| vivre ma vie(מתחלף) |
לפני 5 ימים •
17 באפר׳ 2026
Re: או שהם דווקא יצליחו סוף סוף לעשות את שליחותם ורצון בוחריהם ואז הרווחנו בענק....
לפני 5 ימים •
17 באפר׳ 2026
vivre ma vie(מתחלף) • 17 באפר׳ 2026
► זוג פלוס כתב/ה: ► נשלט צנוע כתב/ה: ► פרלין כתב/ה: ► זוג פלוס כתב/ה: ► Ryokan כתב/ה: מה שבאמת נשגב מבינתי זה איך כל כך הרבה אנשים עדיין מאמינים לסיפורים שמוכרת להם ההנהגה הכושלת, הדתית והמושחתת שלנו. ילדותי ובעיקר טראגי.
אפשר גם להוסיף שהאתר הזה ואורח החיים המשוחרר מינית שאנחנו כביכול מעריכים, לא עולה בקנה אחד עם הערכים של ההנהגה הזאת. וככל שהמהפכה המשטרית נמשכת דיי ברור שזה הולך גם למקום שבו יצוץ הפוליטיקאי הדתי ויגיד רגע, האם אני רוצה שילדי ישראל יוכלו לכתוב ״הכלוב״ בגוגל ולהגיע לכאן? מה שנקרא אתם קצת יורים לעצמכם בבולבול בלי כוונה. לא כתבת מילה על המלחמה, אבל על הממשלה לא חסכת. הממשלה הזו נבחרה על ידי יותר מחצי עם (וככל הנראה תיבחר שנית במספרים גדולים אף יותר) כדי לעשות מה שלדעתם נכון וצריך להיעשות. ''המושחתים, הכושלים והמשיחיים'' הללו נמצאים גם פה איתך, בכלוב. כשבעינך האויב הם דווקא בני עמך שחושבים אחרת ממך ולא אלו שמבקשים את מותך, אל תתפלא שנשגב מבינתך. אבל מי שלא נלחם, אין גם סכנה שיירה לעצמו בבולבול. אם הם יבחרו שוב, בקונסטלציה הזאת, אכלנו אותה בגדול. מי זה "הם" ? התכוונת אליי, אז זה ''אתם''. האידאולוגיה שלי לא השתנתה, אז גם ההצבעה שלי לא. לא רוצה לאכול אותה בגדול? יש פתרון. אם יפסיקו החרמות, לא תקבלי את אותה הקונסטלציה. פשוט. סיפור החרמות זה שקר אחד גדול. נתניהו הקים את בדיוק את הממשלה שרצה. עכשיו שהקולות הולכים למחוזות אחרים, המציאו את סיפור החרמות. הנרטיב החדש והשקרי. |
|
|
|
|
לפני 5 ימים •
17 באפר׳ 2026
Re: או שהם דווקא יצליחו סוף סוף לעשות את שליחותם ורצון בוחריהם ואז הרווחנו בענק....
