|
|
לפני חודש •
9 באפר׳ 2026
לפני חודש •
9 באפר׳ 2026
טלי35(שולטת) • 9 באפר׳ 2026
אֶצְלֵנוּ כְּבָר קָרִיר, הַיָּם סוֹעֵר
שֶׁלֹּא תֵּצֵא לַהַתְקָפָה בְּלִי סְוֶדֶר בַּחֹרֶף, בְּנִי, צָרִיךְ לְהִזָּהֵר (מכתב מאמא) נערך לאחרונה על-ידי * בתאריך שישי אפר' 10, 2026 2:20 am, סך-הכל נערך פעם אחת |
|
|
| היא כל הסיפור(נשלט) |
לפני חודש •
9 באפר׳ 2026
לפני חודש •
9 באפר׳ 2026
היא כל הסיפור(נשלט) • 9 באפר׳ 2026
דובר פה על חיוך, אז הייתי בטוח שתן לשים ת'ראש על דיונה יעלה הרבה הרבה יותר מוקדם...
וכמובן, שגם שיר הנושא "גבעת חלפון אינה עונה" |
|
|
|
|
לפני חודש •
10 באפר׳ 2026
לפני חודש •
10 באפר׳ 2026
Antimatter(נשלט) • 10 באפר׳ 2026
► Agate כתב/ה: "אם דרוש לכם כח ניתן, לא נחסוך, רק רצינו ללחוש
אנחנו הילדים של החורף ההוא שנת שבעים ושלוש" (חורף 73) איזה שיר חזק זה |
|
|
|
|
לפני חודש •
10 באפר׳ 2026
לפני חודש •
10 באפר׳ 2026
► Venus in Furs כתב/ה: חיימקה שלי/ רחל אטס
מילים: דן אלמגור לחן: משה וילנסקי הרמקול פוקד: "דגל רובים אל על"! הקצין קורא: "כולם - ימינה שור"! לכל החיילים רובה ביד, אבל רק חיימקה שלי יורה פתאום כדור. כי כל החיילים, כן, כל החיילים מפחדים פה, זה ברור! רק חיימקה שלי, רק חיימקה שלי יודע איך לפלוט כדור! הנה הוא קרב, קרב אלי ישר הוא מניף ידו, כמה חמוד הוא בני! כל החיילים אינם מפנים ראשם רק חיימקה צועק: "הי, אמא זה אני!" כי כל החיילים, כן, כל החיילים שונאים את אמא כל העת! רק חיימקה שלי, רק חיימקה שלי אוהב את אמא באמת! שיר מצחיק מאוד |
|
|
|
|
לפני חודש •
10 באפר׳ 2026
לפני חודש •
10 באפר׳ 2026
► טלי35 כתב/ה: אֶצְלֵנוּ כְּבָר קָרִיר, הַיָּם סוֹעֵר
שֶׁלֹּא תֵּצֵא לַהַתְקָפָה בְּלִי סְוֶדֶר בַּחֹרֶף, בְּנִי, צָרִיךְ לְהִזָּהֵר (מכתב מאמא) אמא יש רק אחת. גם אבא. שיר נהדר. |
|
|
|
|
לפני חודש •
10 באפר׳ 2026
לפני חודש •
10 באפר׳ 2026
► היא כל הסיפור כתב/ה: דובר פה על חיוך, אז הייתי בטוח שתן לשים ת'ראש על דיונה יעלה הרבה הרבה יותר מוקדם...
וכמובן, שגם שיר הנושא "גבעת חלפון אינה עונה" עלה, עלה. |
|
|
|
|
לפני חודש •
10 באפר׳ 2026
לפני חודש •
10 באפר׳ 2026
bondman(נשלט){FLR} • 10 באפר׳ 2026
לדעתי אחד השירים הכי מקסימים מצד אחד והכי אנדרייט שיש. הקטע הזה של יחיד בתוך הקבוצה שהוא מיוחד למישהו, וסתם אחד לכל האחרים. |
|
|
|
|
לפני חודש •
10 באפר׳ 2026
לפני חודש •
10 באפר׳ 2026
► bondman כתב/ה: לדעתי אחד השירים הכי מקסימים מצד אחד והכי אנדרייט שיש. הקטע הזה של יחיד בתוך הקבוצה שהוא מיוחד למישהו, וסתם אחד לכל האחרים. צודק |
|
|
|
|
לפני חודש •
10 באפר׳ 2026
לפני חודש •
10 באפר׳ 2026
Black Lotus(מתחלפת){זאלופון} • 10 באפר׳ 2026
כל שיר של עידן עמדי, מלך ישראל, גורם לי לחייך כי יש לנו בעם אנשים כמוהו - יפים, ערכיים, בעלי מצפון ומוסר. ואם כל זה לא מספיק הוא גם יוצר ואמן מוכשר בטירוף ועם קול נהדר. זה לא עוד שיר של אמן וואנאבי שמקרקר על המוך מהפופיק שלו: עמדי מסביר ומפרק את מה שיש בראש ובלב של עשרות אלפי הלוחמים שהיו שם איתו כתף אל כתף, וזה מרגש בעיניי. |
|
|
|
|
לפני חודש •
10 באפר׳ 2026
לפני חודש •
10 באפר׳ 2026
► Black Lotus כתב/ה: כל שיר של עידן עמדי, מלך ישראל, גורם לי לחייך כי יש לנו בעם אנשים כמוהו - יפים, ערכיים, בעלי מצפון ומוסר. ואם כל זה לא מספיק הוא גם יוצר ואמן מוכשר בטירוף ועם קול נהדר. זה לא עוד שיר של אמן וואנאבי שמקרקר על המוך מהפופיק שלו: עמדי מסביר ומפרק את מה שיש בראש ובלב של עשרות אלפי הלוחמים שהיו שם איתו כתף אל כתף, וזה מרגש בעיניי. עידן באמת מוכשר בטירוף עם קול רך ואמיתי. כל שיר שלו בין אם נוגע ישירות בצבא או לא, נהדר. הוא זמר מצוין ובחסד עליון. כנ"ל, עידן חביב שהשירים שלו מרגשים מאוד ושירי הצבא שלו עצובים ביותר. הם מעלים בי חיוך חברי ומתגעגע כלפי אלה שנלחמו איתי ועם אחרים, אלה שנזכור אותם תמיד. |
|
|