|
|
לפני 4 ימים •
13 באפר׳ 2026
לפני 4 ימים •
13 באפר׳ 2026
Venus in Furs • 13 באפר׳ 2026
קרום, אתה יותר גרוע ממני. התינשא לי? 😍 💍
|
|
|
|
|
לפני 4 ימים •
13 באפר׳ 2026
לפני 4 ימים •
13 באפר׳ 2026
קרום • 13 באפר׳ 2026
► Venus in Furs כתב/ה: קרום, אתה יותר גרוע ממני. התינשא לי? 😍 💍 חחחח, יש משהו בשמאלניות יתרה ובכמות יתרה של שירי צהל (אם כי אצלי זה יותר פלמ"ח והמחתרות) שעובד ביחד אף על פי כן ולמרות הכל. אם לזה אתה מתכוון. בכל מקרה אמליץ כאן גם שיר לשלום בגירסה של האחים צברי למה אנחנו בשוונג ואגב זה קצת סוטה מהנושא ומהקו האידאולוגי אבל וואו חיילים אלמונים איזה באנגר: |
|
|
|
|
לפני 4 ימים •
13 באפר׳ 2026
he said yes!
לפני 4 ימים •
13 באפר׳ 2026
► קרום כתב/ה: ► Venus in Furs כתב/ה: קרום, אתה יותר גרוע ממני. התינשא לי? 😍 💍 חחחח, יש משהו בשמאלניות יתרה ובכמות יתרה של שירי צהל (אם כי אצלי זה יותר פלמ"ח והמחתרות) שעובד ביחד אף על פי כן ולמרות הכל. אם לזה אתה מתכוון. בכל מקרה אמליץ כאן גם שיר לשלום בגירסה של האחים צברי למה אנחנו בשוונג ואגב זה קצת סוטה מהנושא ומהקו האידאולוגי אבל וואו חיילים אלמונים איזה באנגר: לגמרי באנגר! חיילים אלמונים יהיה שיר החופה שלנו. 💒 וזה יהיה הסלואו הראשון: מחכים למשיח מילים ולחן: שלום חנוך הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם מה שבא בקלות באותה הקלות ייעלם האזרח הקטן נאלץ לשלם בגדול ואותי מעניינת ירדנה יותר מהכול הולך למילואים וסופר את הכסף שאין משיח לא בא משיח גם לא מטלפן |
|
|
|
|
לפני 4 ימים •
13 באפר׳ 2026
לפני 4 ימים •
13 באפר׳ 2026
תחת כנפיך • 13 באפר׳ 2026
|
|
|
|
|
לפני 4 ימים •
13 באפר׳ 2026
לפני 4 ימים •
13 באפר׳ 2026
► תחת כנפיך כתב/ה: זה לא רק עושה חיוך, זה צפון קורע. |
|
|
|
|
לפני 4 ימים •
13 באפר׳ 2026
לפני 4 ימים •
13 באפר׳ 2026
► Venus in Furs כתב/ה: ► תחת כנפיך כתב/ה: זה לא רק עושה חיוך, זה צפון קורע. השיר מדבר על חרות. ועל נקיטת עמדה. זה ההפוך מהשלטון הטוטליטארי שמולאני כמו שיש בצפון קוריאה. ולא שהימין לא יכול להיות טוטליטארי. |
|
|
|
|
לפני 4 ימים •
13 באפר׳ 2026
לפני 4 ימים •
13 באפר׳ 2026
► תחת כנפיך כתב/ה: ► Venus in Furs כתב/ה: ► תחת כנפיך כתב/ה: זה לא רק עושה חיוך, זה צפון קורע. השיר מדבר על חרות. ועל נקיטת עמדה. זה ההפוך מהשלטון הטוטליטארי שמולאני כמו שיש בצפון קוריאה. ולא שהימין לא יכול להיות טוטליטארי. אוקיי, בכל זאת השרשור הוא על שירים שקשורים בצה״ל שעושים לכן/ם חיוך. השלטון בצפון קוריאה שמאלני לדעתך? למען הסר ספק לא מכוון אליך חלילה: הוא לא כל כך חכם מילים: יורם טהרלב לחן: אלונה טוראל הוא לא כל כך חכם אני יודעת אך הוא כותב לי מכתבים יפים כל כך ועצובים והוא כותב לי "כמה חמודה את". ותאמינו לי שדווקא בשבילי הוא טוב יותר