה השיר הראשון שעולה בראש שלי
פרחים בקנה להקת חיל התותחנים מילים: דודו ברק לחן: אפי נצר כשאביב נרדם יעור בחוורון בשדות האש ייתם הקרב האחרון ובוקר נהדר מן הבקעה להר אז יעלה בזמר, ברון. השמש ידם בין עזה לרפיח, ירח ילבין על פסגת החרמון פרחים בקנה ובנות בצריח ישובו לעיר חיילים בהמון. ילדה אחת קטנה ובידה זרים, לעיר הלבנה תצא אז בשירים, ולחייל נרגש תשים סביון בדש, והשמיים כה בהירים. השמש ידם בין עזה לרפיח... החיילים לעיר יגיעו בעם רב, עם נערות ושיר ועם פרחי זהב, וכל אשר אתמול ידע מכאוב ושכול לא עוד ידע שלכת וקרב. השמש ידם בין עזה לרפיח... |
|
|
|
|
לפני 3 שבועות •
9 באפר׳ 2026
לפני 3 שבועות •
9 באפר׳ 2026
► Luna Oscura כתב/ה: נדוש למדי, אבל זה השיר הראשון שעולה בראש שלי
פרחים בקנה להקת חיל התותחנים מילים: דודו ברק לחן: אפי נצר כשאביב נרדם יעור בחוורון בשדות האש ייתם הקרב האחרון ובוקר נהדר מן הבקעה להר אז יעלה בזמר, ברון. השמש ידם בין עזה לרפיח, ירח ילבין על פסגת החרמון פרחים בקנה ובנות בצריח ישובו לעיר חיילים בהמון. ילדה אחת קטנה ובידה זרים, לעיר הלבנה תצא אז בשירים, ולחייל נרגש תשים סביון בדש, והשמיים כה בהירים. השמש ידם בין עזה לרפיח... החיילים לעיר יגיעו בעם רב, עם נערות ושיר ועם פרחי זהב, וכל אשר אתמול ידע מכאוב ושכול לא עוד ידע שלכת וקרב. השמש ידם בין עזה לרפיח... לא נדוש כלל, הלוואי שיתקיים בקרוב |
|
|
|
|
לפני 3 שבועות •
9 באפר׳ 2026
לפני 3 שבועות •
9 באפר׳ 2026
teacher(שולט) • 9 באפר׳ 2026
► Antimatter כתב/ה: ► Black Lotus כתב/ה: ליל חניה / אלתרמן
עַל אַהֲבָה הוּא מְדַבֵּר (בָּהּ הוּא פּוֹתֵחַ) וְעַל חוֹבָה וּקְרָב וָעֹל. הַכֹּל בַּכֹּל. אֵין הוּא אוֹמֵר אֶת זֹאת בְּכָל דַּקֻּיּוֹתֶיהָ שֶׁל הַשִּׁירָה. אֲבָל אוֹמֵר בְּקוֹל גָּדוֹל בְּלִי מֹרֶךְ לֵב וּבְלִי חֲשָׁשׁ מִפְּנֵי הַזּוֹל. לֵיל חֲנָיָה, לֵיל זֶמֶר, לֵיל שְׁחָקִים רָקוּעַ, לֵיל רֹב מְלָאכוֹת חוֹפְזוֹת, לֵיל אֵד מִן הַדְּוָדִים, לֵיל שֶׁמּוֹסֵךְ אֶת כִּשּׁוּפָהּ שֶׁל רְעוּת רוּחַ בְּבִנְיָנָהּ שֶׁל מַמְלָכָה, לֵיל נְדוּדִים נִצָּב פָּרוּשׂ עַל הַיָּחִיד וְהַגְּדוּדִים. שיר מצמרר של שני קולות-על וואו, איזה סאונדמן גזור. חדי האוזן יוכלו להגיד בדיוק איפה קבורה תשומת הלב שלו... (רמז - זה לא חנן יובל ולא אפרים שמיר) |
|
|
|
|
לפני 3 שבועות •
9 באפר׳ 2026
לפני 3 שבועות •
9 באפר׳ 2026
Black Lotus(מתחלפת){זאלופון} • 9 באפר׳ 2026
► teacher כתב/ה: וואו, איזה סאונדמן גזור. חדי האוזן יוכלו להגיד בדיוק איפה קבורה תשומת הלב שלו... (רמז - זה לא חנן יובל ולא אפרים שמיר) אני הרוסה על האבחנות הייחודיות שלך 😊 |
|
|
|
|
לפני 3 שבועות •
9 באפר׳ 2026
לפני 3 שבועות •
9 באפר׳ 2026
שיר כאב(שולטת){סוליקר} • 9 באפר׳ 2026
"אבל כנראה שהיה בפשיטה,
לפי האבק והבוץ במיטה יש לי אהוב בסיירת חרוב" |
|
|
|
|
לפני 3 שבועות •
9 באפר׳ 2026
לפני 3 שבועות •
9 באפר׳ 2026
► Black Lotus כתב/ה: ► teacher כתב/ה: וואו, איזה סאונדמן גזור. חדי האוזן יוכלו להגיד בדיוק איפה קבורה תשומת הלב שלו... (רמז - זה לא חנן יובל ולא אפרים שמיר) אני הרוסה על האבחנות הייחודיות שלך 😊 אני לא שומע באוזן של הקלצ'ניקוב, זה על ירדנה היפה? |
|
|
|
|
לפני 3 שבועות •
9 באפר׳ 2026
לפני 3 שבועות •
9 באפר׳ 2026
► שיר כאב כתב/ה: "אבל כנראה שהיה בפשיטה,
לפי האבק והבוץ במיטה יש לי אהוב בסיירת חרוב" שיר נהדר על סיירת שחבל שהפכה לגדוד |
|
|
|
|
לפני 3 שבועות •
9 באפר׳ 2026
לפני 3 שבועות •
9 באפר׳ 2026
קיטיארה(נשלטת){זאלוטוסים} • 9 באפר׳ 2026
קרנבל בנח"ל כמובן!!!
|
|