לפני 5 ימים •
17 באפר׳ 2026
זוג פלוס(שולטת) • 17 באפר׳ 2026
► vivre ma vie כתב/ה: סיפור החרמות זה שקר אחד גדול. נתניהו הקים את בדיוק את הממשלה שרצה. עכשיו שהקולות הולכים למחוזות אחרים, המציאו את סיפור החרמות. הנרטיב החדש והשקרי. תעשה חיפוש פשוט בגוגל ''לא אשב עם נתניהו'' תעדכן לגבי הנרטיב והשקר. אני מניחה שלממשלה הבאה בראשות נתניהו אתה תלחץ על המועמד שלך להצטרף ..כי אתה לא מחרים חלילה 🙂 |
|
|
| הטופר המפשר(נשלט) |
לפני 5 ימים •
17 באפר׳ 2026
לפני 5 ימים •
17 באפר׳ 2026
הטופר המפשר(נשלט) • 17 באפר׳ 2026
פרספקטיבה נוספת לעניין "החרמות":
עזבו רגע את ההסתה, השחיתות וההפיכה המשטרית שבגינם מפלגות האופוזיציה סרבו לשבת עם נתניהו . בגדול ללא שום קשר, זה אמור להיות המצב הטבעי והנכון במערכת פוליטית בריאה! התופעה הזאת שאחרי הבחירות מפלגות אופוזציה זוחלות לקואלציית נתניהו היא בזויה ורואיה לכל גינוי, ועובדה היא שהציבור מוקיע אותה, משום שכל מי ממפלגות האופזציה שישב בקואלציות נתניהו נמחק אחר כך בסקרים ובבחירות. בארה"ב יש שתי מפלגות גדולות - רפובליקאית ודמוקרטית. מתי לאחרונה שמעתם שהצד שכנגד או מישהו מהצד שכנגד "חובר למנצח"?? אין דבר כזה, זה עיוות מוחלט של תוצאות הבחירות ורצון הבוחר. לתקופה מסוימת זה היה פעם ככה אצלנו, היו שתי מפלגות גדולות - עבודה - מערך וליכוד. אם קואליציית האופל הזאת הייתה קמה הרבה לפני ה7 באוקובר , אולי לא היינו מגיעים עד הלום. מי שמצביע לנתניהו צריך מעתה והלאה להבין שזו הקולאציה שתהיה , אין משהו אחר. בגדול אני ממש הייתי מעדיף גם את אורית סטרוק בתור שרת חוץ ואת מאי גולן בתור שרת בטחון. כי בעיני חשוב מאוד שגם העולם ידע בדיוק, אבל בדיוק מה עם ישראל בחר, ולכן צריך את "גרנדמייזר" של סמוטריץ' במשרד החוץ, ולא מישהי כמו ציפי לבני .לדעתי זה בהחלט משקף את רצון הבוחרים הביביסטים. זו הממשלה והם משקפים את הציבור שבחר בה! מאי גולן זה בוחרי הליכוד והליכוד זה מאי גולן. הרי מי שעזר לנתניהו להשאר כלכך הרבה שנים בשלטון אלה היו מפלגות האופוזיציה שחברו אליו. נתניהו מעולם לא הקים קואלציות מהסוג הזה שיש היום , כי הוא ידע שזו קואלציית שאין לה התכנות מציאותית ושתסבך את ישראל בצרות. וככה זה מה שאפשר לו לפני הבחירות לייצר קמפיינים של שנאה וארס , לקרוץ לפאשיסטים ולקבוצות הכי קיצוניות בחברה הישראלית ובעצם להגדיל אותם, לפמפם את החרדים בכסף, ואז להכניס את העבודה או כחלון לקואלציה שלו. באופן אישי אגב , אני מעדיף קואליציה עם מוסלמי סוני מתון כמו מנסור עבאס, מאשר עם יהודי שיעי כמו סמוטריץ', שחושב שהמהאדי (המשיח באסלאם השיעי) עוד רגע מגיע כי אנחנו עכשיו בגוג ומגוג וזו "תקופה של נס". אולי בסוף יצא משהו טוב מכל התקופה הזאת, כמו ששלום חנוך שר: "תמיד הכי חשוך לפני עלות השחר"... |
|
|
|
|
לפני 4 ימים •
17 באפר׳ 2026
לפני 4 ימים •
17 באפר׳ 2026
שרף אורנים • 17 באפר׳ 2026
אין שום דבר מתון באחים המוסלמים!