מכל הבחורים ההם ותאמינו לי שדווקא בשבילי הוא טוב יותר מכל הבחורים ההם. הוא לא כל כך יפה אני יודעת אך הוא לובש חולצת טריקו ונעליים מבריקות והוא אומר גם לי "את משגעת". ותאמינו לי שדווקא בשבילי... וגם אני איני מלכת היופי אך הוא באופן עקרוני אוהב אותי כמו שאני כי בשבילו קובע רק האופי. ותאמינו לי שדווקא בשבילי... הוא לא כל כך עשיר אני חושבת אך הוא מבטיח לי תמיד לצאת לאן שרק אגיד ומין בחור כזה אני אוהבת. ותאמינו לי שדווקא בשבילי... הוא לא כל כך חכם אני יודעת ויש סימן אחד מובהק הוא רק רוצה להיות רווק ולא לשאת אישה אפילו פעם. ותאמינו לי שזאת אמרו כבר לי אמרו כבר לי גם כל הבחורים ההם ותאמינו לי שזאת אמרו כבר לי אמרו כבר לי גם כל הבחורים ההם נערך לאחרונה על-ידי * בתאריך שלישי אפר' 14, 2026 12:35 am, סך-הכל נערך פעם אחת |
|
|
|
|
לפני 4 ימים •
13 באפר׳ 2026
לפני 4 ימים •
13 באפר׳ 2026
► Venus in Furs כתב/ה: ► תחת כנפיך כתב/ה: ► Venus in Furs כתב/ה: ► תחת כנפיך כתב/ה: זה לא רק עושה חיוך, זה צפון קורע. השיר מדבר על חרות. ועל נקיטת עמדה. זה ההפוך מהשלטון הטוטליטארי שמולאני כמו שיש בצפון קוריאה. ולא שהימין לא יכול להיות טוטליטארי. אוקיי, בכל זאת השרשור הוא על שירים שקשורים בצה״ל עושים לכן/ם חיוך. השלטון בצפון קוריאה שמאלני לדעתך? למען הסר ספק לא מכוון אליך חלילה: הוא לא כל כך חכם מילים: יורם טהרלב לחן: אלונה טוראל הוא לא כל כך חכם אני יודעת אך הוא כותב לי מכתבים יפים כל כך ועצובים והוא כותב לי "כמה חמודה את". ותאמינו לי שדווקא בשבילי הוא טוב יותר מכל הבחורים ההם ותאמינו לי שדווקא בשבילי הוא טוב יותר מכל הבחורים ההם. הוא לא כל כך יפה אני יודעת אך הוא לובש חולצת טריקו ונעליים מבריקות והוא אומר גם לי "את משגעת". ותאמינו לי שדווקא בשבילי... וגם אני איני מלכת היופי אך הוא באופן עקרוני אוהב אותי כמו שאני כי בשבילו קובע רק האופי. ותאמינו לי שדווקא בשבילי... הוא לא כל כך עשיר אני חושבת אך הוא מבטיח לי תמיד לצאת לאן שרק אגיד ומין בחור כזה אני אוהבת. ותאמינו לי שדווקא בשבילי... הוא לא כל כך חכם אני יודעת ויש סימן אחד מובהק הוא רק רוצה להיות רווק ולא לשאת אישה אפילו פעם. ותאמינו לי שזאת אמרו כבר לי אמרו כבר לי גם כל הבחורים ההם ותאמינו לי שזאת אמרו כבר לי אמרו כבר לי גם כל הבחורים ההם זה תוצאה של קומוניזם. וקומניזם זה שמאל |
|
|
|
|
לפני 4 ימים •
13 באפר׳ 2026
לפני 4 ימים •
13 באפר׳ 2026
הבה לא נרד במחילה הזו, כי לפי אותו הגיון נאציזם זה ימין.
|
|
|
|
|
לפני 4 ימים •
13 באפר׳ 2026
לפני 4 ימים •
13 באפר׳ 2026
► Venus in Furs כתב/ה: הבה לא נרד במחילה הזו, כי לפי אותו הגיון נאציזם זה ימין. צודק.... זה הסכנה של הימין. והסכנה של השמאל זה סטליניזאם או בקיצור הצורך בשמירה על דמוקרטיה בין אם אתה ימין או שאתה שמאל |
|
|