בלי הזיקה ליהדות, אין למדינה הזאת זכות קיום והנאצים שלחו למשרפות גם כאלה שניסו למחוק כל זכר ליהדות שלהם... אתה עוקב אחרי המשפט? אתה יודע מה רצו להעביר ברפורמה? אתה חושב שצריך רפורמה? אשמח אם תמליץ לאיזו מפלגה להצביע בבחירות הקרובות. אבל תסביר למה ורקלאביבי, זאת לא תשובה |
|
|
|
|
לפני 4 ימים •
17 באפר׳ 2026
לפני 4 ימים •
17 באפר׳ 2026
Venus in Furs • 17 באפר׳ 2026
היי שרף אורנים, גם אתה לא נשמע מתון במיוחד. 🌲🔥
״ערביי ישראל (בערבית: عرب إسرائيل; במרחב הערבי: عرب 48, "ערביי 48'"; عرب الداخل, "ערביי הפְּנים"[2], או فلسطينيون إسرائيليون, "פלסטינים ישראלים"[3][4][5]) הם ערבים אזרחי או תושבי מדינת ישראל, המגזר השני בגודלו בישראל. על-פי נתוני הלמ"ס לסוף שנת 2020 – מונים הערבים כ־1,957,000 תושבים – המהווים 21.1% מכלל האוכלוסייה בישראל[1]. ברובם המכריע הם מוסלמים מהזרם הסוני, ומיעוטם הם נוצרים ודרוזים.״ (ויקי). אני חושב שהגיע הזמן להתחיל לראות בהם שותפים, או לפחות שווי זכויות, או אם אפילו כל זה לא, אז לכל הפחות בני אדם. ולגבי יהדות, הידעת מה המצווה שמוזכרת הכי הרבה פעמים בתורה בפער? https://www.hidabroot.org/article/1142275 |
|
|
|
|
לפני 4 ימים •
17 באפר׳ 2026
לפני 4 ימים •
17 באפר׳ 2026
שרף אורנים • 17 באפר׳ 2026
כשהדיון הופך מיד לביקורת אישית, בלי שום הצדקה, אני אומר תודה וביי.
|
|
|
|
|
לפני 4 ימים •
18 באפר׳ 2026
לפני 4 ימים •
18 באפר׳ 2026
הוא(שולט) • 18 באפר׳ 2026
הציונות תנועה חילונית ודת אינה תנאי הכרחי לקיום המדינה
|
|
|
|
|
לפני 4 ימים •
18 באפר׳ 2026
לפני 4 ימים •
18 באפר׳ 2026
bondman(נשלט){FLR} • 18 באפר׳ 2026
► הוא כתב/ה: הציונות תנועה חילונית ודת אינה תנאי הכרחי לקיום המדינה הציונות היתה למעשה קונטרה לדת. |
|
|
|
|
לפני 4 ימים •
18 באפר׳ 2026
לפני 4 ימים •
18 באפר׳ 2026
שרף אורנים • 18 באפר׳ 2026
גם בן גוריון היה חילוני ואם תקרא את מגילת העצמאות תבין שגם החילוני הכי אתאיסטי הבין שבלי זיקה ליהדות, אין למדינת ישראל שום זכות קיום. אף אחד לא אמר שאתה צריך להיות חרדי ולסמן וי על כל תרייג מצוות, אבל משהו בסיסי להבין מאיפה באת... אחרי ה7.10 הרבה מאוד חילונים גמורים, הבינו שיהודים נרצחו רק בגלל היהדות שלהם, כז הם לא יכולים להתכחש ליהדות שלהם. לישראל אין זכות קיום כמדינה לא יהודית, מדינת כל אזרחיה או שבדיה בעברית כמו שעירית לינור נוהגת לומר.
אם את הזכרתי את עירית, אז היא מזכירה לא פעם את המבחן שאפשר לעשות כדי לדעת אם אתה ימני או שמאלי שהוא גם מחזק את כל שכתבתי 1. האם הזכות לקיום ישראל נובעת מהשואה או מהתנ"ך? 2. האם הסכסוך עם הערבים הוא סכסוך גאורגרפי או דתי? 3. ממי אתה מפחד יותר - מערבים או מיהודים? שבת שלום |
|
|
|
|
לפני 4 ימים •
18 באפר׳ 2026
לפני 4 ימים •
18 באפר׳ 2026
הוא(שולט) • 18 באפר׳ 2026
זו מניפולציה בשרות המקארתיזם יבוא אישי ממר ניתאי שגדל באמריקה. האם אתה שחור האם אתה לבן . השאלות האלה לא ראויות למענה. אז עירית לינור כתבה .
באמריקה תלו אנשים על חשד לקומוניזם כשהעובדות היו כלושות . אמריקאים פטריוטים נזרקו מעבודה עפ חשד ואצבע מונפת ואולי עירית היא בכלל ציידת מכשפות בשרות האדם עם הפרעת האישיות הברורה |
|
|